Ağlayakta gözden mi olak???

vaaaay ayşe hanım vaaaayyyyyy bunun hesabı sorulacakkkk
evini eşini çok özlemiş kuzu amaninnnnnn

oda doğru yaaa bazıları çok rahat ablamında ölee eşiminde

yok gelmedi sorunda o yaaa

Bnde geldi sandım telden göremiyorum ya
Kız napsın özlemiş kocişin i
Gelince sorariz

Kız arada böyle ayrılıklar iyi oluyo ya .. benimkide işleri vardı çıkmış bnde okuldan eve geldim ama özledim sanırım :26:

valla güzel oluyor heyecanlı oluyo beklemek görmek arada olmalı böle şeyler

Valla kadın ne var ne yok söylemiş inanılır gibi değil..
Hep ddiğin gibi eylül ekim inşAllah güzel haberler gelir..

Ben sana erkek demiştim sosyale etkek, fundaya kız, twine kız dediydim

Aynen ben fadıl takipte gibi hiç eksik kalmıyorum sen ekle canım ben bakarım

Evet kuzum akıllı ..
Aslında düşündüm yüklemeyi sizi eklemem gerekiyo dimi

Herhalde bişey demez yahu bunada sizi takip etmek için açarım

Kız orda bişi yok.. Yemek yapanları eklesen araya kaynarız . Yemek yapanları ekledim çok güzel tarifler var diye kandırabilirsin

Yaa disari ciktimm donemedimm
Kiz ben ofisteyken bile telden yaziom alismisim ya bunaa
Fundam annem gecen yaz da gelmisti ozaman 15 gunluk falan evliydik cok komikti annem yatmadan gidip yatmaya utaniyodum
Hele benimkii sabah anneme gozukmeden evden kaçiyodu
Bukez daha rahat oluruz herhaldee

Benosum fal saglam bizi de sasirtti hatun valla
Ayy karnim cok acc
Neyseki dunden yemegim varr boyle zamanlarda cok mutlu oluyorum

vaaaay ayşe hanım vaaaayyyyyy bunun hesabı sorulacakkkk
evini eşini çok özlemiş kuzu amaninnnnnn

Oyyy oyyy yoklugum cok mu belli oluyorrrr,yavrummm geldimmm kiz bizimki antepten birseyler getirmiss. Anneme,kayinvalideme,gorumceye falan. Hemen vermezsekte bozulabilirrr kapi kapi dolastik sonra eve geldik sizmisizz

Yelooo o nasil fal anam oyle. Kadin okumus resmenn
Merak edildigi kadar varmis yaniii

Yaa ben saatlerdir ayni anda 3 kisiyle gorusme yaptimm
Benim en kucuk 2 kizkardesimin bugun konseri vardi annem habire arayip onu dinletiyo ben de diger kardesimi ariyom konferanss oyle canli konser dinledik anca bitti geldimm
Herkes gitmisss

Benim en kucuk 2 kizkardesimin bugun konseri vardi annem habire arayip onu dinletiyo ben de diger kardesimi ariyom konferanss oyle canli konser dinledik anca bitti geldimm
Herkes gitmisss

Ben burdayimm yelooo,hosgeldinn. Bu aksam isler kesat,kimse ugramadii
Ne konseri vardii kizzz

Herkes gitmisss

Yeloo sende mi gittin kizzz,bu aksam ben yalniz kalmaya mahkumum heralde

ayşemmmm adam toplantıya değil alışverişe gitmiş sanki dimiii benimkide dönüşte arabalarla gitmişerdi ya hani bilecik afyon ne meşhursa toplamışlar iyi bi harcama yapmıştı annemlerle bize

kızzz yelooo konsermiii anam ne güzel hepsi değişik meslek gruplarında bunlarda biri mühendis biri avukat ikisi ses sanatçısı yada enstruman daha bilemiyoz

ayşemmmm oh olsun sanaaa bak şimdide ben aynı durumdayım sabah açılış akşam kapanış bize ait

Günaydın kızlar
ellerimin kemikleri felaket ağrıyo mouse u tutamıyorum klavyede bile zor yazıyorum bugün nasıl geçer hiiç bilmiyorum yine neyim eksildi ki

Günaydın kızlar
ellerimin kemikleri felaket ağrıyo mouse u tutamıyorum klavyede bile zor yazıyorum bugün nasıl geçer hiiç bilmiyorum yine neyim eksildi ki

kemiklerinmi hayret yaa o neden olurki lizom acaba şişmi ellerin kız şiş oluncada katlayamıyonya ellerini :44:

kemiklerinmi hayret yaa o neden olurki lizom acaba şişmi ellerin kız şiş oluncada katlayamıyonya ellerini :44:

bayadır şiş ama onun ağrısı başka zonkluyo şişince, bu kemik ağrısı kalsiyum magnezyum b12 biri azalmıştır heralde. bazen diyorum gelsin artık bitsin bu işkence sonra sabır sabır diyorum iki hafta daha dursun karnım şekilsiz şekillere giriyo biyerden bi bastırıyo bütün vücuduyla ağlayasım geliyo artık Allahım affetsin dayanamıyorum artık diş ağrım da başladı yemek yiyemiyorum sankide kimse beni anlamıyo nazlandığımı sanıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…