Ağlayakta gözden mi olak???

cok etkilendim cidden kizlar belalti vurdunuz ya hungur hungur agliyorum.

mubarek ne guzel yagiyoooo, hele yagmurun verdigi serinlik kadar guzel birsey yokk.

sosyal baskann gelmedi hala,demekki isi varr:26:

Yaw arkadaşşş yaptığın doğru değil kabul ettt öle aşağılayarak giriş yapmasaydın belki takılmazdık amma üslubun yok kötüü
bizim tek amacımız var burada bebeğimiz olsun ve bu başlık altında çok güzel arkadaşlığımız oldu
çok keyifli insanlarız biz
sorunlusun kabul ettt
sürekli konu açıp saçma sapan şeyleri yazan sensin biz bi burda paylaşımda bulunuyoruz konumuz hep aktif diyemi oturdu içine anlamadımki
yalnız çok mutsuz bir insansın çok belli ediyosun bunu:26:

Ayşemmmm yeğeni şimdi gördüm yaaaaa nasıl bişey oooo
allahımmmmm maşallaahhh

bosver fundoss,oda naptigini bilmiyorki. belkide onun eglence anlayisi budur..kendi haline birakalim..

saatt 12 yi vurmussss

Keşke geceleri yağsa gündüz dursa hep
su sıkıntısı çekmeyizzz

cok tatli dimiiii. 41 kere masallahhh, sizinde titilileriniz olsunn cidden kizin yeri cok ayrii

Titili sezonu bu yaz acilcak insallah siz pipilileri doguradurun ben fında benos twin de heralde titiliyle gelirizz arkanizdann

Kvdeye anneler gunu hediyesi verdimm bi hafta gecikmeyle bana allah sana erkek cocuk versin diye dua etti yine
Ben de yok kiz olsunn insallah dedimm kadin nasil korkuyoo tovbe once erkek olsun diyo

Ya kizin yeri ayri gercektenn bende erkek cocuk sempatisi de yogun evlendigimden beri ama kiz cocuk gorunce de hep icimden kiz cocugum oldugunu hayal ediyorum şoyyyle teyzeleri gibi kivircikk anasi gibi kücuk burunlu babasi gibi ela gözlü
Siparişi verdimm

ben sadece basliga (aglayakta gozden mi olak) uyuz oldugumu yazdim, yazdiklariniza kisilklerinize gecmisinize geleceginize vs bir ithamda veya imada bulunmadim. saldiriniz karsisinda da esprili bir dille yaklastim.
ancak siz kusur arayip yuze vurmak birinin mutsuzluguyla dalga gecip mutlu olmak icin hazirda bekliyormussunuz. asil boyle basit mutluluklara ihtiyaci olanlar belli oldu boylece.
anlasilan uyuz olunmasi gereken tek sey basliginiz degilmis. neyse artik muhatap alinacak bir tarafiniz kalmadi.

Son düzenleme:
sigaramin dumanina sarsam saklasam seniii, hatunn soyluo yaaaa

Hatun söylüyo hakkatennn
Ben bu kadinin programlarda giydigi kiyafetleri cok begeniyorum yaa gecenlerde kuzeyin ogluna gelmistii orda da cok hoş bi elbisesi vardii anamm bide cocugu varmis onu bilmiodumm kocasi da ordaaa

Siparişe bakkk inşallah kızzzz bende kız çık istiyoıımmmm
Yeğeni gördüktensınrada daha bi şeyettimm allahım bizede veeerrrrr

Ayy alınmışş
Sen kaşınmasaydınn
Artık derken?Nezamandan beri muhattaptık ki
Ha bide biz cok uyuzuzdur gercektenn..
Dogru bi karar vermissin canm herkesin mutsuzlugu ve uyuzlugu kendine...
Ha son olarak bir de bu topigin başligina degil icerigine baksaydin bu soylediklerinden utanirdin
Hadi saglicaklaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…