Ağlayakta gözden mi olak???

olabilir haa millet ne çakal valla boş ver iyi yapmışsın bozacının şahidi zaten şıracı olur ohhh kurtuldun yaa

1 saat kalıyor ondan sonra işte bak

o zaman sende gelme yani ne yapalım

Aynen öle kurtuldum şükür..
ne söylediğimi ama merak ettim varsa tabii..
Amannn neyse ne vazgeçtim

Görüşürüz twinn akşam dizi var bizim hatunun

Daha avcılara grlmedik yine kaçtı

:26::26::26: ay benı yanlız bıraksa pazara gıdıcem der gelırım kızzz hemen fırlatttt beni sosyallllımmm

kız yok atar mıyım hiçç aşk olsun gerekirse kocanı kaçırtırız buluştuktan sonra salıveririz

Aynen öle kurtuldum şükür..
ne söylediğimi ama merak ettim varsa tabii..
Amannn neyse ne vazgeçtim

Görüşürüz twinn akşam dizi var bizim hatunun

muhteşem yüzyıl varr

Anamm funda o gerdanı ben cok merak ediom yaa nasil yapionnn aylar once de sormustum galibaaa :26: kuzu etiyle falan corba dionuz onlarin corbasi nasil oluyo lennn :26: bana da ogretinn benimki kirmizi et hastasi mutlu olsum accıkk

Sosyall yogurt corbasi ayran corbasi burda da meshur ben nefret ediyordum ama gecen gun yedim cok hosuma gitti kv guzel yapiyo benimki de bayiliyoi icine bi ot katiyolar simdi adini unuttum aş otu diolar galiba burda :26:

bizdede meşhurdur canım bende çok severim ama ot girerse içine sevmiyorum maalesef

Gerdan corbasinin tarifini banada versene findaaa ama bugun yapmayacam merak etmeyinn

Yelooo o ne kiz oylee sevinsin gariban gibii benimkide sever etli seylerii.yapalimda sevinsinler

Fundos-benoss bugun tutturabildiniz mi karsilasmayii

Sosyoss senin dosyalar ne alemdeee:82:

ayşem yemek yedim mutfağı topladım duş aldım dedim ki saçımın ıslaklığını havlu alana kadar dosya gireyim dedim bi de ne göreyim sistem çalışmıyor

Gerdan çorbası ne kız ilk defa duyuyorum ben

Ayşem yine olmadı ben geç kaldım trafik çok oluyo

Sosyalim seninde hiç şansın yok yaa gelir sistem gelmezsede salla gitsin

Yeliz o yoğurt çorbası yayla çorbası değil mi otsuz olan tabii

Yok yavrum yayla corbasi baska bu ayran corbasi

Sosyalimm negzel istee muhtesem zamaniiiii

kız nasıl sallayayım eninde sonunda bitecek bu dosyalar

Bulgur mu buğday mı ne haşlanıyı yoğurtla karıştırılıp soğuk içilen mi peki

Islak sacla dosya mi girilir hic. Hemde hamile hamile.basina agrilar girerrr. Sistemin calismadigi cok iyi olmuss

Yaa yogurt corbasi pirincle yapilir benos ama ayran corbasini bilmiorum.

Muhtesem fenaa ama kara para ask ta var. Biraz ondan biraz digerinden artik

izlemeye başladım zaten

Aysemm ben pek etli seyler yapmiyorum yani hele de kirmizi ett oyuzden biseyler ogrensem se yapsam benim gariban evinde et pistigini gorsee diomm

Kız pazarın orda takıldı araba haa benim kafa bi sağ bi sol görecem diyee toriuma inene kadar:26: kısmet olmadıkii

size tarifini vercem bayılcaksınızz
yeliz eşin yesin adam bayılcek tadına bak eminim etciyse bide yoğurtlu seviyosa tamamdır benimki çok seviyo
da yarın yazim bundan z4r oluyo parmaklar büyük tuslar küçük

hehh ayşe duydu genee

kızzzz minik ayşe nasıl bişeyyyy kırkbirkere maşallaaaahhhhh allahımmm biblo gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…