ne yapayım canım Allahımdan buldum peygamberimi arıyorum biraz sakinleştide bi bakayım dedim, sen ne yapıyorsun nasılsın twinim
Sosyall hosgeldinnn,islere birden giristin dimi,Allah kolaylik versin sana
Twinim o sonuclari anlamiorum ama insallah esinin sonuclarida cok iyi cikarrr ben inanıyorum herşey çok güzel olucakbebişimizde de en kısa zamanda gelecek
bütün haftan dinlenerek geçti zaten lizoo:) hafta sonuna kadar toparlarim bencee
kız cevap vermiyolar ismin bi bakmışsın değişmiş öle oluyoşu empatikde bizim kızlardan biri çıkabilir bak aşağıda farklı isim görünce diyom hangisi acaba değiştirceklerdi ya benoşş senmisin kızzz
ayyy lizommmmbende duyunca öle oluyorum kızzz içimi bi heyecan kaplıyor böle duyuncaaa
okuyorum burda aşılama bölümünde hemen yaptırasım geliyo ama işe bak mayıs ertelendi bu ayda olmaz
öbür ay bayram olmayabilir adetime bağlı hesaplıycam bayrama denk gelirse temmuzda kalıyor oysa çok istiyorum hemencik yaptırmayı
lizommm özüüür
Kuzular Günaydın
Nasıl herkes ayşem hastalanmis yine gece piyasaya cikio bu hastalık ya bnde öyle oluyodum ayşem dikkat et artık cnm
Sabah test yaptım ve tabisi tek yalnız başına bi çizgi
Kuzum yerin hayırlı olsun ınss zor olmaz burdan uzak kalmazsin değişiklikleri hiç sevmiyorum ben ya aliskanliklar iştetwiniiiiiiiiiiimmmm
üzülmek yokkkkk yeni ay yeni umut
anam kızlar bi stres heyecan oldum sormayın sosyalim ghelmiş okuyamadım bile ne yazmış ayşem napmış hemen okıycam öncesişnde
ben yeni şantiyeye geçecekmişimböle iyiydi yaaa offf kontrol görevi bideee sürekli faal birde eşimin yolu üzerinde beni bırakcak herhal her sabah vay anam vayyy
bi bebiş geleydi kaçaydımm :18::18::18: bu nerden çıktı yaaaa
fundaam yeni yerinhayirli olur insallahh,gerci orasi baya yogunmusbundan sonra hep orda mi kalaacaksinn:26:
nane limon iciorum cnm. atlaticam insallah.
benosum hosgeldinn sagolasinn,vallaa limonu kabuguyla yicem nerdeyse ama dedigin gibi bi anda gecmio
fundos ikinizinde morfoloji ayni miii. twinim sende temmuzdan sonra asilamayi denesene. ikinizinde bebisleri ayni ay gelir belki
twinim ama benim dr. normal demişti olur demişti aşılamaya bile gerek yok demişti kafayı boşalt sen eşinin değerleri notmal demişti
bu sahtekar bi kadın varya ona gi,tim hani o demişti ilaç alsın sonra aşılama değerler değişmezse
yaaa adetim düzenliyken rahim filminden hemen sonra keşke yaptırsaydım ben aşılamayı çoooook istiyommmm
fundam olanda hayir vardir. demekki o zaman olmasi hayirli degilmis. hic canini sikma. sen tatilini yap gel,kafani bosalt. iyiki tatilide ayarladin. sana cok iyi gelecek.
yaa ustteki komsu kitap yurdundan siparis vermis. simdi kapi caldi kargo diye. bende sasirdim. ust komsunuz size birakmami soyledi.aksam sizden alacaklarmis dedi. bende tirstim yine. birde imza falan atiosun yaa. abla o zaman komsunuzu arayayim konusun dedi. neyse adamla konustum oyle aldim kargoyu. birde tc kimlik ad soyad imza istiyo. yanlisa gelmeyelim dedim
bencedeee yalnız ayşem demin yine hiç ummadığım birinin bebişini gördüm adam kucağında bebeğini koklarken eklemiş foto şok oldum
ya normal tabide daha yazın evlendi 2. evliliği ilkiyle evliyken aynı şirkette çalışıyorduk.. birde çay sigara tiryakisi masasında biri söner birini yakar bi tip
şok oldum görünce hemencik olmuşşş
iyi evde yakalamış seniiihaaa o kadar detaymı istedi yaaa ama faturada yazar ya komşunun adı doğrudur herhal
sen aç okumaya başlane sipariş etmiş çokmu kızzz
herkesin zamani gelince oluyo fundam. seninkide gelecek,hayirlisiyla kucagina alacaksin. o zaman bu gunleri hatirlamayacaksin bilee. bebisinle eglenip guleceksinnn
yaa sorma tc kimlige kadar istedi. o zaman killandim. adam fizik ogretmeni surekli ozel ders verio. karisida master yapiomus. iki tanede kizlari var. cok degisik bi aile. kizlarin bakicilari var. anneleri biraz rahat gibi.
hiç bilmezdim böyle zor olacağını hiç özeneceğim aklıma gelmezdi
adet zamanı gelince oluyo bu haller geçeryalnız ne bi belirti ne bişey geç gelcek herhal
offf o kadar okumakta iyi değil yaaa amaan bana ters
tatilde butun kotu enerjini atacaksin istee
hicbirseyi dusunmeee,kizkiza tatilin keyfini dusun sadece
aman yaa oku oku nereye kadarr. 2 defa kizi kapida kaldi. kapiyi nasil yumrukluyor kiz acin acin diye. anasi okulda tabi. bakicida gelmemis heralde. kizida 8 yasinda. okuldan gelmis ev bombos. sesi duyunca hemen firladim yukari. kizi aldim. yemek falan yedirdim. anasini aaaradim. aaaa bakici gelmemis mi diove aynisi 2 defa oldu dusun. ben evde olmasam o kiz orada kac saat aglayacakti Allah bilir. dogurmakla is bitmio. boyle zihniyette olan insanlar hic cocuk olayina girmese isabet olir. kizda bir akilli. imrenmistim o zaman.
inşallah canım,, sen nasıl oldunnn
ayy ne rahatlıkbakıcıda arayıp haber vermiyoo
yaa şans iştee kimi mumla arar kimide doğurup ilgisiz davranır iyi eğitim vereyim diyolar sonra psikolojileri bozuluyo çocukların
ne kadar düşüncelisin ayşemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?