Salça makarna candırbu satte bile olsa hücummmm
Muhabere resmi yazışmaları yapan aracı birim canım ya.. K.çekmeceyi bilmem ki ben bana bizim orayla gel
Salça makarna candırbu satte bile olsa hücummmm
Muhabere resmi yazışmaları yapan aracı birim canım ya.. K.çekmeceyi bilmem ki ben bana bizim orayla gel
bende gomlek utuleyecem. kalkamiorum bi saattir. kalkmayi birak daha yer yaptim kendimeeehergun bi gomlek utuluyorum. usengecligimin geldigi seviyee
Yaa kızın ayakkabıları ne çirkinnnn
Anammmseviştilerrr
80 mii 90 olcak bence bu gidişlee
benimki horluyoo koltuktaaa fenaa
bende gomlek utuleyecem. kalkamiorum bi saattir. kalkmayi birak daha yer yaptim kendimeeehergun bi gomlek utuluyorum. usengecligimin geldigi seviyee
benimkide simdi horlama faslina gectii
kiz kim sevisti ben kacirdimmm
aynen benosumm salcali makarna candirrrr
valla 90 la kapanisi yaparim diorum ama tabi kismet belli olmuo bogaz isleriiicok pisbogaz oldum ama utaniorum artik. esimden daha cok yiyorumm. boyle izliyo benii
valla 90 la kapanisi yaparim diorum ama tabi kismet belli olmuo bogaz isleriiicok pisbogaz oldum ama utaniorum artik. esimden daha cok yiyorumm. boyle izliyo benii
o zaman haydiii
Bizim şefin gözüne şezlong şemsiyesi uçtu geçen yaz hemde çocuk havuzundaa 5 yıldızlı oteldee dava açmıştıdaa adli dr a kontrole geldiii
yalnız herkeş gazte kitap çay kahvve ohhh
kızz sende ne bu saate bırakıyon benimde bi sepet ütü var yaa
Bizim şefin gözüne şezlong şemsiyesi uçtu geçen yaz hemde çocuk havuzundaa 5 yıldızlı oteldee dava açmıştıdaa adli dr a kontrole geldiii
yalnız herkeş gazte kitap çay kahvve ohhh
kızz sende ne bu saate bırakıyon benimde bi sepet ütü var yaa
tuh bak en guzel sahneyi kacirmisimm
yaa surekli erteleye erteleye 11 oldu saattgoruyorumki herkes benden
dun k.valide geldi yaa,utulenecek esyalari gardolaba sakladimmboyum kadar olmus utulerr
kiz benimkide neler soyluo ama yemen yerken dunyayla iletisimim kesiliyorrgecen yine bi cilginlik yapip 2 magnumu ust uste yedimm. 1 tane hic kesmio amaa
Nilüferle çıcukk fenaa hemdeee
yaa laf vuruyomuu benimki bazen koca g.tlü diyooüzülüncede şaka şaka diyoo
yaa önceden çok rahat veriyodum artık zorrr
tuh bak en guzel sahneyi kacirmisimm
yaa surekli erteleye erteleye 11 oldu saattgoruyorumki herkes benden
dun k.valide geldi yaa,utulenecek esyalari gardolaba sakladimmboyum kadar olmus utulerr
kiz benimkide neler soyluo ama yemen yerken dunyayla iletisimim kesiliyorrgecen yine bi cilginlik yapip 2 magnumu ust uste yedimm. 1 tane hic kesmio amaa
Ayy ne tipsiz şu nülüü gıcıkkk
Ayşeemmm bizde dün bunaldık yolda aldıkk
algida maraş usulü kornet süper bişeydi yaa onuda deneeyin
dolabamı sakladınnnnyaalnıız değilimm
benim ki bana dondurma almıyor hastalanırım diyekendisinin bademcikleri yok sanıyor ki hemen hasta olacam hain adam
tamam canimm hemen denerim hemdee
dolap kurtaricimmm heleki ani misafirlerdee
kiz sende gizli al yee. dondurma zevkime asla karisamazzz
kiz bu omerin saclarini yolacam artikkk
Kız sen ona bakma nern kocaymış ben dedim ya geçen gün ben beğeniyorım öle dolgun bacaklıları
Anammm adam kameraya çekmiş ya.. E pess doğrusu..
Ayşemmm 2 tane miii
Oyy maşallah sonumuz sen gibi olabilir..
benim ki bana dondurma almıyor hastalanırım diyekendisinin bademcikleri yok sanıyor ki hemen hasta olacam hain adam
hasta falan olurumda körün taşı gelir beni bulur sonra ayşemsonra dondurma yediğimi söylesem bi türlü söylemesem bi türlü en iyisi temmuzu bekleyeyim ben
siz benim gibi olmayin,ben artik insanliktan ciktim. birde geceleri gaz olayi oluyor. tutamiyorum hic. karnima sanci giriyor hemen. artik esimin laflarini siz anladinizzz
Sende al sakla buzluğa yokken ye
Bende bayılırım dondurmaya hem boğazlar içinde iyi bişi bakma kocana döveriz biz elleri güzel olsada döveriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?