Ağlayakta gözden mi olak???

Gecen gun tv de izlemistim cnm bitki cayi icmeyin diyorlardi bnde zarari olmaz diye biliyodum ama ole degilmis. Hemen cvo yaziyolarmi fundam ben baska bi yerden yazdim cvp gelmemisti

kız cevap vermiyolar ismin bi bakmışsın değişmiş öle oluyo şu empatikde bizim kızlardan biri çıkabilir bak aşağıda farklı isim görünce diyom hangisi acaba değiştirceklerdi ya benoşş senmisin kızzz

ayyy lizommmm bende duyunca öle oluyorum kızzz içimi bi heyecan kaplıyor böle duyuncaaa
okuyorum burda aşılama bölümünde hemen yaptırasım geliyo ama işe bak mayıs ertelendi bu ayda olmaz
öbür ay bayram olmayabilir adetime bağlı hesaplıycam bayrama denk gelirse temmuzda kalıyor oysa çok istiyorum hemencik yaptırmayı

lizommm özüüür

Kizzz ismi kendin yazmiyonmu ben direk nick degisikligi yazdm baskada bsy yoktu zaten:26:

tatile gidecek zamanı buldun sende kızz erteleyemezmisin birazcık bu ay yaptır da bebişimiz gelsin artıkkk

Kizlarr pelin karahana ne yazmislar 6ay once bosandi 4aylik sevgilisinden 3aylik hamile diye anacim nasi hemen oluyoo yaaa

Kizzz ismi kendin yazmiyonmu ben direk nick degisikligi yazdm baskada bsy yoktu zaten:26:

tatile gidecek zamanı buldun sende kızz erteleyemezmisin birazcık bu ay yaptır da bebişimiz gelsin artıkkk

Kizlarr pelin karahana ne yazmislar 6ay once bosandi 4aylik sevgilisinden 3aylik hamile diye anacim nasi hemen oluyoo yaaa

ezooooo uyanda balığa çıkalımmm çok geride kalıyon biz o muhabbetleri çoktaaan yaptık kız mahkemeye başvurdu bid ehamileyim tekrar evlenecem die
puuuuuuuu bize ezo senle bende iş yok

tamam bende öle yaptım ismi yazdım akşam bi girdim adım değişmiş cvp gelmedi

lizo hiç sorma bi anda oldu bu tur işi yaa ödemesinide yaptık iptal edemem hem belki gidip gelince daha rahat kafayla olur yada gitmeden olsa ya kendiliğinen ahh nerdeee bileydim temmuzun ilk haftası giderdim haaa ozaman tam denk gelirdi
neyse bi adetim gelsinde :26: hesaplama yapalım
kız kiminin 10. gün yapılıyomuş aşılama kiminin 20. gün yum. gelişimine bağlı
sanki benim çabuk gelişir gibi geliyo ama riskli iştee :26:

Kuzular Günaydın

Nasıl herkes ayşem hastalanmis yine gece piyasaya cikio bu hastalık ya bnde öyle oluyodum ayşem dikkat et artık cnm

Sabah test yaptım ve tabisi tek yalnız başına bi çizgi

Kizlar doktor hicbir sey veremem dedi. Bogazim kizarmisnane limon ic dedi. Ihlamurda icebilirsin ama cok abartmadan dedi. Nane limon daha iyiymis. Bol su iceceksin ve dinleneceksin. Hemen gecmez dedi

Bu arada hosgeldin lizo,insallah fundaminds ilk asilamada bebisi gelecekk.

Son düzenleme:
Kuzular Günaydın

Nasıl herkes ayşem hastalanmis yine gece piyasaya cikio bu hastalık ya bnde öyle oluyodum ayşem dikkat et artık cnm

neeee erken olmasın canım daha
kız bende hiç belirti yok yaa normalde adet sancım halsizliğim başlardı tık yokkk :44: 2 güne kadar olmam lazım yanii

ayşemm gittinmi canımmmm

neeee erken olmasın canım daha
kız bende hiç belirti yok yaa normalde adet sancım halsizliğim başlardı tık yokkk :44: 2 güne kadar olmam lazım yanii

ayşemm gittinmi canımmmm

ee kuzum yarın ya batim varsa çıkardı herzmnki sancilarim işte aman salla kuzum

Benimki yle konustum ürolog a gidecek bi daha test yaptrck

Kuzum sende asilamayi en garanti zmn da yaptır konuştuk ya beni dinle ilaç icecn okur

sende hoşgeldin twincan
sakin uzulmecanimmm.seninkide zamanini beklioo.esinde gitsin bakalim ne diyecek,ona gore onunuze bakarsiniz canimm

iptal etmeden erteleyebilrsin canım biz balayı tatilimizi ertelemiştik bi sorun çıkarmamışlardı

Kuzular Günaydın

canım hayırlısı sende ikinci çizgiyi göreceksin inşallah.

bol bol dinlenmen lazım ayşemm

sende hoşgeldin twincan
sakin uzulmecanimmm.seninkide zamanini beklioo.esinde gitsin bakalim ne diyecek,ona gore onunuze bakarsiniz canimm

Hosbulduk cnmm
Üzülmuyorum kuzum biliyodummm cikamayacagini gelecegi zamanı beklio aynen dediğin gibi
Kuzum morfoloji normali % 5 çıkmış bide hareketsiz spermler % 45 bakalım bu sefer ne cikicak

iptal etmeden erteleyebilrsin canım biz balayı tatilimizi ertelemiştik bi sorun çıkarmamışlardı

canım hayırlısı sende ikinci çizgiyi göreceksin inşallah.

bol bol dinlenmen lazım ayşemm

Sağol cnm ınss. ..

Sosyalimmm ne yapiosun yaaa yoksun

halimi görmelisiniz

Hosbulduk cnmm
Üzülmuyorum kuzum biliyodummm cikamayacagini gelecegi zamanı beklio aynen dediğin gibi
Kuzum morfoloji normali % 5 çıkmış bide hareketsiz spermler % 45 bakalım bu sefer ne cikicak

Sosyall hosgeldinnn,islere birden giristin dimi,Allah kolaylik versin sana

Twinim o sonuclari anlamiorum ama insallah esinin sonuclarida cok iyi cikarrr ben inanıyorum herşey çok güzel olucakbebişimizde de en kısa zamanda gelecek

bütün haftan dinlenerek geçti zaten lizoo:) hafta sonuna kadar toparlarim bencee

ne yapayım canım Allahımdan buldum peygamberimi arıyorum biraz sakinleştide bi bakayım dedim, sen ne yapıyorsun nasılsın twinim

ayşem üreticiler geliyor dosyalarındaki eksikliklerini giderip dosyalarını giriyorum telefonla çağırıyorum insanları sabah 8 akşam 5 full çalışıyorum işte eve gidince hemen yatıyorum sonra yemek yiyip tekrar yatıyorum

sende bol bol dinlen ıhlamur bal zencefil yap iç canım nane limon falanda iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…