çok sevinmee geçici bu yağış ve serinlik şu mini vantilatörden alda yanında tut bülent abla gibi
benden umudunu kes ayşem Rabbim sağlıkla sıhhatle bu bebeği kucağıma almayı nasip etsin de 2. yi hiç gözüm kesmiyor
amin canım hakkımıza hayırlısı artık
2 klasörüm kaldı fundoşum yarına biter herhalde
evet canım muğlada evin bütün çeyizini kız tarafı yapıyormuş hatta bildiğim kadarıyla evide kız tarafı alıyormuş
elin değmişken bana da bi tane bulursun artık
Ablaniz kurban olsun diye giris yaparim sabahlari artik
Hem heybet konusundada bulent ablama yaklastim sayilir
Ohh sosyos caktirmadan bitirdin kiz dosyalari.hadi gozunaydinnn
En iyisi Bi ikiz kizkardes bulalim mugladan
Yaptigi kumpirlerle ortakoy esnafinin bile begenisini toplamis, kumpircibasi benos nerde kaldii yaa
Yaptigi kumpirlerle ortakoy esnafinin bile begenisini toplamis, kumpircibasi benos nerde kaldii yaa
kız geçen bi klibini gördüm böle genç kız gibi saçları koplamışş şirinlik yapıyo hortumla suluyo oğlan kaçıyo filan ne güldümmm
kumpircibaşımı
sosyalim hayde gazan mubarek ola bitti demek sonunda sende bittin ama neyse
asıl sen haftaya gör beni kavgaları kargaşayı şimdiden söyleyeyim 8-5 burada olamayabilirim
he kız nette yoktu orda değilmi
benoş geçtimi yeni yerine yaa hiç uğramadı gerçektende ama daha yeni ya telle uğraşamazki kızcağız
çaktırmadan mı4 haftadır davul çalıyorum kız bulalım ama o zamanda zor olur kızların babasına ama kuzen bulabiliriz bence
yerim iyi iyi dedi havasını attı ama demek ki çokta iyi değilmiş bence kandırdılar benayıvahh garibim yağmurdan kaçarken doluya tutuldu
kız geçen bi klibini gördüm böle genç kız gibi saçları koplamışş şirinlik yapıyo hortumla suluyo oğlan kaçıyo filan ne güldümmm
kumpircibaşımı
sosyalim hayde gazan mubarek ola bitti demek sonunda sende bittin ama neyse
Yaaa senin elinden ne kurtulurrr sosyosss
Benosu kandirdilar miiogle tatilinde gelir kumpircibasi,havadisleri alirizz
Nee hortum muubende hatirliorum oyle birsey yorum yapamiorum. Anliosun beniiii.
Ayy showda haydar dumen varrcok seviom bu adamii
seviyonmuuuu dümenii
kızzz sizin eliniz ayağınız şişmedimi yaaa
benim bile şişiyooo
ya yaz olunca benim el ayaklar şişiyorrr
ablamında öle dr. gitti onunki aşırı çünkü varis çorabı vermiş 6 ay giyicekmiş bi yakıyo kalın kilotlu çorap gibi düşünün korse gibide sıkı zor çıkarıyo
iç varis varmış bendedemi öle acaba yaa :44:
ayak bileklerim kalındı zaten bide şişince düşünün
görümcenin özelde gittiği bi yer yok mu memnun kaldığı benim ege üni. yattı da
Boga burcu hamile kalabilir bebej bekliyosa hamile kalabilir dedi boga burcu yokmu fundos neydi seninki:44:
Boga burcu hamile kalabilir bebej bekliyosa hamile kalabilir dedi boga burcu yokmu fundos neydi seninki:44:
sanada gunaydin saraa,bizde iyiyiz cok sukurr
sosyalimm hayirlisi boylemymis demekki.fundosun gorumcesinin bildigi yer vardir belki ordaa
Yazdim gunaydin diye ama yazan olmadi bana atladiniz bnikizz bu nuray sayarii nasi biliyooo anamm esimin burcunu soyledi sastim kaldimm hastalagi ertelemeyin ozelliklede eklemleri diyoo valla olee
vardı canım çok övdüğü bi yer hemen soruyorum
oğlak benim saracan
sanada gunaydin saraa,bizde iyiyiz cok sukurr
sosyalimm hayirlisi boylemymis demekki.fundosun gorumcesinin bildigi yer vardir belki ordaa
Aynen konusmasi bi tuhaf agzini cok komik yapiyroo bende bugun dukkani ben actim diorumm,benden once sen ve sosyal yazmissonlari simdi goruorumm
bu kadinida bi seveemedim,cok itici gelio banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?