şaka yapıyosun değilmi abartıyosun bence o kadarda değildir kız
ayşemmm
alemmi
benimde ütülenecekler öyle görmemezlikten geliyorum kendilerini
Hee bende dinledimmm. Dogukan koparmis ortaligii. Cok seviom o cocugu ben
Ben durumumun caresizligini az once belirttimmsende ne var ne yok:118:
Sosyos hepsi evlebdikten sonra ortaya cikti malesef
görmezden gele gele sepet dolup taşıyooo
görmezden gele gele sepet dolup taşıyooo
Ahahaha kiz sormaa yaa. Sonunda 80 i gordummm
Birde seviniodum catlagim yok diyee. Aynada bi arkama baktimki 2 tane catlak olmusskrem aldim eczaneden,simdi onu surdummm.
Geceleru sicaktan hic uyuyamiyorum fundam birde goguslerimin alti pismiss
ölümlü dünya ölümlü insan haa alim olsan ha zalim olsan :118:
Yok gezmeyiz hic yemekte yok bazen kendi cani isterse gideriz markete abur cubur almaya oda cok para tuttu diyerek geliriz eve tabi benim surat 5karis olur
Kizlar katlanacak camasirlar koltukta boyuma kadar ulasmisssimdi onlari katlamaya baslicam. Bana sans dileyinn
ne olsun bende tam kıyılarıda düşünürken mavi klasörleri görünce yıkıldım , külkedisine geri dönüş yaptım
Allah sabır versin ne diyeyim yaa ama sinir oluyorum ha senin kocaya
Aynen su anda 3 makinenin camasilarini katlamaya calisiorummmah bu tembellik basa belaa
Saracim Allah yardimcin olsun
En zoru olsa gerk annemde de pişik oluyo yazın yazık kadın ölüyo acıdanpudrala bişiler yap canım..
Hahh bi deli daha geldi
Dosyalardan iyice kaybediyoz seni kuzu
Sara valla kusura bakma ama o kocayla ömür geçmez.. Sende de var alıştırmışsın canım bunu üzülerek söylüyorum.. O kim ki sana böle davranıyo.. Boşanma sebebi yaa
Aaa böle sizlerden duydukça kendimden utanmaz oluyorumtek değilim bol şans
En zoru olsa gerk annemde de pişik oluyo yazın yazık kadın ölüyo acıdanpudrala bişiler yap canım..
Hahh bi deli daha geldi
Dosyalardan iyice kaybediyoz seni kuzu
Sara valla kusura bakma ama o kocayla ömür geçmez.. Sende de var alıştırmışsın canım bunu üzülerek söylüyorum.. O kim ki sana böle davranıyo.. Boşanma sebebi yaa
Aaa böle sizlerden duydukça kendimden utanmaz oluyorumtek değilim bol şans
Bide bundan ziyade ugrastim ole sacma insanlar varki ve hergun onlarla bir aradayim hergun goruyorum ve hergun bisey bulup laf carpitip dalga geciyorlr sabahtan beri sinirden agliyorum artik cok cnm skiliyor ama susuyorum hep
Cikarken sozluyken felan deli gibi gezerdik yerdk icerdik evlendikten sonra gercek yuzunu gordum benciliyaa harbi ha insan seviniyo bi ben değilmişim diyo
saracan gerçekten hiç düşünmedinmi bu adam çekilmez neden bu kadar mutsuzken çekiyorum diye
birde yana yakıla çocuk istiyorsun adam yaşamasınıda bilmiyo sanada zehir ediyor hayatı bencilll
kendi canı istediğini alacak senin gözün kalacak
keyfi isteyincede yanaşcak sana seni seviyormu gerçekten bu yaa
Ole bisey de olsa bosarim artik yuhh diyeeGünaydın canlarım
Yine kaynatmissinz. .
Ayy kizlar tv izliyorum aldatma konusuluyo
Of Allahım korusun yaa..
Yelizim yıldönümü nuz kutluyorum Rabbim ayırmasın sizi ..
Ayşem fundosum sosyalim benosum
Fundosum tatile mi gidiyosun oh anam ohh
Günaydın canlarım
Yine kaynatmissinz. .
Of Allahım korusun yaa..
aldatırsa aldatsın kız ne korkuyorsun bu kadar aha kapı aha sapı cehenneme kadar yolları var aman çokta tınn korkmayın böyle şeylerden , aldatanların sonunu hep görüyoruz
Bide bundan ziyade ugrastim ole sacma insanlar varki ve hergun onlarla bir aradayim hergun goruyorum ve hergun bisey bulup laf carpitip dalga geciyorlr sabahtan beri sinirden agliyorum artik cok cnm skiliyor ama susuyorum hep
ben kaybettiniz dedim inanmadınız
kopardın beni yaa utanma utanmasenden çok var diye bi şarkı vardı ya o geldi aklıma
yaa harbi ha insan seviniyo bi ben değilmişim diyo
saracan gerçekten hiç düşünmedinmi bu adam çekilmez neden bu kadar mutsuzken çekiyorum diye
birde yana yakıla çocuk istiyorsun adam yaşamasınıda bilmiyo sanada zehir ediyor hayatı bencilll
kendi canı istediğini alacak senin gözün kalacak
keyfi isteyincede yanaşcak sana seni seviyormu gerçekten bu yaa
Neler diyorum fundam biktim usandimutanmiyoda anam
Günaydın canlarım
Yine kaynatmissinz. .
Of Allahım korusun yaa..
Ailem konustu az bi susular yine ayniSusmayacaksın işte.. Ailene söyleyeceksin ne oluyosa olacak sahipsiz sanıyokar galiba seni..
Artık utanmıyorum benimde hafta sonu yıkanmış 3-4 makina çamaşır salona yayılmış vaziyette bekliyo
Aynen katılıyorum.. Hayır gıcık bi adam tamam barş gezin edin ki o az göze gelsin bu hepten bencill
Nasıl ödeyecek bunun vebalini bilmem..
Allah yardımcın olsun canım. Bence harekete geçmen gerek.
Hoşgeldin canım..
Ben gitmiyorum tatile kız funda gidiyo..
Allah kocalarımıza öle bişi yaptırtmasın inşAllah.
aldatırsa aldatsın kız ne korkuyorsun bu kadar aha kapı aha sapı cehenneme kadar yolları var aman çokta tınn korkmayın böyle şeylerden , aldatanların sonunu hep görüyoruz
Sara kuzum senin koca zaten dayaklik aman olmasın öyle bişey yinede insan kırılır yaniOle bisey de olsa bosarim artik yuhh diyee
Kuzum ne bileyim arkadaşının karısıyla ,arkadaşıyla, komşusuyla aldatan birsürü insan varr..aldatırsa aldatsın kız ne korkuyorsun bu kadar aha kapı aha sapı cehenneme kadar yolları var aman çokta tınn korkmayın böyle şeylerden , aldatanların sonunu hep görüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?