Ya artık teller de tablet gibi bnde çok rahatım valla pc ye pek girmiyorum artık teli aldıktan sonra ..
Ayşemi geldi
oda doğru yaaa bazıları çok rahat ablamında öleeeşiminde
yok gelmedi sorunda o yaaa
Bnde geldi sandım telden göremiyorum ya
Kız napsın özlemiş kocişin i
Gelince sorariz
Kız arada böyle ayrılıklar iyi oluyo ya .. benimkide işleri vardı çıkmış bnde okuldan eve geldim ama özledim sanırım :26:
valla güzel oluyor heyecanlı oluyo beklemek görmek arada olmalı böle şeyler
Bnce de kuzum yaa şimdi kim bilir kaçta gelir eve
Fundosum bnde çıkayım biraz uykum geldi uyurum belki
Öptüm mm
Kizzzz ben fal baktirmamaya soz vermistim kendime ama binnaz ablada fal puanim varmiss son kez onu kullaniim dedim
Tarotta ozel soru soruyosun ben de bukez hususi sormadim sadece iş ve ozel hayat yorumlar dedim
Kadin istee maddi konularda aile iliskilerinin zedelendigini soylemiş ki evett esimin ailesiyle maaleseff :26:
Benim bi ugras icerisinde oldugumu temmuz-agustos gibi resmi kurumla alakali bekledigim şeyin gerceklesecegini soylemiss (insallah) cunku var boyle bi beklenti
Bunun gibi birsuru sey ama tutarli yani hepsi gercektenn
Ha mesela eşini kiskanmana gerek yok sana cok bagli
Bide sen bulundugun cevreden daha ustün birisin insanlarla iliskilerinde buna gore davran mesafe koy arana demissbuda eşimin bana en cok soyledigi sey kardesleriyle kendimi bir tutmam cunku pokunu cikardilar artikk
Neysee simdi demis kii.seni bi zafer bekliyo.başak ve terazi aylarinda sen cok ugrastigin bir yolda birsey kazanacaksın.birsey elde edeceksin bu senin zaferin olacak.yani eylul ekim ayları
Tabi ben kadina kendimle ilgili bisey yazmadigim icin kadin da tereddutlu konusmus
Diyoki bu aylarda ben senin cocuk sahibi olacagini goruyorum.yani belki hamilesin ozaman dogacak yada ozaman hamile
Olacaksin bilemiyorum ve bi erkek cocuk dedi :1
Eylul ekim aylari sana hayatta buyuk ve cok guzel seyler getirecek köklü degisiklikler yapacakk
Sonraaa daha baska seylerden bahsettii falin sonunda durduu bidaha dedii.yani evet yaa ben bu eylul ekimde net bisekilde bebek görüyorummm
Haa bideee cok ruya goruyosun cok anlatiyosun.Senin ic dunyan cok derin aslinda bu ruyalari kendin gelecegine yon vermek icin kullanmalisin cunku ruyaların boş ruyalar degil dedi
Bidee gelecekte cok yuksek yerlerde gozukuyomuşumm
Haa bideee bulundugun yerden gitmeyi cok istiyosun dedi.Ama bisey olacak bi engel ama bu iyi bi engel ve gidemeyeceksin,belki daha ileri zamanlarda olabilir ama simdilik bisure orda kalicak gozukuyosun dedi
Yaa daha aklima gelmiyo.
Haa bide kendini herkesten cekmissin eskisi gibi girişken degilsin kimseye dokunmayayim kimse bana dokunmasin havasindasinn dinleniyosun dedi
kız benim telefon yarı akıllısiteye girip yüklenene kadar atıyo seni akşam girerim ama otelden tabelti götürcem
beni bilumum sosyal sitelerden görür canı markadaşlarım sen değil amadimi benoş
yaa güzel oluyoda dönüş fenaaao moddan uzun süre çıkamıyom beeen
Evet kuzum akıllı ..
Aslında düşündüm yüklemeyi sizi eklemem gerekiyo dimi
Herhalde bişey demez yahu bunada sizi takip etmek için açarım
vaaaay ayşe hanım vaaaayyyyyy bunun hesabı sorulacakkkk
evini eşini çok özlemiş kuzu amaninnnnnn
Ben geldiimmm
Yaa ben saatlerdir ayni anda 3 kisiyle gorusme yaptimm
Benim en kucuk 2 kizkardesimin bugun konseri vardi annem habire arayip onu dinletiyoben de diger kardesimi ariyom konferanss oyle canli konser dinledik anca bitti geldimm
Herkes gitmisss
Oyyy oyyy yoklugum cok mu belli oluyorrrr,yavrummm geldimmmkiz bizimki antepten birseyler getirmiss. Anneme,kayinvalideme,gorumceye falan. Hemen vermezsekte bozulabilirrr kapi kapi dolastik sonra eve geldik sizmisizz
Yelooo o nasil fal anam oyle. Kadin okumus resmenn
Merak edildigi kadar varmis yaniii
Yaa ben saatlerdir ayni anda 3 kisiyle gorusme yaptimm
Benim en kucuk 2 kizkardesimin bugun konseri vardi annem habire arayip onu dinletiyoben de diger kardesimi ariyom konferanss oyle canli konser dinledik anca bitti geldimm
Herkes gitmisss
Yeloo sende mi gittin kizzz,bu aksam ben yalniz kalmaya mahkumum heralde
Günaydın kızlar
ellerimin kemikleri felaket ağrıyo mouse u tutamıyorum klavyede bile zor yazıyorumbugün nasıl geçer hiiç bilmiyorum yine neyim eksildi ki
kemiklerinmi hayret yaa o neden olurki lizom acaba şişmi ellerin kız şiş oluncada katlayamıyonya ellerini :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?