Ağlayakta gözden mi olak???

Benos fundoş sizinki de yönetici değilmi kız hadi yine topikce öyle olsunda şoka gireyim
Benimkinde de potansiyel var ama yönetici degil

Son düzenleme:

Kız mebus karısı gibi cevap vermişsın he

Kuzum hatlar karışmış benosun kuzendi ya senin de kuzen diye hatirliyodum yanlismis

Hosgeldin Ayşem bnde izledim güzel bi tarifti bnde yapicim bakalım nasıl olcek

Hosbulduk canimmm
Evett yaa kavusamiyolar bi turluu
Ya o dondurma tarifinda pudra sekerinide icine mi katti. Orasini kacirdimdaa. Butun malzemeleri rondodan mi gecirdi yani

Hosbulduk canimmm
Evett yaa kavusamiyolar bi turluu
Ya o dondurma tarifinda pudra sekerinide icine mi katti. Orasini kacirdimdaa. Butun malzemeleri rondodan mi gecirdi yani

Evet cnm hepsini Boca etti Rondodan geçirdi ne kdr pudra şekeri koydu bnde onu hatirlmiom :44:

Hoşgeldin canımm
Bende çok gülüyorum ya hepinize iyi ki varsınız

Canm burada çatılarda kiremit yokk malum kışın kar yığildiğindan kar birikmesin düşsun diyee aluminyum sacdan oluyoo
Bizimki demekki saglam yapilmamisss ressmen uctu gitti yolun ortasina dustu

Kız iyi ki birinin tepesine düşmedi haa ..

Kız reklam yapsada yinede koca zengin
Dediğin gibi çok güzel değil ama saçı makyajı full sıpasıyla ki hallerine bayılıyorum çok güzeller
Artık siz erkek analarıda oğluşlarla aynı giyinin

Aayy hemen yapta inşAllah güzel olur.. Yaz dondurmasıZ geçmiyo çünkü

kız benimkide yönetici

Anaaaa burda herkesin mi kocası yönetici..
Benim adamın o taraklarda bezi yok kaç kez toplantı oldu git diyorum ne işim var banane diyip gitmedi ya sizinkilere helal olsun

Benos ve fundosa ölüyorum gülmekten zaten hala kavusamaadilarda
Kız harbi fundoş harbiden ne oldu kız tıkandı yazamioda artık

Bilemiycem eforda sarf ediyolar olabilir

Kız funda da iş yok erken geçiyo

Kuzum hatlar karışmış benosun kuzendi ya senin de kuzen diye hatirliyodum yanlismis

Hosgeldin Ayşem bnde izledim güzel bi tarifti bnde yapicim bakalım nasıl olcek

Kız mebus karısı gibi cevap vermişsın he
Ilahiii twinnnn

Benosumm kaynak kocaaa,kadinda paranin ustune para katiyorrr. Instagramimi renklendiriyolar.anali kizliii

Twincan 1 su bardagi pudra sekeri,400 gr labne,400 gr cilek. Tabi meyve tercihe gore. Ayy yarin denicemmmm

Yöneticiye bak burnundan kıl aldırmıyo
Bağımlı olmasınlarmışş

Her an cikabilirm pat diye
Benimki gelebilir

Alıştır artık şu kocanı yıl olduu

Ilahiii twinnnn

Benosumm kaynak kocaaa,kadinda paranin ustune para katiyorrr. Instagramimi renklendiriyolar.anali kizliii

Twincan 1 su bardagi pudra sekeri,400 gr labne,400 gr cilek. Tabi meyve tercihe gore. Ayy yarin denicemmmm

Yanii oda var tabii demet akalını görmediniz mi herşy hadiye

Tap hemen olursa bizde yapalımmm ben çok seviyorum dondurma

Kiz benimki cok fenadir. Laf yarisina giremez kimse kimsenin aklina gelmeyen onun aklina gelirr

Tamam cnm. Yarin malzemelerini alayim. Erkenden yaparim. Aksamada nasil oldugunu soylerim. Hem daha dogal en azindan hemde ekonomikk.

Kiz fundos tukkani kapatti ya bugunn, o yuzden efor sarfetme yok bu gece
O sizdi kesinn

Son düzenleme:
Kiz benimki cok fenadir. Laf yarisina giremez kimse kimsenin aklina gelmeyen onun aklina gelirr

Tamam cnm. Yarin malzemelerini alayim. Erkenden yaparim. Aksamada nasil oldugunu soylerim. Hem daha dogal en azindan hemde ekonomikk.

Ne güzel ama dez avantajlarında vardır kavgada edemen

Evet malzemelerde pek bişi yok bakalım nasıl olacak inşAllah güzel olur da bizde yaparız

Çektimm kızz fotoo çekmemmiii devasa bişeyyy
yeminlen benim koca yöneticiydi hala klasörler dolu ev ingiltereye gidince devretmiş
şimdi yrd. Olarak geçiyo adı

Çekirdek çıtlıyozzz

Kızz doğal bi dondurma galibaa mevyelerdenn ımmm

Ben yemekçi hiç takip etmiyodumm benostan aldım hepsini kızzz

Aloooo keyfimizdenmi adımızı değistik herkes gizemlli ben hala fundosss

Fındık diyoruz ya sana
Başta ne diye funda koyduysan artık

Dahada bişiler yiyorlar helalll

ben kaçıyorum canlar görüşürüzyorgunluktan çok adapte olamadım sohbete kusura bakmayın

Görüşürüz canımm iyi gecelerrr

Keşke eskisi gibi gelsen

Ne güzel ama dez avantajlarında vardır kavgada edemen

Evet malzemelerde pek bişi yok bakalım nasıl olacak inşAllah güzel olur da bizde yaparız

Ya sormaaa.tam laf ebesiii
Labneyi dondurmada ilk defa duyuyorummm

Fundosss ins a bi foto koyda begenek kizz bakalim benos kac puan verecek
Kiz seninkide yonetici sayilir o zamann
Bendede yemekci yoktu.sizden gordum. Nurdani bende takip etmeye basladimmm.

Yaa sosyosss sende ins da oldugunu bize hissettir yaa biraz canlilik,hareket istiyoruzz

Yaa kizlar bugun cok tatli bisey yedim ve an itibariyle kasinmaya basladimmm. Benim bazi meyvelere alerjim varda. Cok abarttim sanirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…