Ağlayakta gözden mi olak???

Sormaa benim ki de cok istiyooo
Ben zaten evlenmeden once bile cok istiyodum hic de korunmadim oyizden ama nasip degilmis napalimm
İnsallah Allah bize de nasip etsinn en yakin zamanda

Sormaa benim ki de cok istiyooo
Ben zaten evlenmeden once bile cok istiyodum hic de korunmadim oyizden ama nasip degilmis napalimm
İnsallah Allah bize de nasip etsinn en yakin zamanda

Olsun canım yinede en iyisini yaptın.. Belki korunsan ve istedikten sonra bunları yaşasan daha üzücü olurdu giden seneden gidiyo

Rabbim hepimize isteyen herkese naaip etsin. Ben bebeği hiç olmayan birini çok iyi anlayabiliyorum artık çok zorr

Anam bu sosyall bizi iyice unuttu ya

Makarnacı fındıkda altı üstü spagetti yapmaya gitti gelemedi

Bende spagetti yapıcam eşim hazırlıcak bende pişme süresinde gitmiş olucam
Ayrıca eşim evi temizlemiş kaldırmış süpürmüs silmiş falan sanırım dünün affını istiyo

Bencede benoşş ohhh olsun amaa ins daki yoruma bakkkk beence gidince maarnaa sonraa

Yapmadım ben makarnaa hala işş ütüü bi oturuyoz kahve içiyozz keyf yapıyoz iki iş

sosyal çık boşladı çoookkk

M akkayamııı

bakalım ama önce çektirmek lazım

En iyisini yapıyosunuz boşverin iş neymişş hiç sevmiyorum temizliği

He ya ha hakan akkaya ha sen diyo
Ben hakan akkkayayı çok beğeniyorum ondan diyo onuda

Eett sosyali bende kınıyorum
Doğurunca hepten kaybolcak

Son düzenleme:
Benoşşşş bu gece sizde kalabilirmiyimmmm

adamın pantolonunu yaktımmmm bittiim beeennnn
Kuzuu fillm izliyoo nas4 sölicemmm

50 defa dedimbenimpant, bırak dicekk kıyamıyorumkii

Hakkat ben de onu dusundumm guldum benosunki yoldayken yumusatmaya calisiyo eve varana kadar kivama gelsinn
Once tribini yap kizz sonra duzelirsin

Benoşşşş bu gece sizde kalabilirmiyimmmm

adamın pantolonunu yaktımmmm bittiim beeennnn
Kuzuu fillm izliyoo nas4 sölicemmm

50 defa dedimbenimpant, bırak dicekk kıyamıyorumkii

Eyvahlar olsun nasıl becerdin öle kaç gel çabukk

Alıştıra alıştıra söyle

Yaaa ütünün ucu varyaa önüü onun izi çıktıı parlıyooo çok bastıırdımmm çizgi vardı o kaybılsun diee

Hakkat ben de onu dusundumm guldum benosunki yoldayken yumusatmaya calisiyo eve varana kadar kivama gelsinn
Once tribini yap kizz sonra duzelirsin
Yok yok burnundan gelsin öle

Yaaa ütünün ucu varyaa önüü onun izi çıktıı parlıyooo çok bastıırdımmm çizgi vardı o kaybılsun diee

Amanınnn parlama geçmeZmi ki acaba

He kızzzz pahalıdaa benoşların karşısındaki avm de süv,,, den almıştık

of yaa

Kız napcan söyledin mi

Yook kızzz kendi farketsin die bekliyom yarım bıraktım yaa o vukuat oluncaa

dedim ben yoruldum sen devam et
yemek yiyelim yaparım dedii

spagettiyi yapıyom yanındada sosis haşlıyom salçalı sen vardınmı yediinmii
ton balıklı nası oluyo kızz pişiriyonmu pişincemi döküyon
b

desene kıyamet daha kötü kopacak

He yaa yeni geldim canım şimdi yapıyorım kız haşlayınca makarnayı üzerine ton balık döküyon o kadar

Okuyorum sizi tam yazmaya basliyorum isim cikiyor sabahtan beri canim cikti 3 makina camasir yikadim 50 parca utum vardi onu yaptim arada misaflir geldi yemek yap ye benimkide geldi malum anlayacaginiz pert oldum

desene kıyamet daha kötü kopacak

He yaa yeni geldim canım şimdi yapıyorım kız haşlayınca makarnayı üzerine ton balık döküyon o kadar

Okuyorum sizi tam yazmaya basliyorum isim cikiyor sabahtan beri canim cikti 3 makina camasir yikadim 50 parca utum vardi onu yaptim arada misaflir geldi yemek yap ye benimkide geldi malum anlayacaginiz pert oldum

He kızzzz çakmazsadaaa söliyem barii onu giyerse irezil ılmayaaaa
leen hani koca yapacaktııı yokk sevmedimm sade sadee ama deniyebilirim yada tabağın kenarına ayrı koyarım

sosyalimmmm geldimiii hadi gözün aydınnn
kızz parça parça yapsaydın yaa yorma kendini

Benay sen vardin mi kiz eve

Demek kavuştunn kocana hadi gözün aydın..
He ya geldim eve kuzum.. Benim ki evi cillop gibi yapmış benden iyi temizlemiş

Bizde yemek yedik oturdum dizi izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…