Ağlayakta gözden mi olak???

Sen yediğine göre bende yerim herhal

Niye gidemiycen ki canım yabancı yer mi sanki

Kızz yelo rahat bizim o erime zamanı

kız şimdi uzaktaa yaa aklı bende hani merak ediyo havasında onu diyom
ayyy bi tuvalaetim geldi varyaaaa burdada giremiyorum erkeklerde kullanıyo diye

Kız hiç mi et yapmıyon

Yok artikkk simdi evde ona benzer bi corbam var. Dun annem vermistii onu ictim hemen
Haftasonu et alalimm hemen deneyecigimmmmmm

Tememm yapiciim ama bugun degill hayatta cikmam bakalim nasil olcakk kiz benim icin corba mercimek corbasi cok da guzel yaparim ama burda kimse sevmiyo
benimki her turlu hayvan urununu yerrr bide beni de alistirdi ve nefret ettigim bisey vardir burda ona da alistim burda seyyar saticilar sokaklarda yapiyo hic yemedigim seyleri yemeye basladimm
Yok benosum arada yapiom ama ben sebzeli yapiyorim benimki safi et seviyo kavurup onune koycan ben de onu sevmiom iste ya yemegin icinde olcak yada baharatli falann gecen sene ramazanda yapiodum nefret geldi

Kizlar bizim orda da koyun kuzu eti hep kokuyo pek sevilmez ama burda o yok.o kokan etlere besiliymiş diolar yani hazir yem yemiş burda saldim çayıra seklinde beslenenlerde o koku olmuyoo
Meydan dedikleri biyer var adam koyden getirip orda kesiyo satiyo hayvani tanidik biriyse ordan aliyolar kayinpederler hep

Aysee bu topik artik sizin icin tehlikeli olmaya basladii hergun yemek muhabbeti

Kizlarr ben geldim kim var goremiyorum telefondan
doktora gondermedi esim kafani karistiriyo elimizde kapi gibi midenin fotosu var o egosunu tatmin edicek diye biz kendimizi helak edemeyiz diyo haklida
daha iyiyiz bebek saglikli inaniyoruz buyuk dogumda devam edicez
Heykel muhabbetlerinizi de kumpir corba muhabbetlerinizi de okudum hepsi hamarat burdaki kizlarin masallah :))
Yalniz kendi kendinizi istaha getiriyosunuz haberiniz ola obeziteye dogru ilerliyoruz topikcek :) zaten aysenin yaptigi heykel bile obez :)

Lizim iyi yapmissin gitmemekle.yine kötü dusunceye yöneltip moralini bozucaktı.Allahin izniyle saglikla gelicek bebegin..

Bende kızlara katılıyorum lizim herşey güzel olacak ve Allah izniyle sağlıklı olacak canım..

ya su basliga uyuz olduggm kadar baska hicbirseye uyuz olmuyorum kkda. surekli forum takipte cikip duruyor. soyle guzel turkceyle yazilmis bir baslikla degistirilse kusumu kesecegim

Son düzenleme:
ya su basliga uyuz olduggm kadar baska hicbirseye uyuz olmuyorum kkda. surekli forum takipte cikip duruyor. soyle guzel turkceyle yazilmis bir baslikla degistirilse kusumu kesecegim

Kesebilirsin sana kalmiş..Ama Fikirlerini kendine saklamak gibi bi seçeneğin de var...

Son düzenleme:
Olduuu,baska isteginiz var mii bu kulup insanlarin yazdigi basliklari yargilamak icin degil,sikintilari paylasip care bulmak icin var. Ama gordugum kadariyla siz farkli amacla kullaniyosunuz. Yanlis yerlerde bos islerle ugrasiyosun guzelimm. Kusunu kesmeye niyetin varsada kes gitsin o zaman rahatlarsin belki

Kız bide üşenmemiş topige girip yazmış yani
Yani başlığı yadırgıyo yaptigi cok normal

Evet evet sosyal kutlamada
Gelir ama geç gelir anca

Fundayı unutun iki gün daha gelmez

Fundoss becerebilirse gelecek. Tabletinde sorun olmuss:26:

Yine yagmur bastirdiiii

Yaw bu kızın telden giriliyo ne diye net paketi yapmaz anlamam ben hep teldn giriyorum bana yetiyo da o nasıl bitiriyo anlamıyorum

Bizdede çok kötü yağdı ama durdu şimdi..
Yarın çok yağsın nöbet var az evrek gelsin

Yarin nobet mii var. Allah yardimcin olsun canim. Yarinda hava kotu zaten ama pazar daha kotuu
Fundos geliomussss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…