Ağlayakta gözden mi olak???

Rahim şekli kalp yada farklı olan var mı bir de normal muatenede anlaşılabilir mi bu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hmm evet özel durumundan dolayı canım bu arada bu son korunmandı değilmi artık bebiş için çalışmlara başlıcaksın

fundoşummm iş yoğunluğunuz başladı mı artık hep böyle mi olcakk

Yok canım daha ilk bu adet bi tane daha var bakalım..

Ne var ne yok temizlesin ben razıyım
Yeter ki diğerinde böle olmasın..

Ben ilacı korkuma almadım canım ne bilim keser meser ne gerek var dedim çekmeye razıyım..
Süt hiç denemedim ama deneyim şimdi iyiyim..

Fundam senin ki daha kötü giibi sanki benimde normalde ağrılı ama sen gibi değilim ben uyuyabiliyorum uyanınca grçmiş oluyo.. Bu kezkinki çok ağrılı oda kürtajdan dolyı diyoruz..
Allah yardımcın olsun canım zor çünkü..

Sosyalim sanada az kalmış ha gayret o zaman işe..

yok kız ne az kalması bölünerek çoğalıyorlar sanırım ben uykudayken ,
sen nasılsın geçti mi biraz ağrın :26:

yok kız ne az kalması bölünerek çoğalıyorlar sanırım ben uykudayken ,
sen nasılsın geçti mi biraz ağrın :26:

Sorma yaa yok böle bişi oluk oluk

Biraz daha iyiyim canım saolasın.. Yatınca iyi geliyo ama ayağa kalkınca başlıyo.. Eşim gelecek daha yemek yiyiycez

Canlar selamm
Butun gunn bi iş palni hazirladim ozel idareye daha bitmedii laptopu aldim eve geldimm devam ediyorumm
Belim agridi cokkk

Benosum gecmis olsun canmm hadi bu kanamayla rahmin de tertemiz olur insallahhh

Fundamm lizimm sosyalimm pericann aysemm operim hepiniziiii

Sorma yaa yok böle bişi oluk oluk

Biraz daha iyiyim canım saolasın.. Yatınca iyi geliyo ama ayağa kalkınca başlıyo.. Eşim gelecek daha yemek yiyiycez

iyi iyi aksınn ahh ter temiz olacak içerisi yemek ye tekrar yat ayaklarını sıcak tut

yelizimmmm

Benoşummm sevindim yaa o kadar kötü değilse inş. Öbür adette bişeycik kalmaz
Ye yat sende sosyalin dediği gibi

sosyalimm bitmedimi daha yaw şu işler

yelizimm kolay gelsinnn çalışş

ayşemmm

ayşemmm

fundam arkadasini kaybetmissin basin sagolsunn,Nur icinde yatsin.. Allahim geride kalanlara sabir versin.

benosum sanada cok gecmis olsun,eve gitmende cok iyi olmus. bu agrilar anca dinlenmeyle gecio cunku..
sosyalim sanada kolay gelsin,evde calismak daha zor aslinda
lizomm valla bizimde esya konusunda sikinti cikti. bu isler biraz sans yaa. sizde iyice ustune dusunn. saticilar cok cakallll
yelocann sende yogunmussun bugun, Allah islerinde kolaylik versin cnmmm.

fundosssss

iyi iyi aksınn ahh ter temiz olacak içerisi yemek ye tekrar yat ayaklarını sıcak tut

yelizimmmm

İnşAllah canım benim.. Yedim şimdi gene yattım yaz ama ben daha battaniyeyi atamadım yumuşacık iyi oluyo

ayşemmm

Sen gibi değilim kız bu halimi görünce ve anlattıklarını okuyunca sana üzüldüm canım yaa

benim bu işler bitmez kuzum bu biter başkası başlar

Bende bu işarete bayılıyorum

Aynen öle canım yatmadan olmuyo.. Müdürden izin almadım direkt başkandan aldım arkadaşa da gidiyorum dedim çıktım geldim çok bozulmuştur

Eşya konusu hakkat şans meselesi.. Allah'tan vaktin var beklersin nasılsa ama yinede can sıkıyo.. Sonuçta 3 kuruşta olsa para veriliyo insan üzülüyo.. Ama daha iyi olur kesin.

Sen normal çocuk odası takımında olan yataklar gibi aldın değil mi canım ahşap yataklardan.

Seni tiklediydim meğer tiklememişim bi baktım alıntı yok

İnşAllah canım seninde içerin tertemiz olsun inşAllah

İşinde de kolaylıklar.. Hepimizin ayrı zorluğu var işlerimizin.. Tabii ben sizin işlerinizden hiç anlamıyorum o ayrı

hosgeldin benossss
aman bozulursa bozulsunn,sen agrilar icinde kivraniosun,kimseyi dusunecek halde de degilsin zaten.
aynen oyle tamamen sans. birde duzgun bi yerden aldik. neyse gec olsun guc olmasin napalim.
ben besik aldim cnm. en fazla 5 yasina kadar yatabilir. boyu 1.30 yataginda. bu arada ahsap besik cnm.

Son düzenleme:

zor ki ne zor ayşemm konsantre olamıyorum bi türlü

yat yatt ohh miss ben nefret ediyorum işaretten

neden park yatak almayı düşünmedin canım 3 yaşına kadar yatabiliyormuş bi de pratik ve kullanışlıymış :26:

park yatak bebegin bel gelisimi icin uygun degilmis cnm. uzman kisilere sorduk. kullananlarda tavsiye etmedi. hem kisinda altindan cok soguk geliomus . seninde aklinda bulunsun sosyalim. 5 yasina kafar bunda yatar. sonrada tek kisilik yatak aliriz kismet olursa.

valla Allah yardimcin olsun. bir cirpida bitsin insallah dosyalarr

Hoşbuldum canım
Ee sallanıyo mu peki ?
Bende heves edip park yataklarına bakıyodum demek sağlıksız
Aklımda bu söylediklerin

Kız ne güzek işte el işi yapıyo
Sen bu ara dosyalarla kafayı bozdun ya normal

Evet cnm sallaniyor. Sonrasinda sabitleme ozelligide var.
Bende ilk basta park yataklara baktim hep. En iyisi kullananlara sormak ztn cnm.
Kara para aski izleyen var mii? Bu ara bu diziye sardimm

Kpa benim dizimm ayşeeeee
yaa bencede çok tatlı buu ayşemin işareti buu
ayşemm aklımaa gelmişken siz puseti havuzlu handanmı aldınızz unuttum sölemeyi saraçhane yeri gelmişken rdan alsaydınız kızz markalar var ve yarı fiyatına toptan yeri ya oraa

Fundosumm hosgeldin bizde bakmaya basladikk.elmas falann. Gizemli bi dizi
Canim biz puseti arabayla takim aldik. Oyle daha uyguna geldi hem. Yinede dusundugun icin sagol kuzumm

canım müsait olunca fotoğrafını çekip atsana buraya bi bakayım nasıl bir şey aldın bi fikir olur :26: sağol canım inşallah

ben eli işinden nefret ediyorum kızz beceremiyorum bi de eller kürek gibi olunca bi şeye yaramıyor

Bende ilk basta park yataklara baktim hep. En iyisi kullananlara sormak ztn cnm.

yok canım ben muhteşeme bakıyorum

Aa süper o zaman.. Valla sizden öğrendiğim çok şey oldu..
Bu bebek olayı bambaşka bi boyut yaa
Güle güle kullanın canım sağlıkla..

Ayrıca o dizi benim favorim yaa bayılıyorum.. Hele atışmalarına

Kız var ya seninde bilmediğin yer yok.. Saraçhane nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…