Yaa zaten şehre girmiştikk adam delirdi benimkini de delirtti bi saattir kavga ediyolar polis olmasa girecekler birbirlerine adam kabahatli yandan vurdu bize hala kabul etmiyo sigortamı deldirmem ödemem falan yapiyo servise gitmemiz lazim ordaki sogortaciyla goruselim diyo yok adam ona da gelmiyo
Benimki de ayrı deli ben adamdan degil benimkinden korkuyom adama ters bisey dicek diye :18:
Kizz adam dio sen suclusun benimki deliriyo ben yan yan mı gelip sana vurdum diyee adam bide benim yanima geldi bana laf anlatmaya calisiyo benimki ona ayri delirdi
Öffff yaaa varya daha kahvalti etmemişiz 5 te cikmistik evden acliktan bayilcam simdi
Dugunden once mobilya almaya Ankaraya gittigimizde de işimizi halledip akşam biyerde eglenmeye gidiyorduk arabayi park ettik tam ayrildik yine bi tır arabanin ustune cikmistiozaman da araba ve butun akşamimiz gitmişti cok uzulmuştum
Ama bu sabah evden cikarken icimde bi his vardi biseylerin yolunda gitmeyecegine dair..buymuş dmekki :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638
kızlar soma için yardım kampanyası. katılmanız dileğiyle
haydaaa böle adamlara laf anlatamazsınkii eşimde kaza yapmıştı ya hani izndeyken hemde anasıgil geldiğinde
adam resmen çap geldi diyo direk daldı hala sen suçlusun diyomuş yaşlı hacı amcaymış oda
bazıları hep ben doğruyum der hatasını kabul etmezki uğraştırır bu adam daha sizi haa
evet onada ayrı kıl olmuştur adam senin yanına gelmesine
lennn böle durumda iki ekmek arası yapsan alsan yanına yaasen şimdi birini söndürüp birini yakıyosundur haaa
Allah daha beterinden korusun yelomm inşallah dr. dan güzel haberlerle çıkarsında o yüzümüzü güldürür
araba hiç kullanılamaz haldemi kız servsemi gidicek
Hay allah ya sansizlik yelizim deli cok ins bidaha olmaz bunla son olurAynen
Saglik olsun cana gelmesin de verilmiş sadakamiz varmiş cok sukur bize bisey olmadi ya o onemli
Dugunden once mobilya almaya Ankaraya gittigimizde de işimizi halledip akşam biyerde eglenmeye gidiyorduk arabayi park ettik tam ayrildik yine bi tır arabanin ustune cikmistiozaman da araba ve butun akşamimiz gitmişti cok uzulmuştum
Ama bu sabah evden cikarken icimde bi his vardi biseylerin yolunda gitmeyecegine dair..buymuş dmekki :26:
burda uzun süreli yağış olckmış ayy nasıl sevindimmm
hem ayşem serinlicek diyehemde barajlara hareket gelcek diyee
Selam kızlarrrrr
güzel haberler alırmıyım diye bi heves girdim okuduklarıma şaşırdım yaaa
Çok büyük geçmiş olsun yelizim.. Allah'tan size bişi olmamış, yine de dikkat edin bugün kendinize ne olur ne olmaz.. cana geleceğine mala gelsin zaten..
Twine katılıyorum siz bu kurban kesin canım bu ara başınızda dolanan şey pek bi uğursuz
Kazalardan hep korkmuşumdur.. ne olursa olsun her türlüsü çok üzücü oluyor.. tır şoförleri zaten ayrı bi dünya seni beni takmıyorlar.. araçları da büyük ya ona çok güveniyorlar nasılsa onlara değil küçk araca olan oluyor.. bu duruma bir dur denmeli..
Sosyalimi de çok merak ediyorum acaba ne yaptı ne oldu bitti.. inşAllah her ikinizde güzel haberlerle gelirsiniz canlar..
Lizim de dün gittiydi gelmemiş acaba o ne yaptı ki ? artık eskisi gibi gelmez oldu o da
Ayşem zaten bu okullarında iyice cılkı çıktı biz fasulye nohut sayardık şimdiki bebeler proje falan yapıyor salak saçma. sanki kendileri yapıyor.. eğitim sistemini oldum olası beğenmiyorum zaten.. sen öğretmen olarak yorumlamalısın
yelizim çok geçmiş olsun Allah korumuş üzüldüm , cana gelecek olan mala gelsin araba alınır önemli olan sizin sağlığınız
bu arada ayşenin minnoşuna rakip geldikızlar herşey yolundaymış çok şükür
Sosyalimm erkek yaniii ayşeye gelin çıkmadı gene
Ayy çok sevindim hadi gözünüz aydın.. Ne güzel gönlüne göre oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?