canlarrr ben geldımmm
yelızım hayırlar olsun..bebiş ugrastrmadan gelsın kuzumm..
fundaaamm sosyalımmm benosummm aysemm
bnde yemekte izmır köfte yapıyım dıorumm
kızlar bnde gecenlerde sütlü salcalı un corbası yaptımm benımkı begenmedıı hıccczeytınyagı yla yaptım dıee agır bı tadı vardı.. hakiki zeytınyagı kokusu bı tuhaf...
anam sende yoğurtlu ayranlı yap süt neymişen güzeli yopurtlu çorba beyaaaa missss
gerçi onu bende yapıyom ama güzel oluyoo :44: unlu salçalı şehriyeli
normal sıvı yağ koy canım
kemik suyuna çorba çok faydalıymış ama yeni yeni koku hassasiyeti geçiyor ya canım yapacağım inşallah onlarıda kuzum
bezelye makarna yapayım bari ne yapayımyanına yeşillik yoğurt yeriz işte
hakiki zeytin yağı kokusu ağır olmaz canım emin misin hakiki olduğuna :26::26: mis gibi kokusu olur onun salataya o zeytinyağını dökeceksin sumak nar ekşisi koyacak offff tadından yenmez
hakiki zeytin yağı kokusu ağır olmaz canım emin misin hakiki olduğuna :26::26: mis gibi kokusu olur onun salataya o zeytinyağını dökeceksin sumak nar ekşisi koyacak offff tadından yenmez
fundam bız hamıs olsak bızı kım tutar kızzz kac kılo alırız acep
benimki bezelye hiç yemiyo bende işyerinde yediğimle kapatıyom açığı
güzel menü canım ama ben bezelye yanında pirinç pilavını yakıştırıyom off acıktım iyice haaa
evett kuzumm annemlere geldı bı arkadsından bıde ıslenmemıs zeytınyagıı ondan herhaldee cnmm
kız zeytınyagı bozulur mu kı:26:
bızım bu halımız ne olceek kızlarr cok acıkıyorumm yaaa3 kilo aldımm yaa :18:
offff süperrrrrr :125:
hakiki olsun domates salatalık ince çıtır biber üzerine dök köy ekmeğiii offf diyorum o bile başlı başına misss
evde bişey kalmadı kız market zamanımız geldi ama araba olmayınca benimki azar azar getiriyor sağolsun
pirinç yemekten yana değilim fundoşum hamilelikte şekeri çok yükseltiyor yoksa bende yakıştırıyorum
zeytinyağı bozulmaz canım bana tuhaf geldi ama kokusu falan ağır diyorsun ya :26:
offfff ki ne offfff
kuzum işlenmedıgı ıcın herhal ölmeyız sanırım
bata cok var mı kuzum
inşallah canımmmm ama en yakın tarihte beklenen benle twin var ne kadar az olduksonrada sen yeliz ve seldamın haberini aldıkmı tamam
keşke beklemeden hemencik bizden gelse haber ama ertelenip duruyo aşılama
inşallah hiç dava olmaz canım çocuk mahkemesinde
yaa aynı işte olmak çok kötü hakaten yaa bide sabah kalk servise bin işyerinde gör serviste evde
oo benayimmm gozunaydinncok sevindim canimmm. sabrin sonu selamet istee
yerinde cok rahatmis masallahhh.
funda senin bu hafta sanat turun var sonra tatil dimii. karistirdim benn
sosyalimm sende hosgeldin canimmm.
bugun annemdeyim evi cok serin. rahatim o yuzdenn
cevabımı aşağıda sana yazmış sosyalimmm
kız tekneden amaç gizli mezarlar filan varya teknesiz gidilmiyo onları görüyon
koyları görüyon
bide can yücelin mezarına evine filan gidecez en çok ona seviiyom hep deniz tekne değil kızzz
ha bide o müthiş sulara atlıyon ivittt ama biz yelekle atlarız ne varr
aman iyi be sen çıkıp çıkıp atla
hiç unutmuyom ayvalıkta ablam ben kuzenler gitmiştik ama ben lisede filandım 15 sene önce yani
tekne demir attı kuzenler büyük bizden
atladı herkes ablam asla atlamaz zaten bende yelekle atladım nasıl bağırıyo kızıyo hayır hayır diyo
yelekle bişey olmuyo diyo kuzen gel
bi atladım çöktümbakıyom içli içli ablama kurtarınnnn boğuşuyo diyo
ya yok iyiyim ben diyorum ağalığa b.k sürmüyom ama ne titriyodum alttan gitti zaten
aferin fundoş beni yalnız bırakmadığın için tşk ederim
sanki herkes kendi gibi deniz kenarında doğmuş sanki malatyada okyanus vardıda biz öğrenmedik
kızz ne cesaret atlamışsın ben olsam atlayamam yeleklede olsa:18:
alanyaya gittik ya biz şimdi benim ki dedi ben şurdan atlayayım çok yüzme de bilmez hem can kurtaran var dedi bi şey olursa beni kurtarır neyse can kurtaranın yanına gittik adamın ağzını arıyoruz abi birisi boğulsa falan nasıl kurtarırsın falan soruyoruz adam demez mi kimseyi kurtaramam hemşerim ben kırmızı bayrağı asmışım yani kırmızı bayrak denize girmek tehlikeli demekmiştabi benim ki atlayamadı o yüzden totomuza baka baka geri döndük
he kız burda yaptık ya muhabbetiniii
kız dedi giderken ne diyim o sıfatsızlara
sosyal bişey deme hoşçakal de dedi
bende söv g.t et dedim
akşama ne yemek var gençler bi el atın hele
kuzum 18. günüm bugün ama yum. la ilgili bişey yaşamadım çok ilginçti bu ay önceden hep hissderdim akıntı ve ağrı ile yok
7 haziran gibi gelir
Amin canım hayırlısı ile gelsin..
Saol canım benim inşAllah..
yemin ederim sen beni gülmekten öldürüyon
Bende yüzme bilmiyorum
buda iyiydi
Ankarada da yoktu vardıda ben mi öğrenmedim.. Öğrenmeye çok açığım oysaki
Kız gene tartıştık müdürle iyice b..u çıktı. Ben güya ilk tartışmada bişi söylemişim kapıyı vurup çıkmışım dua etcekmişim memuriyetimi yakmamış.
Ne demişim diyorum sen söylediğin şeyi bilmiyormusun diyo hayır bilmiyorum diyorum tabi kesin öyledir diyo. Size küfür mü ettim dedim daha beter dedi ne yaptıysam artık
Gerçi ne yaptıysam iyi yapmışım
Sen sevmiyon bunu bizde balık var
yok bişey olmaz kız , yemeklerin içine az az koy bitir salataya falan
Yok kız hatırlsam bi.. Uyduruyoda olabilir maden var söyle o zamankız ana avrat düz mü gittin yoksa karıya ne yaptınevet sevmiyorum canım size afiyet bal şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?