Ağlayakta gözden mi olak???

yaa evet geçen ayda 1 gün gecikti
ağrısı şişkinliği var canım kendisi yok
şu progestanı içtikten sonra böyle oldu haaa

bencede ödemmm inecek oğluşun doğunca

neyse hic soyleemee belki farketmezz bende bi kere siyah gomlegini yakmistimmm

lizooo sanadaa merhabaa sende iyisindir insallahhh
ben simdi toplanicam kizlarr birazdan benimki gelecekkkk

neyse hic soyleemee belki farketmezz bende bi kere siyah gomlegini yakmistimmm

lizooo sanadaa merhabaa sende iyisindir insallahhh
ben simdi toplanicam kizlarr birazdan benimki gelecekkkk

kız farketmesede parlarsa ayıp yanii rezil olur giyip giderse

ooo geliyomu bende bu akşam sandıydımmm hadi hasret gideinnn şimdiden gözün aydın
işe gitmicekmi bugün

yaa evet geçen ayda 1 gün gecikti
ağrısı şişkinliği var canım kendisi yok
şu progestanı içtikten sonra böyle oldu haaa

bencede ödemmm inecek oğluşun doğunca

kimyasal gebelik olabilirmi acaba canım, idrar testiyle gözükmeyip erken dönemde kanda gözükebilir ancak :44:
inşallah hakkında hayırlısı olur
benoşun kuzeni mi evlenmiş ayakkabılarını tuttukları fotoya bayıldım
ben bi dolaşmaya çıkım otur otur ayaklarım şişti

o nasıl oluyo kızzzz :44: canım idrar yapmadımki gecikme yokken taaa salı yapmıştım oda meraktan
ama bi belirti yok zaten adet olacam gibiyim her an gelecek gibi bi wc gidiyorum bi geliyorum

kız benoş ankaraya geldi yaaaa

yürü canım gel yine

kız farketmesede parlarsa ayıp yanii rezil olur giyip giderse

ooo geliyomu bende bu akşam sandıydımmm hadi hasret gideinnn şimdiden gözün aydın
işe gitmicekmi bugün

Sabah gelecekti cnm. Yaa butun sunumu benimki yapmis. Iki gun hep ayaktaymis.Cok yorulmus. Patron izin vermiss. Cok sevindim bendeee yoksa normalde ise gidecekti bugunde.

Bu arada sagoll canimmmm

Sabah gelecekti cnm. Yaa butun sunumu benimki yapmis. Iki gun hep ayaktaymis.Cok yorulmus. Patron izin vermiss. Cok sevindim bendeee yoksa normalde ise gidecekti bugunde.

Bu arada sagoll canimmmm

iyi yapmışşşş ozaman vurur kafayı yatar heralde yada beraber takılırsınız hava çok güzellll

Selammm kızlarrrr

Fundaaa öle deme büyük konuşma genede sen canım.. Hamiş ol ama duba gibi de olma sonrası sıkıntı

Liziiim memleketime geldim çok yağmurluydu ama güzeldi.. O fotoya bende bayıldım fotoğrafçı çektirdi güzelde oldu

Ayşeemm gözün aydın olsunnn

doğru diyosunnn şimdi hasretim diye demesi kolay bi hamile kalsam bu defa ne sıkıntılarım başlar benim ahh bennn ahhh
kız zaten ailenin tek zayıf bayanı benim amaninn olmim doğru dedin

iyi yapmışşşş ozaman vurur kafayı yatar heralde yada beraber takılırsınız hava çok güzellll

Buyuk ihtimalle kafayi vurup yatacak. Sesi cok yorgun geliodu. Kiz bende 2 gundur uyuyamadimm. Kac sene yattigim yatagimda
Insanin evi gibisi yok cidden. Allah kimsenin evini eksik etmesinn.

Sagol benosummm. Seninde fotolara bayildimmm. Esinlede arayi duzeltmissin sevindimmm.

ooooo ne sandınız benim gibi eskide değilsinizkii durun daha nolduuu insan nasıl arıyo valla evini yatağını kendi eşyalarını yastığını nevresimini bile
amiiin canımmmm
ya benoş elbiseyi gerçekten baştan yaratmış çokta iyi yapmış eskisinden eser yok
pembişte çok yakışmış amaa canlı renkler çok yakışıyo kızımıza

Selam canlarrrr
Aysecan gozun aydinn kocan gelmissss
Lizim bence de tatli bi hamile olmussun yakişmiş da verirsin dogumdn sonra bence de
Kiz fındaaa daha olmadınmı sen yaaaaa :26:
Benosss
Sosalll nerde yineeeee
Size musait bi zamanda yazacam falı dun eşim de şokkkk

En cokta kocasini ariyorr

Kizz bende o konularda yetenekli olmayi cok isterdim.
Ama dedigin gibii canli renkler cok yakisiyor kizimizaa

Hosgeldinn yelommmm
Sagol canimm. Hazirlandim bekliomm
Falini merakla beklioruzzz
Fundostan her an bi supriz gelebilirrr.

Cansın yaaa çok merciii

O nar çiçeğini de gelinin diğer kardeşinin düğününde giydiydim
anam bu düğünler öldürüyo adamı ama karar kıldım gezerken düğünlük bi elbise buldum mu alıcam lazımken bulunmuyor

Yelooo hoşgeldin ve bende çok merak ediyorum falı ya ne zaman yazıcaksın bekletme çok bizi

En cokta kocasini ariyorr

Kizz bende o konularda yetenekli olmayi cok isterdim.
Ama dedigin gibii canli renkler cok yakisiyor kizimizaa

yelommmm çabuk anlat şu falıııııı ama hakaten şo kediyo bu fallar haaa

yaaa ben yine g.t olmayım diye bekliyorum kırmızıları

ayşemmmmm aynen öle vallahiiiii kıymetini biliyo insan Allah başımızdan eksik etmesin onlarııı

benoş çok haklısın kızzzzz öle zamanlarda bulunmuyıo bulunanlarda hep aynı sanki pişti olma korkusu filan

Bnde geldim cnlarim

Benim kociste geldi Ay ne özlemişim hasret giderdik bbizde ise gitmedi izinli bugün evde bıraktım okula geldim

Kız yelizz çatlattin bizi sen şimdi kahvaltı yapar gelirsin bizde burda meraktan telef oluruz

Fundosum bi daha mı test yapsan yaa :26: ınss Bebistir kız

Ayşem oh senin kociste gelmiş şükür kavuşturana Bnde dün gece uyuyamadım sabah 7 buçuk ta ayaktaydim. ..

Lizom bnde baktım çok tatlısın kuzum masallah ikinize

Benosumm hamarat bacım benim
Sosyalcan

ooooo anlaşılmıştırrr kızzz anlamadığım senin kociş niye kaldı okadar anıtkabire gitmedilermi burda gece yola çıkıp sabah ziyaret hemen dönüyolar aynı gün

he yaa yeliz anlat çatlatmaaa

testmii hayır beklicemmm bu defa inat ettim oğlak inadı

kız sen nerden baktın lizoyaaa

Kuzum öğrencileri götürdüler bi etkinlik için haftasonu için ayarlanmisti Otel ucak fln gitmişler kuzum anitkabire ..

Ee Tmm yapma yarın belki :26:

Kuzum kocişin face ten baktım yerde oturmuş.. gozukuyo arama yapınca

Son düzenleme:

ohhhhh ne güzelmiş yaaa o sınıf öğr. heralde
bakalım twinim gelir gibi hissediyorum olaki gecikti bi test patlatırım ne demek

haaa ona herşey serbest senin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…