Anam bu topikte herkesin herseyi ayni olmak zorunda miibizede yoneticilik piyangodan ciktii. Gecen bahcenin girisindeki agacin dallari yere kadar sarkmis. Kapidan zor giriyoruz artik. Bikac komsu bunlar kesilse iyi olur dedi. Esim bu ara cok yogun en kisa zamanda ilgilenecek dedim. Sonra 1 hafta sonra baktikki dallari biri kesmis esimde cok yuz vermek istemiorum bana bagimli olmasinlar tek baslarinada birseyleri becersinler falan diyoo
Kuzum hatlar karışmış benosun kuzendi ya senin de kuzen diye hatirliyodum yanlismis
Hosgeldin Ayşem bnde izledim güzel bi tarifti bnde yapicim bakalım nasıl olcek
Hosbulduk canimmm
Evett yaa kavusamiyolar bi turluu
Ya o dondurma tarifinda pudra sekerinide icine mi katti. Orasini kacirdimdaa. Butun malzemeleri rondodan mi gecirdi yani
Anam bunlar yine coşmuslarkız bu bakam dedim gül gül öldüm
2 ambulansafiyet olsun fundoş kız evde bi iki tür atın yatmayin öyle
Sosyal in kardesimi evlenioben kuzeni saniyodum ondan o elbiseyi attiydim ..
Benoşşşşevde tekim gülmekten catliycam şimdi
Yelom geçmiş olsun kız ay anam ben dio m sana bi kurban kesinkız bi çatı kalmıştı uçmayan
Canm burada çatılarda kiremit yokk malum kışın kar yığildiğindan kar birikmesin düşsun diyee aluminyum sacdan oluyoo
Bizimki demekki saglam yapilmamisss ressmen uctu gittiyolun ortasina dustu
Kizz yelooo bi catinin ucmadigi kalmisti,oda oodu tam olsu. Anam nasi bi yer orasi oyledikkatli olun kiz. Can guvenliginiz surekli tehlike altinda
Anam boyle durumlarda herkes yoneticinin uzerine gelir. Bizde yoneticiyiz cok b.ktan bi durum. Allah esine sabir versinnn.
Afiyet olsun fundos hanim. Yatacagina yuru kizz yoksa o siskinlikte sizar kalirsinn. Keske hupletmeden once kumpisin fotosunu gorseydikkk
Benos melegi bende takip ediom. Ama o kadin surekli reklam yapio. Bak sayfasina dikkat edin. Paralari ordan kaldiriyorrr. Aslinda yuzu cok hos degil ama makyaji saglam yapiooo.
Funda senden bi yemekci takip ettim bende. Sen onu mu benostan ekledin acaba.
Ya bu sabah melek baykalin programinda dondurma tarifi aldim. Guzel olursa sizede vereyim tarifi,cok kolay hemde. Malum yaz geldi. Dondurmasiz olmazzz
kız benimkide yönetici
Benos ve fundosa ölüyorum gülmekten zaten hala kavusamaadilarda
Kız harbi fundoş harbiden ne oldu kız tıkandı yazamioda artık
Kuzum hatlar karışmış benosun kuzendi ya senin de kuzen diye hatirliyodum yanlismis
Hosgeldin Ayşem bnde izledim güzel bi tarifti bnde yapicim bakalım nasıl olcek
Ilahiii twinnnnKız mebus karısı gibi cevap vermişsın he
Anam bu topikte herkesin herseyi ayni olmak zorunda miibizede yoneticilik piyangodan ciktii. Gecen bahcenin girisindeki agacin dallari yere kadar sarkmis. Kapidan zor giriyoruz artik. Bikac komsu bunlar kesilse iyi olur dedi. Esim bu ara cok yogun en kisa zamanda ilgilenecek dedim. Sonra 1 hafta sonra baktikki dallari biri kesmis esimde cok yuz vermek istemiorum bana bagimli olmasinlar tek baslarinada birseyleri becersinler falan diyoo
Her an cikabilirm pat diye
Benimki gelebilir
Ilahiii twinnnn
Benosumm kaynak kocaaa,kadinda paranin ustune para katiyorrr. Instagramimi renklendiriyolar.anali kizliii
Twincan 1 su bardagi pudra sekeri,400 gr labne,400 gr cilek. Tabi meyve tercihe gore. Ayy yarin denicemmmm
Yöneticiye bak burnundan kıl aldırmıyo
Bağımlı olmasınlarmışş
Alıştır artık şu kocanı yıl olduu
Yanii oda var tabii demet akalını görmediniz mi herşy hadiye
Tap hemen olursa bizde yapalımmm ben çok seviyorum dondurma
Kiz fundos tukkani kapatti ya bugunn, o yuzden efor sarfetme yok bu geceHoşgeldin canımm
Bende çok gülüyorum ya hepinize iyi ki varsınız
Kız iyi ki birinin tepesine düşmedi haa ..
Kız reklam yapsada yinede koca zengin
Dediğin gibi çok güzel değil ama saçı makyajı full sıpasıyla ki hallerine bayılıyorum çok güzeller
Artık siz erkek analarıda oğluşlarla aynı giyinin
Aayy hemen yapta inşAllah güzel olur.. Yaz dondurmasıZ geçmiyo çünkü
Anaaaa burda herkesin mi kocası yönetici..
Benim adamın o taraklarda bezi yok kaç kez toplantı oldu git diyorum ne işim var banane diyip gitmedi yasizinkilere helal olsun
Bilemiycem eforda sarf ediyolar olabilir
Kız funda da iş yok erken geçiyo
Kiz benimki cok fenadir. Laf yarisina giremez kimsekimsenin aklina gelmeyen onun aklina gelirr
Tamam cnm. Yarin malzemelerini alayim. Erkenden yaparim. Aksamada nasil oldugunu soylerim. Hem daha dogal en azindan hemde ekonomikk.
Kiz fundos tukkani kapatti ya bugunn, o yuzden efor sarfetme yok bu gece
O sizdi kesinn
Çektimm kızz fotoo çekmemmiii devasa bişeyyy
yeminlen benim koca yöneticiydi hala klasörler dolu ev ingiltereye gidince devretmiş
şimdi yrd. Olarak geçiyo adı
Çekirdek çıtlıyozzz
Kızz doğal bi dondurma galibaa mevyelerdenn ımmm
Ben yemekçi hiç takip etmiyodumm benostan aldım hepsini kızzz
Aloooo keyfimizdenmi adımızı değistik herkes gizemlli ben hala fundosss
ben kaçıyorum canlar görüşürüzyorgunluktan çok adapte olamadım sohbete kusura bakmayın
Ne güzel ama dez avantajlarında vardır kavgada edemen
Evet malzemelerde pek bişi yok bakalım nasıl olacak inşAllah güzel olur da bizde yaparız
Ya sormaaa.tam laf ebesiiiÇektimm kızz fotoo çekmemmiii devasa bişeyyy
yeminlen benim koca yöneticiydi hala klasörler dolu ev ingiltereye gidince devretmiş
şimdi yrd. Olarak geçiyo adı
Çekirdek çıtlıyozzz
Kızz doğal bi dondurma galibaa mevyelerdenn ımmm
Ben yemekçi hiç takip etmiyodumm benostan aldım hepsini kızzz
Aloooo keyfimizdenmi adımızı değistik herkes gizemlli ben hala fundosss
ben kaçıyorum canlar görüşürüzyorgunluktan çok adapte olamadım sohbete kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?