benimkinin parmakları çok güzel uzun ince bayan eli gibi bi de tırnakları var ki sormayınalyansım onunkinden çok büyük
Eki Görüntüle 1124177
Kizlar besik kahve tonlarinda. Ortusude beyazli kahverengili ve ayicikli. Bunu magazada cekmistim.
oyyy çok güzelmişşşşuyuşunda büyüsün inşallahhh o zaman bende park yataklara bakmayayım canım beşiklere bakayım peki bu demonte oluyor mu :26:
heee yaa maşallahh
Sagol benayim insallahh
İnsan imrenir yaa el güzel tırnak güzel bizimki anamın deyişiyle katır tırnağı gibi
Aayyy çok güzel bu.. Zaten odaya geçsede bunlardan alınıyo ki.. Güle güle kullanın ve mışıl mışıl uyusun inşAllah sıpa canım..
İnsan imrenir yaa el güzel tırnak güzel bizimki anamın deyişiyle katır tırnağı gibi
Aayyy çok güzel bu.. Zaten odaya geçsede bunlardan alınıyo ki.. Güle güle kullanın ve mışıl mışıl uyusun inşAllah sıpa canım..
Amin canim benimm nerede varsaaa sagliklaaa buyusunler insallahh
Ya demonte oluyo ama parcalari cok. Saklama olayi yine zor. Bunlarin fiyatlarida 600 ile 900 arasinda cnm.
Bekliyoruz hızlı bi şekilde
Beşik şahanee kahverengide ayrı güzeldir haa hayırlı olsun canımmmm
sağlıkla uyusun paşamızz
Gelince kendi sölesinn yeloo
Benimkininde elleri çok kibarr ince uzun
Sagol benayim insallahhiste 2 seneye yakin benim odada kalacak. Sonra kendi odasinda.
Sizinkileride alacaz insallahh
Beşik şahanee kahverengide ayrı güzeldir haa hayırlı olsun canımmmm
sağlıkla uyusun paşamızz
Gelince kendi sölesinn yeloo
Benimkininde elleri çok kibarr ince uzun
biz niye hepimiz buraya toplandık anladımm şimdi
anladım canım çok sağol bende alırken bunlara dikkat edeyim o zaman , bende park yatak düşünüyordum ama sakıncalıysa gerek yok hani
tamam canımm
aha bi ince uzunda burada
İnşAllah canım.. Bana bu çok mantıklı geldi fiyatıda hemen hemn park yatakla aynı.. Boyutuda aynıca mantıklı yani
biz niye hepimiz buraya toplandık anladımm şimdi
anladım canım çok sağol bende alırken bunlara dikkat edeyim o zaman , bende park yatak düşünüyordum ama sakıncalıysa gerek yok hani
tamam canımm
aha bi ince uzunda burada
Bence fiyat iyii nelere veriyoruz buda kaç sene kullanılcakk dimii
oleyy sosyalim çabuk gellll
ben bugün fatmaya yazdımm gördü okudu ama cevap vermedii bizimle görüşmek istemiyo galibaacanı sağolsunn
iyiki toplaşmışız.. Şaka maka bana tam 9 ay olmuş o zaman olaymışım hamile bak doğurcakmışım
Amin fundamm sagolasinnnn
Hepimiz gidince yelo gelecekkkk
Bi guzel parmakli dahaaabenimkinin parmaklar davul gibii
Bence fiyat iyii nelere veriyoruz buda kaç sene kullanılcakk dimii
oleyy sosyalim çabuk gellll
ben bugün fatmaya yazdımm gördü okudu ama cevap vermedii bizimle görüşmek istemiyo galibaacanı sağolsunn
iyiki toplaşmışız.. Şaka maka bana tam 9 ay olmuş o zaman olaymışım hamile bak doğurcakmışım
Evet kizlarrr. Insalah sizin karsiniza daha guzelleri cikar.Araba konusundada tuyolar ve markalar vericem. Gerci fundos yerlerini benden daha iyi biliyorr
Benimkininde parmakları şişko
Bide benden kısa ya kolum kısa kalıyo elini çekiyorum havaya tutmak için komik oluyo
Canı saolsun ne diyelim.. Bnde yazayım dedim ama kaç kes face e girdiğini gördüm beğenti yapıyo.. Oraya giren burayada gelir diye vazgeçtim.
Yeliz gelince azarı yiycez
ben hiç sizden ayrılmayı düşünmüyorum inşallah dostluğumuz arkadaşlığımız uzun yıllar sürer
bana resimli tüyolar ver ama malum istanbulda yaşamıyorum
Evet kizlarrr. Insalah sizin karsiniza daha guzelleri cikar.Araba konusundada tuyolar ve markalar vericem. Gerci fundos yerlerini benden daha iyi biliyorr
ben hiç sizden ayrılmayı düşünmüyorum inşallah dostluğumuz arkadaşlığımız uzun yıllar sürer
bana resimli tüyolar ver ama malum istanbulda yaşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?