bakacağım kızlar inşallah kendime yakışanı alıp giyeceğimbu arada açıp bakman lazım kokusunda ve tadında bir şey yoksa kullanabilrisin bence
desin ne var ki bunda :26: sonuçta kv nin beğendiği ev olmayacak ki senin beğendiğin evi alacaksınız hem her zaman danışmak iyidir
Saat 12 olacak daha pişirip yiycekler
Twinimm salla kocayı sen bak keyfine onlar öle yapıyo nasılsa..
Sosyall bencede uzun tercih et üstü dantel detaylı sıfır kollu süper oluyo
Yok kuzu öyle bi konu değil mantıksız biseydi bnde aklıma yatmaya n şeyleri söyledim benim herif e oda evet o açıdan dusunmemistim vazgeçti o fikirden ama bnm cnmi Sıkmaya yetti
Ya bide sosyalim ben herseye onları sokmak istemiyorum kendi başımızın çaresine kendimiz bakalim istiyorum ya batıyor sanırım bana bunu nasıl aşicam ben
Benosss patoslar pistikten sonra tereyagi ve kasarla karistiricam dimii
Ben yazana kadar saolsun twin yazmış aynen öle iyice karıştır nasılsa hemen eriyo.. sonra üste malzemelrBenosss patoslar pistikten sonra tereyagi ve kasarla karistiricam dimii
hiç öyle düşünme twinim keşke benimde soracağım insanlar olsa etrafımda kv falan iyidir ama hiç yorum yapmaz en iyisini siz bilirsiniz der çıkar, bazen danışacak soracak birini o kadar çok arıyorum ki keşke birisi çıksa da yol gösterse diyorum ama yok
Kuzum benimmtabi haklısın sende insanin başında büyük biri olsa daha iyi
Ama Bnm kv çalışan biri fazla müdahil
konuşur konuşur durur be twiinim siz yine bildiğinizi yaparsınız3 günlük dünya kırmayın birbirinizi banada bugün bi Mevlana sabrı geldi sanki sevgi pıtırcığı oldum
Heyy yarabbim gidiyom geliyom hala kumpirrr
Ben izlemiom yarismayi ne olduu
Sosyalim hep derler ki lekelenme kirmizi olmadikca endişe etmeyinn
Kaldi ki hamileligi boyunca baya kanama yaşayanlar da varr misal teyzemm misal teyzemin kızı
Ama seninki kahve lekelenme bence hic endişe etme icini ferah tut
Aysem evett kaşarla tereyagini once guzelce kariştir icine.sonra diger malzemelerini kat
Benim de canimi cektirdinizzzzz
Sağol kuzum ya a sakinleştim iyice pitircigim benim
kız sizlerin yanında korkmak haddime mi o kadar iyi geliyorsunuz ki bana canlarım benim
ha şöyleee terapi yapıyoruz kızım burada
kız sizlerin yanında korkmak haddime mi o kadar iyi geliyorsunuz ki bana canlarım benim
Canimsin
Icim size dokuyorum çoğu zmn hepinizi seviyorum cnlarim
Ben çıkayım kızlar namaz kilip ..
Benimkinnin tişört ünü utulycem
Dualarimdasiniz iyi geceler cnlarim
Ben çıkayım kızlar namaz kilip ..
Benimkinnin tişört ünü utulycem
Dualarimdasiniz iyi geceler cnlarim
Sagolunn kizlarr. Hazirladim hatta bitti bilee
Benosummm
Aysem afiyet olsunnn
Yarin kesinlikle ama kesinlikle ben de yicemm
Kizlar acayip bi hızla kilo almaya basladım.Ve iştahım okadar açıldı kii midemi de büyüttüm doymak bilmiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?