Be6ce hiiiç cevap bile vermeyinn biraz profiline girip açtığı en az 50 konuya baktımda derdi çok fazla:26:
Üzerine gitmeyelim bizi huzursuz edemez bunu biliyor
Be6ce hiiiç cevap bile vermeyinn biraz profiline girip açtığı en az 50 konuya baktımda derdi çok fazla:26:
Üzerine gitmeyelim bizi huzursuz edemez bunu biliyor
mubarek ne guzel yagiyoooo, hele yagmurun verdigi serinlik kadar guzel birsey yokk.
sosyal baskann gelmedi hala,demekki isi varr:26:
Yaw arkadaşşş yaptığın doğru değil kabul ettt öle aşağılayarak giriş yapmasaydın belki takılmazdık amma üslubun yok kötüü
bizim tek amacımız var burada bebeğimiz olsun ve bu başlık altında çok güzel arkadaşlığımız oldu
çok keyifli insanlarız biz
sorunlusun kabul ettt
sürekli konu açıp saçma sapan şeyleri yazan sensin biz bi burda paylaşımda bulunuyoruz konumuz hep aktif diyemi oturdu içine anlamadımki
yalnız çok mutsuz bir insansın çok belli ediyosun bunu:26:
Ayşemmmm yeğeni şimdi gördüm yaaaaa nasıl bişey oooo
allahımmmmm maşallaahhh
Ayşemmmm yeğeni şimdi gördüm yaaaaa nasıl bişey oooo
allahımmmmm maşallaahhh
Keşke geceleri yağsa gündüz dursa hep
su sıkıntısı çekmeyizzz
cok tatli dimiiii. 41 kere masallahhh, sizinde titilileriniz olsunncidden kizin yeri cok ayrii
Yaw arkadaşşş yaptığın doğru değil kabul ettt öle aşağılayarak giriş yapmasaydın belki takılmazdık amma üslubun yok kötüü
bizim tek amacımız var burada bebeğimiz olsun ve bu başlık altında çok güzel arkadaşlığımız oldu
çok keyifli insanlarız biz
sorunlusun kabul ettt
sürekli konu açıp saçma sapan şeyleri yazan sensin biz bi burda paylaşımda bulunuyoruz konumuz hep aktif diyemi oturdu içine anlamadımki
yalnız çok mutsuz bir insansın çok belli ediyosun bunu:26:
sigaramin dumanina sarsam saklasam seniii, hatunn soyluo yaaaa
ben sadece basliga (aglayakta gozden mi olak) uyuz oldugumu yazdim, yazdiklariniza kisilklerinize gecmisinize geleceginize vs bir ithamda veya imada bulunmadim. saldiriniz karsisinda da esprili bir dille yaklastim.
ancak siz kusur arayip yuze vurmak birinin mutsuzluguyla dalga gecip mutlu olmak icin hazirda bekliyormussunuz. asil boyle basit mutluluklara ihtiyaci olanlar belli oldu boylece.
anlasilan uyuz olunmasi gereken tek sey basliginiz degilmis. neyse artik muhatap alinacak bir tarafiniz kalmadi.
Siparişe bakkkinşallah kızzzz bende kız çık istiyoıımmmm
Yeğeni gördüktensınrada daha bi şeyettimm allahım bizede veeerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?