Yoldayım ben
Pazara da gitcem o yoldan geçiyo bakarsın denk gelir
Mint yeşil pantolon krem üstümkırmı gülde takayım mı
Yok kız hatırlsam bi.. Uyduruyoda olabilir maden var söyle o zaman
Ben sinirle söyleyebilieceğim tek şey geri zekalı olur demişsem onu demişimdir hatırlamıyorum ben küfür etmem ki bi gerizekalı bide mal derim o kadardır küfrüm
Bana bıgün onu deme gereği hissetti bende sizinle konuşmak istemiyorum susun dedim.. Evet saygısızım ben dedim
hııı yıne basladıı bunlarr kızz bi görun artık birbirinizi
hııı yıne basladıı bunlarr kızz bi görun artık birbirinizi
bence buluşmayın yakında ben istanbula gelirsem bi buluşma ayarlarız artık
gider ayak konuşmadın mı yine şimdi
evet canım bunlar buluşamaz çaresiz aşk bunlarınkisi
Yok ben o otobüste fındayı görmezsem gözlerim açık gider denk gelmeliyiz
Ayy sosyalll gell hemen kız hazır twinde gelecekken pek güzel olur yelizde atlar gelir artık
Yok ben o otobüste fındayı görmezsem gözlerim açık gider denk gelmeliyiz
Ayy sosyalll gell hemen kız hazır twinde gelecekken pek güzel olur yelizde atlar gelir artık
bız hepımız ıst a gıderzz bırbırımzıı görrz ama bunlarda tık yok
kız ne guzel olurr benımkıne ne derım onu bılmıorum
Amin canım hayırlısı ile gelsin..
Saol canım benim inşAllah..
yemin ederim sen beni gülmekten öldürüyon
Bende yüzme bilmiyorum
buda iyiydi
Ankarada da yoktu vardıda ben mi öğrenmedim.. Öğrenmeye çok açığım oysaki
Kız gene tartıştık müdürle iyice b..u çıktı. Ben güya ilk tartışmada bişi söylemişim kapıyı vurup çıkmışım dua etcekmişim memuriyetimi yakmamış.
Ne demişim diyorum sen söylediğin şeyi bilmiyormusun diyo hayır bilmiyorum diyorum tabi kesin öyledir diyo. Size küfür mü ettim dedim daha beter dedi ne yaptıysam artık
Gerçi ne yaptıysam iyi yapmışım
Sen sevmiyon bunu bizde balık var
ay kuzum ınss gelmıstrrr yaa farklı olmus yaa
kuzum bnmde 18.günüm bnmde 6 sı tahmınımcee ...
ben zaten hıc anlamıyorumm yum gunlerını
bu ay pek umutlu degılımm
Yoldayım ben
Pazara da gitcem o yoldan geçiyo bakarsın denk gelir
Mint yeşil pantolon krem üstümkırmı gülde takayım mı
gider ayak konuşmadın mı yine şimdi
evet canım bunlar buluşamaz çaresiz aşk bunlarınkisi
aslında İstanbul planımız vardı kızlar ama bu gebelik durumu çıkınca ertelemek zorunda kaldıkayy keşke bir araya gelsek canlı canlı ne kadar güzel olur
haklısın biz bile görüşebiliriz yani sizin orası 6 saat buraya
üni den arkadaşlarımı göreceğim dersin sanki yalan yok
bende yazarken çok güdüm hatırladım suda minik kızıkorkulu bakışlı küçük kız
pazardanmı alacan kız balıkkk bende canım çok çekiyoda zamanı geçti die almıyom artkkıın
sen ne zaman geçşyon yeni yere kızzz müdür pişmanmı oldu ne gidiyon ya vicdanmı yaptı acaba barışmak için zarf attı belkide
anamm o pazar yüzünden çok zor geçiyoz biz ordan yaaa yukarı sokaklara çıkıyo giriyo garibim araba
tak kız güllllyy ne komik olur yaaa ben otobüste kalabalıkta sen pazarda gözgze geliyomuşuz
twnimm yok anam aşılama olcak bu giidişle boşver sallaaaaa yaz geldiii sonra gelir minik belki
kız ne guzel olurr benımkıne ne derım onu bılmıorum
aslında İstanbul planımız vardı kızlar ama bu gebelik durumu çıkınca ertelemek zorunda kaldıkayy keşke bir araya gelsek canlı canlı ne kadar güzel olur
haklısın biz bile görüşebiliriz yani sizin orası 6 saat buraya
üni den arkadaşlarımı göreceğim dersin sanki yalan yok
bende yazarken çok güdüm hatırladım suda minik kızıkorkulu bakışlı küçük kız
pazardanmı alacan kız balıkkk bende canım çok çekiyoda zamanı geçti die almıyom artkkıın
sen ne zaman geçşyon yeni yere kızzz müdür pişmanmı oldu ne gidiyon ya vicdanmı yaptı acaba barışmak için zarf attı belkide
anamm o pazar yüzünden çok zor geçiyoz biz ordan yaaa yukarı sokaklara çıkıyo giriyo garibim araba
tak kız güllllyy ne komik olur yaaa ben otobüste kalabalıkta sen pazarda gözgze geliyomuşuz
twnimm yok anam aşılama olcak bu giidişle boşver sallaaaaa yaz geldiii sonra gelir minik belki
Kız işle alakalı bişi söyledim ekine çeki eklememiş önemli evrak.. Oda ben eklemiyorum dedi bende dedim ki iyide siz yazmışsınız yazıyı çek var demişsiniz hayır dosyada var olduğuna dair yazı yokmuş ee kasada çek ben yapmıyorum. Burda ne gönderiliyoki demez mi bana laf sokuyo aklı sıra sanki benim işim..
Bende dedim ki banane gönderen müdürler düşünsün ben mi gönderiyorım diyincede o sinirlendi başladı saymaya bende susun sizinle konuşmak istemiyorum diyorum kadın bende diyo ama halaa konuşuyo. Saygısızmışım falan kapıyı çarpmış gitmişsim amirlerimle nasıl konuşacağımı öğrenmem lazımmış falan
Bende dedim ki evet saygısızım.. Ben amirlerimle nasıl konuşulacağını gayet iyi biliyorum taa ki o güne kadr dedim..
Beni zorlıyo tartışmaya amaç başka bence tutanak tutmak olabilir soruşturma açtırmak ağzımdan kötü bişi çıkarsa tanığıda var
he kız zaten elazıga kdr gelıozz
süper fikir ama benım tum arkaddaslarımı da tanıyo herıf zaten oyle cok arkdsm yok
anam ben cıkayımmm saat 6 olmuss daha yemek yapıcam
canlarım ben kactımm optm hepınızı cok yazısmayın gece okuyom hepsını yormayın benı gece gece
Tam ben yazacakken sosyal demiş aynı yalanı diycektim okul arkadaşıgel onada karışsın deli etmesin bizi
Olsun sosyal gelirsiniz inşAllah
göz göze miii
pazardan alıyoz inşAllah zehirlenmeyiz anam
Kız ne barışması kadının amaç ne anlamadım ne desem anlamıyo kaz kafalı
Ben ne diyorum o bana me cevap veriyo.
Pazar yeri hep öle oluyo kalabalık ya normal geçmemesi belki sizin arkadan yetişir otobüsün camına vurur el sallarım sana
olabilir haa millet ne çakal valla boş ver iyi yapmışsın bozacının şahidi zaten şıracı olur ohhh kurtuldun yaa
1 saat kalıyor ondan sonra işte bak
o zaman sende gelme yani ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?