Ayyy müzik ve sahne ne kader güzeldi yaaaa değilmibenoşşş
Canlar benimki yakalamadan bi bakiyim dedim
Bnde bugün kumpircan yaptımtam da kumpir lik kocaman patates buldum yaptım çok güzel oldu cnlarim yine açılacak bu konu ama
Muhteşem çok heyecanlı bnce de
Fundossssss isim degismis bnde dio m bu kim yorumları okudum dedim bu fundoş tan başkası olamaz
Benosum sosyalim lizom ayşem yelizim
Elif ömer ikilisinin olduğu her sahne harika aşk kokan hareketleri her zaman sevmişimdir ve gerçekten müzik süperr
Kaçak gelin hoşgeldin afiyet bal olsun..
Topikte yemeyen kalmayacak.. Başka bişi daha bulmalı böle iyiymiş
Yok kiz ben 7de kalkiyorum uyumaya calistim kalktim geriohooo pek tembelsiniz saat 10 olduhep beni böööle yalnız bırakıyosunuz
Günaydııııııııııııııııııııınnnnnn
kızzz sen eski adınla girmişsinnnn saraa
lizooosende sabah selam çakıp gidiyon ama sonra uğramıyon
gunaydin kizlarrr,tam iyilestim derken aksam yine fenalastimbutun gece oksuruk uyutmadi. bi saglik ocagina gitsem mi acabaa.
Onu sevemedim bi turluisim bunda degistrcm degistreblrsm naail degistrdn nereye msj attin bana burdan kopyalayip yapistrsana:26:
gunaydin kizlarrr,tam iyilestim derken aksam yine fenalastimbutun gece oksuruk uyutmadi. bi saglik ocagina gitsem mi acabaa.
Zeytinyagla karabiber ic cnm bde pekmez varsa ic oksuruge cok iyi geliyor
ben hiiç sevmemiştim zatiyukarda bize ulaşın varya ordan mesaj yaz ilgileniyolar
ayşemmm düzelemedinmi daha tüh yaa bi gitsen doktora iyi olur tabi canım
fena kapmışsın şifayı yoksa birsürü şey tükettin toparlardın ah canım yaaa
bissuru sey ictim ezoo,gecio gibi oluyo,gece yine baslio
fundam bogazimin durumu baya kotu demekki,saglik ocagina gideyim. ilac verecek buyuk ihtimal. kiz 2 kilo vermisim,bogazimdan birsey gecmiorbirde her oksurdugumde kasigima agrilar giriyor
Fundam bitki cayinin hic biri icilmeyecekmis gebeyken icmesin surekli ic aysem oksuruk geldimi ic onu annem bana dk basi icirdi kesildi onu birakmiycaksinkizlar evden cikmaya hic halim yok,nasil gidecemm
bitki çayı niye zararlı olsunki yaa tamam bazıları tehlikelide :44:
ilaç bile içiyolar yeri geliyo
ama boğazında enfeksiyon var belli öksürüğü kesmesi için içse nolur z.yağıyla karabiberi banada sölemiştin iyi gelmişti gerçi
canım toparlan çık hemencik yakın nasılsa bi görün bence ayşem
çok kötü hasta olmuşsun sen valla anlıyorum bende yatıp hiç kalkmamak istiyordum baş ağrısıda yapıyor
selam cakıp 2-3 saat bekliyorum gelen giden yokGünaydııııııııııııııııııııınnnnnn
kızzz sen eski adınla girmişsinnnn saraa
lizooosende sabah selam çakıp gidiyon ama sonra uğramıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?