Kızz benim telde net varr buraya giremiyorum üyelikle atıyo nemen
o vatandaşın kuşuyla derdi ne yaaaa
kess vatandaş kesss
bide adıızı değişcekmişizzz
Hosgeldin kizzz,rahat gittin mi annecigineee
Amaan sallayın yaa ne bozulmuştur haa pişman olmuştur yazdığına amma vermiş veriştirmişsinizzz
ayy sormaa metrobüs tıklımm tıklımm ilk duraktan avcılardan binecem yaa kapı ağzında durdum en son açıldı
hurraa dalıyo millet içeri koltuk kapmacaa
yaa gelirken devamlı şükrettim sessiz huzurlu biyerde oturuyorum ve eve rahat gidiyorum diye
Çekilmez ya
Lizommm sen bu saattee
canım bak şu hatun yüzünden yazmayı unuttumm
iyiki gitmemişsinn dr a kafan iyice karışacaktı iyi olduğuna inan minigimiz çok iyi
Yarın eşin çalışıyormu ortalık çok gerilcekk:26:
kimse zarar görmesinnn inş.
hayir olsun insallahhhhGöğüs uçlarımm sızlıyooo
Naapsınlar curcunaakızz kardeşim yeni geldii yağmurdan sırılsıklam olmuş aradı e.kapıdan gelin beni alın ablam çıkamam çok yağmur var dedi atıştılar
d&r da çalısıyo kardesim
Anam neden olcakk hamileyimmm
Naapsınlar curcunaakızz kardeşim yeni geldii yağmurdan sırılsıklam olmuş aradı e.kapıdan gelin beni alın ablam çıkamam çok yağmur var dedi atıştılar
d&r da çalısıyo kardesim
Anam neden olcakk hamileyimmm
hadii yaaa. kiz yagmur cilginlar gibi yagio yine. yazik olmus kizcagizaaa
ya beyaz showa miss turkey birincisi ve dereceye giren kizlar cikti. 1. olan kiz guzelde 2. olan ne kadar cirkin gozleride sasi gibiiii,3. ve 4. guzelll. aman 2. gorunce kal geldii
hahah yazmayak da daha mi sinir olak? laflari isitek de bozulak mi surekli bu basligi gorek de fittirak mi?
kusu kesek mi? kesmeyek mi? aglayak da gozden mi olak?
heh simdi sizin dilden konustum
hadii yaaa. kiz yagmur cilginlar gibi yagio yine. yazik olmus kizcagizaaa
ya beyaz showa miss turkey birincisi ve dereceye giren kizlar cikti. 1. olan kiz guzelde 2. olan ne kadar cirkin gozleride sasi gibiiii,3. ve 4. guzelll. aman 2. gorunce kal geldii
hahah yazmayak da daha mi sinir olak? laflari isitek de bozulak mi surekli bu basligi gorek de fittirak mi?
Ayyy insallahhhh
Ben de onu dusundum kizz 2. Yi ben se begenmedim pekk
Ama birinciyi yarismanin basinda izledigimde de cok begenmistimm
Ay su funda araru cok seviom haaa nekadar agir bi hatunn hic cizgisinden cikmadi haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?