Ağlayakta gözden mi olak???

yerçekimine karşı koyabilirsem yaparım
ablamın adı şengül canım istediği ay hamile kalabiliyor ama yaşamıyor bebek sebebi senelerce araştırıldı her tedavi uygulandı ama sonuç yok
tabiki hakkımızda hayırlısı gizliden sezeryanda düşünmüyor değilim nasıl hayırlı olacaksa bizim için o olsun
benimde dualarımda herkes, perşembe geceside çok değerli bi gece Allah güzel yazılar yazsın herkese
genç kız değilmisin bu genç kızlık ne kadar kısa bi vakit hemen geçiyo keşke 30 olsam diye bi film vardı o geldi aklıma, güzel yaştasın kız
benim koca çok önem verir kiloya kendi ailelerinde yapısal hepsi normalin üstünde kilosu çok müsaitler kilo almaya, ben azcık alsam hemen yeter derdi duuurr

ben neden hamile kalamıyorum bu kadar zormu herkes şak diye hamile kalırken diyorum ama öyleside çok zoorr :26:

amiiin canımmmmm önce siz sağselim doğumunuzu yapın çok yaklaştı şaka maka

orta yaş bizim artık sosyal benoş ben dimi kızzzzz
kız benimkine ben diyince kilo aldım vercem diyete başlim sakınn saçmalama ne kilosu amaan boşver al gitsin yapardııı
bu neee şok oldum öle söleyinceeee

O zaman berat gecesinde ablanin adini soylerek dua edecem canim. Rabbim saglikli evlatlar versinnn
Sen cok hafif yap o hareketi lizom. Ben en bastan beri yapiorum ya vucudumu actim. O yuzden agir gelmio.
Fundammm sagol canimmm. Beratta guzel isim cokta anlamli. Biz omerde karar kildik ama. Yanina bi isim daha istio esim. Bende tek isim istiyorum ama iki isim olacak buyuk ihtimal.

Ne orta yasi kizz.yok artikk. Alti ustu aramizda 5 yas var yapmayin etmeyin yaa. 40 tan sonra orta yas kavrami baslio. Hem yasin ne onemi var icin onemli. Sen benim gozumde daha 18 liksin fundamm:118::118:

Ne orta yasi kizz.yok artikk. Alti ustu aramizda 5 yas var yapmayin etmeyin yaa. 40 tan sonra orta yas kavrami baslio. Hem yasin ne onemi var icin onemli. Sen benim gozumde daha 18 liksin fundamm:118::118:

tamam kız haklısınnnnnnnnnnn :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:
yalnız çok pişmanım işte keşke evlenir evlenmez çocuk yapaydım çok zor geliyo şuan bana
hayattaki tek pişmanlığımdır heralde ama olsun napak :118: :118: :118: :118: :118:

Canım benim çok geçmiş olsun..
Çok zordur tahmin edebiliyorum ama sabırr..
Son aylardasın rabbim güç versin..
Sen millete bakma acıyı çeken bilir bol bol dua et canım..

Hakkında hayırlısı inşAllah normak olur ama olmuyosada zorlama..
Benim gerçek adı biliyorsun unutma yeter isim söylemeyi canım
Ben hamile kalmadan önce birine söylettiydim ilk ayı kalmıştım rabbim tekrar herkesle birlikte yaşatsın sizi vesile kılsın inşAllah..

Senin benide unutmayacağını biliyrum ama yinede bi hatırlatmakta fayda var
Sende inşAllah sağlıkla doğur canım..
Berat gecesinde bende hepinizi unutmuycam rabbim inşAllah kabul eder dualarımızı.. Çok anlamlı çok güzel bi gece..

Berat ismi benim kuzenin sıpasının adı ve gerçekten güzel isim..
Ayşemm iki isim koymak sünnetmiş ben nasip olursa iki isim düşünüyorum..

yaaaaaaaaaaaaa ben gidiyom leeennnnnn kendimi dükkan sahibi gibi hissettim sabah 8,30 kepenk açldı müşteri bekliyoo
ayşeninde dediği gibi bugün işler kesat ben kapim gidim en iyisi tükanı
hadeee eyvallah

Tembel ev hanimii geldiii
Anamın demesiyle gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmezz
Oncelikllee lizimm dogumun hangi sekli senin icin hayirli olacaksa oyle olsun insallahhh
Allah ablana da saglikli bir gebelik ve dogum nasip etsin insallah.Daha once de soylemistim esimin bi akrabası da ayni durumda.Hamile kaliyor ama bebekler tutunmuyorr.en son ikiz hamileydı maalesef once birini sonra digerini kaybetti.Cok zor gercekten ama Allah buyuk umut oldukca hicbirsey bitti olmuyor denemez Allah yuzlerimizi guldursun hepimizin evlattan yana

Aysemm sirada sen olcann seninkini sonra konusuruzz
Allahhh gönlünüze gore versin kizzz hakkat sizler dogururlen biz de meraktan catlicaz haa :26:

Fundoss takilma oltayaaa tatil oncesi tripleri bunlarrr
Kizz benim son 3 kardes sanatkarr gerci ablalari da oyleee bende enstruman avukatta ses
2 sinde sess en kucukte hem ses hem enstrumann
Simdi unideki kardesimin muzik grubu var aksamlari sahne aliyolar
Lisedeki ikisi de okulun muzik grubunda iste orda burda bi organizasyon oldu mu mini konser veriyolar
Ufaklik bi rolling in the deep soyledi yikti ortaligi
Babamla anam da turku soylerr babam baglama calar falann hatta babam kendi dugununde calmis soylemis millet oynamis
Ne sanatci aileymişiz beeee

yaaaaaaaaaaaaa ben gidiyom leeennnnnn kendimi dükkan sahibi gibi hissettim sabah 8,30 kepenk açldı müşteri bekliyoo
ayşeninde dediği gibi bugün işler kesat ben kapim gidim en iyisi tükanı
hadeee eyvallah

Hain fındık başka tükanlara mi kactinnnnn

Ooyy maşallahh kız aile resmen sanatçı

Benim annemde aynı lafı kullanır akşam yarmaz sabah kalmaz diye..
Bide banyo için iyi yıkanmadığımızı düşündüğünden hep su akar bunlar bakar der ne alaka diyebilirsiniz

yelooo valla sizin ailede ne cevherler varmış kızzz grup kurabilirsinizz

evet kimse yok burda bende aşılama sayfalarında fink atıyommmm

benoşummmmm pas vermiyonnn
kız benim annemde ablama sölerdi onu

Son düzenleme:
Ayy benoss benim annem de babam icin soylerdi o lafiii
Fındıkk seni takipteyimmm

Ben baglama caliyodum kucukken.hala elime alsam calarim unide de keman caliyordum hala arada alip tıngırtatırımm oyle ahim şahimm senfoniler calamam da istee
Keman calarimm gübek atarimmm

kemanmııı en sevdiğim enstruman bide yan flüt
bak yaa nelerde bilirmişşş

kemanmııı en sevdiğim enstruman bide yan flüt
bak yaa nelerde bilirmişşş

Yan flüt ben de cok severim.aslında ney daha cokk
Bizim kucuk kivirciklar caliyor yan flütt onlar okulda ogreniyorlar
Gecen sene darbuka ve degisik bisey vardi adini hatirlamiyom akordiyona benziyo onu caliyolardi
Bu sene de yan flütle çello
Bizim zamanda bi blok flüt verirlerdi elimizee ama iyi calarim onu da kizz benim ses degil ama teknik anlamda muzik kabileyetim nota bilgim falan iyidir aahh ah harcaniyoruzzz

neyin sesi süperr huzur veriyor
senin küçük kıvırcıklar süper zaten yaaa
hee tüküre tküre çalardık o flütüde
yaa vallah harcanıyon

yelooo valla sizin ailede ne cevherler varmış kızzz grup kurabilirsinizz

evet kimse yok burda bende aşılama sayfalarında fink atıyommmm

benoşummmmm pas vermiyonnn
kız benim annemde ablama sölerdi onu

Aaa aşkolsun kuzummm öğlen verdim ya pas aşkolsun.. Sen yalnız kalınca güneş vurdu zaar başına :))

Ayy ne güzell bende çok isterdim bişi çalmak.. Bende çok iyi oynarım

Aaa aşkolsun kuzummm öğlen verdim ya pas aşkolsun.. Sen yalnız kalınca güneş vurdu zaar başına :))

Ayy ne güzell bende çok isterdim bişi çalmak.. Bende çok iyi oynarım

sahimi kıııızzz görmedimmmm

akşam ne yapcam tahmin edinnnn adını sölemeyim anladınız siz :125:

benimde eşim sesin çok güzel diyooo ama ben b.k gibi diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…