Duyduuummm
Bak böle konuşuyorsunuz sonra canım çekiyo
Bende severim yeşili yaparımda ara ara kız haşlayınca suyunu süzüyon ya siyah bide haşlanmışı sudan geçiriyon mu ? Benim içime sinmiyo haşlanınca sudan geçiriyorım bu kezde tüm vitamini gitti diye üzülüyorum
Bende yeşil mercimeğin tel şehriyeli çorbasını yapıyorum sosyalin söylediği siteden almış olabilirim çok güzel bende onu tavsiye ederim salça domates yağlı hafif pişirilir sonra su koyup kaynatılır kaynYınca metcimek ve tel şehriye atılır karabiber çok az kekik oldu bitti
Ben yola düştüm otogara gidiyorumankara yolculuğum başlıyo kızlarr
Anam bu kadınada becerikli diyoruz bi çorba ile günü kapıyo hani beceri nerde kaldıadam da garibim ses edemiyo
Bende simdi corbayi koydum ocagaa.
Kirmizi mercimek corbasi. Kizlar siz kirmizi mercimek corbasina neler koyuyosunuz.
Benosum senin tarifte cok guzel. Bir an once yesil mercimegi almaliyim.
Iyi yolculuklar canimm. Haftasonu yogun gececek yaniii
Anam bu kadınada becerikli diyoruz bi çorba ile günü kapıyo hani beceri nerde kaldıadam da garibim ses edemiyo
Bende kuru soganla patates attim:) havucta evde olunca atiorum ama dedigin gibi havuc tatli yapio.patateside kucuk atiyorum cunku corba kaldikca katilasio yoksa.Tşk ediyrum canım benim inşAllah.. Çok özledim zaten 5 ay oldu gitmeyeli
Ben kurusoğan ve patates atıyorum havuç tatlı diye koymuyorum.. Bazen tek kurusoğan koyuyorum
Ben bide patates çorbasına bayılıyorum çok güzel oluyo bayadır yapmıyom haa tarifi unuttum
kızzzzz kıymalı yemeği buu çorba sayılmazzzyaa hem az yemek için hemde kalıyoo benimki kalınca yemiyo ertesi güne
evet senin dediğinide annem yapıyorrr
valla benimde çekti can
kız benimki gelirken afyona uğramışlar bisürü şeyler almış kaç gündür onları yiyoz biraz mide dinlensinçorba iyidir
kızzz bugünmü gidiyodun seeen hadi yolun açık olsun canım eee kıyafet olayını naptın bak hiç sölemedinnnn
Ahahafindaa bunun altinda kalmamalisinn. Hemen ana yemek yapmalisin hatta sofranin fotosunu cekip buraya atmalusin
anam bizim kızda herşeyi canı çekiyoo karaşimşeği bile tutturduuuu
benoşşş hatırlayınca tarif alalım litfennnn
yapmam kardeşimm ana yemek baba yemekzaman var sanki
paçanga böreği yapacam ama malzemeler bozulmasın diye yarın için onu saymayın
bende soğan patates atıyom azda havuç yada sadece soğan atıyom
birde sarı mercimekle kırmızı ikisindne koyuyom daha güzel görünüyo
bazen çok güzel tutturuyom bzen
kırmızı mercimeği yelo çok güzel yapıyom demişti
baba yemekkk
kiz bende kirmizi mercimek corbasini cok guzel yaparimmsimdiye kadar kime yaptiysam bayildi. esim yemek konusunda hassastir ama kirmizi mercimek corbasina sen farkli bisey koyuyosun cok farkli oluo dio oysaki tarifide ilk internetten almistim
pacanga boregini hic sevmiorumesim bayiliooo:2:
anam bizim kızda herşeyi canı çekiyoo karaşimşeği bile tutturduuuu
benoşşş hatırlayınca tarif alalım litfennnn
yapmam kardeşimm ana yemek baba yemekzaman var sanki
paçanga böreği yapacam ama malzemeler bozulmasın diye yarın için onu saymayın
bende soğan patates atıyom azda havuç yada sadece soğan atıyom
birde sarı mercimekle kırmızı ikisindne koyuyom daha güzel görünüyo
bazen çok güzel tutturuyom bzen
kırmızı mercimeği yelo çok güzel yapıyom demişti
ayyy merak ettim siyahdı değilmiii ne yaptın nasıl yaptın ctesimi düğünhadi bakalım
Baba yemek isterizzzz
Benimde bazen oluyo bazen olmuyo.. Bide yayla çorbası bazen güzel bazen değil
Bende sevmiyorum paçanga.. Pastırma yemem ki normalde. Eşimde ölür onun için. Zaten eşimde damak zevkimiz hiç uyuşmuyo ben ne çok sevsem o sevmiyo yada tam tersi
Baba yemek isterizzzz
Benimde bazen oluyo bazen olmuyo.. Bide yayla çorbası bazen güzel bazen değil
Bende sevmiyorum paçanga.. Pastırma yemem ki normalde. Eşimde ölür onun için. Zaten eşimde damak zevkimiz hiç uyuşmuyo ben ne çok sevsem o sevmiyo yada tam tersi
yaaa nasıl yapıyosunn püf noktasımı var kızzzzsüleee
bizde çok severizzzz
kefirlede güzel gitti
puf noktasi yok kizzz,bende bilmiyorum vala. annem bile ne koyuyosun buna dediiayyy merak ettim siyahdı değilmiii ne yaptın nasıl yaptın ctesimi düğünhadi bakalım
erkekler seviyo demeeek
yaaa nasıl sevmezsiniiin
kaşar domates ve biber az koyacan bak nasıl yeniyooo
benimki kaç gündür ağlıyo sosisle patates kızart diyehiç sevmem normalde ama ordan almış üretim yerinden kötü değildir heralde
buldum ana yemek o olsun bari
benim kociş beni alıştırdı biçok şeye
kız benimki bulgur pilavı ve makarnayı ekmekle yiyoo
Yarın kına onda giycem
İstedğim bi modele benZetmeye çalıştım siyah ya dikiş kusurlarım pek görünmez nasılsa diye uğraştım durdumçok abartı başarılı olmadı ama kötüde olmadı be.. becerdim
straplezdi zaten üstüne aynı parçası tülden sıfır kol gibi yaptım üstünede güpür yapıştrdım
puf noktasi yok kizzz,bende bilmiyorum vala. annem bile ne koyuyosun buna dediiama her zaman sogani daha buyuk,patatesi daha kucuk koyarim. belki bundan olabilir neyin guzel yaptigini bulsam sizede soylerim
aynen ya pastirmayi hic sevmiommmm. esimde pastirma diye olurrr
benosss elbiseyi merak ettim bende,foto isterizzz
Kız bu şimdi mi söylenir adamlar dedim ya metresine 150 diyo manyamışlarrya benim ablam aksesuar satınalma sorumlusu yurtdışına yapıyolar kıyafet kız bir taşlar güpürler var böle işlemeler filan çok pahalı şeyler diyo anneme getiriyo numunelerinden tabi değerlendirmek laızm annemde terzi aslında ama bi bavul dolusu malzeme var
tam senlik haaaçok güzel taşlar desenler var yaa
sana bi çanta yapim alıpotobüs durağında dur sizin ordaki kapı açılınca atam sana
e ara mecbuur napacanallah analı babalı bütüsün canım
ayy ayrısınız he d.gününde ne buruk oluuralışıkta değil ayrı kalmaya
he kız çok yiyor ekmek benimki birde spora yollamıyom artıkparasıda yandı napim etkiliyomuş şeyleri
bende öle apacammm soğanları büyük derken doğruyonmu bütünmü atıyon onu anlamadım :44:
yaa tam çıkarken son dakka işleri çıkıyor yaa nefret ediyorum heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?