Ağlayakta gözden mi olak???

gider ayak konuşmadın mı yine şimdi
hııı yıne basladıı bunlarr kızz bi görun artık birbirinizi

evet canım bunlar buluşamaz çaresiz aşk bunlarınkisi

Yok ben o otobüste fındayı görmezsem gözlerim açık gider denk gelmeliyiz

Ayy sosyalll gell hemen kız hazır twinde gelecekken pek güzel olur yelizde atlar gelir artık

kız ne guzel olurr benımkıne ne derım onu bılmıorum

Yok ben o otobüste fındayı görmezsem gözlerim açık gider denk gelmeliyiz

Ayy sosyalll gell hemen kız hazır twinde gelecekken pek güzel olur yelizde atlar gelir artık

aslında İstanbul planımız vardı kızlar ama bu gebelik durumu çıkınca ertelemek zorunda kaldık ayy keşke bir araya gelsek canlı canlı ne kadar güzel olur

bız hepımız ıst a gıderzz bırbırımzıı görrz ama bunlarda tık yok

haklısın biz bile görüşebiliriz yani sizin orası 6 saat buraya

ay kuzum ınss gelmıstrrr yaa farklı olmus yaa
kuzum bnmde 18.günüm bnmde 6 sı tahmınımcee ...
ben zaten hıc anlamıyorumm yum gunlerını
bu ay pek umutlu degılımm

Yoldayım ben
Pazara da gitcem o yoldan geçiyo bakarsın denk gelir

Mint yeşil pantolon krem üstüm kırmı gülde takayım mı

bende yazarken çok güdüm hatırladım suda minik kızı korkulu bakışlı küçük kız
pazardanmı alacan kız balıkkk bende canım çok çekiyoda zamanı geçti die almıyom artkkıın
sen ne zaman geçşyon yeni yere kızzz müdür pişmanmı oldu ne gidiyon ya vicdanmı yaptı acaba barışmak için zarf attı belkide

anamm o pazar yüzünden çok zor geçiyoz biz ordan yaaa yukarı sokaklara çıkıyo giriyo garibim araba

tak kız güllll yy ne komik olur yaaa ben otobüste kalabalıkta sen pazarda gözgze geliyomuşuz

twnimm yok anam aşılama olcak bu giidişle boşver sallaaaaa yaz geldiii sonra gelir minik belki

gider ayak konuşmadın mı yine şimdi

evet canım bunlar buluşamaz çaresiz aşk bunlarınkisi

Kız işle alakalı bişi söyledim ekine çeki eklememiş önemli evrak.. Oda ben eklemiyorum dedi bende dedim ki iyide siz yazmışsınız yazıyı çek var demişsiniz hayır dosyada var olduğuna dair yazı yokmuş ee kasada çek ben yapmıyorum. Burda ne gönderiliyoki demez mi bana laf sokuyo aklı sıra sanki benim işim..
Bende dedim ki banane gönderen müdürler düşünsün ben mi gönderiyorım diyincede o sinirlendi başladı saymaya bende susun sizinle konuşmak istemiyorum diyorum kadın bende diyo ama halaa konuşuyo. Saygısızmışım falan kapıyı çarpmış gitmişsim amirlerimle nasıl konuşacağımı öğrenmem lazımmış falan
Bende dedim ki evet saygısızım.. Ben amirlerimle nasıl konuşulacağını gayet iyi biliyorum taa ki o güne kadr dedim..

Beni zorlıyo tartışmaya amaç başka bence tutanak tutmak olabilir soruşturma açtırmak ağzımdan kötü bişi çıkarsa tanığıda var

he kız zaten elazıga kdr gelıozz

kuzummm salladım coktann bızım de sonumuz asılamada bıtecek sanırım

kız ne guzel olurr benımkıne ne derım onu bılmıorum

üni den arkadaşlarımı göreceğim dersin sanki yalan yok

Tam ben yazacakken sosyal demiş aynı yalanı diycektim okul arkadaşı gel onada karışsın deli etmesin bizi

Olsun sosyal gelirsiniz inşAllah

göz göze miii

pazardan alıyoz inşAllah zehirlenmeyiz anam

Kız ne barışması kadının amaç ne anlamadım ne desem anlamıyo kaz kafalı
Ben ne diyorum o bana me cevap veriyo.

Pazar yeri hep öle oluyo kalabalık ya normal geçmemesi belki sizin arkadan yetişir otobüsün camına vurur el sallarım sana

anam ben cıkayımmm saat 6 olmuss daha yemek yapıcam

canlarım ben kactımm optm hepınızı cok yazısmayın gece okuyom hepsını yormayın benı gece gece

olabilir haa millet ne çakal valla boş ver iyi yapmışsın bozacının şahidi zaten şıracı olur ohhh kurtuldun yaa

he kız zaten elazıga kdr gelıozz

1 saat kalıyor ondan sonra işte bak

süper fikir ama benım tum arkaddaslarımı da tanıyo herıf zaten oyle cok arkdsm yok

o zaman sende gelme yani ne yapalım

kız uğraşma kadınla bırak kendi haline ayağını kaydırmak niyeti zaar

dolanıp gene fırının ordan giriyo yamuk caddenize ordan çok binen var ya
dün kıl payı kçırdık bugün nolur kimbilir
nerdesin şimdi

olabilir haa millet ne çakal valla boş ver iyi yapmışsın bozacının şahidi zaten şıracı olur ohhh kurtuldun yaa

1 saat kalıyor ondan sonra işte bak

o zaman sende gelme yani ne yapalım

:26::26::26: ay benı yanlız bıraksa pazara gıdıcem der gelırım kızzz hemen fırlatttt beni sosyallllımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…