Ağlayakta gözden mi olak???

Amin canımm sen sakin ol.. İçerin büyüyo belki ondan oluyo hemen kötüye yorma

Korkma sosyalim. Ben forumlardada okuyorum. Bazilarinda belli aya kadar lekelenme oluyormus. Cok gelmedigi surece sikinti yokmus. Icini ferah tut sen.

oyy sağolsun canlarım siz böyle yazınca o kadar çok rahatlıyorum ki ama bayağı yıprandım yani

Haklısın sosyalimm ne desek boş çok haklısın yerine koyuyorum kendimii çok zor

Koz korkma at bende öle yapıyom bi tane gözüme az geliyo

Fundam haklısın 80 di 100 le kapatacak bu gidişle

Bu laflarinizi sizde hamile kalinca hatirlatacammm,yaziorum bi kenaraa:82:

Esimden beklenmeyen bi performans gordum. Kumpir yapayim mi dedim. Pek ciddiye almadi once. Yapmasini bilmiosunki falan dedi. Tarifi aldim yapmaya gidiorum diyince bolegozleri ayrildii. Yanina ayranimizda var iceriz super olur dediii simdi merakla nasi bisey olacak diye bekliooo

Canımm yıpranman normalll ama stres bebeğe gerçekten yansıyo..
Bak kötü örenklerimiz varsa da iyi örneklerimiz de var yani.. Biz hep iyiyi düşünüyoruz kötü uzak olsun

yazık adama
Hanımı ancak kendi yiyince şaşırdı tabi

O günlerimiz gelsinde hatırlatt nolurr
Bebişten zaman kalırda girersen tabiii:26:

benimkide ayrancıı
bende merak ettim nası bişe olcakk

yaa kumpirideyemesi güzel yedikten sınra bana bi şişkinlik yapıyokiiii

Haklısın sosyalimm ne desek boş çok haklısın yerine koyuyorum kendimii çok zor

kızlar size dua ederken Rabbim sağlıklı sıhhatli sorunsuz gebelikler nasip etsin diyorum, gerçekten çok zor

Canımm yıpranman normalll ama stres bebeğe gerçekten yansıyo..
Bak kötü örenklerimiz varsa da iyi örneklerimiz de var yani.. Biz hep iyiyi düşünüyoruz kötü uzak olsun

bende iyiyi düşünüyorum ve çoğu zaman sizlere burada yazmıyorum ama dayanamadım artık kusura bakmayın lütfen

Sısyalimm düğün için kıyafet aldınmıı
yok canım daha almadım bakıyorum öyle :26:

Haklisin canimmm neyseki muayenene cok az kaldi. Bebisi gorunce rahatlayacaksin zaten. Ben hissediorum bebisin cok saglikliiii hem simdi hareketlerinide cok net goreceksinn

inşallah ayşemm inşallah canım

Ne kusuru canimmm. Herseyi soyleki rahatla. Sen sikintili olursan bebisimizde sikintili olurrr. Hadi kafani dagit.dusunme artik onuuu

Aa ne kusuru duymamış olayım.. Biz burda ne için varız pardonda.. Herşey güzel olacak.. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli nasip etsin

Bende almadım kız kıyafet ( ne giycem kara kara düşünüyom düğün haftaya bide

Ohaaaaa o kiz cok hostuuu. Aman simdi en tipsizi birinci olurrr

Yok kız benim beğendiğim oldu
Ben 6 yıda beğendiydim ama 20 ye haksızlık yaptım diye onu seçtiydim kız güzelmiş ama 7 numarayı ne diye seçtilet merak ettim 17 numara dururken

Canlar ben geldim
Ama cnm sıkkın tartıştık yine bu
adam beni bazen anlamıyor ..

Bnde açayım yarışmayı bari başka odadayim
Sakinlesmeye çalışıyorum
.
Sosyalim mm kuzum kendini de bebisimizide üzme ee

tamam canım sağolun iyiki varsınız sizde olmasanız ben ne yapardım

Ölümüne kankayız

Kız sana ne oldu ne güzel yemeğe gittiydiniz

Sosyalim böle yapma ama biz farkındayız durumu ama için rahat olsun benceede perş. Miniğini göreceksin çokta sağlıklı bu kadar sıkıntıyı yok yere yapıyosun bak
ya hergün iğne yapıyosun bu bile zor ama herşey güzel gidiyo çok şükür ölede devam edickk
eyrıca duan için allah razı olsunnn canımmm

değişiklik yapıp bikiniyle gidelim
Sende iyiki varsinn sekerrr bence kalk birseyler ye sendee kendine gelirsin kizz

biraz önce yedim canım ama buzlukta soğuk bi şey var ondanda yersem tam olacak

tamam canım, siz niye tartıştınız kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…