Ağlayakta gözden mi olak???

Hee bende dinledimmm. Dogukan koparmis ortaligii. Cok seviom o cocugu ben

Ben durumumun caresizligini az once belirttimm sende ne var ne yok:118:

ne olsun bende tam kıyılarıda düşünürken mavi klasörleri görünce yıkıldım , külkedisine geri dönüş yaptım

Sosyos hepsi evlebdikten sonra ortaya cikti malesef

Allah sabır versin ne diyeyim yaa ama sinir oluyorum ha senin kocaya

Ahahaha kiz sormaa yaa. Sonunda 80 i gordummm
Birde seviniodum catlagim yok diyee. Aynada bi arkama baktimki 2 tane catlak olmuss krem aldim eczaneden,simdi onu surdummm.
Geceleru sicaktan hic uyuyamiyorum fundam birde goguslerimin alti pismiss

En zoru olsa gerk annemde de pişik oluyo yazın yazık kadın ölüyo acıdan pudrala bişiler yap canım..

ölümlü dünya ölümlü insan haa alim olsan ha zalim olsan :118:

Hahh bi deli daha geldi
Dosyalardan iyice kaybediyoz seni kuzu

Yok gezmeyiz hic yemekte yok bazen kendi cani isterse gideriz markete abur cubur almaya oda cok para tuttu diyerek geliriz eve tabi benim surat 5karis olur

Sara valla kusura bakma ama o kocayla ömür geçmez.. Sende de var alıştırmışsın canım bunu üzülerek söylüyorum.. O kim ki sana böle davranıyo.. Boşanma sebebi yaa

Kizlar katlanacak camasirlar koltukta boyuma kadar ulasmiss simdi onlari katlamaya baslicam. Bana sans dileyinn

Aaa böle sizlerden duydukça kendimden utanmaz oluyorum tek değilim bol şans

ne olsun bende tam kıyılarıda düşünürken mavi klasörleri görünce yıkıldım , külkedisine geri dönüş yaptım

Allah sabır versin ne diyeyim yaa ama sinir oluyorum ha senin kocaya

Aynen su anda 3 makinenin camasilarini katlamaya calisiorummm ah bu tembellik basa belaa

Saracim Allah yardimcin olsun

Bide bundan ziyade ugrastim ole sacma insanlar varki ve hergun onlarla bir aradayim hergun goruyorum ve hergun bisey bulup laf carpitip dalga geciyorlr sabahtan beri sinirden agliyorum artik cok cnm skiliyor ama susuyorum hep

ben kaybettiniz dedim inanmadınız

kopardın beni yaa utanma utanma senden çok var diye bi şarkı vardı ya o geldi aklıma

yaa harbi ha insan seviniyo bi ben değilmişim diyo

saracan gerçekten hiç düşünmedinmi bu adam çekilmez neden bu kadar mutsuzken çekiyorum diye
birde yana yakıla çocuk istiyorsun adam yaşamasınıda bilmiyo sanada zehir ediyor hayatı bencilll
kendi canı istediğini alacak senin gözün kalacak
keyfi isteyincede yanaşcak sana seni seviyormu gerçekten bu yaa

Neler diyorum fundam biktim usandimutanmiyoda anam

Bide bundan ziyade ugrastim ole sacma insanlar varki ve hergun onlarla bir aradayim hergun goruyorum ve hergun bisey bulup laf carpitip dalga geciyorlr sabahtan beri sinirden agliyorum artik cok cnm skiliyor ama susuyorum hep

canım en iyisini sen bilirsin biz sana ne söylesek ne etsek boş :26:

Cikarken sozluyken felan deli gibi gezerdik yerdk icerdik evlendikten sonra gercek yuzunu gordum bencili

Günaydın canlarım
Yine kaynatmissinz. .
Ayy kizlar tv izliyorum aldatma konusuluyo
Of Allahım korusun yaa..

Yelizim yıldönümü nuz kutluyorum Rabbim ayırmasın sizi ..

Ayşem fundosum sosyalim benosum
Fundosum tatile mi gidiyosun oh anam ohh

aldatırsa aldatsın kız ne korkuyorsun bu kadar aha kapı aha sapı cehenneme kadar yolları var aman çokta tınn korkmayın böyle şeylerden , aldatanların sonunu hep görüyoruz

Susmayacaksın işte.. Ailene söyleyeceksin ne oluyosa olacak sahipsiz sanıyokar galiba seni..

ben kaybettiniz dedim inanmadınız

kopardın beni yaa utanma utanma senden çok var diye bi şarkı vardı ya o geldi aklıma

Artık utanmıyorum benimde hafta sonu yıkanmış 3-4 makina çamaşır salona yayılmış vaziyette bekliyo

Aynen katılıyorum.. Hayır gıcık bi adam tamam barş gezin edin ki o az göze gelsin bu hepten bencill
Nasıl ödeyecek bunun vebalini bilmem..

Neler diyorum fundam biktim usandimutanmiyoda anam

Allah yardımcın olsun canım. Bence harekete geçmen gerek.

Hoşgeldin canım..
Ben gitmiyorum tatile kız funda gidiyo..

Allah kocalarımıza öle bişi yaptırtmasın inşAllah.

Ailem konustu az bi susular yine ayni

aldatırsa aldatsın kız ne korkuyorsun bu kadar aha kapı aha sapı cehenneme kadar yolları var aman çokta tınn korkmayın böyle şeylerden , aldatanların sonunu hep görüyoruz

Bak bu konuda bende umursamazım yapana güle güle.. Hiçte umrum olmaz..

Yinede yapmasınlar öle bişi rabbim yaşatmasın o anları kimseye..

Ole bisey de olsa bosarim artik yuhh diyee
Sara kuzum senin koca zaten dayaklik aman olmasın öyle bişey yinede insan kırılır yani
Kuzum ne bileyim arkadaşının karısıyla ,arkadaşıyla, komşusuyla aldatan birsürü insan varr..

Sıktı bu konu bnde yemek programı açtım

Kuzum senin randevun ne zmn di yarın mi oburgunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…