Ağlayakta gözden mi olak???

Anam bu kadınada becerikli diyoruz bi çorba ile günü kapıyo hani beceri nerde kaldı adam da garibim ses edemiyo

kızzzzz kıymalı yemeği buu çorba sayılmazzz yaa hem az yemek için hemde kalıyoo benimki kalınca yemiyo ertesi güne

evet senin dediğinide annem yapıyorrr
valla benimde çekti can
kız benimki gelirken afyona uğramışlar bisürü şeyler almış kaç gündür onları yiyoz biraz mide dinlensin çorba iyidir
kızzz bugünmü gidiyodun seeen hadi yolun açık olsun canım eee kıyafet olayını naptın bak hiç sölemedinnnn

Bende simdi corbayi koydum ocagaa.
Kirmizi mercimek corbasi. Kizlar siz kirmizi mercimek corbasina neler koyuyosunuz.

Benosum senin tarifte cok guzel. Bir an once yesil mercimegi almaliyim.
Iyi yolculuklar canimm. Haftasonu yogun gececek yaniii

Tşk ediyrum canım benim inşAllah.. Çok özledim zaten 5 ay oldu gitmeyeli

Ben kurusoğan ve patates atıyorum havuç tatlı diye koymuyorum.. Bazen tek kurusoğan koyuyorum

Ben bide patates çorbasına bayılıyorum çok güzel oluyo bayadır yapmıyom haa tarifi unuttum

Bende kuru soganla patates attim:) havucta evde olunca atiorum ama dedigin gibi havuc tatli yapio.patateside kucuk atiyorum cunku corba kaldikca katilasio yoksa.
Oo bayada olmus. Hasret giderin bol boll

anam bizim kızda herşeyi canı çekiyoo karaşimşeği bile tutturduuuu

benoşşş hatırlayınca tarif alalım litfennnn

yapmam kardeşimm ana yemek baba yemek zaman var sanki
paçanga böreği yapacam ama malzemeler bozulmasın diye yarın için onu saymayın

bende soğan patates atıyom azda havuç yada sadece soğan atıyom
birde sarı mercimekle kırmızı ikisindne koyuyom daha güzel görünüyo
bazen çok güzel tutturuyom bzen

kırmızı mercimeği yelo çok güzel yapıyom demişti

Ahaha findaa bunun altinda kalmamalisinn. Hemen ana yemek yapmalisin hatta sofranin fotosunu cekip buraya atmalusin

Çorba görünümlü ana yemek yapıyo

Kız ben demedim resmi görünce yorum yaparsınız elbiseye diye

Kaç akşamdır onla uğraşıyorum zaten bulamadım bi elbise çok beğendim çok kısa oldu ama aklım kaldı güzeldi bi tane beğendim oda diz üstüydü güzeldi ama 180 dedi vermem o kadar bi gün için ancak abim evlenince veririm malum kardeşiz

Bende nişan elbisemde değişiklik yaptım

baba yemekkk

kiz bende kirmizi mercimek corbasini cok guzel yaparimm simdiye kadar kime yaptiysam bayildi. esim yemek konusunda hassastir ama kirmizi mercimek corbasina sen farkli bisey koyuyosun cok farkli oluo diooysaki tarifide ilk internetten almistim
pacanga boregini hic sevmiorum esim bayiliooo:2:

ayyy merak ettim siyahdı değilmiii ne yaptın nasıl yaptın ctesimi düğün hadi bakalım

yaaa nasıl yapıyosunn püf noktasımı var kızzzz süleee

bizde çok severizzzz
kefirlede güzel gitti

Baba yemek isterizzzz

Benimde bazen oluyo bazen olmuyo.. Bide yayla çorbası bazen güzel bazen değil

Bende sevmiyorum paçanga.. Pastırma yemem ki normalde. Eşimde ölür onun için. Zaten eşimde damak zevkimiz hiç uyuşmuyo ben ne çok sevsem o sevmiyo yada tam tersi

ayyy merak ettim siyahdı değilmiii ne yaptın nasıl yaptın ctesimi düğün hadi bakalım

Yarın kına onda giycem
İstedğim bi modele benZetmeye çalıştım siyah ya dikiş kusurlarım pek görünmez nasılsa diye uğraştım durdum çok abartı başarılı olmadı ama kötüde olmadı be.. becerdim
straplezdi zaten üstüne aynı parçası tülden sıfır kol gibi yaptım üstünede güpür yapıştrdım

erkekler seviyo demeeek
yaaa nasıl sevmezsiniiin
kaşar domates ve biber az koyacan bak nasıl yeniyooo
benimki kaç gündür ağlıyo sosisle patates kızart diye hiç sevmem normalde ama ordan almış üretim yerinden kötü değildir heralde
buldum ana yemek o olsun bari
benim kociş beni alıştırdı biçok şeye

kız benimki bulgur pilavı ve makarnayı ekmekle yiyoo

yaaa nasıl yapıyosunn püf noktasımı var kızzzz süleee

bizde çok severizzzz
kefirlede güzel gitti

puf noktasi yok kizzz,bende bilmiyorum vala. annem bile ne koyuyosun buna dedii ama her zaman sogani daha buyuk,patatesi daha kucuk koyarim. belki bundan olabilir neyin guzel yaptigini bulsam sizede soylerim

aynen ya pastirmayi hic sevmiommmm. esimde pastirma diye olurrr

benosss elbiseyi merak ettim bende,foto isterizzz

Erkek değil mi çoğu ne bulsa yiyo

Bulgur pilavı makarna ile ekmek mi :18: iyi fitce duruyo bizimki de ekmeği yer görüntü ortada :1

Benimkide sosise bayılır hiç sevmem ama ben patates kızartmasına bayılırım ver 7/24 yerim

Benim elti doğurmuş.. Arayım da hayırlı olsun diyim bari yarın eşimin doğum günü

ya benim ablam aksesuar satınalma sorumlusu yurtdışına yapıyolar kıyafet kız bir taşlar güpürler var böle işlemeler filan çok pahalı şeyler diyo anneme getiriyo numunelerinden tabi değerlendirmek laızm annemde terzi aslında ama bi bavul dolusu malzeme var
tam senlik haaa çok güzel taşlar desenler var yaa

Kız ben foto paylaşmadan durabilirmiyim ilgili yerlerden yarın akşam takipte kalın

Bi dahakine bnde soğanı büyük pattisi küçük atam bari

Kız bu şimdi mi söylenir adamlar dedim ya metresine 150 diyo manyamışlarr

Hakkat haa tam benlik.. Zaten benim terziliğim olaydı ohoooo bi modacı olurdum kesin

sana bi çanta yapim alıp otobüs durağında dur sizin ordaki kapı açılınca atam sana

e ara mecbuur napacan allah analı babalı bütüsün canım
ayy ayrısınız he d.gününde ne buruk oluur alışıkta değil ayrı kalmaya

he kız çok yiyor ekmek benimki birde spora yollamıyom artık parasıda yandı napim etkiliyomuş şeyleri

bende öle apacammm soğanları büyük derken doğruyonmu bütünmü atıyon onu anlamadım :44:

yaa tam çıkarken son dakka işleri çıkıyor yaa nefret ediyorum heee

corbami ictim geldimm
benoss harikasin vallaa masallahh.
gelince esine bi parti patlatirsin artik. bu arada birlikte nice yillariniz olsuncanimmm

fundosum patatesleri dograyip atiorum.

benimkide cok salata yer. ekmege karsi birde kilo takintisi var. her sabah kalkar kalkmaz tartiya cikar

is mi ciktiiii. cok mu uzun kalacaksinn

bi denl gelemedik ki zaten.. Atıver kız hemen kaparım

He yaa sorma ayrı gayrı olmayınca zor oluyo ama alışmal lazım. Neyse artık face den kutlarım

Aradım yeni olmuş eşiyle konuştum. sevmem ama kendisini sevindim kurtulmuş.. Normal doğum yapmış Allah analı babalı etsin.. Haftaya da oraya gideriz artık

Ben 4 e bölerek atıyorım soğanı öle değil mi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…