Ağlayakta gözden mi olak???

hakiki zeytin yağı kokusu ağır olmaz canım emin misin hakiki olduğuna :26::26: mis gibi kokusu olur onun salataya o zeytinyağını dökeceksin sumak nar ekşisi koyacak offff tadından yenmez

anam sende yoğurtlu ayranlı yap süt neymiş en güzeli yopurtlu çorba beyaaaa missss

gerçi onu bende yapıyom ama güzel oluyoo :44: unlu salçalı şehriyeli
normal sıvı yağ koy canım

kızz yogurt kalmamıstı netten tarıf bulup yaptım hep zeytınyagı bozdu yaa yoksaa guzeldı ...bi dahakıne oyle yapıyımm..
kız bnmkıde hıc lafını esırgemezz haa

kemik suyuna çorba çok faydalıymış ama yeni yeni koku hassasiyeti geçiyor ya canım yapacağım inşallah onlarıda kuzum

bezelye makarna yapayım bari ne yapayım yanına yeşillik yoğurt yeriz işte

benimki bezelye hiç yemiyo bende işyerinde yediğimle kapatıyom açığı
güzel menü canım ama ben bezelye yanında pirinç pilavını yakıştırıyom off acıktım iyice haaa

hakiki zeytin yağı kokusu ağır olmaz canım emin misin hakiki olduğuna :26::26: mis gibi kokusu olur onun salataya o zeytinyağını dökeceksin sumak nar ekşisi koyacak offff tadından yenmez

evett kuzumm annemlere geldı bı arkadsından bıde ıslenmemıs zeytınyagıı ondan herhaldee cnmm
kız zeytınyagı bozulur mu kı:26:

bızım bu halımız ne olceek kızlarr cok acıkıyorumm yaaa 3 kilo aldımm yaa :18:

offff süperrrrrr :125:

hakiki olsun domates salatalık ince çıtır biber üzerine dök köy ekmeğiii offf diyorum o bile başlı başına misss

he kızzz soslu moslu bi makarna olsada yesek
makarna candır yaaa
hem maliyeti düşük hem lezzetli dünyanın en güzel yemeği yaneee

fundam bız hamıs olsak bızı kım tutar kızzz kac kılo alırız acep

benimki bezelye hiç yemiyo bende işyerinde yediğimle kapatıyom açığı
güzel menü canım ama ben bezelye yanında pirinç pilavını yakıştırıyom off acıktım iyice haaa

evde bişey kalmadı kız market zamanımız geldi ama araba olmayınca benimki azar azar getiriyor sağolsun

pirinç yemekten yana değilim fundoşum hamilelikte şekeri çok yükseltiyor yoksa bende yakıştırıyorum

zeytinyağı bozulmaz canım bana tuhaf geldi ama kokusu falan ağır diyorsun ya :26:

offff süperrrrrr :125:

hakiki olsun domates salatalık ince çıtır biber üzerine dök köy ekmeğiii offf diyorum o bile başlı başına misss

offfff ki ne offfff

kuzum işlenmedıgı ıcın herhal ölmeyız sanırım

Amin canım hayırlısı ile gelsin..

Saol canım benim inşAllah..

yemin ederim sen beni gülmekten öldürüyon

Bende yüzme bilmiyorum

buda iyiydi
Ankarada da yoktu vardıda ben mi öğrenmedim.. Öğrenmeye çok açığım oysaki

he kız burda yaptık ya muhabbetiniii
kız dedi giderken ne diyim o sıfatsızlara
sosyal bişey deme hoşçakal de dedi
bende söv g.t et dedim

Kız gene tartıştık müdürle iyice b..u çıktı. Ben güya ilk tartışmada bişi söylemişim kapıyı vurup çıkmışım dua etcekmişim memuriyetimi yakmamış.
Ne demişim diyorum sen söylediğin şeyi bilmiyormusun diyo hayır bilmiyorum diyorum tabi kesin öyledir diyo. Size küfür mü ettim dedim daha beter dedi ne yaptıysam artık
Gerçi ne yaptıysam iyi yapmışım

akşama ne yemek var gençler bi el atın hele

Sen sevmiyon bunu bizde balık var

kuzum 18. günüm bugün ama yum. la ilgili bişey yaşamadım çok ilginçti bu ay önceden hep hissderdim akıntı ve ağrı ile yok
7 haziran gibi gelir

ay kuzum ınss gelmıstrrr yaa farklı olmus yaa
kuzum bnmde 18.günüm bnmde 6 sı tahmınımcee ...
ben zaten hıc anlamıyorumm yum gunlerını
bu ay pek umutlu degılımm

kız ana avrat düz mü gittin yoksa karıya ne yaptın evet sevmiyorum canım size afiyet bal şeker olsun

Yoldayım ben
Pazara da gitcem o yoldan geçiyo bakarsın denk gelir

Mint yeşil pantolon krem üstüm kırmı gülde takayım mı

kız ana avrat düz mü gittin yoksa karıya ne yaptın evet sevmiyorum canım size afiyet bal şeker olsun
Yok kız hatırlsam bi.. Uyduruyoda olabilir maden var söyle o zaman

Ben sinirle söyleyebilieceğim tek şey geri zekalı olur demişsem onu demişimdir hatırlamıyorum ben küfür etmem ki bi gerizekalı bide mal derim o kadardır küfrüm

Bana bıgün onu deme gereği hissetti bende sizinle konuşmak istemiyorum susun dedim.. Evet saygısızım ben dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…