Ağlayakta gözden mi olak???

benimkinin parmakları çok güzel uzun ince bayan eli gibi bi de tırnakları var ki sormayın alyansım onunkinden çok büyük

İnsan imrenir yaa el güzel tırnak güzel bizimki anamın deyişiyle katır tırnağı gibi

Eki Görüntüle 1124177

Kizlar besik kahve tonlarinda. Ortusude beyazli kahverengili ve ayicikli. Bunu magazada cekmistim.

Aayyy çok güzel bu.. Zaten odaya geçsede bunlardan alınıyo ki.. Güle güle kullanın ve mışıl mışıl uyusun inşAllah sıpa canım..

oyyy çok güzelmişşşş uyuşunda büyüsün inşallahhh o zaman bende park yataklara bakmayayım canım beşiklere bakayım peki bu demonte oluyor mu :26:

heee yaa maşallahh

Amin canim benimm nerede varsaaa sagliklaaa buyusunler insallahh
Ya demonte oluyo ama parcalari cok. Saklama olayi yine zor. Bunlarin fiyatlarida 600 ile 900 arasinda cnm.

Sagol benayim insallahh iste 2 seneye yakin benim odada kalacak. Sonra kendi odasinda.
Sizinkileride alacaz insallahh

Beşik şahanee kahverengide ayrı güzeldir haa hayırlı olsun canımmmm
sağlıkla uyusun paşamızz

Gelince kendi sölesinn yeloo

Benimkininde elleri çok kibarr ince uzun

biz niye hepimiz buraya toplandık anladımm şimdi

Amin canim benimm nerede varsaaa sagliklaaa buyusunler insallahh
Ya demonte oluyo ama parcalari cok. Saklama olayi yine zor. Bunlarin fiyatlarida 600 ile 900 arasinda cnm.

anladım canım çok sağol bende alırken bunlara dikkat edeyim o zaman , bende park yatak düşünüyordum ama sakıncalıysa gerek yok hani

Bekliyoruz hızlı bi şekilde

tamam canımm

Beşik şahanee kahverengide ayrı güzeldir haa hayırlı olsun canımmmm
sağlıkla uyusun paşamızz

Gelince kendi sölesinn yeloo

Benimkininde elleri çok kibarr ince uzun

aha bi ince uzunda burada

Bence fiyat iyii nelere veriyoruz buda kaç sene kullanılcakk dimii

oleyy sosyalim çabuk gellll
ben bugün fatmaya yazdımm gördü okudu ama cevap vermedii bizimle görüşmek istemiyo galibaa canı sağolsunn

iyiki toplaşmışız.. Şaka maka bana tam 9 ay olmuş o zaman olaymışım hamile bak doğurcakmışım

İnşAllah canım.. Bana bu çok mantıklı geldi fiyatıda hemen hemn park yatakla aynı.. Boyutuda aynıca mantıklı yani

Evet kizlarrr. Insalah sizin karsiniza daha guzelleri cikar.Araba konusundada tuyolar ve markalar vericem. Gerci fundos yerlerini benden daha iyi biliyorr

ben bugün fatmaya yazdımm gördü okudu ama cevap vermedii bizimle görüşmek istemiyo galibaa canı sağolsunn

iyiki toplaşmışız.. Şaka maka bana tam 9 ay olmuş o zaman olaymışım hamile bak doğurcakmışım

Aynen canimmm
Hadi yaa yine mi cevap vermedii. Aslinda o kadar muhabbetimiz oldu. Keske son kez gelip gerekcelerini sunup bize oyle veda etseydi. Seviodum ben fatmayii..

Evet benosum iyiki toplanmisizzz. 10. Ayda gelecek insallah bebiss. Fundosla seninki ayni anda gelecek. Arkanizdanda yeloyla twin gelecekkk

Amin fundamm sagolasinnnn
Hepimiz gidince yelo gelecekkkk
Bi guzel parmakli dahaaa benimkinin parmaklar davul gibii

Benimkininde parmakları şişko
Bide benden kısa ya kolum kısa kalıyo elini çekiyorum havaya tutmak için komik oluyo

Canı saolsun ne diyelim.. Bnde yazayım dedim ama kaç kes face e girdiğini gördüm beğenti yapıyo.. Oraya giren burayada gelir diye vazgeçtim.

Yeliz gelince azarı yiycez

ben hiç sizden ayrılmayı düşünmüyorum inşallah dostluğumuz arkadaşlığımız uzun yıllar sürer

Evet kizlarrr. Insalah sizin karsiniza daha guzelleri cikar.Araba konusundada tuyolar ve markalar vericem. Gerci fundos yerlerini benden daha iyi biliyorr

bana resimli tüyolar ver ama malum istanbulda yaşamıyorum

parmaklari siskoda cok sevimli oluyo ama
sizin boyunuz ayni gibiii sadece bazi fotolarda biraz fark oluor oda durustan galibaaa

eyvallahh fundammm

ben hiç sizden ayrılmayı düşünmüyorum inşallah dostluğumuz arkadaşlığımız uzun yıllar sürer

sana marka isimleri veririm cnm. goruntude atarim tabiiii

bendeee sizi birakmammmm sanal olarak basladi dostlugumuz sonu nasil gelecek yasayip gorecezzz

bizim ellere gelinn

Eklentiler

• $20140521_220515.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $20140521_220515 - Kopya.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

Araba olayıda dert haa onu seçmek daha zor gibi geliyo bana..

Bende öle canım.. İnşAllah uzun sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…