Kizzzz ben hic degilimm fotojenikk
Bizim kizlara baksana ne guzeller ben yanlarinda maymun gibi kaliyom
İyi geceler ayşemm
Ben de banyoya kacarrrrr
Nefffret ediyorum banyo yapmaktaannnnn :84:
ayy ne güzel 5 kız kardeşş
süt testimi merak etmiyorsun sanırım çürümedierkek çıktı sanırım
tabi tabii hiç değilsiniz zaten
Kizzzz ben hic degilimm fotojenikk
Bizim kizlara baksana ne guzeller ben yanlarinda maymun gibi kaliyom
İyi geceler ayşemm
Ben de banyoya kacarrrrr
Nefffret ediyorum banyo yapmaktaannnnn :84:
Kizlar kaza yaptik.tır ustumuze cikti resmentırla refüj arasinda kaldik bizde bisey yok şukur ama araba pert.kaldık oyle polis bekliyoruz
Kizlar kaza yaptik.tır ustumuze cikti resmentırla refüj arasinda kaldik bizde bisey yok şukur ama araba pert.kaldık oyle polis bekliyoruz
Kazamii cok gecmis olsun yelizzallah korumus yelizim yinede bi dra gozukun
Cok gecmis olsun yelizimm. Sukur sizde birsey yok.Allah korumus. Tirlardan hep cok korkarim. Buyuk araclar yaa etraftakileri hic sallamadan kullaniyorlar. Verilmis sadakaniz varmis sizin. Basinizi falan bi yere vurdunuz muu
Sagol saracim bizde bisey yok cok sukurr
Aysem sagol canmm.ya kirmizi isikta durmustuk tam hareket ettik yan taraftan tır bizi sıkıştırdı ustumuze cikti resmen yan yattı araba nerdeyse :18: cok koktum darbe almadik cok sukur
Yalniz tırdaki ada cok fena cingene cikti kavga ediyorlar polis oldugu halde.yani adam tamamen kabahatli ama ne yapmaya calisiyor anlamadim bekliyorum ben kenarda
Gunaydin fundan. Yelizimizin basina neler gelmisGünaydınnnnn canlarım biricik arkadaşlarımmmm
sosyalim ve yelizimden güzel haberler beklediğimiz güzel birgünnnnnnnn
Gunaydin fundan. Yelizimizin basina neler gelmis?neyseki ucuz atlatmislarr. Allah daha beterinden korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?