benim tek taş takamıyorum canım 1 hafta falan taktım sonra koydum çekmeceye öyle duruyor ama alyansı çıkartırsam kaybolur diye korkuyorum hemde alıştım artık rahatsız etmiyor
anneannemin adııbende elif ismini çok severim
Sizin sıpada zaten uzun olur kesin uzun aile
Sen kime dedin ben anlamadım gene
Sosyall gördüm full site yaptım oldu ve eşinin ellerin hakkat maşallahı varmış
Benim eller felaket erkek eli gibi diycem ama sosyalin kocasının eli güzek haksızlık ederim
Bende hiç çıkarmıyorum yüzüğümü eşim çıkarıyo ama sonra ben kızıyorum takıyo
dondurdum fundamm,cok nadir bakiommmmeraktann
evet bende cok seviommm bu turkuyuu. bu arada gecen biri sormustu ama unuttum. bizimkinin adi omer olacak insallahh:)
iyidir sosyalimm. iceride donup duruyodur simdi. yerde genis oh rahat rahatt. hadi hayirli haberlerle gel insallah. ben hala kiz diuorumm. bakalim hislerim beni yanilticak mii:26:
ya ben ne güzel dosya giriyordum size takıldım
ya ben ne güzel dosya giriyordum size takıldım
bende elif ismini cok severimm. kizim olursa elif koyacam derdim hep. ama titiliyi tutturamadikk
bakalim benoss nasil birsey cikacakk
ya birazda aliskanlik aslinda. esimde bu ara kendi yuzugunu takio. ozel yaptirmis. cok onceden. degisik bi yuzuk. onun icinede benim ismimi yazdirmissonu alyansi olarak goruyor artikk ben zaten 2 aydan beri hic yuzuk takamiorumm
Elif ismi güzel evet ama kadında çok güzel be yaa..
Ama ömere de haksızlık edemem adamın maşallahı var
Aman gündü gir akşama kadar şurda iki lafın belini kırıyoz
Bu arada bebişinde iyidir canım sen kendini strese sokma..
Bende sana halaa oğluş diyorum
yarin girersin dosyalarii sosyalimm. ama bu gidisle yarinlar asla gelmeyecekk
bende elif ismini cok severimm. kizim olursa elif koyacam derdim hep. ama titiliyi tutturamadikk
bakalim benoss nasil birsey cikacakk
ya birazda aliskanlik aslinda. esimde bu ara kendi yuzugunu takio. ozel yaptirmis. cok onceden. degisik bi yuzuk. onun icinede benim ismimi yazdirmissonu alyansi olarak goruyor artikk ben zaten 2 aydan beri hic yuzuk takamiorumm
nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın canım benim ki taktım kaldı öyle işte başka aksesuarım yok takamıyorum çünkü
benim telin sarji bitti,tablete gectim. tablette can cekisiodu. sarja taktim. su anda zor sartlar altinda yaziorum sizee:82:
Olsun kız Adam senide düşünüp isim yazdırmış ne güzel
Siz hamişler yüzük olayı normal boşverin yüzüğü.. Ama ayaklarda büyüyomuş ya işte o zaman halimiz ne olur onu düşünelim
42-43
kızzz biriniz şu yelize mesaj atınnn
kovsanızda gitmem bulmuşum muhabbeti
inşallah benayım iyidiroğlan oğlan diyorsun yaparsın artık bi kız bizim oğlana
benim telin sarji bitti,tablete gectim. tablette can cekisiodu. sarja taktim. su anda zor sartlar altinda yaziorum sizee:82:
yaa benim parmaklar sisti. yuzuk parmagima oturuyo12 kilo alincaa bu aksam tartiya ciktim 79.8 ciktim. 80 u gorucem diye cok korktumm neyseki oyle bisey olmadii bi ohh cektimm
yaa benim parmaklar sisti. yuzuk parmagima oturuyo12 kilo alincaa bu aksam tartiya ciktim 79.8 ciktim. 80 u gorucem diye cok korktumm neyseki oyle bisey olmadii bi ohh cektimm
oo gerçekten zormuş şartların
42-43 müüü yokkk artıkk
İniAllah be canım.. Hayırlısı bakalım.. Zaten benim kızım olursa küçük olmuş olacak daha bi uygun ama senin oğlan kendine başka kız bulabilir ama daha kız yok topikte
Benimde koca kızıyo ama sallamıyorum
Çanta astarı dikcektimm 2 sayfa geçmişş şarjda bitiyoo yakında priz yokk
Yazacaklarımıda unittumm
Çanta astarı dikcektimm 2 sayfa geçmişş şarjda bitiyoo yakında priz yokk
Yazacaklarımıda unittumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?