Kız uğraştırdı biraz ama değdibaşka bi düğüne de boncuk yapıcam tşk ediyorum ayrıca
BiZim memlekette herşey olur
Ama tek seferde tutsun inşAllah oda zorlu bi süreç çünkü Allah yardımcınız olsun..
Ama bebek gördükçe insan daha çok istiyo.. Benim eşim demezdi hiç kardeşinin sıpasını görünce bende çok istiyorım demeye başladı nasip ama
Sormaa benim ki de cok istiyooo
Ben zaten evlenmeden once bile cok istiyodum hic de korunmadim oyizden ama nasip degilmis napalimm
İnsallah Allah bize de nasip etsinn en yakin zamanda
Bencede benoşş ohhh olsun amaa ins daki yoruma bakkkk beence gidince maarnaa sonraa
Yapmadım ben makarnaa hala işş ütüü bi oturuyoz kahve içiyozz keyf yapıyoz iki iş
sosyal çık boşladı çoookkk
M akkayamııı
Benoşşşş bu gece sizde kalabilirmiyimmmm
adamın pantolonunu yaktımmmmbittiim beeennnn
Kuzuu fillm izliyoo nas4 sölicemmm
50 defa dedimbenimpant, bırak dicekk kıyamıyorumkii
Benoşşşş bu gece sizde kalabilirmiyimmmm
adamın pantolonunu yaktımmmmbittiim beeennnn
Kuzuu fillm izliyoo nas4 sölicemmm
50 defa dedimbenimpant, bırak dicekk kıyamıyorumkii
Yaaa ütünün ucu varyaa önüü onun izi çıktıı parlıyoooçok bastıırdımmm çizgi vardı o kaybılsun diee
Yok yok burnundan gelsin öleHakkat ben de onu dusundumm guldum benosunki yoldayken yumusatmaya calisiyo eve varana kadar kivama gelsinn
Once tribini yap kizz sonra duzelirsin
Yaaa ütünün ucu varyaa önüü onun izi çıktıı parlıyoooçok bastıırdımmm çizgi vardı o kaybılsun diee
He kızzzz pahalıdaa benoşların karşısındaki avm de süv,,, den almıştık
of yaa
Kız napcan söyledin mi
Yook kızzz kendi farketsin die bekliyom yarım bıraktım yaa o vukuat oluncaa
dedim ben yoruldum sen devam et
yemek yiyelim yaparım dedii
spagettiyi yapıyom yanındada sosis haşlıyom salçalı sen vardınmı yediinmii
ton balıklı nası oluyo kızz pişiriyonmu pişincemi döküyon
b
desene kıyamet daha kötü kopacak
He yaa yeni geldim canım şimdi yapıyorım kız haşlayınca makarnayı üzerine ton balık döküyon o kadar
Okuyorum sizi tam yazmaya basliyorum isim cikiyor sabahtan beri canim cikti 3 makina camasir yikadim 50 parca utum vardi onu yaptim arada misaflir geldi yemek yap ye benimkide geldi malum anlayacaginiz pert oldum
Okuyorum sizi tam yazmaya basliyorum isim cikiyor sabahtan beri canim cikti 3 makina camasir yikadim 50 parca utum vardi onu yaptim arada misaflir geldi yemek yap ye benimkide geldi malum anlayacaginiz pert oldum
Benay sen vardin mi kiz eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?