Benimde bugün başım ağrıyo gene
Gelemedim bende
Günaydın canlarımmmmm
twinim benim adet ağrısı hiç yok başlamadı daha :44: sen benden sonra olmuyormuydun kii:44:
ayşem çok geçmiş olsun inşallah hemencik düzelirsin şimdiden allah kavuştursun tez geçsin ayrılık
iyi oluyor aslında böle ayrılıklar döndüğünde
benoşş başının ağrısı geçmiştir inşallah canım
cumartesi lizzz
Gunaydin kizlarr
Sagolun hepinizee. Oksuruk yok bogazim cok aciyor ve burnum akioo
Lizocan gezmekten olmadi vucut harekete aliskin ztn. Pazar aksami dus aldim ve yorgani kaldirip pike takimini actim. Sonra gecede sicakladim cami actim. Onda sifayi kaptim iste
Amin fundamm. Arada ayrilik iyi olur heralde. Bizim ilk ayriligimiz olacak
Sosyalim,benosum,twinim,yelizim
Gunaydin kizlarr
Sagolun hepinizee. Oksuruk yok bogazim cok aciyor ve burnum akioo
Lizocan gezmekten olmadi vucut harekete aliskin ztn. Pazar aksami dus aldim ve yorgani kaldirip pike takimini actim. Sonra gecede sicakladim cami actim. Onda sifayi kaptim iste
Amin fundamm. Arada ayrilik iyi olur heralde. Bizim ilk ayriligimiz olacak
Sosyalim,benosum,twinim,yelizim
peki olaki olmazsa aşılamaya karar verdinmi bu sefer kesin
oyy sümüklüm benimm :2:
çok zor olur canım ama 2 güncükmüş
ben aylarca ayrı kaldım ilk sene çok zordu
lizommm hala bi umut var diyosun yanibakalım
eğer olursa canım aslında 2. günü aşılamaya gitmeye çok hevesliydimm ama benim şu tatil bozdu işi
çünkü tam 21 haziranda gidiyoruz ve yumurtlama dönemi o zaman
yani benim şimdi iğnelere başlamam yanlış olur bu ayda kaldı yani hatta bu ay yum. dönemi bu kez ben yokum
eşim gittiği zamanda o dönemdi bu 2 ay böle geçtiama sorun etmiyorum çok
afferin sana bide anlatıyo
kızz topiğin eşlerden ayrılma mevsimi mi şimdi herkes dönünce aşk depreştirirbiz çok sık ayrılıyoruz ama sonuç hep güzel oluyo
aslında moral daha önemli bence aşılamaya hiç gerek kalmıcak, tatilde bol bol yalnız kalın
Bile bile hasta yaptim kendimikolumu kaldirmaya halim yok
Cumartesiye kadar iyilesirim insallah. Oda hayirlisiyla gitsin gelsinde..
Fundamm git tatilini yap gel. Butun kotu enerjinide tatilde birak. Gelince guzel seyler olacak insallah
Daha iyi iste ne guzel. Hem zamanda hizli gecer fundam. Sonra asilamaya gerek bile kalmayacak insallah.tatile onla gitmiyorum kızzz ablamla
yok ayşem çok iyiyim yaz planları çok ya ondan herhalyaa birinde ben yokum öbüründe o
diğer ayda bayram izmireyani temmuzdada aşılama yok :26:
Daha iyi iste ne guzel. Hem zamanda hizli gecer fundam. Sonra asilamaya gerek bile kalmayacak insallah.
Ben bi kahvalti yapayim kizlar. Sonrada uzanicam. Ogleye kadar kendime gelirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?