geldik ayşecanıım kızmaasen ne zaman yaptırcaksın kan testini...,
reglinin üstünden geçsin bana kalırsa 3-5 gün, ben hayal kırıklığına uğradm biliyorsun
neden konusmasin tatlimmm. nasilsin,neler yapiosunn cnmm
Beni biliyosunuz ayşemmm ortamdan rahat yazamıyorum bazen sayfayı bile açamıyorum pembiş pembiş yaa gözlerini dikiyolar :85:
sedoşu kaçırcam diye korkuyom vallaaa
ama çokk heyecanlıyımmmm halay ekibi hazırolda beklesin :18:
ben davul zurnayı arıyom :99:
Beni biliyosunuz ayşemmm ortamdan rahat yazamıyorum bazen sayfayı bile açamıyorum pembiş pembiş yaa gözlerini dikiyolar :85:
tşk ederimmm şükür bekliyom iştee bi adet olsammmsen naslsn bacımm
evet pembis pembisbende cok merak ediorum. islerimizde var. annem kiziyor artik
davul zurnayi beklet fundoss
sedossss belli olmadı mı daha kıssss :18::18::18:
ben burdayım ama kimse benimle konuşmuyo bende yazmıyom
hadi inşş hayırlı haber verirrrbende iyiyimm tatlim aynen devam ediyoruzz istebirde sedosun guzel haberini bekliyoruzz
öğleden sonraya kaldı sabryycanmmm:18:
inşallah iyisindir azapçiçeği hoşgeldiiinnaçık olsa da başka şeylerle de uğraşıyorz bazen o yüzden görmemişizdir
Sen öğretmenlik yapıyormusun yoksa evdemisin
bu sene evdeyim cnm. ogretmenlik yapmiyorum. 1,5 sene calistim. bu haziranda kapanisi yaptim.
Kizlar adetim zor zor pıhti pihti geliyo nasıl yanıyo anlatamam bi idrar testi yapyircam acilde enfeksiyon mu var diye çok kötüyüm yaa
Kizlar adetim zor zor pıhti pihti geliyo nasıl yanıyo anlatamam bi idrar testi yapyircam acilde enfeksiyon mu var diye çok kötüyüm yaa
Olabilir ama o pıhtılar bazen bendende gelir iltihap olanda çok ağrı olur diye biliyorum bi gözük bakalım bişey çıkmaz inş.
Benim 2. Günüm yaa yogun ve akici olir normalde pıhtilar 4. Gün baslar sabah cok sancim vardi igne yaptirdim ilac ictim simdi yanmam var o gecmedi
Günaydın canlarım. .cok moralim bozuk keseyi görmeye gittim dr.ye gozukmedi tekrar beta hcg istedi 2de tekrar gidicem cok korkuyorum dua edin lutfen ayrica idrar testide aldim yaptim ikinci çizgi hemen koyu bi şekilde çıktı
uzun bi aradan sonra yine slmmmmmmmmmmmmmmmnaslsınz kıslarr
öğleden sonraya kaldı sabryycanmmm:18:
inşallah iyisindir azapçiçeği hoşgeldiiinnaçık olsa da başka şeylerle de uğraşıyorz bazen o yüzden görmemişizdir
selammmmm kızlar.. öğle kaçamağı yaptım :)) sizi takip edemiyorum gündüzleri hep sohbetten geri kalıyorum...
Canım benim lütfenn kötüyü düşünme.. iyi düşün iyi olsun ki eminim ki iyi de olacak.. sen yeterki gönlünü ferah tut.. sonra bu yazdıklarına güleceksin
Selam azapcım.. ben çalışıyorum sen nelar yapıyorsun. gelince de öle konuşmadan kaçma lütfenn olur mu :)
Funda ya alemsin çok güldüm yeminle
ben işim nedeniyle halaya katılamıyorum ama beni de katmış sayın olur mu ? ben halayı da ayrıca çok severim
Canım hadi bakalım inşAllah güzel haberler gelecek.. ben şimdiden tebrik ediyorum.. olurda gelemezsem arada kabul buyur
benaycanımm inşallaaaahhhhh kısa sürede bende sizler için halay çekeriimm :109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?