Gecen gun tv de izlemistim cnm bitki cayi icmeyin diyorlardi bnde zarari olmaz diye biliyodum ama ole degilmis. Hemen cvo yaziyolarmi fundam ben baska bi yerden yazdim cvp gelmemisti
selam cakıp 2-3 saat bekliyorum gelen giden yokayrıcana bi kere oldu o
kızz fundoşş dün ağdaya gittim arkadaşımın güzellik salonu. ağdayı yapan kız bi senedir bebek istiyodu, arkadaşım anlatıyodu hep. muhabbet ederken bana işte ne zaman test yaptırdın adetine kaç gün kala öğrendin değerlerin kaç çıktı falan dedi. sonra ağzındaki baklayı çıkardı. aşılama yaptırmış 12. günü test yaptırmış 10,26 çıkmışdoktor büyük ihtimalle hamilesin 2 gün sonra bida bakalım demiş. ilk seferde tutmuş aşılama. aklıma hemen sen geldin umut doldum
canım doktora gitsende sana ağrı kesici verir en fazla öksürük şurubu verirmi bilmiyorum ama zaten hiçte işe yaramıyo o şuruplar. kendine dikkat etmeyip zorla hasta olmanın cezasını çekiyosunbebeğe zarar vermeyecek bitkisel şeyleri denesen kızların dedikleri gibi, bende hiç bilmiyorum ki ne yapılır bana doktor hamileliğin başında sadece ıhlamur içebilirsin demişti
kız cevap vermiyolar ismin bi bakmışsın değişmiş öle oluyoşu empatikde bizim kızlardan biri çıkabilir bak aşağıda farklı isim görünce diyom hangisi acaba değiştirceklerdi ya benoşş senmisin kızzz
ayyy lizommmmbende duyunca öle oluyorum kızzz içimi bi heyecan kaplıyor böle duyuncaaa
okuyorum burda aşılama bölümünde hemen yaptırasım geliyo ama işe bak mayıs ertelendi bu ayda olmaz
öbür ay bayram olmayabilir adetime bağlı hesaplıycam bayrama denk gelirse temmuzda kalıyor oysa çok istiyorum hemencik yaptırmayı
lizommm özüüür
kız cevap vermiyolar ismin bi bakmışsın değişmiş öle oluyoşu empatikde bizim kızlardan biri çıkabilir bak aşağıda farklı isim görünce diyom hangisi acaba değiştirceklerdi ya benoşş senmisin kızzz
ayyy lizommmmbende duyunca öle oluyorum kızzz içimi bi heyecan kaplıyor böle duyuncaaa
okuyorum burda aşılama bölümünde hemen yaptırasım geliyo ama işe bak mayıs ertelendi bu ayda olmaz
öbür ay bayram olmayabilir adetime bağlı hesaplıycam bayrama denk gelirse temmuzda kalıyor oysa çok istiyorum hemencik yaptırmayı
lizommm özüüür
Kizlarr pelin karahana ne yazmislar 6ay once bosandi 4aylik sevgilisinden 3aylik hamile diye anacim nasi hemen oluyoo yaaa
Kizzz ismi kendin yazmiyonmu ben direk nick degisikligi yazdm baskada bsy yoktu zaten:26:
tatile gidecek zamanı buldun sende kızz erteleyemezmisin birazcık bu ay yaptır da bebişimiz gelsin artıkkk
Kizlarr pelin karahana ne yazmislar 6ay once bosandi 4aylik sevgilisinden 3aylik hamile diye anacim nasi hemen oluyoo yaaa
Kuzular Günaydın
Nasıl herkes ayşem hastalanmis yine gece piyasaya cikio bu hastalık ya bnde öyle oluyodum ayşem dikkat et artık cnm
Sabah test yaptım ve tabisi tek yalnız başına bi çizgi
neeeeerken olmasın canım daha
kız bende hiç belirti yok yaa normalde adet sancım halsizliğim başlardı tık yokkk :44: 2 güne kadar olmam lazım yanii
ayşemm gittinmi canımmmm
iptal etmeden erteleyebilrsin canım biz balayı tatilimizi ertelemiştik bi sorun çıkarmamışlardıezooooo uyanda balığa çıkalımmmçok geride kalıyon biz o muhabbetleri çoktaaan yaptık kız mahkemeye başvurdu bid ehamileyim tekrar evlenecem die
puuuuuuuu bize ezo senle bende iş yok
tamam bende öle yaptım ismi yazdım akşam bi girdim adım değişmiş cvp gelmedi
lizo hiç sorma bi anda oldu bu tur işi yaa ödemesinide yaptık iptal edemem hem belki gidip gelince daha rahat kafayla olur yada gitmeden olsa ya kendiliğinen ahh nerdeeebileydim temmuzun ilk haftası giderdim haaa ozaman tam denk gelirdi
neyse bi adetim gelsinde :26: hesaplama yapalım
kız kiminin 10. gün yapılıyomuş aşılama kiminin 20. gün yum. gelişimine bağlı
sanki benim çabuk gelişir gibi geliyo ama riskli iştee :26:
canım hayırlısı sende ikinci çizgiyi göreceksin inşallah.Kuzular Günaydın
Nasıl herkes ayşem hastalanmis yine gece piyasaya cikio bu hastalık ya bnde öyle oluyodum ayşem dikkat et artık cnm
Sabah test yaptım ve tabisi tek yalnız başına bi çizgi
Kizlar doktor hicbir sey veremem dedi. Bogazim kizarmisnane limon ic dedi. Ihlamurda icebilirsin ama cok abartmadan dedi. Nane limon daha iyiymis. Bol su iceceksin ve dinleneceksin. Hemen gecmez dedi
Bu arada hosgeldin lizo,insallah fundaminds ilk asilamada bebisi gelecekk.
sende hoşgeldin twincan
sakin uzulmecanimmm.seninkide zamanini beklioo.esinde gitsin bakalim ne diyecek,ona gore onunuze bakarsiniz canimm
iptal etmeden erteleyebilrsin canım biz balayı tatilimizi ertelemiştik bi sorun çıkarmamışlardı
canım hayırlısı sende ikinci çizgiyi göreceksin inşallah.
bol bol dinlenmen lazım ayşemm
halimi görmelisiniz
Hosbulduk cnmm
Üzülmuyorum kuzum biliyodummm cikamayacagini gelecegi zamanı beklio aynen dediğin gibi
Kuzum morfoloji normali % 5 çıkmış bide hareketsiz spermler % 45 bakalım bu sefer ne cikicak
Sosyall hosgeldinnn,islere birden giristin dimi,Allah kolaylik versin sana
Twinim o sonuclari anlamiorum ama insallah esinin sonuclarida cok iyi cikarrr ben inanıyorum herşey çok güzel olucakbebişimizde de en kısa zamanda gelecek
bütün haftan dinlenerek geçti zaten lizoo:) hafta sonuna kadar toparlarim bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?