Ağlayakta gözden mi olak???

çokmu yoğunsun sosyoşumm bende zaman geçirmeye çalışıyorum boş gezenin kalfası oldum

Inss kuzum benimm kafadan atmak rahatlamak gerekiyo

Allah yardımcın olsun sosyalim. inşallah bu yoğunluk hemen geçer
bende şimdi kendime nane limon yapıcam bundan sora bir müddet böyle:)

twiniiiiiiiiiiimmmm
üzülmek yokkkkk yeni ay yeni umut

anam kızlar bi stres heyecan oldum sormayın sosyalim ghelmiş okuyamadım bile ne yazmış ayşem napmış hemen okıycam öncesişnde
ben yeni şantiyeye geçecekmişim böle iyiydi yaaa offf kontrol görevi bideee sürekli faal birde eşimin yolu üzerinde beni bırakcak herhal her sabah vay anam vayyy
bi bebiş geleydi kaçaydımm :18::18::18: bu nerden çıktı yaaaa

Lizomm ablam iznini verdi yaa içeri onlar kalabalık başkasıda ona göre ayarlıyo iznini geri çekemez bende sorun olmaz-dııııı önceden bu iş çıktı şimdiiii :18::18::18: off yaa cteside kesin gel dicekler çünkü şantiye ve sürekli orda durcam kontrol edecem bisürü proje yetkilisi var böle rahat olmayacam

sosyalimmm allah kolaylıklar versinnnn

ayşemmm yat dinlen iç nane limonunu inşallah hemencik düzelirsin yaaaaa

çok acıktım ben yemek yiyem en iyisi

haa bu arada twin morfoloji aynı bak aşılama bizim için en iyisi bak bence sen boşuna bekliyosun denemekten zarar gelmezkiii

Kııızz empati sempati hiç işim olmaz
Ben benayım benay olarak kalıcam

Kuzular Günaydın

Nasıl herkes ayşem hastalanmis yine gece piyasaya cikio bu hastalık ya bnde öyle oluyodum ayşem dikkat et artık cnm

Sabah test yaptım ve tabisi tek yalnız başına bi çizgi

Canın saolsun canım.. Hayırlısı diyelim.. Gelecek ay sana bbeğini getirir inşAllah..

Ayşemm çok geçmiş olsun.. Öksürme çok zor limon da yiyebilirsin ama pek faydası yok

Sosyall Allah yardımcın olsun inşAllah işin hafiflerr

Lizimm çok boş olmakta sıkıyo adamı ama sen dinlen son ayların

fundaam yeni yerinhayirli olur insallahh,gerci orasi baya yogunmus bundan sonra hep orda mi kalaacaksinn:26:
nane limon iciorum cnm. atlaticam insallah.

benosum hosgeldinn sagolasinn,vallaa limonu kabuguyla yicem nerdeyse ama dedigin gibi bi anda gecmio

fundos ikinizinde morfoloji ayni miii. twinim sende temmuzdan sonra asilamayi denesene. ikinizinde bebisleri ayni ay gelir belki

Kuzum yerin hayırlı olsun ınss zor olmaz burdan uzak kalmazsin değişiklikleri hiç sevmiyorum ben ya aliskanliklar işte

Kuzum yok üzülmuyorum ya bakalım benimki yeni test yaptrsin ne çıkacak ona göre ayarliyalim kendimizi

Ayşem evet aynıymış dr lar çok da onemsemiyolar hemn aşılama diolar halbuki onu arttirick ilaçlar var e vitamini çinko selenyum vs ürolog ne diycek ona göre ..

Benosumm Sağol kuzum hayirlisiyla gelsinler ınss. .
Havada kötü sıkıldı içim yaa

twinim ama benim dr. normal demişti olur demişti aşılamaya bile gerek yok demişti kafayı boşalt sen eşinin değerleri notmal demişti
bu sahtekar bi kadın varya ona gi,tim hani o demişti ilaç alsın sonra aşılama değerler değişmezse

yaaa adetim düzenliyken rahim filminden hemen sonra keşke yaptırsaydım ben aşılamayı çoooook istiyommmm

fundam olanda hayir vardir. demekki o zaman olmasi hayirli degilmis. hic canini sikma. sen tatilini yap gel,kafani bosalt. iyiki tatilide ayarladin. sana cok iyi gelecek.

yaa ustteki komsu kitap yurdundan siparis vermis. simdi kapi caldi kargo diye. bende sasirdim. ust komsunuz size birakmami soyledi.aksam sizden alacaklarmis dedi. bende tirstim yine. birde imza falan atiosun yaa. abla o zaman komsunuzu arayayim konusun dedi. neyse adamla konustum oyle aldim kargoyu. birde tc kimlik ad soyad imza istiyo. yanlisa gelmeyelim dedim

bencedeee yalnız ayşem demin yine hiç ummadığım birinin bebişini gördüm adam kucağında bebeğini koklarken eklemiş foto şok oldum
ya normal tabide daha yazın evlendi 2. evliliği ilkiyle evliyken aynı şirkette çalışıyorduk.. birde çay sigara tiryakisi masasında biri söner birini yakar bi tip
şok oldum görünce hemencik olmuşşş

iyi evde yakalamış seniii haaa o kadar detaymı istedi yaaa ama faturada yazar ya komşunun adı doğrudur herhal
sen aç okumaya başla ne sipariş etmiş çokmu kızzz

herkesin zamani gelince oluyo fundam. seninkide gelecek,hayirlisiyla kucagina alacaksin. o zaman bu gunleri hatirlamayacaksin bilee. bebisinle eglenip guleceksinnn
yaa sorma tc kimlige kadar istedi. o zaman killandim. adam fizik ogretmeni surekli ozel ders verio. karisida master yapiomus. iki tanede kizlari var. cok degisik bi aile. kizlarin bakicilari var. anneleri biraz rahat gibi.

hiç bilmezdim böyle zor olacağını hiç özeneceğim aklıma gelmezdi
adet zamanı gelince oluyo bu haller geçer yalnız ne bi belirti ne bişey geç gelcek herhal

offf o kadar okumakta iyi değil yaaa amaan bana ters

tatilde butun kotu enerjini atacaksin istee
hicbirseyi dusunmeee,kizkiza tatilin keyfini dusun sadece

aman yaa oku oku nereye kadarr. 2 defa kizi kapida kaldi. kapiyi nasil yumrukluyor kiz acin acin diye. anasi okulda tabi. bakicida gelmemis heralde. kizida 8 yasinda. okuldan gelmis ev bombos. sesi duyunca hemen firladim yukari. kizi aldim. yemek falan yedirdim. anasini aaaradim. aaaa bakici gelmemis mi dio ve aynisi 2 defa oldu dusun. ben evde olmasam o kiz orada kac saat aglayacakti Allah bilir. dogurmakla is bitmio. boyle zihniyette olan insanlar hic cocuk olayina girmese isabet olir. kizda bir akilli. imrenmistim o zaman.

inşallah canım,, sen nasıl oldunnn

ayy ne rahatlık bakıcıda arayıp haber vermiyoo
yaa şans iştee kimi mumla arar kimide doğurup ilgisiz davranır iyi eğitim vereyim diyolar sonra psikolojileri bozuluyo çocukların
ne kadar düşüncelisin ayşemmm

canim bi iyiyim bi kotu. simdilik iyi sayilirim. arada uyukluyorum:)
bakici senin cocugunu senin kadar dusunur mu hic. gerci onda bakicinin isi oldugunu unutmus. yine tum suc kadinda.
canim eminim bu topikteki herkes anne olunca cocugunun hersyini a dan z ye dusunur. simdiden boyleyiz baksana.

bende inanıyorum canım
gece olması kçötü yaa öksürük olayı birde :26:
,
off çok sıkıcı birsürü işim var bi yapıyom bi geziyom orda burda

yelo hiç gelmediiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…