Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydınnn kızlarrr

Günaydınnn Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Nasılsınızzzz??????? O kadar sancılı bir süreçten sonra ev, dün aldık ( Ama Cuma günü o kadar ağladım o kadar ağladım ki gözlerimin şişi bir gün inmedi... Bebeğime aklım takıldı vicdanım rahat değil o kadar üzdüm ki onu...
Sizler de ne var ne yok?

kız funda kocayı bırakıp nereye gidiyon tatile Allah seni
benoş ye iç keyfine bak dünyayı bizmi kurtarcaz ayol bizim başkan da yeni iş bölümü yaptı, odada 4 kişi aynı işi yapmamıza rağmen iki kişi çalışıyoduk ya herkes çalışsın diye işleri birim birim fakülte fakülte bölüştürmüş herkese, bana hiçbiyeri vermemiş şuan onların tartışmalarını izlerken zevkten 4 köşeyim inanki heleki biri ben iş yapmam diye bağırıyo saçmalığa bak
pericim bak kendini ve bebeğini üzdüğünle kaldın. ama ben kesinlikle hormonlarla alakalı olduguna inanıyorum, çünkü bende başlarda herşeye ağlıyodum sabahlara kadar, şimdi boşunaymış hepsi diyorum

Kizlarr selammm
Herkes nasilll
Aysem Gecmis olsunn bide anlatmissin kendini nasil hasta ettigini aferin sanaaa
Fundoss anamm senin de tatil hesapları uzamış gitmiş kızzz o ara kafa rahatligiyla gelir insallah bebişinnn
Benosss erkeklerin cok oldugu ortamda calismak herzaman daha iyidir hep soylerim kiskanclik yok cekemezlik yokk entrika yok
Lizimm,sosyalimm,twincann

pericim hayırlı olsun evinizde güle güle oturun

lizommm napam ayol adamı beklersem ağustosta tatil oda muamma önce ben işimi garantiye alim yoksa ilk izmire gidecem bayramda ve telef olacam
o gitti stres attı sıra bendee hem ablamla bişey olmazzz ses etme zaten zor kopardım izni

belli olmaz canlarım tabi çalışma olup gidim 21 i akşamı onla idare edecem artık 5 gün tamda zamanı haaa

yaa bu kadar olur dimi bu ay o gitti şimdi ben tam zamanında ama
temmuzdada tahminen bayram yani bi aradayız daaa aşılama ertelendide ertelendi

Kizz belli olmazz yum gununden 3 gun onceden kalanlarla bile tutar tutacagi varsaaa
Bosver erteleniyosa da vardir bi hayırr

Kizz belli olmazz yum gununden 3 gun onceden kalanlarla bile tutar tutacagi varsaaa
Bosver erteleniyosa da vardir bi hayırr

bende bi umut öle diyom ama şu macundur pekmezdir vitamindir hiç vermiyorum onun aklına gelmez zaten anca zorla
bende bıraktımm unutuyorum

kız bende hiç belirti yok haaa adet olacak hissi olurdu hep 4-5 gün kalında şimdi 3-4 gün var ne bi belirti ne bişey o his çok sinirrr

Evet gerçekten boşuna olduğunu keşke o an anlasak da üzmesek... Hala daha bi huzursuzluk devam ediyor işte ne zaman düzelir bilmiyorum...

Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok daha güzellerini

Canlarim okula gitmeden yazayım dedim..
Nasılsınz bakalım ..
Ayşem geçmiş olsun kuzum dikkat et cnm yaa ..

Fundosum kız nasıl ağrı çekiom sanki hemn bugün olucam gibi cnm bnm ayin 6 sinda bat :44: Bnde pek anlamadım..
Kuzum ınss bebisin gelmişti r farklı olmuş bu ay..

Benosum yelizim lizim perim sosyalim

bu saattemi okula gidiyon kızzz

adet sancısımı tam olarak canım süreklimi var geçip geliyomu benim öle olurdu
ama şimdi hiiiç yok
ya sen benden sonra olmuyormuydun nasıl 6 sı olduki

inşallah ikimizinde farkı bu yüzdendir twinimmm bebişlerimiz yakın zamanda temelleri atılmış ve gelmiş olsun

Kuzum bos dersim vardı eve geldim bnde ..
Evet kuzum adet sancısı patlıycam gibi oluyo..
bnm 26 günde bir yaa ondan öyle oluyo sanırım ..
Inss ss canommm ınss gelsinler artık..rüyamda gördüm erkek bi cocuk benim elimden tutup salona goturuyordu yerde küçük bi cocuk namazligi seriliydi comelip oturuyodu bnde yanına otrdum çok etkilendim hayırdır inş. .

haa doğru canım benim 28 gün bide şu progestandan denge şaşmıştı ya haklısın
ayy ne güzel bir rüyaymış kızzz inşallah çıkar canım yaaa
ayy belli mi olur bi bakarsın halaylar çekilcek bikaç güneee inşallah kız artık hareketlenelim çok durgunuzzz

bende geçen kahve içtim falcı bacıya baktırdım demezmi erkek bebek yolda çokta sağlıklı gelcek

Evet cnm erkek çocuk hayırlı haber derler ..
Inss ama ben .. umutlanmayayim hayal kırıklığı oluyo..

falcı bacı mi..
Erkek haa ay hadi ınss. ..

Evet cnm erkek çocuk hayırlı haber derler ..
Inss ama ben .. umutlanmayayim hayal kırıklığı oluyo..

falcı bacı mi..
Erkek haa ay hadi ınss. ..

oyyy inşallahhhh senin rüya ama daha sahici inşallah hayırlısıyla çıkar
benimki yalandan bişey işte ablamın telde var atıyosun ya resmi ama bu kadar olur yaaa

direk şey yazıyor aileden biriyle tatile çıkacaksın çok eğleneceksin
ablam şok oldu onla gidiyorum yaa ve biz birlikte çok güleriz
ardındanda beklenen bebek yolda erkek ve çok sağlıklı
şok olduk tabi sonuçta şekilleri benzetiyorsun bende görmüştüm bebişi

Inss kuzum hayırlısı..
Anam bnde merak ettim hemn indirym
Sonra da bi kahve

Kuzum nasıl bilmiş öyle tatil fln
Fala inan ma falsizda kalma demişler ..

Inss kuzum hayırlısı..
Anam bnde merak ettim hemn indirym
Sonra da bi kahve

Kuzum nasıl bilmiş öyle tatil fln
Fala inan ma falsizda kalma demişler ..

umut işte kız gerçek gibi sevindim o tatil olayını bildi sonuçta
indir kız ne kaybedersin iç kahveyi fotıolarını ekle ama falcı bacı olcak diğerleri iyi değil
faalcı bacı yazıyodu galiba şişman kadın var

yaa ama ben aşılama dışında olmayacağını düşünüyorum oda bu ara olmayacak en erken ağustosta
ondan pekte umutlanmıyorum ama hayırlısı tabi acvelemiz yok o bebiş buraya geleceekkkk

benoşşşş kızzzz huuuu napıyon ordaaa kimsede yazmadıki oku oku bitmedi diyesin
benoş görüyonmu bize yetiştin bak senin güzel haberin yakındır inşallah

twinim kabız olmuşum gibi karnım ağrıyo hep kasık ağrısı filan hiç yok niye acaba yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…