Ağlayakta gözden mi olak???

çok sevinmee geçici bu yağış ve serinlik şu mini vantilatörden alda yanında tut bülent abla gibi

Ablaniz kurban olsun diye giris yaparim sabahlari artik
Hem heybet konusundada bulent ablama yaklastim sayilir

Ohh sosyos caktirmadan bitirdin kiz dosyalari.hadi gozunaydinnn
En iyisi Bi ikiz kizkardes bulalim mugladan

Ablaniz kurban olsun diye giris yaparim sabahlari artik
Hem heybet konusundada bulent ablama yaklastim sayilir

Ohh sosyos caktirmadan bitirdin kiz dosyalari.hadi gozunaydinnn
En iyisi Bi ikiz kizkardes bulalim mugladan

çaktırmadan mı 4 haftadır davul çalıyorum kız bulalım ama o zamanda zor olur kızların babasına ama kuzen bulabiliriz bence

Yaptigi kumpirlerle ortakoy esnafinin bile begenisini toplamis, kumpircibasi benos nerde kaldii yaa

yerim iyi iyi dedi havasını attı ama demek ki çokta iyi değilmiş bence kandırdılar benayı vahh garibim yağmurdan kaçarken doluya tutuldu

Yaptigi kumpirlerle ortakoy esnafinin bile begenisini toplamis, kumpircibasi benos nerde kaldii yaa

kız geçen bi klibini gördüm böle genç kız gibi saçları koplamışş şirinlik yapıyo hortumla suluyo oğlan kaçıyo filan ne güldümmm

kumpircibaşımı

sosyalim hayde gazan mubarek ola bitti demek sonunda sende bittin ama neyse

asıl sen haftaya gör beni kavgaları kargaşayı şimdiden söyleyeyim 8-5 burada olamayabilirim

asıl sen haftaya gör beni kavgaları kargaşayı şimdiden söyleyeyim 8-5 burada olamayabilirim

he kız nette yoktu orda değilmi

benoş geçtimi yeni yerine yaa hiç uğramadı gerçektende ama daha yeni ya telle uğraşamazki kızcağız

he kız nette yoktu orda değilmi

benoş geçtimi yeni yerine yaa hiç uğramadı gerçektende ama daha yeni ya telle uğraşamazki kızcağız

eski yerime gideceğim canım çiftçileri çağırıp eksiklik olan dosyaları tamamlayıp öyle gireceğim sisteme randevulu çalışacağım için yoğun olurum , 1 çiftçi 1 dosya şeklinde

Yaaa senin elinden ne kurtulurrr sosyosss
Benosu kandirdilar mii ogle tatilinde gelir kumpircibasi,havadisleri alirizz

Nee hortum muu bende hatirliorum oyle birsey yorum yapamiorum. Anliosun beniiii.

Ayy showda haydar dumen varr cok seviom bu adamii

seviyonmuuuu dümenii

kızzz sizin eliniz ayağınız şişmedimi yaaa
benim bile şişiyooo
ya yaz olunca benim el ayaklar şişiyorrr
ablamında öle dr. gitti onunki aşırı çünkü varis çorabı vermiş 6 ay giyicekmiş bi yakıyo kalın kilotlu çorap gibi düşünün korse gibide sıkı zor çıkarıyo
iç varis varmış bendedemi öle acaba yaa :44:

ayak bileklerim kalındı zaten bide şişince düşünün

hiç bir şey kurtulamaz

bu arada halam aradı takipli hasta olmak lazımmış egede ancak öyle bakıyorlarmış bana özel yolları göründü devlet hastaneleri falanda bakmaz sanırım takip isterler , ulaynnn ne kadar ters zamana geldi ayarlasan böyle olmaz yani yine de herşeyin hayırlısı sinir stres yok iyiyim ben

hee komik adamm,telle baglanip soru soranlarda ayri alemmm

kiz bende sistimmm. varis corabimiii hamilelikte varis cok oluomus kizz. bende korkuomm:18:
yazinda ne yakar onlarrr:18: Allah yardimcisi olsun ablaninn
benim bilekler cok incedirrr, simdi normal insanlarin bilekleri gibi oldularrr

sanada gunaydin saraa,bizde iyiyiz cok sukurr
sosyalimm hayirlisi boylemymis demekki.fundosun gorumcesinin bildigi yer vardir belki ordaa

Yazdim gunaydin diye ama yazan olmadi bana atladiniz bni kizz bu nuray sayarii nasi biliyooo anamm esimin burcunu soyledi sastim kaldimm hastalagi ertelemeyin ozelliklede eklemleri diyoo valla olee

Yazdim gunaydin diye ama yazan olmadi bana atladiniz bni kizz bu nuray sayarii nasi biliyooo anamm esimin burcunu soyledi sastim kaldimm hastalagi ertelemeyin ozelliklede eklemleri diyoo valla olee

oo bende bugun dukkani ben actim diorumm,benden once sen ve sosyal yazmiss onlari simdi goruorumm
bu kadinida bi seveemedim,cok itici gelio banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…