Ağlayakta gözden mi olak???

Ölümüne kankayız

Kız sana ne oldu ne güzel yemeğe gittiydiniz

tam kankayız hemde

inşallah canım Allah sizlerdende razı olsun kuzum

Ölümüne kankayız

Kız sana ne oldu ne güzel yemeğe gittiydiniz
Evet ne güzel ama işte 1 haftadır kafamı taktigim bişey vardı o konu yine açıldı ve ben artık sıkıldım öylece bıraktım konuyu başka odaya geçtim
değişiklik yapıp bikiniyle gidelim

biraz önce yedim canım ama buzlukta soğuk bi şey var ondanda yersem tam olacak

tamam canım, siz niye tartıştınız kız

Kuzum ayşeyle bi ara konusmustum evle ilgili bi konu tartıştık yine benim dediklerimi anlamıyor

değişiklik yapıp bikiniyle gidelim

biraz önce yedim canım ama buzlukta soğuk bi şey var ondanda yersem tam olacak

tamam canım, siz niye tartıştınız kız

bu gidşle öle olur baksana.. Zaten ben her işimi son güne bırakmayı seviyorum

Kumaş alıp model değiştirecektim onu bile yapamadım. Bilmiyorım ne olacak. Senin ki kardeş gene giyceğin şey belli gösterişli bi abiye

Twinn bitti canım seyitle şura başladı

Tüh yetişemedim küçük ağayı açtım bnde

inşallah düzelir canım

yok ki burada benayım daha bakmayada başlamadım ya nasıl olacak bilemiyorum ama senin orada mağaza çok :26:

Alla alle buzlukta soğğuk bişey ne olabilirki acasbaa:44:

sosyalimm bence çık gez iyice kardeş çok önemli çok şık olmalısın bide miniğin varki oyyy nede yakışırrr o boya posa
bak üst sıkı alttan bollaşan bi abiye al tamamdırr muhakkak vardır kız orda avm lerde vardır sına bırakma çok zorlanırsın canımm
ooo bide kınası var

twinimmm kıyamam yaaa

:26: :26: :26:
Fundam yani hayatta gelip yanıma Özür dilemez bu adam

Sağol cnm düzelir çok söylüyorum bnde oda bu kdr konuşmaya gelemiyor ..
Off sıkıldım gerçekten gidesim varr

Twincan hosgeldinn. Ahh bu kocalarr. Omur torpuleri. Sen biraz kendi haline birak canimm. Zaten bazen oylezamanlar oluyorki ne soylesen bi anlami olmuyor,sadece kendini yiyip bitirdiginle kaliyosun..

Sosyoss bencede simdiden bak.fundosun dedigi gibi ustu siki alti bollasan bi abiye sana cok yakisirrrr

Kizlar bisey soracam. Misir buzlukta 1 seneden beri duruo. Birsey olmusmudur acaba

Aman hangisi diliyoki bışuna yıpratıyoruz kendimizi takma canım emin ol erkekler bizim gibi takmıyo mışıl mışıl uyuyolar

bu hafta inşallah dosyalar biterse gelecek hafta gezerim canım bi de perşembe bebeğede iyi derse dr beni kimse tutamaz evde

ismini unuttum buzlukta olan şeyin ondan yazamadım :26:

Sağol cnm düzelir çok söylüyorum bnde oda bu kdr konuşmaya gelemiyor ..
Off sıkıldım gerçekten gidesim varr

kız siz en son ev alıyordunuz yine o mesele mi :26:

buda benim gibii alıp kullenmazzz
daha yapmadınmı kızz piştimi patatolar
bi tane at ağzına tadına bi bakıvvar

Evet ayşem kendim i yıprata yıprata öğrendim bunu.eskiden halledene kadr konuşurdum fayda etmiyor anladım
Aynen oyleee. Osura osura uyuyolar hemdee
aysemmmmm

Kuzum bi ara kiraya çıkma mevzusu ydu onu hallettik çıkcaz kiraya ..
Gecenlrrde ortaya bişey attılar ev alma yla ilgili.. kv de hmn Tmm demis ona sıkıldı cnm

buda benim gibii alıp kullenmazzz
daha yapmadınmı kızz piştimi patatolar
bi tane at ağzına tadına bi bakıvvar

Yaa unutmusum. Arkada kalmis misirlarr gerci tadinda birsey yok.artik Allaha emanet yiyecez
Kiz patatesi butun halinde attim firina. Tadina nasil bakayimm. Bicak soktum.pismis gibi.

bakacağım kızlar inşallah kendime yakışanı alıp giyeceğim bu arada açıp bakman lazım kokusunda ve tadında bir şey yoksa kullanabilrisin bence

Aynen oyleee. Osura osura uyuyolar hemdee

desin ne var ki bunda :26: sonuçta kv nin beğendiği ev olmayacak ki senin beğendiğin evi alacaksınız hem her zaman danışmak iyidir

Saat 12 olacak daha pişirip yiycekler

Twinimm salla kocayı sen bak keyfine onlar öle yapıyo nasılsa..

Sosyall bencede uzun tercih et üstü dantel detaylı sıfır kollu süper oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…