Ağlayakta gözden mi olak???

Evet canommm baktim ole ama oda yeni yuurtlama zamanini etkilemiyoki ondan sonra baslaniyo garip is neysee yarina kadar bekleyelim :13:
aysemmm su jelden almam lazim araliga hazirlik

evet oyle baslamak mantiksiz oluyor. ya ben o jel formunu okudum. oyle cok haamile kalan var. spermleri uzun sure canli tutuyormus o jel

kizlarr normal gebelik testi yaptim oda silik cikti ama ben bu testlere guvenip sevinemiyorum hala

Al birini vur otekinee sedosa kiziyodun oda ole diyinceee kesin diyodun noldu simdiii
hamissin isteeee 3 testte sen yaptin
hadiiii kopppppp uzulmekkk yokkkk soz veddik
:118::118:

Anammmm cosmussss buuu
Valla bu tabletten ole cosulmuyoooo ama eslik edim sanaa
:92::118::118::118:

ben pc nin başına geçtim bana tablet deme 10 gündür ne çektim o tabletten

coşmak serbesttttt

evet oyle baslamak mantiksiz oluyor. ya ben o jel formunu okudum. oyle cok haamile kalan var. spermleri uzun sure canli tutuyormus o jel

ayşe sen jel mi kullandın kız şu hamile kalanlar hele bi anlatsın ne yaptılar bu ay biz bir yerlerde bi şeyleri kaçırıyoruz demek ki

Son düzenleme:
Al birini vur otekinee sedosa kiziyodun oda ole diyinceee kesin diyodun noldu simdiii
hamissin isteeee 3 testte sen yaptin
hadiiii kopppppp uzulmekkk yokkkk soz veddik
:118::118:

cidden haa bugun toplamda 3 test yaptim birde test yapmayacam diyordum

ya durun daha kopmayin. hersey kan testinde belli olur. 2 gundur yuzum cok yaniyorr

cnm ben o presed jelden kullanmadim. gleit gelen diye bi kayganlastirici kullandim. o su bazliymis spermleri oldurmuyormus. ondan once durex in kayganlastiricisini kullanioduk. bir gun durex in ustunu okudum. bebek dusunenler bunu kullanmasin yaziyordu sonra arastirdim spermleri oldurmeyen kayganlastirici aldim iste

ayy bende bu ay kullanayım o zaman bide soğan kürü falan yaptın mı

kızzz ayşe başka ne yaptın anlatsanıza çatlayacam
lizim-eketen- sedoşşş sizde anlatınnnnnn

bu ay hamile kalmalıyız fundoşşşş daisydt benayyy ayy unuttuklarım affetsin beni

Aralik bizim ayimiz sosyalcannnnanlastikkk:13:
evet tum tuyolari alalimm en basta jeli aliyom cunkh bende aysem gibi zorlaniyom bazen
sogana devamm
haaa bide ben haftaya dr gidecem

kizzz aysenurrr senin burc tuttuuu

cnm ben hamile olduguma emin degilim ama yinede anlatayim. sogan kuru yaptim. sogan kurune adetimin 2. gunu basladim. 13 gun duzeenli ictim. yum gunlerinde hergun calisma oldu. koyu cizgiyi gordugum gunde calisma oldu bir sonraki gunde. bacaaagimi falan kaldirmadim. sagima donup yattim calismadan sonra

jeli nerden aldın canım birde fiyatı ne kadardı ? bide ben bu ay soğana başlayamam bugün 7. gün artık

evet tum tuyolari alalimm en basta jeli aliyom cunkh bende aysem gibi zorlaniyom bazen
sogana devamm

aralığı kaçırmamamız lazım fundoş jeller -soğanlar- ovu testleri ayy heyacanlandımm kızzzzz bu ay bizde hamile kalalım

kız ayşe sende hamilesin iyi düşün diyorum kötü şeyler aklına getirme kızacam bak

sogana devamm

daha tam tuttu demeyelim. yarin kan testi yaptiramam zaten.sabahtan anneme gidecem. haftasonuda olmaz tatil belki o zamana kadar adet olurum hem

jeli nerden aldın canım birde fiyatı ne kadardı ? bide ben bu ay soğana başlayamam bugün 7. gün artık

eczanelerde var cnm. adi gleit gelen 13 liraaydi sanirim. yaa sogan kurune erken basladim ben. asil adetin 15. gunu baslamak gerekiyor.sen hemen bu aksamdan basla bence. sabah aksam bir bardak. hicte aksatma. bak bende yanma oluyordu simdi yok. ne var ne yok temizliyor

Canım ben bu ay ovulasyon testi kullandım onun haricinde ilişkiden sonra yarım saat ayaklarımı kaldırdım rabbim nasip etti oldu..vakti saati gelince oluyo canım gecen ay hormon ilacı alip igne vuruldum cok umutluydum ama olmadı. .bu aya nasipmi darisi isteyen herkesin başına

Aysenurcum test silikse bile hamilesindir bende de oyle oldu gelsin bebişler

Kizzz tam zamani 7. Gun baslaniyooo
biz erken basladikkk

yarın 9. gün yanlış hesaplamışım :26:

nasıl yapılıyor bu soğan kürü banada anlatın hele bende şimdi kalkıp yapayım

inşallah canım inşallah sizlerede Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…