Sosyalim hadi hayırlısı bakalım sıpan gösterecek mi..
Çok heyecanlı
arkamdan seni bekliyorum benayelini çabuk tut lütfen
Ayy belim koptuu. Bi saattir katla yerlestir
Neyse evide topladimmm.banyoyuda temizledimmm. Simdi rahatimmm
Twinn iyi dersler sanada cnm. Belki istanbulda iyi bi doktora gelseniz daha iyi olabilir:26:
Neyse bizim bicir bugun yurumeye baslamis cok sukurrr
Benoss utanma kizz,hepimiz ayniyizzmasum degiliz hicbirimizz
Kizz bu yelo uyanamiooooo herhallgece cok yorulduysaa
Fundoss soylediklerinde cok haklisin. Sara iyi dayanio masallah. Allah esine akil.fikir versin diorum sadece.
Sosyosummm randevuna cok az kalmisssshayirli haberlerle geleceksinnn.birde cinsiyetini ogrenicezzz
Twinn iyi dersler sanada cnm. Belki istanbulda iyi bi doktora gelseniz daha iyi olabilir:26:
Fundoss soylediklerinde cok haklisin. Sara iyi dayanio masallah. Allah esine akil.fikir versin diorum sadece.
Sosyosummm randevuna cok az kalmisssshayirli haberlerle geleceksinnn.birde cinsiyetini ogrenicezzz
İnşAllah kuzum yaaa ancak temmuza benim ki. İlkini daha yeni bitrdim 40 gün sonra ikinci raund
Yazdim benayimmm. Son gun 12 agustos. Doktor 2 gun daha beklerim dedii. Sanci gelmezse suni sanci verecek. Acilim olmazsada direk sezeryan.Ohh sende kaşla göz arasında bitrmişsin maşallah ..
Yelooo baya bayaaa yorulmuş anlaşılan hayır piknik diyodu yalan oldu galiba
Ben sana doğum ne zaman diye sormuştum kuzu?
Amaaannn yine dokturmussunuzz sayfalar oku oku bitmediii
Ne yelizmiş beee
Hayir neyi merak edionuz onu anlamadim
Evdeydikkk kizzz yedik ictik yattıkkguzel bi geceydi daha yeni uyandimm :26:
oğlan anası olacak ya nasılda pusuda bekliyoryürümeye mi başlamış yandılar tutabilene aşk olsun
ayy evet şu yeliz gelsede artık merakımızı giderse
pıhtılaşma testlerini ne zaman yaptıracaksın benayım :26: ihmal etme bence yaptır bak banada gerek yok dediler şimdi iğne kullanmak zorundayım
Yazdim benayimmm. Son gun 12 agustos. Doktor 2 gun daha beklerim dedii. Sanci gelmezse suni sanci verecek. Acilim olmazsada direk sezeryan.
Yaaaasimdi gozumu seninkine diktimm
Ne yelizmiş beee
Canım ben folikasite başlıycam doktor öle dediydi.. Yarın başlarım bitti regl çünkü.. Doktora gitcem ama ne zaman onu bilmiyrum iş yeri sıkıntı ya izin alma sorun olur diye bekliyorum.. Bakalım neler olacak..
Hee tam sıcaklarda doğum allah yardım etsin.. Sana geçmez yaz ha sıcaktan açılır belki
Anamm bu kadar konuşmanın sonu bu mu kaç günlerdir plan yapılıyo da yeme içmemi
Ne yelizmiş beee
hosgeldinn yelooocannn,afiyet bal seker olsun canimmm.Canım ben folikasite başlıycam doktor öle dediydi.. Yarın başlarım bitti regl çünkü.. Doktora gitcem ama ne zaman onu bilmiyrum iş yeri sıkıntı ya izin alma sorun olur diye bekliyorum.. Bakalım neler olacak..
Hee tam sıcaklarda doğum allah yardım etsin.. Sana geçmez yaz ha sıcaktan açılır belki
hiiiç neyi merak edeceğiz
Canım ben folikasite başlıycam doktor öle dediydi.. Yarın başlarım bitti regl çünkü.. Doktora gitcem ama ne zaman onu bilmiyrum iş yeri sıkıntı ya izin alma sorun olur diye bekliyorum.. Bakalım neler olacak..
Anladım kuzum ınss gelir canım bizde bu ay cok az çalıştık yaa saldım artık valla off
Yazdim benayimmm. Son gun 12 agustos. Doktor 2 gun daha beklerim dedii. Sanci gelmezse suni sanci verecek. Acilim olmazsada direk sezeryan.
Yaaaasimdi gozumu seninkine diktimm
hosgeldinn yelooocannn,afiyet bal seker olsun canimmm.
insallahh benayimmm. bakalimm gorecezz. ben bi 15 gun sonra suda yasamaya baslayacam. eve buyuk bi havuz alayim diorumm. butun gun onun icinde takilirimm. hemde suda dogum yaparim belkii
kizlarr ben disari cikiom. kizlar bulusuyomus benide alacaklar. gozum sizde amaoperim hepiniziii
Sosyalimm guzel bi geceydi dedim yaaa certiyer falann
Benoss daha ne anlatiimmmm aboooo delirmis bunlarrr
valla twinim ben sıkı çalıştım son günlerde ama ne yaparsan yap olmuyo :26: aşılama benim umudum
sende bi git dr. a bakalım ne diyecek bence beklemeyelim ha bu arada benim aşılama yin ertelendi bu sefer benim gidişimden dolayı
ayşemmm düzelmişmi minik ohh çok şükür
aman bırak sarayı bak gene kv gidiyorum dedi gitti memnunki halinden koşa koşa gidiyo saçından sürümüyolar yaaa
sosyalin miniğin cinsiyetini bende çok merak ediyorum yaaabakalım göstercekmi şeyini
ayşem ne kadar az kaldı yaaa :18:
yeloooo bumudur yaneeeee akşamdan beri sırra kadem basmanın sebebi :100:
tamam canım ama sen yinede ihmal etme
hosgeldinn yelooocannn,afiyet bal seker olsun canimmm.
insallahh benayimmm. bakalimm gorecezz. ben bi 15 gun sonra suda yasamaya baslayacam. eve buyuk bi havuz alayim diorumm. butun gun onun icinde takilirimm. hemde suda dogum yaparim belkii
kizlarr ben disari cikiom. kizlar bulusuyomus benide alacaklar. gozum sizde amaoperim hepiniziii
Sosyalimm guzel bi geceydi dedim yaaa certiyer falann
Benoss daha ne anlatiimmmm aboooo delirmis bunlarrr
Sosyalim benosum bende jertiyer cok da bende iş yok
Dun benimki bunu hangi ara aldin dio almadim ki yeni evlendigimizde de vardi dedimadam görmüyo yazik naapsin
Fundamm aynen oole yedik ictik yattik biraz yaydik yeme icme yatma olayini ondan sesim cikmadi
Yalniz gecenin bi kisminda deprem oldu hissettik o hic hoş olmadi
benim yerimede gezzz ortaköye git kumpir yee
işin içinde certiyer varsa başka söze gerek yok
bilmiyorum ki fundoşum gösterir mi göstermez mi, millet çikolata ye git diyor bu seferde çok zıplarsa yine göstermez
Sosyalim benosum bende jertiyer cok da bende iş yok
Dun benimki bunu hangi ara aldin dio almadim ki yeni evlendigimizde de vardi dedimadam görmüyo yazik naapsin
Fundamm aynen oole yedik ictik yattik biraz yaydik yeme icme yatma olayini ondan sesim cikmadi
Yalniz gecenin bi kisminda deprem oldu hissettik o hic hoş olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?