Ağlayakta gözden mi olak???

Elif ismi güzel evet ama kadında çok güzel be yaa..

Ama ömere de haksızlık edemem adamın maşallahı var

bende elif ismini cok severimm. kizim olursa elif koyacam derdim hep. ama titiliyi tutturamadikk

bakalim benoss nasil birsey cikacakk
ya birazda aliskanlik aslinda. esimde bu ara kendi yuzugunu takio. ozel yaptirmis. cok onceden. degisik bi yuzuk. onun icinede benim ismimi yazdirmiss onu alyansi olarak goruyor artikk ben zaten 2 aydan beri hic yuzuk takamiorumm

ayy koptumm yaa haksızlık ederim demiş

ben sormuştum canım sonradan aklıma geldi ama başından beri kız diyorsun bakalım ne diyecek dr inşallah canım her şey yolundadır

nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın canım benim ki taktım kaldı öyle işte başka aksesuarım yok takamıyorum çünkü

Aman gündü gir akşama kadar şurda iki lafın belini kırıyoz
Bu arada bebişinde iyidir canım sen kendini strese sokma..

Bende sana halaa oğluş diyorum

yarin girersin dosyalarii sosyalimm. ama bu gidisle yarinlar asla gelmeyecekk

kovsanızda gitmem bulmuşum muhabbeti

inşallah benayım iyidir oğlan oğlan diyorsun yaparsın artık bi kız bizim oğlana

Olsun kız Adam senide düşünüp isim yazdırmış ne güzel

Siz hamişler yüzük olayı normal boşverin yüzüğü.. Ama ayaklarda büyüyomuş ya işte o zaman halimiz ne olur onu düşünelim
42-43

benim telin sarji bitti,tablete gectim. tablette can cekisiodu. sarja taktim. su anda zor sartlar altinda yaziorum sizee:82:

oo gerçekten zormuş şartların

42-43 müüü yokkk artıkk

kovsanızda gitmem bulmuşum muhabbeti

inşallah benayım iyidir oğlan oğlan diyorsun yaparsın artık bi kız bizim oğlana

İniAllah be canım.. Hayırlısı bakalım.. Zaten benim kızım olursa küçük olmuş olacak daha bi uygun ama senin oğlan kendine başka kız bulabilir ama daha kız yok topikte

benim telin sarji bitti,tablete gectim. tablette can cekisiodu. sarja taktim. su anda zor sartlar altinda yaziorum sizee:82:

Benimde koca kızıyo ama sallamıyorum

Çanta astarı dikcektimm 2 sayfa geçmişş şarjda bitiyoo yakında priz yokk
Yazacaklarımıda unittumm

yaa benim parmaklar sisti. yuzuk parmagima oturuyo 12 kilo alincaa bu aksam tartiya ciktim 79.8 ciktim. 80 u gorucem diye cok korktumm neyseki oyle bisey olmadii bi ohh cektimm

Ahahahah ayşem son iyi değil haa

oo gerçekten zormuş şartların

42-43 müüü yokkk artıkk

Bizde ayaklara gidişat o ama

Ben yazdım ama yeliz ne zaman görür gelir bilmyorum

evet yok işte senden gelsin diyorum huyunu suyunu bildiğimiz birisi olsun bari , kız sanki bende oğlan doğurmuşum gibi konuştum haa

benimkide hadi yatalım diyor bende sen git dosya gireceğim diyorum

Çanta astarı dikcektimm 2 sayfa geçmişş şarjda bitiyoo yakında priz yokk
Yazacaklarımıda unittumm

ayşemi örnek al bak nasıl zor şartlar altında yazıyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…