Ağlayakta gözden mi olak???

Vay anasini yaaa hep benim yoklugumda oluyor bu sohbetin dibine vurma durumu

Sebbahtan öküzlerin icindee toplantidaydimm yani afedersiniz de öküz az bilee.Ahırda olsam daha mutlu olurdum en azindan kokuyu normal karsilardim :2:
Sonra oda seçimlerimiz vardii
Sonra da dunku lazerim ertelenmişti ona gittim
Bide bizim minnoşa ciciler baktim kendimi kaybettim ya okadar guzeller kii icim gidiyo hepimize dua gecirdim icimdenn biz de alalim kendi bebeklerimiz icin diyeee
Herkes iyi mi yoldaşlarrr

Yelizim hoşgeldin cnmm
Ya aynen insan kaybediyor o küçük kıyafetlerin içinde
Kabul olur ınss amin cnm

Yelizim hoşgeldin cnmm
Ya aynen insan kaybediyor o küçük kıyafetlerin içinde
Kabul olur ınss amin cnm

seninde kulaklarini cinlattik ama yelocann
bugun baya bi is halletmissin.
sizin minik kizdi dimii. kizlara cok guzel seyler var yaaa.bende bitiyorum onlaraa. sizin kizcelere alirsiniz insallah sirin elbiselerden. burdada fotosunu paylasirsinizz.

twinim seninki gelmedi mi dahaa

sosyalimmmm
benosta uyuyakaldi heralde
fundoss corbayi goturdun muuu

He yaa bi ara sızmışım.. Twin başta alışmayınca zor oluyo..

Yelizim sende bi çıkıyon pir çıkıyon maşallah.. Kızlar için gerçekten kıyafetler gel beni al diyo.. İnşAllah bizde o duyguyu yaşarız. Rabbimşe sağlıkla nasip etsin inşAllah..

Sosyal senin yer değişikliği sana pek yaramadı anlaşılan
Sizin sıpalar olunca artık burayada uğramazsınız

sizmadanda yol bitmez gerci benayimm. hem dinlenmis olursun biraz. sabah erken kalktin.
evet yaa sosyal cok fena oldu. Allah yardim etsin.

yok kiz niye ugramayalim. belki ilk hafta agir gecer. sezaryan olursa,dikis agrisi falan

Yok kuzum daha gelmedi ..
Sen nasıl oldun

Ohh o sızmak ne güzel dr yaa

Eve t kuzum alışamadı belki çocuk olursa eve alışır.

sizmadanda yol bitmez gerci benayimm. hem dinlenmis olursun biraz. sabah erken kalktin.
evet yaa sosyal cok fena oldu. Allah yardim etsin.

yok kiz niye ugramayalim. belki ilk hafta agir gecer. sezaryan olursa,dikis agrisi falan

Aynen geçmiyo ama yapacak bişi yok sevdiklerimiz için çekilen çile kutsaldır

Canım ilk zamanlar evet ama sonra bekleriz..
İnşAllah normal doğum olur.. Şahsım adına çok istiyorım ben normal ama kısmet oda.. Hayırlısı olsun önce tabiki..

Bu arada kızlar yaa siz peynir hangi marka alıyorsunuz yazılması doğru mu bilmiyorum ama illa pastorize olmak zorunda ya ben mova markanın kini çok beğendim her peyniri yiyemiyorum ama onunda üstünde pstorize yazmıyo..

Çok alakasız oldu ama aklıma gelmişken şey ettim

insallah canim hayirlisi neyse o olsun diyorum hep. gonlum normalden yana. bakalim kismetimizde ne var.

canim benimkinin peynir takintisi var. yillardir aldigi peynircisi var. onun disinda hicbir yerden peynir almaz. ezine ve sert peynir olacak. onunda markasi yok ustunde.adam kesip veriyo bize. biraz pahali ama takinti iste. yoksa ben her peyniri yerimm. sert,yumusak hic onemli degil.

Twincann hosbuldumm.Seninki yokmuş kizz aktifsin bu aksamm
Aysem evet kiz bizim fındık canm hakkaten erkek kiyafeti hic dikkat cekmiyo dimi
Yalniz bugun bi kiz cocuk sevdim o cocuga nazarim degmediyse iyii boyle bi tatlilik olamaz Allah bize de vere insallah
Sosyal basgann hosbuldukk nassin eyisinnn
Kiz benos nereye gidiyosunnnnn otobus yolculuklarini ozledim haaa ogrencilikte ne cektik beeee
Benim zamanimda tvli koltuk sadece ulusoyda vardi o da bizim guzargahta yoktu bide kamilin rahat hatlarda :26: mp3 calara talim ediyoduk
Benosum pastorize falan anlamam da ben hep ekici aliyorum tam yagli.Bide ondan baska peynir de yiyemiyorum.cok yumusak bi peynir ben oyle severim seni bilmem ama :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…