Yeaaa onu bunu birak sosyall hicc demionn yeliz tutturdu tahminini
evet senin ki tuttudr bi gösterdi benimkinin pipisini görüyor musunuz bende pipi mi o dedim evet pipi dedi benim ki yıkıldı yalnız seni boşayacam bunu bi kız yapamadın diyor yelizim sağlıkla sıhhatle kucağıma alayımda her dr a gittiğimde kalbimin sesini duyuyorum resmen :18::18::18:
inşallah bu duyguları sende yaşarsın tabi sen benim gibi evham yapma sakın
Ayy eşine cok guldumm
Sosyalimm aminnnm
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh
Darisi da basimizaaa
inşallah canım ayy siz bi hamile kalın o kadar çok sevineceğim ki, ama ben inanıyorum az kaldı ard arda vereceksiniz haberleri
halay halay üstüne çekeceğiz o zaman
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canlarrr
yelizimmmmm roman yazmışsınnama sürükleyici bi roman
annenin gelmesine öncelikle çook sevindim yanında olması sana iyi gelecek ameliyatında çok iyi geçicek sonrası zaten dahada güzelll
hastane ve doktorda iiyi ohh daha ne olsun emin ellerde güvendesin m,niğin teşrif edecek hemencik
lizommm girmemiş naptı acaba canım benim ya kıyamamm :26:
sosyalimmm ayşemmm erkek analarııı geleceğin şeytan kaynanalarıı
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canlarrr
yelizimmmmm roman yazmışsınnama sürükleyici bi roman
annenin gelmesine öncelikle çook sevindim yanında olması sana iyi gelecek ameliyatında çok iyi geçicek sonrası zaten dahada güzelll
hastane ve doktorda iiyi ohh daha ne olsun emin ellerde güvendesin m,niğin teşrif edecek hemencik
lizommm girmemiş naptı acaba canım benim ya kıyamamm :26:
sosyalimmm ayşemmm erkek analarııı geleceğin şeytan kaynanalarıı
Gunaydin yavrukuslarimmmmm
Yelo kardesim sanat lisesinde okumuyo ama belliki hocasi sanay ruhluudun o sacma odevi yaparken butun resim ogretmenlerine selamlar gonderdim ama twin haric tabiii. Twinden 90 i kaptimm
Yaa sosyalimm goguslere dogaclama calistim. Kimsede olmayan birsey olsun dedimmsende iyice arastir bakalim su hastane olayiniii. Insallah icine sinen bi yer olurr
Kiz fundos kumpirler agir mi geldiii nerelerdesin gozummm
Benosummmmmtwincannnn
bize şeytan mı dedin sen bizim zamanımızda kaynanalık mı kalır gelin bizi takmaz parmağında oynatır
belli zaten ayşem bayağı doğaçlamaşsın yalnız
bugün halam arayacak işte o egede üni hast.çalışıyor ondan bi haber gelsin ki olmadı özellerden alacağım randevuyu
Bakk yaaa hangi ara yazdin kiz sen bu kadar seyipusu mu kurdun beni mi bekledinnn
bize şeytan mı dedin sen bizim zamanımızda kaynanalık mı kalır gelin bizi takmaz parmağında oynatır
belli zaten ayşem bayağı doğaçlamaşsın yalnız
bugün halam arayacak işte o egede üni hast.çalışıyor ondan bi haber gelsin ki olmadı özellerden alacağım randevuyu
Seytan kaynana miibak bundan sonra hakkimizda ileri geri konusmayin. Cirkef dunurun kizini almam benn
Yelonun iddiasi tuttuu. Bugunde gelip havasini atacak simdiiama ben cok hissetmistim bu sefer gelini buldum dedim. Hayallerim yikildi haberi alinca
Bende erken uyandim haberlere daldim.yazmayi unutmusummmyaa bi yazamadımkiii girdimde erkende
yaa erkek anası olmakta zor haaa elin kızı gelip alcaaakbide ev kur döşe ev al erkeğin işi zor
kız istiyom ben
ayşemmm senin kardeşte erkekmiydii bizimki gibii pek kıymetli oluyolar haaa
sosyalim halanın orda çalışması ne iyi olmuşş inşallah orda olur işlemlerin
dosyalar ne durumda hızlan artık düğüne hazırlığa başlaa
çirkef dünürmüüü
Bende erken uyandim haberlere daldim.yazmayi unutmusummm
Erkek canimm sorma cok kiymetliiiiodevlerini ablalarina yaptirio istee. Bende hic dayanamamm. Ne ist er se yapioruz yeterki okusunn.
Kiza iki uc kiytirik ceyiz yapsan bile yeterbi ilde butun esyalari kiz aliyormus. Mugla miydi acaba. Oraya yerlesip ordan kiz bulacam ben
aynen bizimkide öleee annesinin kıymetlisi özellikle ölede iyi değil işte herşeyini yap et pasif oluyolar
anaaa ilk kez duyuorumm öle bi adetmi varmışş
Bizimki cok aktif kizzz,kizlara yetisemiooanam kizlarda ne fenaa. Dun mesajlarini okutuo.neler yazmislarr. Erkekler daha terbiyeliii
Evet evet var hangi ildi hatirlayamadimmm..
Kizlar lizo bugunde mi dr a gidecektii:26:
hadi yaaagençlik özelliklede kızlar uçmuş yaaa adep kalmamış anam
bilmiyorumkiii :44:
Kizlar fenaa yaa
Bugun hava ne kadan guzel,ev serin pisik yokk
Seytan kaynana miibak bundan sonra hakkimizda ileri geri konusmayin. Cirkef dunurun kizini almam benn
Yelonun iddiasi tuttuu. Bugunde gelip havasini atacak simdiiama ben cok hissetmistim bu sefer gelini buldum dedim. Hayallerim yikildi haberi alinca
Aynen simdi gelinler kaynana kizz,oglanlarda saffAllahim kendini bilen gelinlerden cikarsin karsimiza
Hadi bakalim arastirmayla iyi bi yer bulucaksin sosyalimmm
yaa bi yazamadımkiii girdimde erkende
yaa erkek anası olmakta zor haaa elin kızı gelip alcaaakbide ev kur döşe ev al erkeğin işi zor
kız istiyom ben
ayşemmm senin kardeşte erkekmiydii bizimki gibii pek kıymetli oluyolar haaa
sosyalim halanın orda çalışması ne iyi olmuşş inşallah orda olur işlemlerin
dosyalar ne durumda hızlan artık düğüne hazırlığa başlaa
çirkef dünürmüüü
Bende erken uyandim haberlere daldim.yazmayi unutmusummm
Erkek canimm sorma cok kiymetliiiiodevlerini ablalarina yaptirio istee. Bende hic dayanamamm. Ne ist er se yapioruz yeterki okusunn.
Kiza iki uc kiytirik ceyiz yapsan bile yeterbi ilde butun esyalari kiz aliyormus. Mugla miydi acaba. Oraya yerlesip ordan kiz bulacam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?