Ağlayakta gözden mi olak???

Neyi açıyon nereye yollamıyon ne oliyiii ben bişi anlamadım

Pürdikkat izliyıruummm çok sevdiğim kanalıı

kızz açtım resmi çok komiksiniz yaaa ayşee ıradanda yetişmişş tarif dio hala yaapatates yarma tarifii cadı yaa

Benoş evet hazır al ne elbiseler var incecik uzunsun neler bulursun sen yaa

Selam canlarim
dun giremedim aksam 7-8 gibi ciktim hastaneden. Bugunde aksama kadar hastanelerdeyim. Doktorlarin kobayi oldum resmen herkes ustumden bilgi yarisina girdi.Kendi doktorum yuzde 85 hasta diyo, radyolog bence degil ama hocam daha tecrubeli ustune bisey soyleyemem diyo, zekai tahirdeki riskli dogum doktoru da cok saglikli sen bidaha gitme o doktora diyo. Doktorum inatla yarin tekrar gel docent radyologla bakicam ben aksama kadar kac hasta bakiyorum sadece seninkinin midesini goremiyorum yaniliyo olamam onlarin gordukleri damar diyo. perisan ettiler bizi. Bide bebek cok iriymis 2.500 kilo olmus simdiden normal dogum sansimda azaldi. Ne yapcam kime inanicam bilmiyorum
Dogumuda uni hastanesinde yapmaliymisim cocuk cerrahi olmaliymis cok riskliymis. Allahim dua ediyorum dunden beri bi yol gostersin aptal gibi oldum

Kızz ne pişiriyoo inanmıyorummm gelmedimii bi ilk heraldaee hemde eminönüne yolladı haa vayy gelişme verr yalnız haa

Kızzz tv aç dedi annem spor çok yapan adam noluyomuş aç hele deedim noldu anne ne diyo
yollama artık diyo
kız izledimmdr dedikii baba olmakmı kaslı olmakmı önemli
hap içenler hele geri dönülmez heata yapıyoo
bidon gibi kutularda hapları vardıı

canim yaa neler olmus yine bole. sen icini rahat tut,Allahin dedigi olur. bundan sonrada en guvendigin doktora git bence. sizin icin dua edecem. bence miniginde cok sagliklii.
kilosununda masallahi varr,belki sezaryan dogum senin icin daha hayirli,boyle dusun sen

Hele bugün dedim lizim niye gelmiyo diye

Canım çok geçmiş olsun.. Doktorların hamgisine inanacağını şaşırman normal. Allah'ım kötüden korusun.. İnşAllah bebeğinin bişeyi yok.
Benim kuzenimde de oldu yeter ki sağlıklı olsunda hemen ameliyat ile çözülür o. Kötüyü düşünme sakın..

Üniv. Hastanesinde doğum iyi olur kuzenimde ankarda ve orda doğum yaptı nolur kötüyü düşünme..

Bizde senin için dua etcez. Sağlıkla gelecek inşAllah bebeğin canım..

Lizommmmm (((
Ne diycemi bilmilorum insallah yanılıyolardınr insallah çok sağlıklıdır oğlusun dualarım seninle canımm
Off bu dr lanr ne kadar rahat ifade ediyorlar herseyi yaa emin konusuyolar birde yanılıncada hala kendindeen emin devam

Selam genşlerrr
Cok hareketlisiniz maşallahhh
Sosyalimm Aysem benosum twincan saracımm oncelikle tesekkurlerrr

Ayseee o ne öylee hintlerin buda heykellerine bemzemişş sumo gurescisini de andiriyor ama o memeler hic seksi degill

Kizzz araba orda kaldı servistee bize servisten baska araba verdiler onla geldikk..Adam ikna oldu sonunda sigorta işine salakk uste cikmaya siyirmaya calisti da benimki ruhsatini aldi elinden en başta geri de vermedi adam mecbur kaldi
Polisler de bi garip haa adamin umru degil insan bi ara bulmaya yada karsidakini ikna etmeye calisir demii hicc tınlamadi adam yaa
Baya tartistilar ama allahtan buyumedi olay

Cok gezdik bugunn malumm AVM hasretiyle yanan benn kendimi attım iceri
ayaklarım şişmiş resmenn ulen bide kadinlara derler benimki bugun 2 saat boyunca kabinle reyonlar arasinda onu giy begenme bunu dene begenme çık tekrardan seç yine kabine gir falann anamm ben olsaydım asla bana okadar tahammul etmezdi
Sonuc olarak o yazlik alisverisini yapti sira bana geldigindeysee hic halim kalmamişti bi kahve icelim yeter ben bisey almicam dedimm
Ayy okadar mahzun oldu ki ödeme yaparken sen bisey almadin içime sinmedi diyoo haberi yokki adamin yur.... Kargo haftanin 3 gunu benim kapimi caliyo

Fundamm daha onceden gecirilmis ameliyatim oldugu icin bunun acik olmasi gerekiyo dedi dr maaleseff ona cok uzgunum ve korkuyorum acikcasi
Benim icin bu işin en zor kismi ameliyat.Bence iş tup bebege kalınca daha kolay olucak bizim icin.Bir de ben ameliyat olmak istemiyorum aslinda
Asistan bana yaninizda kadın refakatci getirin kadin dogum katına erkek almiyoruz dedi ben kimi goturucemm soyledim benimkine senin aileni asla cagirmam ve bilmelerini de istemiyorumm ozaman annem gelsin zaten annemi onceki ameliyattan da haberdar etmemistik cok kizmisti ve cok aglamişti.Bugun soyleyince de agladi gerci neden boyle oluyo diye

Bu profun görüşü;benim bebekken apandisitim patladigi icin ve icindeki enfeksiyon yayildigi icin bu sorunun o donemden kalmis olmasi.Ve daha once oldugum ameliyatta tuplerimin iyi durumda oldugunu soylemis olmalarina pek guvenmedi

Tupleri almaktan ziyade uclarina bi klips takip kapatiyolarmiş.cunku tupleri almak yumurtaliklari besleyen kanallari da azaltmak demekmiş.Ama tupler eger yumurtaliga zarar veriyosa tamamen alicakmiş
Bide sıvı akışı yok aslinda sadece birikmiş ve kalmış orda kistleşmiş.bu da orada enfeksiyon olusturup kalan techizata zarar verebilecegi icin temizlenmesi yada alinmasi gerekiyormuş.tabi butun bunlara ameliyat esnasinda karar verilicek iştee

Ben tum bunlari coktan kabullenmiştim zaten biliyosunuz.Beni asil rahatlatam şey eşimin ikna ve tatmin olmuş olmasi.yani doktor şemalar cizerek uzun uzun okadar guzel anlatti ki benimki sonumda kabullendi ve hemen gün almak istedi ameliyat icin.once kabul etmiyodu tup bebek olayini ayy bide doktor mesela biz bikere tup bebek yapinca daha sonra bidaha yapabiliyomuyiz diye sorduu nasil güldümmm doktor da dondurulmuş embriyodn bahsetti iste 5 yil saklaniyo diyee.Yok yaa tazesi daha iyi olur heralde diyo

İste boyle kizlarr.cok uzattim ama bitek size boyle rahat rahat anlatabiliyorumm

Sagolun kizlar benimde icimden hic hasta degilmis gibi geliyo. Midenin fotosunu verdi buyuk dogumdaki doktor esim bidaha gitme diyo kendi doktoruma. Doktorda israrla yarin gel diyo. Radyolog bile sonucu bana bildirin dedi kendi hakli oldugunu gorup egosunu tatmin etmek icin. Ben yine iyi olduguna inanip dogumu beklicem cocuk cerrahi olan biyerde. Allah kimseyi boyle sinamasin.
Geçmişe de baktim biraz sosyosum oglusungeliyomus hayirli olsun saglik versin rabbim. Tahminim yine tuttuuu
Yelizcim sizde kaza yapmissiniz cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis. Bi iyiliginiz karsi gelmis allah korumus

Oha destan yazmişim

Lizimm icini ferah tut.Sana olumsuz seyler soylenip tedirgin edilmesi de sizi etkiler.Bence sen senin icini rahatlatan doktordan yana ol ama onlemini de al yine tam teşekküllü bi hastanede dogumunu gercekleştir
Sen kalbini karartma kötü yorum yapan varsa iyi yorum yapan da var sen iyiyi duşun ona inan
Allahin izniyle saglikli dogucak oglun insallahh.Dua et ve icini ferah tut kesinliklee
İnsallahh hicbiseyi yok bebeginin Allah saglik versin ikinize de

Yelizcim o kadar güzel anlatmışsın ki dencek bişi kalmamış..
Herşey güzel olacak süreçte hızlanıyo inşAllah sorunsuz bi ameliyat olur. Yaza inşAllah bebeğin annesini çok bekletmeden gelir..

Ameliyat içinde korkma kötüsünü yaşamış birisin güçlüsün sen iyiyi düşün hep zor bi ameliyat olacak değil ki..

Lizimm senin içinde iyi olacak.. Oğluşun da annesi gibi güçlü bak tosuncuk olmuş bile.. Tam teşekküllü bi hastane her zaman için iyidir canım.

İnsallah canmm
Benim tek korktugum ameliyattan uyanma anı ve kalpte oluşan ritim bozuklugu
Yanii orda kalp doktoru inceledi cok onemli korkulacak bisey olsa ustunde dururdu diye dusunuyorum ama ne bileyim korkuyorum iste
Bide bu s... İlleti..zaten herseyin sebebi o anesteziden zor uyanmamin falann...
Bide bu hafta acayip sekilde carpintilar oldu bende ama sonra farkettim ki ilaclardan kaynaklaniyor allerji ilaclari carpinti yapiyomuş

Yaa zaten sonrasi tup bebek islerinde falan da zaten birakmam gerekiyo aslinda tam zamani ama öfffff

Yanii bırak artık şu zıkkımı.. Faydası olsa herkes içerdi

Artık tedavin için yapmalısın

yelizimmm ne yazmissin anamm oku oku bitmedi
herseyi ne guzel anlatmissin amaa,bence bundan sonrasi corap sokugu gibi gelecekkkk
ooh esinde ikna olduguna gore ici rahatlamistir artikkk.
bundan sonra gelsin guzel ve hayirli haberlerrr

off sorma heykeliii,sacma sapan odev verio bu ogretmenlerr. kac saat o salak seyle ugrastim. hamurunu tutturmak zor. bakalim kac verecekk hocasii

lizomundaa bebegi gayet sagliklii,her doktorun dedigine kulak asmayacann. bazilari doktor degil felaket tellalii

fundos kumpirler nasil olduuuuu

sosyal bugun cok yoruldu galiba,hala ortalarda yok

benoss esin ne yemek yapti kizzz

Kizz kaptirmişim cok fena ben de sasirdimm icimi dokmuşumm
Hakkat kizz bu sanat lisesinde falan mi okuyo ki kardesin heykel ne alaka

Kizz lizimi cok iyi anliyorumm her doktorun farkli kafadan konusmasi insani cok yipratiyo

Hakkatt sosyal yokk aaa teyzemdeyim demisti sankimm

fundoşşş sağol kuzum benim darısı başına artık bucada kadın doğum var canım biliyorum ama yarın halam haber verecek bana ege de yapılsın istiyorum eğer yapılmazsa bucayı deneriz oda olmadı özel artık

darısı başına twinim, hakkında hayırlı olsun

Sosyal baskannnn ama onun disinda herkes yedi nerdeyse

evet ya bi ben yiyemedim

bu kaçıncı yüzyıldan kalmış ayy ayşem biraz çirkin olmuş sanki ama eline sağlık memişleri yaparken kimden esinlendin acaba :26:

ayy canım benim kafanı çok karıştırmışlar, inşallah bebeğin çok sağlıklı doğacak ve hiç bir şeye gerek kalmayacak lütfen kendi üzme olur mu

sağol canım , amin cümlemizinkini

yeni geldim kızlar diğer teyzemin kızı almanyadan gelmiş bi hoş geldine gittik bu saat oldu

yelizim bence bu yaz bebişin gelecek, ayrıca anneni çok iyi düşünmüşsün mis gibi bakar sana , o meretide bırak artık bak bir sürü şeyin sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…