Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalim hadi hayırlısı bakalım sıpan gösterecek mi..
Çok heyecanlı

Ayy belim koptuu. Bi saattir katla yerlestir
Neyse evide topladimmm.banyoyuda temizledimmm. Simdi rahatimmm

Twinn iyi dersler sanada cnm. Belki istanbulda iyi bi doktora gelseniz daha iyi olabilir:26:

Neyse bizim bicir bugun yurumeye baslamis cok sukurrr

Benoss utanma kizz,hepimiz ayniyizzmasum degiliz hicbirimizz

Kizz bu yelo uyanamiooooo herhall gece cok yorulduysaa

Fundoss soylediklerinde cok haklisin. Sara iyi dayanio masallah. Allah esine akil.fikir versin diorum sadece.

Sosyosummm randevuna cok az kalmissss hayirli haberlerle geleceksinnn.birde cinsiyetini ogrenicezzz

Ohh sende kaşla göz arasında bitrmişsin maşallah ..

Yelooo baya bayaaa yorulmuş anlaşılan hayır piknik diyodu yalan oldu galiba

Ben sana doğum ne zaman diye sormuştum kuzu?

oğlan anası olacak ya nasılda pusuda bekliyor yürümeye mi başlamış yandılar tutabilene aşk olsun

ayy evet şu yeliz gelsede artık merakımızı giderse

İnşAllah kuzum yaaa ancak temmuza benim ki. İlkini daha yeni bitrdim 40 gün sonra ikinci raund

pıhtılaşma testlerini ne zaman yaptıracaksın benayım :26: ihmal etme bence yaptır bak banada gerek yok dediler şimdi iğne kullanmak zorundayım

Ohh sende kaşla göz arasında bitrmişsin maşallah ..

Yelooo baya bayaaa yorulmuş anlaşılan hayır piknik diyodu yalan oldu galiba

Ben sana doğum ne zaman diye sormuştum kuzu?
Yazdim benayimmm. Son gun 12 agustos. Doktor 2 gun daha beklerim dedii. Sanci gelmezse suni sanci verecek. Acilim olmazsada direk sezeryan.

Yaaaa simdi gozumu seninkine diktimm

Amaaannn yine dokturmussunuzz sayfalar oku oku bitmediii
Ne yelizmiş beee
Hayir neyi merak edionuz onu anlamadim
Evdeydikkk kizzz yedik ictik yattıkk guzel bi geceydi daha yeni uyandimm :26:

Canım ben folikasite başlıycam doktor öle dediydi.. Yarın başlarım bitti regl çünkü.. Doktora gitcem ama ne zaman onu bilmiyrum iş yeri sıkıntı ya izin alma sorun olur diye bekliyorum.. Bakalım neler olacak..

Yazdim benayimmm. Son gun 12 agustos. Doktor 2 gun daha beklerim dedii. Sanci gelmezse suni sanci verecek. Acilim olmazsada direk sezeryan.

Hee tam sıcaklarda doğum allah yardım etsin.. Sana geçmez yaz ha sıcaktan açılır belki

Ne yelizmiş beee

Anamm bu kadar konuşmanın sonu bu mu kaç günlerdir plan yapılıyo da yeme içmemi

tamam canım ama sen yinede ihmal etme

Ne yelizmiş beee

hosgeldinn yelooocannn,afiyet bal seker olsun canimmm.

insallahh benayimmm. bakalimm gorecezz. ben bi 15 gun sonra suda yasamaya baslayacam. eve buyuk bi havuz alayim diorumm. butun gun onun icinde takilirimm. hemde suda dogum yaparim belkii

kizlarr ben disari cikiom. kizlar bulusuyomus benide alacaklar. gozum sizde ama operim hepiniziii

hiiiç neyi merak edeceğiz

Sosyalimm guzel bi geceydi dedim yaaa certiyer falann

Benoss daha ne anlatiimmmm aboooo delirmis bunlarrr

Anladım kuzum ınss gelir canım bizde bu ay cok az çalıştık yaa saldım artık valla off

valla twinim ben sıkı çalıştım son günlerde ama ne yaparsan yap olmuyo :26: aşılama benim umudum
sende bi git dr. a bakalım ne diyecek bence beklemeyelim ha bu arada benim aşılama yin ertelendi bu sefer benim gidişimden dolayı

ayşemmm düzelmişmi minik ohh çok şükür
aman bırak sarayı bak gene kv gidiyorum dedi gitti memnunki halinden koşa koşa gidiyo saçından sürümüyolar yaaa
sosyalin miniğin cinsiyetini bende çok merak ediyorum yaaa bakalım göstercekmi şeyini

ayşem ne kadar az kaldı yaaa :18:

yeloooo bumudur yaneeeee akşamdan beri sırra kadem basmanın sebebi :100:

benim yerimede gezzz ortaköye git kumpir yee

işin içinde certiyer varsa başka söze gerek yok

bilmiyorum ki fundoşum gösterir mi göstermez mi, millet çikolata ye git diyor bu seferde çok zıplarsa yine göstermez

tamam canım ama sen yinede ihmal etme

Yok yok aklımda başkanım

Anam buda yerinde durmuyo sonra yandım ben diyo

Zaten bu kadr gezmeye sudan çıkmaman normal olacak..

yani basit bi anlatımı yakıştıramadım
Kim nerde kiminle ne yapmış detaylı olur anlatım certiyeri zatan olmazsa olmazlardan

Sosyalim benosum bende jertiyer cok da bende iş yok
Dun benimki bunu hangi ara aldin dio almadim ki yeni evlendigimizde de vardi dedim adam görmüyo yazik naapsin

Fundamm aynen oole yedik ictik yattik biraz yaydik yeme icme yatma olayini ondan sesim cikmadi
Yalniz gecenin bi kisminda deprem oldu hissettik o hic hoş olmadi

İlahi yeliz
Deprem mi olduuu anam düşünemiyorum o hali depremde koşarak kaçtığınızı düşünsene

Güzel olmuş canım nice senelere inşAllah..

Benim hiç certiyerim olmadı o yüzden o konuda bende de iş yok

çikolatamııı

depremmiiiii sizden kaynaklımı doğal afetmi anlamadımm
sahimi kızzzz

dün gece bizdede o mevzu geçtideee rutin çalışma sonrası ben ayaklar havada takılırken ya deprem olsa dedi eşim

vay anasınıı ayşe hanıma bakın demin yoruldum bittim diyodu iki adımlık sağlık ocağından yakınıyodu gezmeyi duyunca vınnnn

Benosum arada iyi oluyomus dun anladim
Sosyalimm sagol kuzummm
Fundaaa hee depremm baya bildigin earthquake kizz van merkezli 4.4 mü ne ama derinligi duşuk ondan fazla hissedildi

Ayy bende sosyalin anlattigi aklima geldii siddetli olsaydi napardik diyee anemm Allah korusunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…