Twinim geldin ama gitmişsin.. Kıskançlık iyi bişi değil ama senin durum başka tabii
Yelizim hoşgeldin..
Benim kocaya ne abi ne baba illa kendi olacak olmayınca son durum hep bu oluyı beni dellendiriyo olan bana oluyo neyse artık bi daha yaşamam inşAllah..
Ama rabbimde bana aynı durumda onada bunları yaşatmayı nasip etsin.. Bide ben burnundan getireyim bakalım nasıl oluyomuş
Fında hakkat haa kardeş düğünü başka bide kuzenle peş peşe olunca senin vay haline.. Ablanlar kuzenden sonra yapsınlar aynı kıyafetten giyebilirsin sıkıntı olmaz
Kizimm gerildikce daha cok gecikiyoo bi ada cayi icseneee
Haa ruyamdaa tup bebek yaptirmistim ama kanamam vardi :26: fazla okuyorum galibaa
Sanırım yelizzz
Ama İnşAllah sadece tüp bebek gerçek olur..
Benimde evi bi dip köşe temizlemem lazım ama be zaman bilmiyorum haftayada bebek görmeye gidicez. Gün kalmıyo aman yaa
valla ikisine ayrı alamam ayarlarım bişeylerr keşke hamiş olsam o zaman
yeloo doğru diyon öle olur adaçayı ne için sakinleşim diemi olsun diyemi
hemen kaynatam
Ortancalara baksanıza ins ekledim
HAyy fındaaa cok guzellerr kizz ben hic cicekten anlamamm bunlar bahcede mii saksıda mı yoksaaaa
Oyle uzun dikdortgen saksiya yapsamm ben de olur mu acabaaa :26:
Kaynar suya attım beş altı yaprak canım tamam sağol iyi oldu hatırlattığın haa
aynen kızzz bende yapmadım m.dolaplarını offf kabus gibi be6 oyalıyanişleri hiçsevmiyorumm
yaaaa şunabakınnnnneşime gösterdim koptuuuEki Görüntüle 1149700
H
he kızzbilmiyorumkii sosyale sormak lazımmm bunlar hep kendinden oluyoo camın dibindeeçok fazlaa bi kısmı o görünenn
Benim 3 cepheli her taraf böle evin kuş sesllerii her renk güller çam ağaçları filan
dut böğürtlende var bide camın önünde arkamutfak balkonunun önünde erik ıkmış kendiliğinden üsttem0 adam kesmişş hırsız girermi onlara diyeebüyüyüncee
Kizz annemin evi de oylee bide bahceli ev ya heryer agac her cesit meyve yazınn sebze yetistirir annem bide bol cicekk
Burda ben hic gormedim kendiliginden cicek cikan biyer
Ayy yarin gidipp cicek ve saksi alicamm migrosta da var cicek haa cokk bide onlara bakiim toprak da bulurum biyerdenn
Bencedeee madem kadın çağırcaksın yaptır elleme şimdi yağmur bi bitsinde boşver acele etmee ameliyata yakın yaptırr gelen giden olmaz gerçi gizli olcaktı
ama annen gelcek yaa bence yaptır temiz olsun kızz o gelmeden
ne zamaan bu arada ameliyat
Yaa annem gelmeden yaptirmam lazim yoksa annem gelirse o yaparyazik kadin evde zaten durmuyo bide buraya gelip iş yapmasın uzuluyorum ama o cok seviyo calismayii burda bahce de yok ugrasacak eve sarar artik
Haziran 23 canm ameliyat..20sinde yatış verdiler bazi tahlil tetkikler icin ama ben 20 sinde gidip yaptirip dönücem eve yatmam orda istemiyorum zaten ödüm kopuyo bidaha konuscam doktorla belki laparaskopi dener :18:
Hicbiseyden degil sadece uyanma anından korkuyorum
Yoksa gecen sefer ameliyattan 3 gun sonra geziyodum ben disarda
Hee bende öle diyommm
kızz ben turdaykenn anammm
yaa korkma ne gerekiyosa yaptırr ayy çok hızlıı bak gör sonu çok güzel olcakk
Yerinde olsam ben de ayni seyi dusunurdumm ayni durumu o da yasasin da görsün diye
Benimki de bikac kez evlenmeden once arkadas ortamlarinda bana boyle yapmisti zehir etmisti.Ama cok kez o yokken ailemle biyerlere gittim tatil yaptim zonguldaga gittim falann onda sesi cikmadi babamlar oldugu icin ayrica ciksa da agzina ederdim yani cunku 27 yil yanimda onlar vardı hakki yok bisey soylemeye
İnsallah benosumm
Ya varya biz insanoglu herseyin pokunu cikariyoruzz.boyle seylerde stres cok onemli ama ben daha ortada fol yok yumurta yokk stres yapiyorum simdiden
Ben evde heryeri temizlerim sorun degil dee mutfak dolaplarinin iclerini temizlemek kabusum :26: daha yapmadan nefret ediyorum nasil baslıcam bi fikrim yok
Fundam adacayi sakinlestirir de ama benim adetimi rahatlatiyo agrisini hafifletiyo.yani rahatlarsın sökülür belki diyee :26:
Bidee adacayini kaynayinca hemen kapat.yada kaynamis suyun icine at kaynatma yanii.bide naneyi.onlar kaynatilinca zararli oluyorlar
Kaynar suya attım beş altı yaprak canım tamam sağol iyi oldu hatırlattığın haa
aynen kızzz bende yapmadım m.dolaplarını offf kabus gibi be6 oyalıyanişleri hiçsevmiyorumm
yaaaa şunabakınnnnneşime gösterdim koptuuuEki Görüntüle 1149700
H
he kızzbilmiyorumkii sosyale sormak lazımmm bunlar hep kendinden oluyoo camın dibindeeçok fazlaa bi kısmı o görünenn
Benim 3 cepheli her taraf böle evin kuş sesllerii her renk güller çam ağaçları filan
dut böğürtlende var bide camın önünde arkamutfak balkonunun önünde erik ıkmış kendiliğinden üsttem0 adam kesmişş hırsız girermi onlara diyeebüyüyüncee
Yaa ben sizee anlatmadimmmm
Ayy dün bizim apt onunde bi apt bahcesinde kina gecesi kurmuslardii nasil egleniyolar halaylar falann
Biara havaii fisek patlattilar birsuru tam bizim binanin önünde benimki de balkona cikti ben cikmiyom korkudan bisey olur diyee
Diom ya gir iceri bak bisey olur falann neyse ben de ciktim 2 dk izledim iceri girdim anamm bide ne goreyim odanin ortasinda yerde havaii fisek parcasi hani fitil gibi bisey oluyo yaa dumanlar cikarıyoo sicak bidee
Ayy elim ayagim titredi kizz bizim yanimizdan gecip iceri girmiss parça dusunebiliyomusunn ya bize denk gelseydiii :18:
Esime diom acaba vuruldum da hissetmiommu bak sicagiyla hissedilmezz derlerr ustume basima bakiyom ama şoktayim yanii nasil guluyo banaa
Kizz varyaa tam kimvurdu olayi olurdu haaa :18:
Yaa ben sizee anlatmadimmmm
Ayy dün bizim apt onunde bi apt bahcesinde kina gecesi kurmuslardii nasil egleniyolar halaylar falann
Biara havaii fisek patlattilar birsuru tam bizim binanin önünde benimki de balkona cikti ben cikmiyom korkudan bisey olur diyee
Diom ya gir iceri bak bisey olur falann neyse ben de ciktim 2 dk izledim iceri girdim anamm bide ne goreyim odanin ortasinda yerde havaii fisek parcasi hani fitil gibi bisey oluyo yaa dumanlar cikarıyoo sicak bidee
Ayy elim ayagim titredi kizz bizim yanimizdan gecip iceri girmiss parça dusunebiliyomusunn ya bize denk gelseydiii :18:
Esime diom acaba vuruldum da hissetmiommu bak sicagiyla hissedilmezz derlerr ustume basima bakiyom ama şoktayim yanii nasil guluyo banaa
Kizz varyaa tam kimvurdu olayi olurdu haaa :18:
İşte koca değil mi hepsi aynı.. Sonradan burnundan gelecek haberi yok işte
Ay sorma bende mutfak dolapları artı kapılardan nefret ediyorum.. Zaten tayin açıklanmadı açıklansın yapmıycamama oda olmayacak biliyorum
Bende belki bi kadın tutarum diyorum ama benim koca bana çok yardım ediyo ama bakalım ne olur bilmem halıları vercem bende
Ben sosyal bana adaçayı iç dediğinde galiba hamileydim bilemedim şimdi..
Ben saf suya atıp 3-5 dakika kaybattım bide azda değil bayaa atmışım bi yudun içtim zehir gibi sonra bi yudun daha gitmiyo dedim bi yerde hata yaptım galiba meğer her yeri hataymış
Ayy bende gördüğümde kopmuştumm çok anlamlı
Anamm o çiçekelr ne güzel ölee bayıldımmm
Hiç demiyon zaten gelin bahçede kahvaltı yapalım falan diye anca anlatıyon
Aman Allah korumuş bende çok korkarım böle şeylerden düğünde havai fişek hüzel oluyo ama mahalle arasında değil.. Hele silah olayı en nefret ettiğim şey
Bu arada ameliyata az kaldı ama korkma güzel olacak inşAllah ve tüplerede zarar verilmeden olsun bitsin bi hışımda canım
Anammmm
yaa çok tehlikeli işlerrr ne kadar düşüncesizlikkkk
yanmadımı halı filaaannnn
birine geelebilirdi tabi yaaa
Evet benosum az kaldii :18: ama tupler alinacak yanii sadece yumurtaliklara zarar verecekse alinmayip rahimle baglantisi kesilecek
Burda dugun demek silah demek :18: cok kullanirlarr benim tepemde de cok patlattilar altima ettim
Fındoss halida iz kaldii dumani tütüyodu kizz ateşli degildi ama allahtan biyerimize isabet etmemişş
Yine bi kazadan yırttık farkinda olmadan cok sukurr Allah korumuş
Yani git apt tepesinde patlat dimi ne diye asagida bahcede yapiyosun etrafimda birsuru cocuk Allah korusunn
Kuru fasulye yapiciimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?