Ağlayakta gözden mi olak???

Ayyy müzik ve sahne ne kader güzeldi yaaaa değilmibenoşşş

Elif ömer ikilisinin olduğu her sahne harika aşk kokan hareketleri her zaman sevmişimdir ve gerçekten müzik süperr

Kaçak gelin hoşgeldin afiyet bal olsun..

Topikte yemeyen kalmayacak.. Başka bişi daha bulmalı böle iyiymiş

Onu ben evde yapmayi daha denemedimmm :26:
Ben siz gibi becerikli degilim

ohooo pek tembelsiniz saat 10 oldu hep beni böööle yalnız bırakıyosunuz

Günaydııııııııııııııııııııınnnnnn

kızzz sen eski adınla girmişsinnnn saraa

lizooo sende sabah selam çakıp gidiyon ama sonra uğramıyon

Onu sevemedim bi turlu isim bunda degistrcm degistreblrsm naail degistrdn nereye msj attin bana burdan kopyalayip yapistrsana:26:

Onu sevemedim bi turlu isim bunda degistrcm degistreblrsm naail degistrdn nereye msj attin bana burdan kopyalayip yapistrsana:26:

gunaydin kizlarrr,tam iyilestim derken aksam yine fenalastim butun gece oksuruk uyutmadi. bi saglik ocagina gitsem mi acabaa.

ben hiiç sevmemiştim zati yukarda bize ulaşın varya ordan mesaj yaz ilgileniyolar

ayşemmm düzelemedinmi daha tüh yaa bi gitsen doktora iyi olur tabi canım
fena kapmışsın şifayı yoksa birsürü şey tükettin toparlardın ah canım yaaa

Zeytinyagla karabiber ic cnm bde pekmez varsa ic oksuruge cok iyi geliyor

bissuru sey ictim ezoo,gecio gibi oluyo,gece yine baslio

fundam bogazimin durumu baya kotu demekki,saglik ocagina gideyim. ilac verecek buyuk ihtimal. kiz 2 kilo vermisim,bogazimdan birsey gecmior birde her oksurdugumde kasigima agrilar giriyor

bissuru sey ictim ezoo,gecio gibi oluyo,gece yine baslio

fundam bogazimin durumu baya kotu demekki,saglik ocagina gideyim. ilac verecek buyuk ihtimal. kiz 2 kilo vermisim,bogazimdan birsey gecmior birde her oksurdugumde kasigima agrilar giriyor

kilomu vermişsinnn ayyy canım kesin boğazında iltihap olmuş demek biran önce çözülmesi lazımm git canım vakit kaybetme
haberdar et bizide
papatya çayı çok iyi geliyo bğazdaki iltihaba

bitki çayı niye zararlı olsunki yaa tamam bazıları tehlikelide :44:
ilaç bile içiyolar yeri geliyo

ama boğazında enfeksiyon var belli öksürüğü kesmesi için içse nolur z.yağıyla karabiberi banada sölemiştin iyi gelmişti gerçi

canım toparlan çık hemencik yakın nasılsa bi görün bence ayşem
çok kötü hasta olmuşsun sen valla anlıyorum bende yatıp hiç kalkmamak istiyordum baş ağrısıda yapıyor

Gecen gun tv de izlemistim cnm bitki cayi icmeyin diyorlardi bnde zarari olmaz diye biliyodum ama ole degilmis. Hemen cvo yaziyolarmi fundam ben baska bi yerden yazdim cvp gelmemisti

selam cakıp 2-3 saat bekliyorum gelen giden yok ayrıcana bi kere oldu o
kızz fundoşş dün ağdaya gittim arkadaşımın güzellik salonu. ağdayı yapan kız bi senedir bebek istiyodu, arkadaşım anlatıyodu hep. muhabbet ederken bana işte ne zaman test yaptırdın adetine kaç gün kala öğrendin değerlerin kaç çıktı falan dedi. sonra ağzındaki baklayı çıkardı. aşılama yaptırmış 12. günü test yaptırmış 10,26 çıkmış doktor büyük ihtimalle hamilesin 2 gün sonra bida bakalım demiş. ilk seferde tutmuş aşılama. aklıma hemen sen geldin umut doldum
gunaydin kizlarrr,tam iyilestim derken aksam yine fenalastim butun gece oksuruk uyutmadi. bi saglik ocagina gitsem mi acabaa.

canım doktora gitsende sana ağrı kesici verir en fazla öksürük şurubu verirmi bilmiyorum ama zaten hiçte işe yaramıyo o şuruplar. kendine dikkat etmeyip zorla hasta olmanın cezasını çekiyosun bebeğe zarar vermeyecek bitkisel şeyleri denesen kızların dedikleri gibi, bende hiç bilmiyorum ki ne yapılır bana doktor hamileliğin başında sadece ıhlamur içebilirsin demişti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…