Ağlayakta gözden mi olak???

gunaydin kizlar,
annemin evi o kadar kalabaliktiki bir turlu gelemedim. ee birde 4 kardes olunca misafir gelmeden bile ev dolup tasiyo yegenler falann

gecmisi pek okuyamadim. herkes iyidir insallahh. bugun hayirlisiyla evime gidecem.

gunaydin kizlar,
annemin evi o kadar kalabaliktiki bir turlu gelemedim. ee birde 4 kardes olunca misafir gelmeden bile ev dolup tasiyo yegenler falann

gecmisi pek okuyamadim. herkes iyidir insallahh. bugun hayirlisiyla evime gidecem.

günaydın ayşecann, kızlarr
bende geçmişi okuyamadım çokk yoğun ve dolu bi haftasonu geçirdim
özel bi gününüzmü vardı neden toplandınız
ben bi geçmişe döneyim ne geyikler yapılmış

Günaydınnnnnn

yelommmmm ne çıktı kızzzzzzz
bende dün eşimin tele falcı bacıyı yükledim ben duştayken mesaj gelmiş adam şok olmuşşş ne kadar doğruuu diyo

ayşemmmm mazeretin kabul edildi sana laf yok arada böle boşlamalar normal :13:

gunaydinn fundosss
kizz şu falci baci ne kadar meshur olduu bizim gelininde falci baciyla munasebeti varmiss dun fal konusu acildi. netten falci baciya yollayalim dediii

gunaydinn fundosss
kizz şu falci baci ne kadar meshur olduu bizim gelininde falci baciyla munasebeti varmiss dun fal konusu acildi. netten falci baciya yollayalim dediii

kizzz pantolonu mu yaktinn adama soyledin miii

bende kenardan sizi izleyim bari pek tınlayan yok :44:

yaa bi sorun var tablete inmiyo sadece belli tellere ondan ablamla idare ediyodum dünde kahve içince kapadım baktım çok anlamlı şekiller var hemen indir dedim attım fotoları yalnız yorumlar şahane vaybeee diyip durdu kociş bide açmış resme bakıyo resmen şuna benziyo filan

evettttttttt hala sölemedimmmm giymedi ya

lizommmm aşkolsunnnn geride durma yanaşşşş dün yorumum vardı senle ilgili okumadınmııı şişkoooooooooo şişkooo

heee okudum alıntıladım tam yazıyordum baktım beni geride bırakmışınız
neyyseee şaka bi tarafa darısı başınıza dicektim, ne tatlı şişko diye bi iltifat ta çok hoş
bunların hepsini biriktiriyorum aynen iade edicem zamanı gelince

yaaa senin gibi incecik narin bi hatunu öle görünce ne bilim yok kızz bebiş çok tatlı duruyo ama yakışmış valla bak ve bence sen hemencik verirsin zaten hem kilo gibi durmuyo şiş gibi duruyo ödem gibi
oğluşun sağlıkla doğsun daaa başka ne isteriz
valla hiç yok diyemicem darısı başımıza olsun duba gibi olim olsun

ben hala adet olmadım ctesi bekliyodummm karın ağrısı şişkinlik bi olsada rahatlasam

kızz 2 gün gecikmiş ağrıları var kendi mi yok ?
senin hiç şaşmazdı ne oldu ki böyle fundoşum test de yapmışsındır eminim. bunu bi araştırmaları lazım doktorlarının

ablamda benim gibi şişmişti doğumdan bi hafta sonra hafif göbüşü kaldı sadece ona güvenip böyle dalgaya alıyorum bende yapısal bişeyse bende onun gibi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…