Ağlayakta gözden mi olak???

Kizzzz ben hic degilimm fotojenikk
Bizim kizlara baksana ne guzeller ben yanlarinda maymun gibi kaliyom
İyi geceler ayşemm
Ben de banyoya kacarrrrr
Nefffret ediyorum banyo yapmaktaannnnn :84:

bende nefret ediyorum yarın dr a gidiyorum diye zorla yaptım valla gitmesem yapmazdım

kız saçmalama ne güzel çıkmışsın fotolarda deliye bak

Son düzenleme:
ayy ne güzel 5 kız kardeşş

süt testimi merak etmiyorsun sanırım çürümedi erkek çıktı sanırım

tabi tabii hiç değilsiniz zaten

Kizzzz ben hic degilimm fotojenikk
Bizim kizlara baksana ne guzeller ben yanlarinda maymun gibi kaliyom
İyi geceler ayşemm
Ben de banyoya kacarrrrr
Nefffret ediyorum banyo yapmaktaannnnn :84:

Aaa hadi bakalım.. Ben sana erkek dediydim başından beri ayy çok heyecan verici

Al ben gibi biri daha bende nefrettt ediyorumm

kızlar size doyum olmaz dün gecede uyuyamadım zaten uyuyayım müsaadenizle herkese iyi geceler, yelizim yarın güzel haberlerle gel inşallah
Allah rahatlık versin canlar

Sz yatarsanız bende durmam yatarım sizede iyi geceler canlar..

Yelizim bizi habersiz bırakm. İnşAllah güzel haberlerle geliceksin.

Gunaydin kizlarrrr
Hepimiz icin hayirli bi gün olsun insallahhhh
Sosyalimmm pipiyle gellll
Ben de babayı almam insallahhh

Günaydın panpalarr

Yelizim hayırlı yolculuklar iyi haberle gel inşAllah..

Kizlar kaza yaptik.tır ustumuze cikti resmen tırla refüj arasinda kaldik bizde bisey yok şukur ama araba pert.kaldık oyle polis bekliyoruz

Kizlar kaza yaptik.tır ustumuze cikti resmen tırla refüj arasinda kaldik bizde bisey yok şukur ama araba pert.kaldık oyle polis bekliyoruz

Cok gecmis olsun yelizimm. Sukur sizde birsey yok.Allah korumus. Tirlardan hep cok korkarim. Buyuk araclar yaa etraftakileri hic sallamadan kullaniyorlar. Verilmis sadakaniz varmis sizin. Basinizi falan bi yere vurdunuz muu

Kazamii cok gecmis olsun yelizzallah korumus yelizim yinede bi dra gozukun

Cok gecmis olsun yelizimm. Sukur sizde birsey yok.Allah korumus. Tirlardan hep cok korkarim. Buyuk araclar yaa etraftakileri hic sallamadan kullaniyorlar. Verilmis sadakaniz varmis sizin. Basinizi falan bi yere vurdunuz muu

Sagol saracim bizde bisey yok cok sukurr

Aysem sagol canmm.ya kirmizi isikta durmustuk tam hareket ettik yan taraftan tır bizi sıkıştırdı ustumuze cikti resmen yan yattı araba nerdeyse :18: cok koktum darbe almadik cok sukur
Yalniz tırdaki ada cok fena cingene cikti kavga ediyorlar polis oldugu halde.yani adam tamamen kabahatli ama ne yapmaya calisiyor anlamadim bekliyorum ben kenarda

Yaa zaten o hareketi yapandan ne beklersinki. Terbiyesiz.kendine birsey olmayacagini bilio tabii.
Gecende buna benzer bi olay bizim basimiza geldi. Esim son anda direksiyonu kirdi. Cogu ayni bunlarin
Neysrki siz iyisinizzz.
Poliste gereken cezayi verir insallah ona. Sende bildigin dualari oku canim. Haber bekliorum senden.

Son düzenleme:
Günaydınnnnn canlarım biricik arkadaşlarımmmm

sosyalim ve yelizimden güzel haberler beklediğimiz güzel birgünnnnnnnn

yelizimmmm inanmıyorum yaaa (((
çok güzel laflarım var bu tırcılar için ama neyseee
adamların belli bi hızı olacak kuralları olacak hiç iplemiyolar biçiyolar resmen araçları rahatça yaa yeter artık
canım sizde bişey olmamasına çok sevindim ucuz atlattınız valla
ama arabaa :26:
eşini sakinleştir canım adam dengesiz baksana bişeymişey yapar gerçi poliste var

nerdesiniz şimdi yaklaştınızmı erzuruma nolacak şimdi yaaa

yelizimmmm inanmıyorum yaaa (((
çok güzel laflarım var bu tırcılar için ama neyseee
adamların belli bi hızı olacak kuralları olacak hiç iplemiyolar biçiyolar resmen araçları rahatça yaa yeter artık
canım sizde bişey olmamasına çok sevindim ucuz atlattınız valla
ama arabaa :26:
eşini sakinleştir canım adam dengesiz baksana bişeymişey yapar gerçi poliste var

nerdesiniz şimdi yaklaştınızmı erzuruma nolacak şimdi yaaa

Gunaydin fundan. Yelizimizin basina neler gelmis ?neyseki ucuz atlatmislarr. Allah daha beterinden korusun.

ahh ayşemm kızın üstünde kara bulutlar dolaşıyo valla tır bu yaaa biçip geçebilirdiii verilmiş sadakaları varmış vallahi

Yaa zaten şehre girmiştikk adam delirdi benimkini de delirtti bi saattir kavga ediyolar polis olmasa girecekler birbirlerine adam kabahatli yandan vurdu bize hala kabul etmiyo sigortamı deldirmem ödemem falan yapiyo servise gitmemiz lazim ordaki sogortaciyla goruselim diyo yok adam ona da gelmiyo
Benimki de ayrı deli ben adamdan degil benimkinden korkuyom adama ters bisey dicek diye :18:
Kizz adam dio sen suclusun benimki deliriyo ben yan yan mı gelip sana vurdum diyee adam bide benim yanima geldi bana laf anlatmaya calisiyo benimki ona ayri delirdi
Öffff yaaa varya daha kahvalti etmemişiz 5 te cikmistik evden acliktan bayilcam simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…