Ağlayakta gözden mi olak???

Beni biliyosunuz ayşemmm ortamdan rahat yazamıyorum bazen sayfayı bile açamıyorum pembiş pembiş yaa gözlerini dikiyolar :85:

sedoşu kaçırcam diye korkuyom vallaaa

ama çokk heyecanlıyımmmm halay ekibi hazırolda beklesin :18:
ben davul zurnayı arıyom :99:

evet pembis pembis bende cok merak ediorum. islerimizde var. annem kiziyor artik

davul zurnayi beklet fundoss

Tepene niye dikiliyorlarki

bende iyiyimm tatlim aynen devam ediyoruzz iste birde sedosun guzel haberini bekliyoruzz
hadi inşş hayırlı haber verirrr
öğleden sonraya kaldı sabryycanmmm :18:

inşallah iyisindir azapçiçeği hoşgeldiiinn açık olsa da başka şeylerle de uğraşıyorz bazen o yüzden görmemişizdir

tşk hb canım anladım canım

Kizlar adetim zor zor pıhti pihti geliyo nasıl yanıyo anlatamam bi idrar testi yapyircam acilde enfeksiyon mu var diye çok kötüyüm yaa

Kizlar adetim zor zor pıhti pihti geliyo nasıl yanıyo anlatamam bi idrar testi yapyircam acilde enfeksiyon mu var diye çok kötüyüm yaa

Olabilir ama o pıhtılar bazen bendende gelir iltihap olanda çok ağrı olur diye biliyorum bi gözük bakalım bişey çıkmaz inş.

Çok geçmiş olsun canımm, hemen gidiyorsun dimi , inşallah önemli bir şey değildir...
gittikten sonra bize de haber ver unutma sakın...

Olabilir ama o pıhtılar bazen bendende gelir iltihap olanda çok ağrı olur diye biliyorum bi gözük bakalım bişey çıkmaz inş.

Benim 2. Günüm yaa yogun ve akici olir normalde pıhtilar 4. Gün baslar sabah cok sancim vardi igne yaptirdim ilac ictim simdi yanmam var o gecmedi

selammmmm kızlar.. öğle kaçamağı yaptım :)) sizi takip edemiyorum gündüzleri hep sohbetten geri kalıyorum...

Günaydın canlarım. .cok moralim bozuk keseyi görmeye gittim dr.ye gozukmedi tekrar beta hcg istedi 2de tekrar gidicem cok korkuyorum dua edin lutfen ayrica idrar testide aldim yaptim ikinci çizgi hemen koyu bi şekilde çıktı

Canım benim lütfenn kötüyü düşünme.. iyi düşün iyi olsun ki eminim ki iyi de olacak.. sen yeterki gönlünü ferah tut.. sonra bu yazdıklarına güleceksin

uzun bi aradan sonra yine slmmmmmmmmmmmmmmm naslsınz kıslarr

Selam azapcım.. ben çalışıyorum sen nelar yapıyorsun. gelince de öle konuşmadan kaçma lütfenn olur mu :)

Funda ya alemsin çok güldüm yeminle
ben işim nedeniyle halaya katılamıyorum ama beni de katmış sayın olur mu ? ben halayı da ayrıca çok severim

öğleden sonraya kaldı sabryycanmmm :18:

inşallah iyisindir azapçiçeği hoşgeldiiinn açık olsa da başka şeylerle de uğraşıyorz bazen o yüzden görmemişizdir

Canım hadi bakalım inşAllah güzel haberler gelecek.. ben şimdiden tebrik ediyorum.. olurda gelemezsem arada kabul buyur

benaycanımm inşallaaaahhhhh kısa sürede bende sizler için halay çekeriimm :109:

benaycanımm inşallaaaahhhhh kısa sürede bende sizler için halay çekeriimm :109:

İnşAllah canım benim.. Herkes tek tek hamile kalsın artık bebişlerimiz için konuşmalar yapalım.. aynı heyecanları yaşamak güzel olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…