ohhhhh ne güzelmiş yaaa o sınıf öğr. heralde
bakalım twinim gelir gibi hissediyorum olaki gecikti bi test patlatırım ne demek
haaa ona herşey serbest senin yok
Evet kuzum zihinsel engelliler ogrtmni
Inss gelmez kuzum gelmesinde topiğe bomba düsür
Sorma kuzum gerek görmüyo acmama herkes bnde ekli takip et dio.
yaaa bak bunu bilmiyordummm ne kadar güzel yaa eşin çok güzel ayrıcalıklı bir iş yapıyor
evet haklı adamın gizlisi saklısı yok ortak ark. larda varsa oda mantıklı
inşallah canım beni kıllandırma kızzzz
Twincan sen dun yazmissin kuzum da ben banyoya girmistim ciktim kurulandim vs cok gec gordum yatarkenBnde geldim cnlarim
Benim kociste geldiAy ne özlemişim hasret giderdik bbizde ise gitmedi izinli bugün evde bıraktım okula geldim
Kız yelizz çatlattin bizi sen şimdi kahvaltı yapar gelirsin bizde burda meraktan telef oluruz
Fundosum bi daha mı test yapsan yaa :26: ınss Bebistir kız
Ayşem oh senin kociste gelmiş şükür kavuşturanaBnde dün gece uyuyamadım sabah 7 buçuk ta ayaktaydim. ..
Lizom bnde baktım çok tatlısın kuzum masallah ikinize
Benosumm hamarat bacım benim
Sosyalcan
Kizzzz ben fal baktirmamaya soz vermistim kendime ama binnaz ablada fal puanim varmiss son kez onu kullaniim dedim
Tarotta ozel soru soruyosun ben de bukez hususi sormadim sadece iş ve ozel hayat yorumlar dedim
Kadin istee maddi konularda aile iliskilerinin zedelendigini soylemiş ki evett esimin ailesiyle maaleseff :26:
Benim bi ugras icerisinde oldugumu temmuz-agustos gibi resmi kurumla alakali bekledigim şeyin gerceklesecegini soylemiss (insallah) cunku var boyle bi beklenti
Bunun gibi birsuru sey ama tutarli yani hepsi gercektenn
Ha mesela eşini kiskanmana gerek yok sana cok bagli
Bide sen bulundugun cevreden daha ustün birisin insanlarla iliskilerinde buna gore davran mesafe koy arana demissbuda eşimin bana en cok soyledigi sey kardesleriyle kendimi bir tutmam cunku pokunu cikardilar artikk
Neysee simdi demis kii.seni bi zafer bekliyo.başak ve terazi aylarinda sen cok ugrastigin bir yolda birsey kazanacaksın.birsey elde edeceksin bu senin zaferin olacak.yani eylul ekim ayları
Tabi ben kadina kendimle ilgili bisey yazmadigim icin kadin da tereddutlu konusmus
Diyoki bu aylarda ben senin cocuk sahibi olacagini goruyorum.yani belki hamilesin ozaman dogacak yada ozaman hamile
Olacaksin bilemiyorum ve bi erkek cocuk dedi :1
Eylul ekim aylari sana hayatta buyuk ve cok guzel seyler getirecek köklü degisiklikler yapacakk
Sonraaa daha baska seylerden bahsettii falin sonunda durduu bidaha dedii.yani evet yaa ben bu eylul ekimde net bisekilde bebek görüyorummm
Haa bideee cok ruya goruyosun cok anlatiyosun.Senin ic dunyan cok derin aslinda bu ruyalari kendin gelecegine yon vermek icin kullanmalisin cunku ruyaların boş ruyalar degil dedi
Bidee gelecekte cok yuksek yerlerde gozukuyomuşumm
Haa bideee bulundugun yerden gitmeyi cok istiyosun dedi.Ama bisey olacak bi engel ama bu iyi bi engel ve gidemeyeceksin,belki daha ileri zamanlarda olabilir ama simdilik bisure orda kalicak gozukuyosun dedi
Yaa daha aklima gelmiyo.
Haa bide kendini herkesten cekmissin eskisi gibi girişken degilsin kimseye dokunmayayim kimse bana dokunmasin havasindasinn dinleniyosun dedi
Twincan sen dun yazmissin kuzum da ben banyoya girmistim ciktim kurulandim vs cok gec gordum yatarken
Yoksa yazardim kizzzz
Sıkıntı değil kuzum rahatladım şimdi
Kız baya uzun yazmış desene anam çoğu doğru dimi
Yelizim ay ınss ss bak eylül ekim demiş ameliyatı ertelemesen iyi olcek
Rabbim in izniyle gelecek bebiş
Ama baya iyi şeyler söylemiş kız ücret li mi tarot :26:
evet rahatlamış belli o gün çıldırmıştı
yaa bi yakınımda taksimde bi tarotçudan bahsetti ama kadın dehşey bişeymiş iranlıymış
bende onamı gitse napsam olay kadın yalnız
kız buda çok iyiymiş haa ücretlidir tabiiii kaç kayme kıız
kız anammmmm nasıl bi yorum buu çok doğru gerçektende
ayyyy bebişmiii eylül ekimmiiii allahım nolurrr bu zaten istediğin ve bizimde onayladığımız zaman dilimibide erkek kim bize demişti kız senle bana oğlan die banada falcı bacı hep oğlan diyo
kızıım rüyalar köpekler boşa havlamıyo iştee sana mesaj iletiyo çek elini eteğini diline almaya değmezzz kendi kanından canından olan kocan söylüyo saf bırak şunları beee
inşallah beklediğin hayırlı iş haberleri gelir canımm
valla fal şahane
Ben mi cildirmistim kız ne ara
Ya bu telden olan ne kdar ki ay ben kanlı canlisina gidince korkarım kız
Ben mi cildirmistim kız ne ara
Ya bu telden olan ne kdar ki ay ben kanlı canlisina gidince korkarım kız
Evet canmm hep bahsettigim tarihler
Evet ben oyle diyorum
Sosyal de oyle tahmin koymustu ortayaa senle bana erkek twinle benosa kiz diyee
Valla Allah bilir tabi ne olacagini ama insallah gonlumuzden gecen olurr insallahhh
Valla 15 e var 20 ye var
Benim 250 puanim varmiss iyilerden birine baktirdimm 22.5 tu ucreti
Twincan kahve fallari 10 - 15 falann
Ayy kendimi reklam yapiyo gibi hissettim haa
Kuzum hayırlısi Allahtan kendini kaptirmadiktan sonra bişey olmazEvet canmm hep bahsettigim tarihler
Evet ben oyle diyorum
Sosyal de oyle tahmin koymustu ortayaa senle bana erkek twinle benosa kiz diyee
Valla Allah bilir tabi ne olacagini ama insallah gonlumuzden gecen olurr insallahhh
Valla 15 e var 20 ye var
Benim 250 puanim varmiss iyilerden birine baktirdimm 22.5 tu ucreti
Twincan kahve fallari 10 - 15 falann
Ayy kendimi reklam yapiyo gibi hissettim haa
yaaa çok heyecanlı oluyo kızz
bende birkez izmirde yunan br kadına baktırdım yüzüğümü çıkardım anlamasın die eşim ingilteredeydii
anaaam kadın direk dedi eşin yurtdışında denizi bol bi yerde
çok güzel şeyler sölemişti ama aklıma hep takılır çocukların yurt dışında yetişecek demişti
dönüp dolaşıp yine gidecezmi ne :44:
Belli mi olur kizzz gidersiniz belki deeeyaaa çok heyecanlı oluyo kızz
bende birkez izmirde yunan br kadına baktırdım yüzüğümü çıkardım anlamasın die eşim ingilteredeydii
anaaam kadın direk dedi eşin yurtdışında denizi bol bi yerde
çok güzel şeyler sölemişti ama aklıma hep takılır çocukların yurt dışında yetişecek demişti
dönüp dolaşıp yine gidecezmi ne :44:
Kuzum hayırlısi Allahtan kendini kaptirmadiktan sonra bişey olmaz
Cnm ınss içinizden geçenler olur ay bnde kız çok istiyorum yaa
Nasıl puan birikiyo cnmm bnde çok cahil kalmışım yaff
kuzum işte doğru şeyler soyluyolr ya ben ondan korkuyorum
Ay yurtdisina gitmekmi..
Belli mi olur kizzz gidersiniz belki deee
Twinim gecmis zamanda cok fal baktirdigim icin ouan birikmis her baktirdigin falda belli bi puan aliyosunn
Bide kardesim falannda hep benim hesabimdan baktiriyodu ondan yani
Bidaha baktirmam zatenn
gidelim dememi bekliyo dört gözle bende iş yok yoksa bi dakka durmazz
gelecek ne hissederim bilinmezzzz gidişat kötü belki kaçarım öle bi şansımız varken
ayşe hanım nerlerde acepanam bunlarda kocalara kavuştular dünya durdu
ne kıymetli kocaları varyaaa sanki dersin kaç ay ayrı kalmışlar ben gibi 3-4 ay bekleseydiniz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?