yerçekimine karşı koyabilirsem yaparımKiz o soyledigin hareketi her sabah yapiorum ben,yoga hareketlerinden. Hoca en onemli hareket demisti. Hamilelikte kramplari onlemek icin. Sende duzenli yap canim. Vucudunu aciyosun hem.
Yaa onlardan bendede vardi. Ama senin adam biraz abartio bence. Sen takilma onaaa. Mayo icin yapio olabilirr
Sagol lizoss. Insalah agrilarina iyi gelirrr. Birde yere dizlerini ve ellerini koy. Kopek durusu gibi. Sonra belini indir kaldir. Vucudunu saga sola at. 5 dk yap bunu. Vucufun oyle bi rahatliyorkii.
Ablaninda hayirlisiyla bebisi gelir insallah en kisa zamandm adini ozelden yaz bende dogumda soylerim.
Birde kendini normal dogum diye sartlandirma lizom. Hakkima hngisi hayirlisiyla oyle olsun. Tabiki gonlumuz normalden yana,sende istiyosun biliorum bakalim nasibimiz hangisinde. Birde persembe beraat gecesi. Bizimkilerde Allahin izniyle bu sene dogacaklari icin berat gecesinde kayitlara gececekler. Bol bol dua edelim o gecedeee.
Hepinize dua edecemmm,Rabbim oyle mubarek geceleri gormeyi hep nasip etsin bizeee
genç kız değilmisindimi yaniiiiyaa haklılık payı yokmu vaaaaaaaaaaar bende farkındayım artık genç kız deilim yaniiiii gitmiyoo fazlalaştı o selülit zıkkımı ama pat diyede sölenmezkiiii
hiç öle eleştirileri yoktur haa önem vermez kiloya bakıma filan nasıl söledi hayret ettim
heee koyun arkasında
yerçekimine karşı koyabilirsem yaparım
ablamın adı şengül canım istediği ay hamile kalabiliyor ama yaşamıyor bebek sebebi senelerce araştırıldı her tedavi uygulandı ama sonuç yok
tabiki hakkımızda hayırlısı gizliden sezeryanda düşünmüyor değilimnasıl hayırlı olacaksa bizim için o olsun
benimde dualarımda herkes, perşembe geceside çok değerli bi gece Allah güzel yazılar yazsın herkese
genç kız değilmisinbu genç kızlık ne kadar kısa bi vakit hemen geçiyo keşke 30 olsam diye bi film vardı o geldi aklıma, güzel yaştasın kız
benim koca çok önem verir kiloya kendi ailelerinde yapısal hepsi normalin üstünde kilosu çok müsaitler kilo almaya, ben azcık alsam hemen yeter derdi duuurr
yerçekimine karşı koyabilirsem yaparım
ablamın adı şengül canım istediği ay hamile kalabiliyor ama yaşamıyor bebek sebebi senelerce araştırıldı her tedavi uygulandı ama sonuç yok
tabiki hakkımızda hayırlısı gizliden sezeryanda düşünmüyor değilimnasıl hayırlı olacaksa bizim için o olsun
benimde dualarımda herkes, perşembe geceside çok değerli bi gece Allah güzel yazılar yazsın herkese
genç kız değilmisinbu genç kızlık ne kadar kısa bi vakit hemen geçiyo keşke 30 olsam diye bi film vardı o geldi aklıma, güzel yaştasın kız
benim koca çok önem verir kiloya kendi ailelerinde yapısal hepsi normalin üstünde kilosu çok müsaitler kilo almaya, ben azcık alsam hemen yeter derdi duuurr
ben neden hamile kalamıyorum bu kadar zormu herkes şak diye hamile kalırken diyorum ama öyleside çok zoorr :26:
amiiin canımmmmm önce siz sağselim doğumunuzu yapın çok yaklaştı şaka maka
orta yaş bizim artıksosyal benoş ben dimi kızzzzz
kız benimkine ben diyince kilo aldım vercem diyete başlim sakınn saçmalama ne kilosu amaan boşver al gitsin yapardııı
bu neee şok oldum öle söleyinceeee
Ne orta yasi kizz.yok artikk. Alti ustu aramizda 5 yas var yapmayin etmeyin yaa. 40 tan sonra orta yas kavrami baslio. Hem yasin ne onemi var icin onemli. Sen benim gozumde daha 18 liksin fundamm:118::118:
bayadır şiş ama onun ağrısı başka zonkluyo şişince, bu kemik ağrısı kalsiyum magnezyum b12 biri azalmıştır heralde. bazen diyorum gelsin artık bitsin bu işkence sonra sabır sabır diyorum iki hafta daha dursunkarnım şekilsiz şekillere giriyo biyerden bi bastırıyo bütün vücuduyla ağlayasım geliyo artık Allahım affetsin dayanamıyorum artık diş ağrım da başladı yemek yiyemiyorum sankide kimse beni anlamıyo nazlandığımı sanıyolar
doğumda unutmayacağım başlıca isimler ablam ve sen canımyelizi benoşu da sölicem ama twinimin gerçek ismini bilmiyorum normal doğum olcak büyük ihtimal çünkü zekai tahirde yapcam doğumumu orda kolay kolay sezeryana almıyolar.
Kiz o soyledigin hareketi her sabah yapiorum ben,yoga hareketlerinden. Hoca en onemli hareket demisti. Hamilelikte kramplari onlemek icin. Sende duzenli yap canim. Vucudunu aciyosun hem.
Yaa onlardan bendede vardi. Ama senin adam biraz abartio bence. Sen takilma onaaa. Mayo icin yapio olabilirr
Sagol lizoss. Insalah agrilarina iyi gelirrr. Birde yere dizlerini ve ellerini koy. Kopek durusu gibi. Sonra belini indir kaldir. Vucudunu saga sola at. 5 dk yap bunu. Vucufun oyle bi rahatliyorkii.
Ablaninda hayirlisiyla bebisi gelir insallah en kisa zamandm adini ozelden yaz bende dogumda soylerim.
Birde kendini normal dogum diye sartlandirma lizom. Hakkima hngisi hayirlisiyla oyle olsun. Tabiki gonlumuz normalden yana,sende istiyosun biliorum bakalim nasibimiz hangisinde. Birde persembe beraat gecesi. Bizimkilerde Allahin izniyle bu sene dogacaklari icin berat gecesinde kayitlara gececekler. Bol bol dua edelim o gecedeee.
Hepinize dua edecemmm,Rabbim oyle mubarek geceleri gormeyi hep nasip etsin bizeee
yaaaaaaaaaaaaa ben gidiyom leeennnnnn kendimi dükkan sahibi gibi hissettim sabah 8,30 kepenk açldı müşteri bekliyoo
ayşeninde dediği gibi bugün işler kesat ben kapim gidim en iyisi tükanı
hadeee eyvallah
Tembel ev hanimii geldiii
Anamın demesiyle gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmezz
Oncelikllee lizimm dogumun hangi sekli senin icin hayirli olacaksa oyle olsun insallahhh
Allah ablana da saglikli bir gebelik ve dogum nasip etsin insallah.Daha once de soylemistim esimin bi akrabası da ayni durumda.Hamile kaliyor ama bebekler tutunmuyorr.en son ikiz hamileydı maalesef once birini sonra digerini kaybetti.Cok zor gercekten ama Allah buyuk umut oldukca hicbirsey bitti olmuyor denemez Allah yuzlerimizi guldursun hepimizin evlattan yana
Aysemm sirada sen olcann seninkini sonra konusuruzz
Allahhh gönlünüze gore versin kizzz hakkat sizler dogururlen biz de meraktan catlicaz haa :26:
Fundoss takilma oltayaaa tatil oncesi tripleri bunlarrr
Kizz benim son 3 kardes sanatkarrgerci ablalari da oyleee bende enstruman avukatta ses
2 sinde sess en kucukte hem ses hem enstrumann
Simdi unideki kardesimin muzik grubu var aksamlari sahne aliyolar
Lisedeki ikisi de okulun muzik grubunda iste orda burda bi organizasyon oldu mu mini konser veriyolar
Ufaklik bi rolling in the deep soyledi yikti ortaligi
Babamla anam da turku soylerr babam baglama calar falannhatta babam kendi dugununde calmis soylemis millet oynamis
Ne sanatci aileymişiz beeee
Ayy benoss benim annem de babam icin soylerdi o lafiii
Fındıkk seni takipteyimmm
Ben baglama caliyodum kucukken.hala elime alsam calarimunide de keman caliyordum hala arada alip tıngırtatırımm oyle ahim şahimm senfoniler calamam da istee
Keman calarimm gübek atarimmm
kemanmıııen sevdiğim enstruman bide yan flüt
bak yaa nelerde bilirmişşş
Yan flüt ben de cok severim.aslında ney daha cokk
Bizim kucuk kivirciklar caliyor yan flüttonlar okulda ogreniyorlar
Gecen sene darbuka ve degisik bisey vardi adini hatirlamiyom akordiyona benziyo onu caliyolardi
Bu sene de yan flütle çello
Bizim zamanda bi blok flüt verirlerdi elimizee ama iyi calarim onu dakizz benim ses degil ama teknik anlamda muzik kabileyetim nota bilgim falan iyidir aahh ah harcaniyoruzzz
yelooo valla sizin ailede ne cevherler varmış kızzz grup kurabilirsinizz
evet kimse yok burdabende aşılama sayfalarında fink atıyommmm
benoşummmmm pas vermiyonnn
kız benim annemde ablama sölerdi onu
Ayy benoss benim annem de babam icin soylerdi o lafiii
Fındıkk seni takipteyimmm
Ben baglama caliyodum kucukken.hala elime alsam calarimunide de keman caliyordum hala arada alip tıngırtatırımm oyle ahim şahimm senfoniler calamam da istee
Keman calarimm gübek atarimmm
Aaa aşkolsun kuzummm öğlen verdim ya pas aşkolsun.. Sen yalnız kalınca güneş vurdu zaar başına :))
Ayy ne güzell bende çok isterdim bişi çalmak.. Bende çok iyi oynarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?