Ağlayakta gözden mi olak???

gidecemmmm

Allah bir daha yaşatmasınnnnn canım çok zormuş bilmiyodum tekrar açtım konuyu kusura bakmayasın
inşallah sağlıklı gebelik yaşayacazzzz bu defa

yok canım est. bu da bizim imtihanımız demek ki inş geçerizde biran önce bebeklerimize kavuşuruz hayırlısıyla sağlıklısıyla

offf kızlar dışarı çıktım kar yağıyo sanki nasıl soğuk karnımın ağrısı iyice arttı
ağrı kesici almak istemesemde alacam mecbur

Günaydınn günaydın kahvaltı sofrası toplanacak yatağım düzelecek ama ben koşa koşa buraya geliyorum eşim gidince

Günaydın canlarım. .cok moralim bozuk keseyi görmeye gittim dr.ye gozukmedi tekrar beta hcg istedi 2de tekrar gidicem cok korkuyorum dua edin lutfen ayrica idrar testide aldim yaptim ikinci çizgi hemen koyu bi şekilde çıktı

Günaydınn günaydın kahvaltı sofrası toplanacak yatağım düzelecek ama ben koşa koşa buraya geliyorum eşim gidince

Günaydın ezocum ne güzel bu saate kadar birliktesiniz demek bende sabah işe gelir gelmez bi aksilik olmazsa buraya bakıyorum yeni hamiş haberleri gördükçe mutlu oluyorum. Hiçbir tane kişi kalmayana kadar da bakıcam

korkma canım bende keseyi görebilmek için 30 kasıma kadar bekliyorum ki senden önde gidiyorum sanırım içini ferah tut daha çok erken

canımm Allah yardımcın olsun , içini ferah tut güzel olacak Allahın izniyle

keseyi görmek için 1500 leri aşmanız lazım kızlar panik yok üzmeyin bebişlerinizi

Evet bazen geç gider iş olmadığı zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…