Ağlayakta gözden mi olak???

Yeaaa onu bunu birak sosyall hicc demionn yeliz tutturdu tahminini

evet senin ki tuttu dr bi gösterdi benimkinin pipisini görüyor musunuz bende pipi mi o dedim evet pipi dedi benim ki yıkıldı yalnız seni boşayacam bunu bi kız yapamadın diyor yelizim sağlıkla sıhhatle kucağıma alayımda her dr a gittiğimde kalbimin sesini duyuyorum resmen :18::18::18:

inşallah bu duyguları sende yaşarsın tabi sen benim gibi evham yapma sakın

Ayy eşine cok guldumm
Sosyalimm aminnnm
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh
Darisi da basimizaaa

Ayy eşine cok guldumm
Sosyalimm aminnnm
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh
Darisi da basimizaaa

inşallah canım ayy siz bi hamile kalın o kadar çok sevineceğim ki, ama ben inanıyorum az kaldı ard arda vereceksiniz haberleri

halay halay üstüne çekeceğiz o zaman

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canlarrr

yelizimmmmm roman yazmışsınn ama sürükleyici bi roman
annenin gelmesine öncelikle çook sevindim yanında olması sana iyi gelecek ameliyatında çok iyi geçicek sonrası zaten dahada güzelll
hastane ve doktorda iiyi ohh daha ne olsun emin ellerde güvendesin m,niğin teşrif edecek hemencik

lizommm girmemiş naptı acaba canım benim ya kıyamamm :26:

sosyalimmm ayşemmm erkek analarııı geleceğin şeytan kaynanalarıı

Gunaydin yavrukuslarimmmmm
Yelo kardesim sanat lisesinde okumuyo ama belliki hocasi sanay ruhluu dun o sacma odevi yaparken butun resim ogretmenlerine selamlar gonderdim ama twin haric tabiii. Twinden 90 i kaptimm

Yaa sosyalimm goguslere dogaclama calistim. Kimsede olmayan birsey olsun dedimm sende iyice arastir bakalim su hastane olayiniii. Insallah icine sinen bi yer olurr

Kiz fundos kumpirler agir mi geldiii nerelerdesin gozummm
Benosummmmmtwincannnn

Bakk yaaa hangi ara yazdin kiz sen bu kadar seyi pusu mu kurdun beni mi bekledinnn

bize şeytan mı dedin sen bizim zamanımızda kaynanalık mı kalır gelin bizi takmaz parmağında oynatır

belli zaten ayşem bayağı doğaçlamaşsın yalnız
bugün halam arayacak işte o egede üni hast.çalışıyor ondan bi haber gelsin ki olmadı özellerden alacağım randevuyu

Seytan kaynana mii bak bundan sonra hakkimizda ileri geri konusmayin. Cirkef dunurun kizini almam benn

Yelonun iddiasi tuttuu. Bugunde gelip havasini atacak simdii ama ben cok hissetmistim bu sefer gelini buldum dedim. Hayallerim yikildi haberi alinca

Aynen simdi gelinler kaynana kizz,oglanlarda saff Allahim kendini bilen gelinlerden cikarsin karsimiza

Hadi bakalim arastirmayla iyi bi yer bulucaksin sosyalimmm

Bakk yaaa hangi ara yazdin kiz sen bu kadar seyi pusu mu kurdun beni mi bekledinnn

yaa bi yazamadımkiii girdimde erkende
yaa erkek anası olmakta zor haaa elin kızı gelip alcaaak bide ev kur döşe ev al erkeğin işi zor
kız istiyom ben

ayşemmm senin kardeşte erkekmiydii bizimki gibii pek kıymetli oluyolar haaa
sosyalim halanın orda çalışması ne iyi olmuşş inşallah orda olur işlemlerin
dosyalar ne durumda hızlan artık düğüne hazırlığa başlaa

çirkef dünürmüüü

Bende erken uyandim haberlere daldim.yazmayi unutmusummm
Erkek canimm sorma cok kiymetliiii odevlerini ablalarina yaptirio istee. Bende hic dayanamamm. Ne ist er se yapioruz yeterki okusunn.

Kiza iki uc kiytirik ceyiz yapsan bile yeter bi ilde butun esyalari kiz aliyormus. Mugla miydi acaba. Oraya yerlesip ordan kiz bulacam ben

aynen bizimkide öleee annesinin kıymetlisi özellikle ölede iyi değil işte herşeyini yap et pasif oluyolar

anaaa ilk kez duyuorumm öle bi adetmi varmışş

aynen bizimkide öleee annesinin kıymetlisi özellikle ölede iyi değil işte herşeyini yap et pasif oluyolar

anaaa ilk kez duyuorumm öle bi adetmi varmışş

Bizimki cok aktif kizzz,kizlara yetisemioo anam kizlarda ne fenaa. Dun mesajlarini okutuo.neler yazmislarr. Erkekler daha terbiyeliii

Evet evet var hangi ildi hatirlayamadimmm..
Kizlar lizo bugunde mi dr a gidecektii:26:

Bizimki cok aktif kizzz,kizlara yetisemioo anam kizlarda ne fenaa. Dun mesajlarini okutuo.neler yazmislarr. Erkekler daha terbiyeliii

Evet evet var hangi ildi hatirlayamadimmm..
Kizlar lizo bugunde mi dr a gidecektii:26:

hadi yaaa gençlik özelliklede kızlar uçmuş yaaa edep kalmamış anam
bilmiyorumkiii :44:

Son düzenleme:

benden umudunu kes ayşem Rabbim sağlıkla sıhhatle bu bebeği kucağıma almayı nasip etsin de 2. yi hiç gözüm kesmiyor

Aynen simdi gelinler kaynana kizz,oglanlarda saff Allahim kendini bilen gelinlerden cikarsin karsimiza

Hadi bakalim arastirmayla iyi bi yer bulucaksin sosyalimmm

amin canım hakkımıza hayırlısı artık

2 klasörüm kaldı fundoşum yarına biter herhalde

evet canım muğlada evin bütün çeyizini kız tarafı yapıyormuş hatta bildiğim kadarıyla evide kız tarafı alıyormuş
elin değmişken bana da bi tane bulursun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…