Ağlayakta gözden mi olak???

yooo ne nazlanması ben hayret ediyorum bile ayşeme sana sosyale çok iyi gidiyosunuz valla maşallah hiç yakınmıyorsunuz
bide en önemlisi sen artık ağırlaştın görüyoruz bunu ve işe gidip geliyosun bu durumda elbette sıkıntıların olacak canım benim
dayanmaktan başka çaren yok canım çok az kaldı işe veda ne zamandı..
diş ağrısıda çok kötüüü :26: Allah yardım etsin lizom yaa gerçekten zordur bak ben 2 günlük adet sancısını takıyorum kafaya ağrırmı acaba diyorum daha gelmeden
sen sürekli o haldesin şehzade bi teşrif etsinde acısını çıkarırsın emzirirken koklaya koklayaa

sen regl oldunmu fundoş dün bi çıktım giremedim bida

eli kulağında
ama gelmediği için geriliyorumda çünkü 21 inde gidiyorum yaa geciktikçe benim yum. da ileri sarıyo
tam ben yokken olcak kesin
yok yaa ben aşılamaya iyice sardım

2 temmuzda ama erken ayrılıcam. az önce haftaya rapormu alsam diyodum ki iki arkadaş benden önce davranıp izne çıkacağını söylediler. haftaya da gelirim bida gelmem sanırım. insanın neresi ağrırsa canı ordadır fundoşum kıyaslama hiç senin çektiğin ağrı da hiç kolay değil. walla ayşe söylemiyor mu yoksa gerçekten iyi mi bilmiyorum ama maşallah ona
eli kulağında
ama gelmediği için geriliyorumda çünkü 21 inde gidiyorum yaa geciktikçe benim yum. da ileri sarıyo
tam ben yokken olcak kesin
yok yaa ben aşılamaya iyice sardım

test yaptınmı yaa ilk defa bu kadar gecikti dünde eli kulağındaydı

canım yok yaaa belli yani gelecek bi belirti olması lazım yokki aynı iştee bugünde gelmezse yapayım hatrınız için

canım yok yaaa belli yani gelecek bi belirti olması lazım yokki aynı iştee bugünde gelmezse yapayım hatrınız için

bak yaa hatrınız için diyo kızz belirti adet belirtileriyle aynı oralara takılma, en büyük belirti adet gecikmesi zaten yoksa da bil ona göre bekle. negatif çıkarsa hemen arkasından geliyo kanama psikolojik heralde

Son düzenleme:

doğru diyosun canım hep öyle oluyo bu şekilde gerildikçe uzuyo
ama inan ağrılar filan tam adet olacak gibi hiçmi başka belirti olmaz yaaa eğer olsa bişey
akşama kadar gelmezse yaparım test canım

doğru diyosun canım hep öyle oluyo bu şekilde gerildikçe uzuyo
ama inan ağrılar filan tam adet olacak gibi hiçmi başka belirti olmaz yaaa eğer olsa bişey
akşama kadar gelmezse yaparım test canım

halsizlik tansiyon düşmesi vs gibi olabilir belki ama hiiiç belirti olmayanlarda var biliyosun örnek ben
tamam canım akşama kadar bekle olmazsa eve gidince yaparsın

halsizlik tansiyon düşmesi vs gibi olabilir belki ama hiiiç belirti olmayanlarda var biliyosun örnek ben
tamam canım akşama kadar bekle olmazsa eve gidince yaparsın

ben bence çok belirgin ham. belirtileri yaşıycam
çünkü hep böle yaşıyorummm olmuyoo şuan göğüsler patlayacak gibi ağrıyo ama uçları filan değil kenarları
göbişim şişti gerginim ateş basıyo karnımda ağrı hafiften yani nerdeyse ağrı kesici alacamdaaa iyice geciktirir diye tutuyom kendimi
bunlar hep yaşadığım şeyler ekstra bişey yok
aşılamada aşılama bi yaptırsaydım hayırlısıyla oda tutmuyomuşşş

Son düzenleme:

tabii sen kendini iyi bilirsin canım kaç aydır hep bugün olcam dedin oldun.
olacak aşılama sen bi tatilini yap kendine gel düşüncesiz stressiz güzel yumurtalar yetiştir sağlıklı sıhhatli bi bebiş olsun o yumurtalardan

ya bide en çokta niye istiyorum biliyomusun aylardır hatta 1,5 yıldır düşünsene sürekli takip ha bugün ha yarın şartlandırıp zevkide olmuyo
onda en azından böle bişey yok zamanı belli uygulama belli bide onu denim ne kaybederim
inşallah canımmmmmm
kıııızzz doğumda benim adımı söyle haaaa yada sırayla hepimizin ama en eskietek benim bak
normalmi olcaktı senin belli değil dimii son ana kadaar

Gunaydin kizlarrrr
Ayyy gece hic uyuyamadim sicaktan saga don sola don sabahu zor ettim. Esimi yolladiktan sonra dalmisim. Simdi gozumu actimm.

Fundos sorma valaaa. Sanki antebe alisverise gitmiss

Yaaa oh olsun muuu,cadi seniii ben sadece isim olunca gelemiyorum bunu en iyi sen biliyosunnn,yoksa keyfe yada sadece canim sikikinca kulupte takilayim zaman gecsin demiyorummm

Lizocuk gunaydinnn
Gecmis olsun ama o agrilar kaslardan gelio buyuk ihyimal. Uyusmalarin baslio. Her sabah bileklerini 5 dk. Once saga sonra sola cevir. Yoga hareketlerinden. Sana hep netten bak demistim. Aynisini ayak bileklerinede yap.
Daha cok hareket var ama agir olmayanlarini netten bak yap.
Kizz aysenin gercekten mi agrisi yok demissin yok varda caktirmiyorummm
Yaa masallahh iyiyim ben. Sadece bel agriilari. Oda olagan bisey zaten. Bakalim sonuna kadar nasi gidecem.
Rabbim tum dogaracaklara kolaylik versinn.
Bu arada hastaligida atlattim cok sukur. Dun k.validem diyoki annesi iyi bakmis hastaligi gecmiss

doğumda unutmayacağım başlıca isimler ablam ve sen canım yelizi benoşu da sölicem ama twinimin gerçek ismini bilmiyorum normal doğum olcak büyük ihtimal çünkü zekai tahirde yapcam doğumumu orda kolay kolay sezeryana almıyolar.

kız şaka beeee laf ebesi mubarek biliyom ben seni ayol

lizommm al sana akıl küpüüü hemen çözüm yolu bulunduuu maşallahh
tamamen geçtimi canım bak yine yakınıyorsun sıcaklardan yine kapma şifayı dikkatli ol

anamm ablanı unutmuştum lizommm doğru öncelik onunn
ozaman normal doğumda bana istediğin kadar sövebilirsinnnnnnnnnnn
kız sen doğuma girmeden bizde burda dokuz doğururuzzzzzzzzzz

geçmiş olsun ayşecann
kızz gerçekten işe yarıyomu ki denemekle bişe kaybetmem bakayım hemen videolara
inşallah sonuna kadar böyle gidersin

kız walla herşeyi biliyor bu kız
ben giderken buraya yazarım hemen öyle tek başına doğurmak yok biliyorum ki hepiniz benle birlikte olcanızz
ayyy seviyorum sizi kızzz enerjimi getirdiniz iki dk da

benim yazın sıcakta el ve ayaklarım hep şişerrr ablamında öle dr. demişki parmak ucunda yüksel arada öle basıp tekrar kalk aynı hareketi die bende onu yapıyom arada
ayşem bana grede varmı bişeyler kızzzz

dün eşim bana dedikiii popomda baldırlarında selülitler ne kadar çooook nolmuş sanaaa
gülerek sölüyooo
bende tırstım tabi sonra diyorumki çokmu gerçekten anaa taktıı diyo
bide diyoki koyunların arkasında yağ birikir yaaa orda top gibi taşırlar öle yağ dötünde birikmiş senin
şimdi düşünüyomda bu turda mayo giymim diyemi yapıyo yaaaa :84:

ayy siz karı koca çok komiksiniz benzettiği şeye bakk koyunların arkasındaki yağ kızz kesin kafana takılsında tatilde rahat rahat giyeme diye yapıyo ne sinsi bu kocalarr durdu durduda şimdi mi aklına geldi

Kiz o soyledigin hareketi her sabah yapiorum ben,yoga hareketlerinden. Hoca en onemli hareket demisti. Hamilelikte kramplari onlemek icin. Sende duzenli yap canim. Vucudunu aciyosun hem.
Yaa onlardan bendede vardi. Ama senin adam biraz abartio bence. Sen takilma onaaa. Mayo icin yapio olabilirr

Sagol lizoss. Insalah agrilarina iyi gelirrr. Birde yere dizlerini ve ellerini koy. Kopek durusu gibi. Sonra belini indir kaldir. Vucudunu saga sola at. 5 dk yap bunu. Vucufun oyle bi rahatliyorkii.

Ablaninda hayirlisiyla bebisi gelir insallah en kisa zamandm adini ozelden yaz bende dogumda soylerim.
Birde kendini normal dogum diye sartlandirma lizom. Hakkima hngisi hayirlisiyla oyle olsun. Tabiki gonlumuz normalden yana,sende istiyosun biliorum bakalim nasibimiz hangisinde. Birde persembe beraat gecesi. Bizimkilerde Allahin izniyle bu sene dogacaklari icin berat gecesinde kayitlara gececekler. Bol bol dua edelim o gecedeee.
Hepinize dua edecemmm,Rabbim oyle mubarek geceleri gormeyi hep nasip etsin bizeee

ayy siz karı koca çok komiksiniz benzettiği şeye bakk koyunların arkasındaki yağ kızz kesin kafana takılsında tatilde rahat rahat giyeme diye yapıyo ne sinsi bu kocalarr durdu durduda şimdi mi aklına geldi

dimi yaniiii yaa haklılık payı yokmu vaaaaaaaaaaar bende farkındayım artık genç kız deilim yaniiiii gitmiyoo fazlalaştı o selülit zıkkımı ama pat diyede sölenmezkiiii
hiç öle eleştirileri yoktur haa önem vermez kiloya bakıma filan nasıl söledi hayret ettim
heee koyun arkasında

gerçekten rahatlatıcı bi hareket amaa

kız o hareketi nasıl yapacak koca göbekle ben şimdi düşündüm yapmayı zor olmazmııı

ben ilk doğum lizonun diye sölemiştim ama unutmadımmm sıra sanada gelcek ayşe hanımmm ama sölememe gerek yok sanırım
aaa evetttt mübarek geceye az kaldııı bol bol dua canlarım
kız berat ismide çok güzelmiş ha şimdi düşündümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…