ooooo millet oturmaya gelmiş kız ne uğurlu topicmişşşş arkadaş herkes hamile kalacak yaşasınnnn
Evet canommm baktim ole ama oda yeni yuurtlama zamanini etkilemiyoki ondan sonra baslaniyo garip is neysee yarina kadar bekleyelim :13:
aysemmm su jelden almam lazim araliga hazirlik
kizlarr normal gebelik testi yaptim oda silik cikti ama ben bu testlere guvenip sevinemiyorum hala
kizlarr normal gebelik testi yaptim oda silik cikti ama ben bu testlere guvenip sevinemiyorum hala
Anammmm cosmussss buuu
Valla bu tabletten ole cosulmuyoooo ama eslik edim sanaa
:92: :118::118::118:
evet oyle baslamak mantiksiz oluyor. ya ben o jel formunu okudum. oyle cok haamile kalan var. spermleri uzun sure canli tutuyormus o jel
evet oyle baslamak mantiksiz oluyor. ya ben o jel formunu okudum. oyle cok haamile kalan var. spermleri uzun sure canli tutuyormus o jel
Al birini vur otekinee sedosa kiziyodun oda ole diyinceee kesin diyodun noldu simdiii
hamissin isteeee 3 testte sen yaptin
hadiiii kopppppp uzulmekkk yokkkk soz veddik
:118::118:
ben pc nin başına geçtim bana tablet deme 10 gündür ne çektim o tabletten
coşmak serbesttttt
ayşe sen jel mi kullandın kız şu hamile kalanlar hele bi anlatsın ne yaptılar bu ay biz bir yerlerde bi şeyleri kaçırıyoruz demek ki
cnm ben o presed jelden kullanmadim. gleit gelen diye bi kayganlastirici kullandim. o su bazliymis spermleri oldurmuyormus. ondan once durex in kayganlastiricisini kullanioduk. bir gun durex in ustunu okudum. bebek dusunenler bunu kullanmasin yaziyordusonra arastirdim spermleri oldurmeyen kayganlastirici aldim iste
ayy bende bu ay kullanayım o zaman bide soğan kürü falan yaptın mı
kızzz ayşe başka ne yaptın anlatsanıza çatlayacam
lizim-eketen- sedoşşş sizde anlatınnnnnn
bu ay hamile kalmalıyız fundoşşşş daisydt benayyy ayy unuttuklarım affetsin beni
cnm ben hamile olduguma emin degilim ama yinede anlatayim. sogan kuru yaptim. sogan kurune adetimin 2. gunu basladim. 13 gun duzeenli ictim. yum gunlerinde hergun calisma oldu. koyu cizgiyi gordugum gunde calisma oldu bir sonraki gunde. bacaaagimi falan kaldirmadim. sagima donup yattim calismadan sonra
Aralik bizim ayimiz sosyalcannnnanlastikkk:13:
evet tum tuyolari alalimm en basta jeli aliyom cunkh bende aysem gibi zorlaniyom bazen
sogana devamm
haaa bide ben haftaya dr gidecem
kizzz aysenurrr senin burc tuttuuu
Aralik bizim ayimiz sosyalcannnnanlastikkk:13:
evet tum tuyolari alalimm en basta jeli aliyom cunkh bende aysem gibi zorlaniyom bazen
sogana devamm
haaa bide ben haftaya dr gidecem
kizzz aysenurrr senin burc tuttuuu
jeli nerden aldın canım birde fiyatı ne kadardı ? bide ben bu ay soğana başlayamam bugün 7. gün artık
jeli nerden aldın canım birde fiyatı ne kadardı ? bide ben bu ay soğana başlayamam bugün 7. gün artık
ayy bende bu ay kullanayım o zaman bide soğan kürü falan yaptın mı
kızzz ayşe başka ne yaptın anlatsanıza çatlayacam
lizim-eketen- sedoşşş sizde anlatınnnnnn
bu ay hamile kalmalıyız fundoşşşş daisydt benayyy ayy unuttuklarım affetsin beni
Aysenurcum test silikse bile hamilesindir bende de oyle oldu gelsin bebişlereczanelerde var cnm. adi gleit gelen 13 liraaydi sanirim. yaa sogan kurune erken basladim ben. asil adetin 15. Günü baslamak gerekiyor.sen hemen bu aksamdan basla bence. sabah aksam bir bardak. hicte aksatma. bak bende yanma oluyordu simdi yok. ne var ne yok temizliyor
Kizzz tam zamani 7. Gun baslaniyooo
biz erken basladikkk
eczanelerde var cnm. adi gleit gelen 13 liraaydi sanirim. yaa sogan kurune erken basladim ben. asil adetin 15. gunu baslamak gerekiyor.sen hemen bu aksamdan basla bence. sabah aksam bir bardak. hicte aksatma. bak bende yanma oluyordu simdi yok. ne var ne yok temizliyor
Canım ben bu ay ovulasyon testi kullandım onun haricinde ilişkiden sonra yarım saat ayaklarımı kaldırdım rabbim nasip etti oldu..vakti saati gelince oluyo canım gecen ay hormon ilacı alip igne vuruldum cok umutluydum ama olmadı. .bu aya nasipmi darisi isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?