Ağlayakta gözden mi olak???

Cnlarim nasılsınz
Bugün gelemedim hiçç
Yelizim kuzum çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcısı olsun

Sosyalim fundosum Ayşem benosum lizom

Ben yine adet sancısı çekiom

merhaba kizlarr. bugun annemdeydim,, annemin disarida isleri vardi yegende bana kaldi,tabletide evde unutmusum. o yuzden gelemedim.

yelizimm yazdiklarini okurken icim ciz etti. Allahim bol sifa versinn, Rabbim buyuk,her derdin caresi var olum disindaa,bu melekte sagligina kavusur insallahhh. yalniz ailesinin bu olayi gormezden gelmesine cok sinir oldum. nasil bi ego tatmin etmektedir...

kizlar ben cok kotu hasta oldumm. bogazim parcalanio sankii. nane kekik kaynatip ictim ama pek fayda etmedii ates basio bi yandann. yataktan kalkamiorum

Benimde bugün başım ağrıyo gene
Gelemedim bende

benayim sanada gecmis olsunn. yeni yerinde hayirli olsun cnm. insallah burda hersey istedigin gibi olurr

twinim seninde adet agrilarin baslamiss. insallah cok agrin olmazzz

fundosum gozunaydin esin gelmisss,benimkidecumartesi antepe gidio. pazartesi aksam donecek

sosyalim sen nasilsinn

lizoom seninde gozunaydin,37. haftayida en kisa zamanda hayirlisiyla gorursun insallahh

Aysem hastami oldun sen kiyamam ihlamur icsen bol bol zencefil bal karistirip iyi olur istersen yarinda bi dr a git daha kotu olmadan

Günaydın canlarımmmmm

twinim benim adet ağrısı hiç yok başlamadı daha :44: sen benden sonra olmuyormuydun kii:44:

ayşem çok geçmiş olsun inşallah hemencik düzelirsin şimdiden allah kavuştursun tez geçsin ayrılık
iyi oluyor aslında böle ayrılıklar döndüğünde

benoşş başının ağrısı geçmiştir inşallah canım

Günaydın kızlarr
ayşemm geçmiş olsun bu son olsun inşallah dikkat et kendine. öksürük kalırsa çok kötü olur bi an önce iyileş öyle gezip gezip durma lütfen kendini ve bebeğini de düşün

benoşş kız ben kaçırmışım olayı yerin değişmiş, hayırlı olsun gözünaydın inşallah yeni yerinde çok mutlu olursun.

twinim sende bu sıra yoğunsundur okullar kapancak sınav not telaşı kolay gelsin örtmenimmm

ben yelizin bahsettiği çocuktan çok etkilendim dünden beri düşünüp duruyorum, akşam eşime de anlattım o da çok üzüldü. Allahım dermanını versin ailesini de suçlamanın bi anlamı yok zaten perişandırlar

kızz senin bat ne zaman fındaaaa

Gunaydin kizlarr

Sagolun hepinizee. Oksuruk yok bogazim cok aciyor ve burnum akioo

Lizocan gezmekten olmadi vucut harekete aliskin ztn. Pazar aksami dus aldim ve yorgani kaldirip pike takimini actim. Sonra gecede sicakladim cami actim. Onda sifayi kaptim iste

Amin fundamm. Arada ayrilik iyi olur heralde. Bizim ilk ayriligimiz olacak

Sosyalim,benosum,twinim,yelizim

Son düzenleme:

afferin sana bide anlatıyo
kızz topiğin eşlerden ayrılma mevsimi mi şimdi herkes dönünce aşk depreştirir biz çok sık ayrılıyoruz ama sonuç hep güzel oluyo

peki olaki olmazsa aşılamaya karar verdinmi bu sefer kesin

oyy sümüklüm benimm :2:
çok zor olur canım ama 2 güncükmüş
ben aylarca ayrı kaldım ilk sene çok zordu

lizommm hala bi umut var diyosun yani bakalım
eğer olursa canım aslında 2. günü aşılamaya gitmeye çok hevesliydimm ama benim şu tatil bozdu işi
çünkü tam 21 haziranda gidiyoruz ve yumurtlama dönemi o zaman
yani benim şimdi iğnelere başlamam yanlış olur bu ayda kaldı yani hatta bu ay yum. dönemi bu kez ben yokum
eşim gittiği zamanda o dönemdi bu 2 ay böle geçti ama sorun etmiyorum çok

aslında moral daha önemli bence aşılamaya hiç gerek kalmıcak, tatilde bol bol yalnız kalın

afferin sana bide anlatıyo
kızz topiğin eşlerden ayrılma mevsimi mi şimdi herkes dönünce aşk depreştirir biz çok sık ayrılıyoruz ama sonuç hep güzel oluyo

Bile bile hasta yaptim kendimi kolumu kaldirmaya halim yok

Cumartesiye kadar iyilesirim insallah. Oda hayirlisiyla gitsin gelsinde..

Fundamm git tatilini yap gel. Butun kotu enerjinide tatilde birak. Gelince guzel seyler olacak insallah

aslında moral daha önemli bence aşılamaya hiç gerek kalmıcak, tatilde bol bol yalnız kalın

Bile bile hasta yaptim kendimi kolumu kaldirmaya halim yok

Cumartesiye kadar iyilesirim insallah. Oda hayirlisiyla gitsin gelsinde..

Fundamm git tatilini yap gel. Butun kotu enerjinide tatilde birak. Gelince guzel seyler olacak insallah

tatile onla gitmiyorum kızzz ablamla

yok ayşem çok iyiyim yaz planları çok ya ondan herhal yaa birinde ben yokum öbüründe o
diğer ayda bayram izmire yani temmuzdada aşılama yok :26:

tatile onla gitmiyorum kızzz ablamla

yok ayşem çok iyiyim yaz planları çok ya ondan herhal yaa birinde ben yokum öbüründe o
diğer ayda bayram izmire yani temmuzdada aşılama yok :26:
Daha iyi iste ne guzel. Hem zamanda hizli gecer fundam. Sonra asilamaya gerek bile kalmayacak insallah.
Ben bi kahvalti yapayim kizlar. Sonrada uzanicam. Ogleye kadar kendime gelirim belki

Daha iyi iste ne guzel. Hem zamanda hizli gecer fundam. Sonra asilamaya gerek bile kalmayacak insallah.
Ben bi kahvalti yapayim kizlar. Sonrada uzanicam. Ogleye kadar kendime gelirim belki

dinlen canım tablette yoruyor sıkı bir kahvaltı yap sıvı tüket bol bol canım benim

Ayşemm geçmiş olsunnnn
Ama biraz davetiye çıkarmışsın be kuzumm dikkat et kendine..

Fındaa bakarsın tatil sınrası gelecek kafan rahatlayacak çünkü boşverdin ya inşAllah tabii..

Bu arada bizde hafta sonun ayrılcaz kocayla bende düğün için ankaraya gitcem o gelmeyecek sınavı var

Lizimmm tşk ediyorum inşAllah iyi olcak rahatım burda çok şükür işte yok oturuyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…