kızz 2 gün gecikmiş ağrıları var kendi mi yok ?
senin hiç şaşmazdı ne oldu ki böyle fundoşum test de yapmışsındır eminim. bunu bi araştırmaları lazım doktorlarının
ablamda benim gibi şişmişti doğumdan bi hafta sonra hafif göbüşü kaldı sadece ona güvenip böyle dalgaya alıyorum bendeyapısal bişeyse bende onun gibi olurum
yaa bi sorun var tablete inmiyo sadece belli tellere ondan ablamla idare ediyodum dünde kahve içince kapadım baktım çok anlamlı şekiller var hemen indir dedim attım fotoları yalnız yorumlar şahane vaybeee diyip durdu kociş bide açmış resme bakıyo resmen şuna benziyo filan
evettttttttthala sölemedimmmm giymedi ya
lizommmmaşkolsunnnn geride durma yanaşşşş dün yorumum vardı senle ilgili okumadınmııı şişkoooooooooo şişkooo
neyse hic soyleemee belki farketmezzbende bi kere siyah gomlegini yakmistimmm
lizooo sanadaa merhabaa sende iyisindir insallahhh
ben simdi toplanicam kizlarr birazdan benimki gelecekkkk
yaa evet geçen ayda 1 gün gecikti
ağrısı şişkinliği var canım kendisi yok
şu progestanı içtikten sonra böyle oldu haaa
bencede ödemmm inecek oğluşun doğunca
kimyasal gebelik olabilirmi acaba canım, idrar testiyle gözükmeyip erken dönemde kanda gözükebilir ancak :44:
inşallah hakkında hayırlısı olur
benoşun kuzeni mi evlenmiş ayakkabılarını tuttukları fotoya bayıldım
ben bi dolaşmaya çıkım otur otur ayaklarım şişti
kız farketmesede parlarsa ayıp yanii rezil olur giyip giderse
ooo geliyomu bende bu akşam sandıydımmmhadi hasret gideinnn şimdiden gözün aydın
işe gitmicekmi bugün
Sabah gelecekti cnm. Yaa butun sunumu benimki yapmis. Iki gun hep ayaktaymis.Cok yorulmus. Patron izin vermiss. Cok sevindim bendeeeyoksa normalde ise gidecekti bugunde.
Bu arada sagoll canimmmm
yaaa senin gibi incecik narin bi hatunu öle görünce ne bilimyok kızz bebiş çok tatlı duruyo ama yakışmış valla bak ve bence sen hemencik verirsin zaten hem kilo gibi durmuyo şiş gibi duruyo ödem gibi
oğluşun sağlıkla doğsun daaa başka ne isteriz
valla hiç yok diyemicem darısı başımıza olsun duba gibi olim olsun
ben hala adet olmadımctesi bekliyodummm karın ağrısı şişkinlik bi olsada rahatlasam
kimyasal gebelik olabilirmi acaba canım, idrar testiyle gözükmeyip erken dönemde kanda gözükebilir ancak :44:
inşallah hakkında hayırlısı olur
benoşun kuzeni mi evlenmiş ayakkabılarını tuttukları fotoya bayıldım
ben bi dolaşmaya çıkım otur otur ayaklarım şişti
Selammm kızlarrrr
Fundaaa öle deme büyük konuşma genede sen canım.. Hamiş ol ama duba gibi de olma sonrası sıkıntı
Liziiim memleketime geldim çok yağmurluydu ama güzeldi.. O fotoya bende bayıldım fotoğrafçı çektirdi güzelde oldu
Ayşeemm gözün aydın olsunnn
iyi yapmışşşş ozaman vurur kafayı yatar heralde yada beraber takılırsınız hava çok güzellll
Buyuk ihtimalle kafayi vurup yatacak. Sesi cok yorgun geliodu. Kiz bende 2 gundur uyuyamadimm. Kac sene yattigim yatagimda
Insanin evi gibisi yok cidden. Allah kimsenin evini eksik etmesinn.
Sagol benosummm. Seninde fotolara bayildimmm. Esinlede arayi duzeltmissin sevindimmm.
ooooo ne sandınız benim gibi eskide değilsinizkii durun daha nolduuuinsan nasıl arıyo valla evini yatağını kendi eşyalarını yastığını nevresimini bile
amiiin canımmmm
ya benoş elbiseyi gerçekten baştan yaratmış çokta iyi yapmış eskisinden eser yok
pembişte çok yakışmış amaa canlı renkler çok yakışıyo kızımıza
Hosgeldinn yelommmmSelam canlarrrr
Aysecan gozun aydinn kocan gelmissss
Lizim bence de tatli bi hamile olmussun yakişmiş da verirsin dogumdn sonra bence de
Kiz fındaaa daha olmadınmı sen yaaaaa :26:
Benosss
Sosalll nerde yineeeee
Size musait bi zamanda yazacam falı dun eşim de şokkkk
ooooo ne sandınız benim gibi eskide değilsinizkii durun daha nolduuuinsan nasıl arıyo valla evini yatağını kendi eşyalarını yastığını nevresimini bile
amiiin canımmmm
ya benoş elbiseyi gerçekten baştan yaratmış çokta iyi yapmış eskisinden eser yok
pembişte çok yakışmış amaa canlı renkler çok yakışıyo kızımıza
Selam canlarrrr
Aysecan gozun aydinn kocan gelmissss
Lizim bence de tatli bi hamile olmussun yakişmiş da verirsin dogumdn sonra bence de
Kiz fındaaa daha olmadınmı sen yaaaaa :26:
Benosss
Sosalll nerde yineeeee
Size musait bi zamanda yazacam falı dun eşim de şokkkk
En cokta kocasini ariyorr
Kizz bende o konularda yetenekli olmayi cok isterdim.
Ama dedigin gibii canli renkler cok yakisiyor kizimizaa
Cansın yaaa çok merciii
O nar çiçeğini de gelinin diğer kardeşinin düğününde giydiydim
anam bu düğünler öldürüyo adamı ama karar kıldım gezerken düğünlük bi elbise buldum mu alıcam lazımken bulunmuyor
Yelooo hoşgeldin ve bende çok merak ediyorum falı ya ne zaman yazıcaksın bekletme çok bizi
Bnde geldim cnlarim
Benim kociste geldiAy ne özlemişim hasret giderdik bbizde ise gitmedi izinli bugün evde bıraktım okula geldim
Kız yelizz çatlattin bizi sen şimdi kahvaltı yapar gelirsin bizde burda meraktan telef oluruz
Fundosum bi daha mı test yapsan yaa :26: ınss Bebistir kız
Ayşem oh senin kociste gelmiş şükür kavuşturanaBnde dün gece uyuyamadım sabah 7 buçuk ta ayaktaydim. ..
Lizom bnde baktım çok tatlısın kuzum masallah ikinize
Benosumm hamarat bacım benim
Sosyalcan
oooooanlaşılmıştırrr kızzz anlamadığım senin kociş niye kaldı okadar anıtkabire gitmedilermi burda gece yola çıkıp sabah ziyaret hemen dönüyolar aynı gün
he yaa yeliz anlat çatlatmaaa
testmii hayır beklicemmmbu defa inat ettim oğlak inadı
kız sen nerden baktın lizoyaaa
Kuzum öğrencileri götürdüler bi etkinlik için haftasonu için ayarlanmisti Otel ucak fln gitmişler kuzum anitkabire ..
Ee Tmm yapma yarın belki :26:
Kuzum kocişin face ten baktım yerde oturmuş.. gozukuyo arama yapınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?