aynen bende canım çalışabileceğim yere kadar çalışmak istiyorum benimde yıllık izinim var onu kullanırım sıkıştığım zaman , dayanırsın bence geç gidip erken ayrılacaksan çok sorun olmaz gibi :26:
evim yakın olsa hiç problem değilde yolda perişan oluyorumneyse şikayet yok herşey çok güzel olcak
sen işe gitmeye ne zaman başlıcaksın ? keşke bu evden çalışma dönemi son aylarına denk gelseydi
evde daha çok perişan oldum canım ya ne gecem vardı ne gündüzüm , evin uzaksa sorun olur evet ama dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun
ben güya bugün gidecektim ama daha evdeyim dosyaları almaya gelmediler henüz :26:
unutmuşturlar belki aman hatırlatma
kızz nerde bu millet
yok kız saat 8 de aradım gelin alın diye
millet nerede bilmiyorum kuzum gelirler birazdan sanki altta benayı gördüm
Selam canlarr nasılsınızzzz
Biz burada kötü bir gune basladık.Yeni dogum yapan gorumcemin buyuk olan cocugu rahatsız.Buyuk dedigim,tam 3 yasini doldurmamiş..
Sabahtan beri onlarla konusuyoruz erzurumdalar bi haftadir cocuğa 8 milyonda bir gorulen bi hastalık teşhisi konmuş
Cok uzgunum aklim basimdan gitti okadar icim acıdı ki
aaa benoş gelmiş ben kaçayım
benoooş
Biz burada kötü bir gune basladık.Yeni dogum yapan gorumcemin buyuk olan cocugu rahatsız.Buyuk dedigim,tam 3 yasini doldurmamiş..
Sabahtan beri onlarla konusuyoruz erzurumdalar bi haftadir cocuğa 8 milyonda bir gorulen bi hastalık teşhisi konmuş
yelizim çok üzüldüm ne hastalığıymış bu şans işte 8 milyonda bir ve onu bulmuş
inşallah çaresi olan bir hastalıktırminicikmiş dahaa
kendini yıpratma allah hayırlısını versin canım sende ameliyat olacaksın az kaldı güçlü olmalısın
lizom sevindim senin adınagelip gitmek zorlayacak yine ama en azından iş stresin olmayacak gerçi öylede oyalanırdın sıkıcı olabilir yok yere gelip durmak
ahh sizin şu raporlar yokmuu kuzenimde öğr. ve oğlu 1 yaşına girdi hala çalışmıyo raporla uzatıyo maaş alıyo biraz haksızlık aslında ama öle bi hak varsada kullanılır heralde :44:
benoşş yeni yerine geçtinmi canım hayırlı olsun inşallah senin için çok huzurlu çalışıyorsundur
sosyalim ilk iş günün hayırlı olsun
ayşem yoktwinim yok
Başladım canım.. Boş boş oturuyorum valla iş doğru dürüst yok varsada basit diğer yerim gibi değil..
Sen ne yapıyorsun geldi mi kocan..
Sagolun kizlarr
Valla okuyan dua etsinn gercekten cok buyuk cıkmazdalar
Fundam yaşlılık sendromu deniyormuş
Ya varya bunlar oyle cahil oyle aptallar kii..bu cocukta bi gariplik var hep diyordumm.Sesi buyuk adam sesi gibii vucudu cok iri bide bikez annesi altini degistirirken pipisini gormustum şok olmustum onlar da gülmüşlerdi yok kocasının ailesinde ırsi de bilmem ne dalga geciyolardi hep şeyi buyuk diye
Meger cocuktaki erkeklik hormonu yetişkin bi genc erkekle ayni duzeye ulaşmış..ve sertleşme falan oluyomuş dusunebiliyomusun
Bu gerizekalilar da bundan korkacaklarina gurur duyuyolardı
Bu hastalar 10 yasina kadar cok hizli buyuyup ondan sonra buyume tamamen duruyomuş
Simdi ist. Gidiyolar orara gondermisler bi profa film tetkik sonuclarini falan
Akcigerinde bi ur görülmüş yarin ameliyat olucak o alinacak.Onum da hormonal bi etkisi varmış ama şuan ne derece etkisi var onu tam kestiremiyorlar
Allahım cocugun yuzune gülsün de buyuk etkisi o olsun ki iyilesebilsin
Yoksa genetikse zorallah sifa versin insallah
Sagolun kizlarr
Ya varya bunlar oyle cahil oyle aptallar kii..bu cocukta bi gariplik var hep diyordumm.Sesi buyuk adam sesi gibii vucudu cok iri bide bikez annesi altini degistirirken pipisini gormustum şok olmustum onlar da gülmüşlerdi yok kocasının ailesinde ırsi de bilmem ne dalga geciyolardi hep şeyi buyuk diye
Meger cocuktaki erkeklik hormonu yetişkin bi genc erkekle ayni duzeye ulaşmış..ve sertleşme falan oluyomuş dusunebiliyomusun
Bu hastalar 10 yasina kadar cok hizli buyuyup ondan sonra buyume tamamen duruyomuş
Akcigerinde bi ur görülmüş yarin ameliyat olucak o alinacak.Onum da hormonal bi etkisi varmış ama şuan ne derece etkisi var onu tam kestiremiyorlar
yelizz bu yazdıklarını okurken o kadar üzüldüm ki anlatamambundan sonra dualarımda hep o minicik çocuk da olacak. kendi yiğenim geldi aklıma o da 3 yaşında tırnağı kırılsa canımız gidiyo ne demek bu hastalık yaa çok ağır onun için Allah bilir herşeyin doğrusunu bu küçücük yavrucağı da korusun inşallah
Ahhh yavrum yaa küçücük başına neler gelmiş ve yaşıyo.. Aile için de sorumsuz desekte artık çok geç inşallah iyi şeyler olur.. İnşAllah düzelirSagolun kizlarr
hadi yaaa ölede sıkıcımı olur acaba yoğun olunca günde çabuk geçer bilgisayardan yazabiliyonmu yine telden giriyosun değilmi
ilk gün diye belki öledir adapte olmakta zor olur
yanında kaç kişi var odada iyilermi
kız biz geçen gittik yaa k.çekmeceye anam ne sıkıcıydı o muabere5 kişi var birinin masada kitap ötekinin gazete kapatılmış kahve fincanı odada 5 masa var tek bi kadın vardı yerinde biilg. yok yani
birde yeni bina ya kocamn odalar klavyeye tek parmakla basıyordu kadın bi harfi bekleyerek yazıyodu çok sıkıldım beklerken
geldi canım dün akşam çok özlemişiz birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?