Aaa bide beğenmiyon bakkk kız yoksa mikmik zamanımıydı
aldımı alacağını
Canım bu aradaa mutlu yıllarr
Annem flas tv aç hemen dediispor yapan erkekler bakk diyo nolduu diyorum aç ile yollama diyo açtımm
Sen tekmisin
Annenmi diyo kizz olurmu kardes candirEvet canım gelmez ki hayatta gezecek yorulcak çünkü ne gerek varmışevde o.
Selam canlarim
dun giremedim aksam 7-8 gibi ciktim hastaneden. Bugunde aksama kadar hastanelerdeyim. Doktorlarin kobayi oldum resmen herkes ustumden bilgi yarisina girdi.Kendi doktorum yuzde 85 hasta diyo, radyolog bence degil ama hocam daha tecrubeli ustune bisey soyleyemem diyo, zekai tahirdeki riskli dogum doktoru da cok saglikli sen bidaha gitme o doktora diyo. Doktorum inatla yarin tekrar gel docent radyologla bakicam ben aksama kadar kac hasta bakiyorum sadece seninkinin midesini goremiyorum yaniliyo olamam onlarin gordukleri damar diyo. perisan ettiler bizi. Bide bebek cok iriymis 2.500 kilo olmus simdiden normal dogum sansimda azaldi. Ne yapcam kime inanicam bilmiyorum
Dogumuda uni hastanesinde yapmaliymisim cocuk cerrahi olmaliymis cok riskliymis. Allahim dua ediyorum dunden beri bi yol gostersin aptal gibi oldum
Selam canlarim
dun giremedim aksam 7-8 gibi ciktim hastaneden. Bugunde aksama kadar hastanelerdeyim. Doktorlarin kobayi oldum resmen herkes ustumden bilgi yarisina girdi.Kendi doktorum yuzde 85 hasta diyo, radyolog bence degil ama hocam daha tecrubeli ustune bisey soyleyemem diyo, zekai tahirdeki riskli dogum doktoru da cok saglikli sen bidaha gitme o doktora diyo. Doktorum inatla yarin tekrar gel docent radyologla bakicam ben aksama kadar kac hasta bakiyorum sadece seninkinin midesini goremiyorum yaniliyo olamam onlarin gordukleri damar diyo. perisan ettiler bizi. Bide bebek cok iriymis 2.500 kilo olmus simdiden normal dogum sansimda azaldi. Ne yapcam kime inanicam bilmiyorum
Dogumuda uni hastanesinde yapmaliymisim cocuk cerrahi olmaliymis cok riskliymis. Allahim dua ediyorum dunden beri bi yol gostersin aptal gibi oldum
Yelizcim o kadar güzel anlatmışsın ki dencek bişi kalmamış..
Herşey güzel olacak süreçte hızlanıyo inşAllah sorunsuz bi ameliyat olur. Yaza inşAllah bebeğin annesini çok bekletmeden gelir..
Ameliyat içinde korkma kötüsünü yaşamış birisin güçlüsün sen iyiyi düşün hep zor bi ameliyat olacak değil ki..
Lizimm senin içinde iyi olacak.. Oğluşun da annesi gibi güçlü bak tosuncuk olmuş bile.. Tam teşekküllü bi hastane her zaman için iyidir canım.
yelizimmm ne yazmissin anamm oku oku bitmedi
herseyi ne guzel anlatmissin amaa,bence bundan sonrasi corap sokugu gibi gelecekkkk
ooh esinde ikna olduguna gore ici rahatlamistir artikkk.
bundan sonra gelsin guzel ve hayirli haberlerrr
off sorma heykeliii,sacma sapan odev verio bu ogretmenlerr. kac saat o salak seyle ugrastim. hamurunu tutturmak zor. bakalim kac verecekk hocasii
lizomundaa bebegi gayet sagliklii,her doktorun dedigine kulak asmayacann. bazilari doktor degil felaket tellalii
fundos kumpirler nasil olduuuuu
sosyal bugun cok yoruldu galiba,hala ortalarda yok
benoss esin ne yemek yapti kizzz
Kızlar dışardaydım aklım sizde
güzel haberler gelmiş çok şükür minik oğluşunun iyi olmasına çok sevindim sosyalimmm
canım görümcemde devlete gidiyodu çokta iyiymiş istersen sorabilirim bucada biliyorsunoda ayşeyle hemen hemen yaptırdı yani
yelommm anammm ameliyat günü bile alınmışşş ben egede fink atarken amiyatınn
canım doktor ve hastanede iyiymiş ohh tüp bebişinide orda yaptırıverirsin süreç hızlandı görüyonmu
Kız ameliyat açıkmı kapalımı:44: sordunmuu
ayşemm benoşumm
Canlar
Sosyalcanim hayırlı olsun oğlus geliomus anam topik doldu pipili oldu valla sağlıkla doğsun yavrun cnmm..
Yelizim cnm gün bile almışsın hadi sonra gelsin bebiş ınss ameliyat ta hayirlisiyla güzel geçer ınss. .
Hamarat fundoş sarma bile yapmış
Ayşem benosum lizom ..
Sosyal baskannnnama onun disinda herkes yedi nerdeyse
Selam canlarim
Sagolun kizlar benimde icimden hic hasta degilmis gibi geliyo. Midenin fotosunu verdi buyuk dogumdaki doktor esim bidaha gitme diyo kendi doktoruma. Doktorda israrla yarin gel diyo. Radyolog bile sonucu bana bildirin dedi kendi hakli oldugunu gorup egosunu tatmin etmek icin. Ben yine iyi olduguna inanip dogumu beklicem cocuk cerrahi olan biyerde. Allah kimseyi boyle sinamasin.
Geçmişe de baktim biraz sosyosum oglusungeliyomus hayirli olsun saglik versin rabbim. Tahminim yine tuttuuu
Yelizcim sizde kaza yapmissiniz cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis. Bi iyiliginiz karsi gelmis allah korumus
yelizimmm ne yazmissin anamm oku oku bitmedi
herseyi ne guzel anlatmissin amaa,bence bundan sonrasi corap sokugu gibi gelecekkkk
ooh esinde ikna olduguna gore ici rahatlamistir artikkk.
bundan sonra gelsin guzel ve hayirli haberlerrr
off sorma heykeliii,sacma sapan odev verio bu ogretmenlerr. kac saat o salak seyle ugrastim. hamurunu tutturmak zor. bakalim kac verecekk hocasii
lizomundaa bebegi gayet sagliklii,her doktorun dedigine kulak asmayacann. bazilari doktor degil felaket tellalii
fundos kumpirler nasil olduuuuu
sosyal bugun cok yoruldu galiba,hala ortalarda yok
benoss esin ne yemek yapti kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?