gidecemmmm
Allah bir daha yaşatmasınnnnn canım çok zormuş bilmiyodum tekrar açtım konuyu kusura bakmayasın
inşallah sağlıklı gebelik yaşayacazzzz bu defa
iyiyizz cnm sennnn
iyiyim canım işteyim artık muhabbetlerinize katılabilirim
hoşbulduk canım, sendende güzel haberler bekliyoruz bugünAllah iyilik versin canım :112:tekrar hoş geldin diyelim o zaman
offf kızlar dışarı çıktım kar yağıyo sanki nasıl soğuk karnımın ağrısı iyice arttı
ağrı kesici almak istemesemde alacam mecbur
hoşbulduk canım, sendende güzel haberler bekliyoruz bugün
İnşallah canım hayırlısı , sonra sizlerde dizilin sıraya
Günaydınn günaydın kahvaltı sofrası toplanacak yatağım düzelecek ama ben koşa koşa buraya geliyorum eşim gidince
Günaydın canlarım. .cok moralim bozuk keseyi görmeye gittim dr.ye gozukmedi tekrar beta hcg istedi 2de tekrar gidicem cok korkuyorum dua edin lutfen ayrica idrar testide aldim yaptim ikinci çizgi hemen koyu bi şekilde çıktı
Günaydın canlarım. .cok moralim bozuk keseyi görmeye gittim dr.ye gozukmedi tekrar beta hcg istedi 2de tekrar gidicem cok korkuyorum dua edin lutfen ayrica idrar testide aldim yaptim ikinci çizgi hemen koyu bi şekilde çıktı
Evet bazen geç gider iş olmadığı zamanGünaydın ezocum ne güzel bu saate kadar birliktesiniz demekbende sabah işe gelir gelmez bi aksilik olmazsa buraya bakıyorum yeni hamiş haberleri gördükçe mutlu oluyorum. Hiçbir tane kişi kalmayana kadar da bakıcam
Lizim bana hep umut oldun inşallah yine umudum olursun saol canimkorkma canım bende keseyi görebilmek için 30 kasıma kadar bekliyorum ki senden önde gidiyorum sanırım içini ferah tut daha çok erken
canımm Allah yardımcın olsun , içini ferah tut güzel olacak Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?