oyy masallahhh erkeggimizeebenim tahminler tutmadi hadi gozunaydin
canimmmbundan sonra hep bole hayirli haberler alirsin insallahhhh. sut testi yine dogru cikti bak
sağol canımevet canım doğru çıktı bi de benim rüyalarım
detaylı ultrason haftası izmirde olacağım yalnız ege üni. hastanesinde yaptıracağım inşallah oda iyi çıkar, bu arada ayşem sen kaç tl vermiştin detaylıya:26:
Allahin izniyle hepsi iyi cikar insallah canim
Ben 220 lira vermistim cnm.
Evet benos benim gelin umutlari yine yerlerde
Ben kazandımmmmmmmmsosyalimm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh
Şarjim bitmek uzere kizlarrr
Ozetlee
Biz doktorla gorustukk rahim filmine bakar bakmaz tuplerin tıkalı dedi.Ve şişmişler bunu da ultrasondan bakarak soyledi
Tuplerin alinip alinmayacagina ancak ameliyat esnasinda karar veririz ama
Buyuk ihtimal tup bebek dedii
Tup bebek detaylarini da konustuk ama oncelikli olan ameliyat
Veee 23 hazirana gün aldik ameliyat icin.o bizi ikna etti erken kalkan yol alir bian once ameliyatini ol sonrasinda tup bebek yapalim diye
Yani kurtarmaya calisirim ama baska seylere zarar verecek gibi duruyosa kesin alirim artik bana guveneceksiniz dedii
Hastane harika hemsireler falan cok iyi ve doktorun ozel odasinda gorustuk oyle giriş muayene ucreti vs yokk
Adam cok ilgilendi sagilsunn
Tel kapaniyorr optummm
Sosyall senin adina cok mutluyumm
Ben kazandımmmmmmmmsosyalimm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh
Ozetlee
Biz doktorla gorustukk rahim filmine bakar bakmaz tuplerin tıkalı dedi.Ve şişmişler bunu da ultrasondan bakarak soyledi
Veee 23 hazirana gün aldik ameliyat icin.o bizi ikna etti erken kalkan yol alir bian once ameliyatini ol sonrasinda tup bebek yapalim diye
Yani kurtarmaya calisirim ama baska seylere zarar verecek gibi duruyosa kesin alirim artik bana guveneceksiniz dedii
Hastane harika hemsireler falan cok iyi ve doktorun ozel odasinda gorustuk oyle giriş muayene ucreti vs yokk
Tel kapaniyorr optummm
anladım canım sence ben üni hastanesinde mi yapayım yoksa özel hastanede mi :26: hangisi daha sağlıklı olur acaba:26:
sağol yelizimayy günde alınmışş kızzzzz bu sene bitmeden bi bakmışsın seninde minişin gelmiş ayy hadi inşallah Allahım
canim bence uni hastanesi daha iyi gibi. orda hersey daha ince arastiriliyor ve doktorlarida baya iyi oluyor. ama sen bilirsin tabi. bikac hastanedende fiyat al bakalim.
randevulu mu oluyor acaba hem nereye gideceğim bilmiyorum ki hastane olarak yani neyse bakalım Allah büyük :26:
evet canim randevulu olurr. gerci detayli ultrasonda makinenin kaliteli olmasi onemli. her devlet hastanesinin aletleri kaliteli olmuyor. sen bi forumlardan izmirdeki hastaneleri arastirsana canim. ki randevuyuda onceden alirsan daha iyi olur. en iyi zamanlar 20-22 hafta arasiymis zaten.
21. haftada olacağım canım araştırayım canım eve geçince şimdi teyzemlerdeyim , sağol kuzum
biraz uzanayım kızlar yürüyünce karnım ağrıdı bi de affedersiniz kabız olmuşum onunda ağrısı vargörüşürüz canlar , öpüyorum hepinizi
evet canım benim ki yıkıldı yalnız doktor öyle deyincedarısı başına benayım
Ozetlee
Tel kapaniyorr optummm
Kızlar dışardaydım aklım sizde
güzel haberler gelmiş çok şükür minik oğluşunun iyi olmasına çok sevindim sosyalimmm
canım görümcemde devlete gidiyodu çokta iyiymiş istersen sorabilirim bucada biliyorsunoda ayşeyle hemen hemen yaptırdı yani
yelommm anammm ameliyat günü bile alınmışşş ben egede fink atarken amiyatınn
canım doktor ve hastanede iyiymiş ohh tüp bebişinide orda yaptırıverirsin süreç hızlandı görüyonmu
Kız ameliyat açıkmı kapalımı:44: sordunmuu
ayşemm benoşumm
Fundammm
Bugün yokum bakma sağa sola eminönüne gidiyorum bakıncam
hosgeldinn fundammmm
cok mu yogundun bugunn,hava nasil sicak kizz. annemin evi bile yaniyorr
yok tamamm evdeyimben binmiyom zati
işimiz bu yandaydı sıcaktan bunalınca eve attılar daha dönme dedilerdi evden yazdııydım deminki yazıyı
Düğün içinmi gız
Aysemm metraj aldık yarına çok is var bilgb giircem onları
kızz çok sıcak ama benim evde sanki klima var çok serin
Neyse geliyo fırtına ez serinleyecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?