Sen yediğine göre bende yerim herhal
Niye gidemiycen ki canım yabancı yer mi sanki
Kızz yelo rahat bizim o erime zamanı
anam bu kızda imza vere vere
yarım yeterli canım fazla olur 1 çok ekşide olmasın kızz
çorba kasesinden az olsun çok fazla olmasın az yapacan ya deneme için 2 gerdanla
çok olmasın
sarımsak yok ilk yap beğenirsen geliştir malzemeleri
keşke alaydın haaa sizin oranın etleride ne güzeldirrr
tamda yapma saati valla git bi koşu al gel
biz seviyoz severmisiniz bilmem ama bence senin koca sever benimkide doğulu ya hani etçi ya tam tarzları
Kız hiç mi et yapmıyon
Yok artikkksimdi evde ona benzer bi corbam var. Dun annem vermistii onu ictim hemen
Haftasonu et alalimm hemen deneyecigimmmmmm
aynen yaaa isteksiz yapınca olmuyoki
çok kokmuyo bu aslında heee bende sevmem kokan eti ama
denize girmişler sakinmiş oralar
gündüz bakınıyolardırgece nolur bilemem
şefte aynı otele gitmiş ooo diyo en kuytu yerde bişey yok sakin kafan rahat olsun dedim zaten rahat ne alaka
aradı nasıl gidicen oyalanma diyokaçta olursun acaba orda diyo aklı bende üzüldü zaar
yelom ye alış et ve suyuna bizim kemiklerimizin artık erime vakti
Kizlarr ben geldim kim var goremiyorum telefondan
doktora gondermedi esim kafani karistiriyo elimizde kapi gibi midenin fotosu var o egosunu tatmin edicek diye biz kendimizi helak edemeyiz diyo haklida
daha iyiyiz bebek saglikli inaniyoruz buyuk dogumda devam edicez
Heykel muhabbetlerinizi de kumpir corba muhabbetlerinizi de okudum hepsi hamarat burdaki kizlarin masallah :))
Yalniz kendi kendinizi istaha getiriyosunuz haberiniz ola obeziteye dogru ilerliyoruz topikcek :) zaten aysenin yaptigi heykel bile obez :)
ya su basliga uyuz olduggm kadar baska hicbirseye uyuz olmuyorum kkda. surekli forum takipte cikip duruyor. soyle guzel turkceyle yazilmis bir baslikla degistirilse kusumu kesecegim
ya su basliga uyuz olduggm kadar baska hicbirseye uyuz olmuyorum kkda. surekli forum takipte cikip duruyor. soyle guzel turkceyle yazilmis bir baslikla degistirilse kusumu kesecegim
Olduuu,baska isteginiz var miiya su basliga uyuz olduggm kadar baska hicbirseye uyuz olmuyorum kkda. surekli forum takipte cikip duruyor. soyle guzel turkceyle yazilmis bir baslikla degistirilse kusumu kesecegim
Olduuu,baska isteginiz var miibu kulup insanlarin yazdigi basliklari yargilamak icin degil,sikintilari paylasip care bulmak icin var. Ama gordugum kadariyla siz farkli amacla kullaniyosunuz. Yanlis yerlerde bos islerle ugrasiyosun guzelimm. Kusunu kesmeye niyetin varsada kes gitsin o zaman rahatlarsin belki
Kız bide üşenmemiş topige girip yazmış yani
Yani başlığı yadırgıyo yaptigi cok normal
Hayır yazdı da ne oldu acaba eline ne geçti
Cok degisik kafalar var yelizimmmm
Iddiasi var yaa,Basligi degistirirsek kusunu kesecekmis ya benosummne degersiz kuslar varmis ayol
Ay aksam aksam iyi guldumm
sormaa yaZık
sahibi tarafından hep kesilmeye mahkum kuş
Evet evet sosyal kutlamada
Gelir ama geç gelir anca
Fundayı unutun iki gün daha gelmez
Fundoss becerebilirse gelecek. Tabletinde sorun olmuss:26:
Yine yagmur bastirdiiii
Yaw bu kızın telden giriliyo ne diye net paketi yapmaz anlamamben hep teldn giriyorum bana yetiyo da o nasıl bitiriyo anlamıyorum
Bizdede çok kötü yağdı ama durdu şimdi..
Yarın çok yağsın nöbet var az evrek gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?