Ağlayakta gözden mi olak???

Yok kuzu öyle bi konu değil mantıksız biseydi bnde aklıma yatmaya n şeyleri söyledim benim herif e oda evet o açıdan dusunmemistim vazgeçti o fikirden ama bnm cnmi Sıkmaya yetti
Ya bide sosyalim ben herseye onları sokmak istemiyorum kendi başımızın çaresine kendimiz bakalim istiyorum ya batıyor sanırım bana bunu nasıl aşicam ben

hiç öyle düşünme twinim keşke benimde soracağım insanlar olsa etrafımda kv falan iyidir ama hiç yorum yapmaz en iyisini siz bilirsiniz der çıkar, bazen danışacak soracak birini o kadar çok arıyorum ki keşke birisi çıksa da yol gösterse diyorum ama yok

Kuzum benimm tabi haklısın sende insanin başında büyük biri olsa daha iyi
Ama Bnm kv çalışan biri fazla müdahil

Kuzum benimm tabi haklısın sende insanin başında büyük biri olsa daha iyi
Ama Bnm kv çalışan biri fazla müdahil

konuşur konuşur durur be twiinim siz yine bildiğinizi yaparsınız 3 günlük dünya kırmayın birbirinizi banada bugün bi Mevlana sabrı geldi sanki sevgi pıtırcığı oldum

Heyy yarabbim gidiyom geliyom hala kumpirrr

Ben izlemiom yarismayi ne olduu

Sosyalim hep derler ki lekelenme kirmizi olmadikca endişe etmeyinn
Kaldi ki hamileligi boyunca baya kanama yaşayanlar da varr misal teyzemm misal teyzemin kızı
Ama seninki kahve lekelenme bence hic endişe etme icini ferah tut

Aysem evett kaşarla tereyagini once guzelce kariştir icine.sonra diger malzemelerini kat

Benim de canimi cektirdinizzzzz

kız sizlerin yanında korkmak haddime mi o kadar iyi geliyorsunuz ki bana canlarım benim

Sağol kuzum ya a sakinleştim iyice pitircigim benim

ha şöyleee terapi yapıyoruz kızım burada

Ben çıkayım kızlar namaz kilip ..
Benimkinnin tişört ünü utulycem

Dualarimdasiniz iyi geceler cnlarim

kız sizlerin yanında korkmak haddime mi o kadar iyi geliyorsunuz ki bana canlarım benim

ha şöyleee terapi yapıyoruz kızım burada

Canimsin

Icim size dokuyorum çoğu zmn hepinizi seviyorum cnlarim

Ben çıkayım kızlar namaz kilip ..
Benimkinnin tişört ünü utulycem

Dualarimdasiniz iyi geceler cnlarim

Canmmm

Twincann burda hepimiz hickimseyle konusmadigimiz seyleri konusuyoruz ve iyi bi topigiz kizz hepimiz icimizi buraya döküyoz valla
İyi geceler sana daaa Allah kabul etsin

Ayşeeem naptınn yedinizmiii
adamıda kendine benzetti haaa ayranda şişircek şimdi dön dur

Banyoya gircemüşeniym yaa

Aysem afiyet olsunnn
Yarin kesinlikle ama kesinlikle ben de yicemm

Kizlar acayip bi hızla kilo almaya basladım.Ve iştahım okadar açıldı kii midemi de büyüttüm doymak bilmiyorum :26:

alarm veriyoruz diyorsun valla yelizim diyet yapma ama en azından akşam porsiyonlarını küçültebilirsin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…