Ölümüne kankayız
Kız sana ne oldu ne güzel yemeğe gittiydiniz
Sosyalim böle yapma ama biz farkındayız durumu ama için rahat olsun benceede perş. Miniğini göreceksin çokta sağlıklı bu kadar sıkıntıyı yok yere yapıyosun bak
ya hergün iğne yapıyosun bu bile zor ama herşey güzel gidiyo çok şükür ölede devam edickk
eyrıca duan için allah razı olsunnn canımmm
Evet ne güzel ama işte 1 haftadır kafamı taktigim bişey vardı o konu yine açıldı ve ben artık sıkıldım öylece bıraktım konuyu başka odaya geçtimÖlümüne kankayız
Kız sana ne oldu ne güzel yemeğe gittiydiniz
değişiklik yapıp bikiniyle gidelim
biraz önce yedim canım ama buzlukta soğuk bi şey var ondanda yersem tam olacak
tamam canım, siz niye tartıştınız kız
değişiklik yapıp bikiniyle gidelim
biraz önce yedim canım ama buzlukta soğuk bi şey var ondanda yersem tam olacak
tamam canım, siz niye tartıştınız kız
bu gidşle öle olur baksana.. Zaten ben her işimi son güne bırakmayı seviyorum
Kumaş alıp model değiştirecektim onu bile yapamadım. Bilmiyorım ne olacak. Senin ki kardeş gene giyceğin şey belli gösterişli bi abiye
Twinn bitti canım seyitle şura başladı
Evet ne güzel ama işte 1 haftadır kafamı taktigim bişey vardı o konu yine açıldı ve ben artık sıkıldım öylece bıraktım konuyu başka odaya geçtim
Kuzum ayşeyle bi ara konusmustum evle ilgili bi konu tartıştık yine benim dediklerimi anlamıyor
bu gidşle öle olur baksana.. Zaten ben her işimi son güne bırakmayı seviyorum
Kumaş alıp model değiştirecektim onu bile yapamadım. Bilmiyorım ne olacak. Senin ki kardeş gene giyceğin şey belli gösterişli bi abiye
Twinn bitti canım seyitle şura başladı
inşallah düzelir canım
yok ki burada benayım daha bakmayada başlamadım ya nasıl olacak bilemiyorum ama senin orada mağaza çok :26:
Alla alle buzlukta soğğuk bişey ne olabilirki acasbaa:44:
sosyalimm bence çık gez iyice kardeş çok önemli çok şık olmalısın bide miniğin varki oyyy nede yakışırrr o boya posa
bak üst sıkı alttan bollaşan bi abiye al tamamdırr muhakkak vardır kız orda avm lerde vardır sına bırakma çok zorlanırsın canımm
ooo bide kınası var
twinimmm kıyamam yaaa
Sağol cnm düzelir çok söylüyorum bnde oda bu kdr konuşmaya gelemiyor ..
Off sıkıldım gerçekten gidesim varr
Alla alle buzlukta soğğuk bişey ne olabilirki acasbaa:44:
sosyalimm bence çık gez iyice kardeş çok önemli çok şık olmalısın bide miniğin varki oyyy nede yakışırrr o boya posa
bak üst sıkı alttan bollaşan bi abiye al tamamdırr muhakkak vardır kız orda avm lerde vardır sına bırakma çok zorlanırsın canımm
ooo bide kınası var
twinimmm kıyamam yaaa
Sağol cnm düzelir çok söylüyorum bnde oda bu kdr konuşmaya gelemiyor ..
Off sıkıldım gerçekten gidesim varr
Aman hangisi diliyoki bışuna yıpratıyoruz kendimizi takma canım emin ol erkekler bizim gibi takmıyo mışıl mışıl uyuyolar
Twincan hosgeldinn. Ahh bu kocalarr. Omur torpuleri. Sen biraz kendi haline birak canimm. Zaten bazen oylezamanlar oluyorki ne soylesen bi anlami olmuyor,sadece kendini yiyip bitirdiginle kaliyosun..
Sosyoss bencede simdiden bak.fundosun dedigi gibi ustu siki alti bollasan bi abiye sana cok yakisirrrr
Kizlar bisey soracam. Misir buzlukta 1 seneden beri duruo. Birsey olmusmudur acaba
Aynen oyleee. Osura osura uyuyolar hemdee
Evet ayşem kendim i yıprata yıprata öğrendim bunu.eskiden halledene kadr konuşurdum fayda etmiyor anladımTwincan hosgeldinn. Ahh bu kocalarr. Omur torpuleri. Sen biraz kendi haline birak canimm. Zaten bazen oylezamanlar oluyorki ne soylesen bi anlami olmuyor,sadece kendini yiyip bitirdiginle kaliyosun..
Sosyoss bencede simdiden bak.fundosun dedigi gibi ustu siki alti bollasan bi abiye sana cok yakisirrrr
Kizlar bisey soracam. Misir buzlukta 1 seneden beri duruo. Birsey olmusmudur acaba
bu hafta inşallah dosyalar biterse gelecek hafta gezerim canım bi de perşembe bebeğede iyi derse dr beni kimse tutamaz evde
ismini unuttum buzlukta olan şeyin ondan yazamadım :26:
kız siz en son ev alıyordunuz yine o mesele mi :26:
Aman hangisi diliyoki bışuna yıpratıyoruz kendimizi takma canım emin ol erkekler bizim gibi takmıyo mışıl mışıl uyuyolar
buda benim gibii alıp kullenmazzz
daha yapmadınmı kızz piştimi patatolar
bi tane at ağzına tadına bi bakıvvar
Twincan hosgeldinn. Ahh bu kocalarr. Omur torpuleri. Sen biraz kendi haline birak canimm. Zaten bazen oylezamanlar oluyorki ne soylesen bi anlami olmuyor,sadece kendini yiyip bitirdiginle kaliyosun..
Evet ayşem kendim i yıprata yıprata öğrendim bunu.eskiden halledene kadr konuşurdum fayda etmiyor anladım
aysemmmmm
Kuzum bi ara kiraya çıkma mevzusu ydu onu hallettik çıkcaz kiraya ..
Gecenlrrde ortaya bişey attılar ev alma yla ilgili.. kv de hmn Tmm demis ona sıkıldı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?