Amin canımm sen sakin ol.. İçerin büyüyo belki ondan oluyo hemen kötüye yorma
Korkma sosyalim. Ben forumlardada okuyorum. Bazilarinda belli aya kadar lekelenme oluyormus. Cok gelmedigi surece sikinti yokmus. Icini ferah tut sen.
Canımm kötübişey yıkturr stres yapmaa böle gerilince daha olur bakk
kısmetmiii camışşşşpişene kaadar 11 olur senin koca sızmazsa yer
bende resmen sol göğsüm avcumda ıturuyım ucu bi kaşınıyoo koparcammm nerdeyse
Koz korkma at bende öle yapıyom bi tane gözüme az geliyo
Fundam haklısın 80 di 100 le kapatacak bu gidişle
Bu laflarinizi sizde hamile kalinca hatirlatacammm,yaziorum bi kenaraa:82:
Esimden beklenmeyen bi performans gordum. Kumpir yapayim mi dedim. Pek ciddiye almadi once. Yapmasini bilmiosunki falan dedi. Tarifi aldim yapmaya gidiorum diyince bolegozleri ayrildii. Yanina ayranimizda var iceriz super olur dediii simdi merakla nasi bisey olacak diye bekliooo
oyy sağolsun canlarım siz böyle yazınca o kadar çok rahatlıyorum ki ama bayağı yıprandım yani
Bu laflarinizi sizde hamile kalinca hatirlatacammm,yaziorum bi kenaraa:82:
Esimden beklenmeyen bi performans gordum. Kumpir yapayim mi dedim. Pek ciddiye almadi once. Yapmasini bilmiosunki falan dedi. Tarifi aldim yapmaya gidiorum diyince bolegozleri ayrildii. Yanina ayranimizda var iceriz super olur dediii simdi merakla nasi bisey olacak diye bekliooo
Haklısın sosyalimm ne desek boş çok haklısın yerine koyuyorum kendimii çok zor
Canımm yıpranman normalll ama stres bebeğe gerçekten yansıyo..
Bak kötü örenklerimiz varsa da iyi örneklerimiz de var yani.. Biz hep iyiyi düşünüyoruz kötü uzak olsun
yok canım daha almadım bakıyorum öyle :26:Sısyalimm düğün için kıyafet aldınmıı
Haklisin canimmm neyseki muayenene cok az kaldi. Bebisi gorunce rahatlayacaksin zaten. Ben hissediorum bebisin cok saglikliiiihem simdi hareketlerinide cok net goreceksinn
Kız ilk 10 kalamadı ki
Yalan oldu
Ne kusuru canimmm. Herseyi soyleki rahatla. Sen sikintili olursan bebisimizde sikintili olurrr. Hadi kafani dagit.dusunme artik onuuukızlar size dua ederken Rabbim sağlıklı sıhhatli sorunsuz gebelikler nasip etsin diyorum, gerçekten çok zor
bende iyiyi düşünüyorum ve çoğu zaman sizlere burada yazmıyorum ama dayanamadım artıkkusura bakmayın lütfen
yok canım daha almadım bakıyorum öyle :26:
inşallah ayşemm inşallah canım
Ne kusuru canimmm. Herseyi soyleki rahatla. Sen sikintili olursan bebisimizde sikintili olurrr. Hadi kafani dagit.dusunme artik onuuu
kızlar size dua ederken Rabbim sağlıklı sıhhatli sorunsuz gebelikler nasip etsin diyorum, gerçekten çok zor
bende iyiyi düşünüyorum ve çoğu zaman sizlere burada yazmıyorum ama dayanamadım artıkkusura bakmayın lütfen
yok canım daha almadım bakıyorum öyle :26:
inşallah ayşemm inşallah canım
Ohaaaaao kiz cok hostuuu. Aman simdi en tipsizi birinci olurrr
tamam canım sağolun iyiki varsınız sizde olmasanız ben ne yapardım
tamam canım sağolun iyiki varsınız sizde olmasanız ben ne yapardım
Canlar ben geldim
Ama cnm sıkkıntartıştık yine bu
adam beni bazen anlamıyor ..
Bnde açayım yarışmayı bari başka odadayim
Sakinlesmeye çalışıyorum
.
Sosyalim mm kuzum kendini de bebisimizide üzme ee
Aa ne kusuru duymamış olayım.. Biz burda ne için varız pardonda.. Herşey güzel olacak.. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli nasip etsin
Bende almadım kız kıyafet( ne giycem kara kara düşünüyom düğün haftaya bide
Yok kız benim beğendiğim oldu
Ben 6 yıda beğendiydim ama 20 ye haksızlık yaptım diye onu seçtiydim kız güzelmişama 7 numarayı ne diye seçtilet merak ettim 17 numara dururken
Sende iyiki varsinn sekerrrbence kalk birseyler ye sendee kendine gelirsin kizz
Canlar ben geldim
Ama cnm sıkkıntartıştık yine bu
adam beni bazen anlamıyor ..
Bnde açayım yarışmayı bari başka odadayim
Sakinlesmeye çalışıyorum
.
Sosyalim mm kuzum kendini de bebisimizide üzme ee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?