Ağlayakta gözden mi olak???

günaydınnn çok korkulu gergin bi sabahtı benim içinnn :18:
bizim bu tehdit eden taşeron vardı yaa gelirken yolumu kestiiii

nasıl bağırıp çağırdı banaaa tesadüf aradı bizim şef dedim m... yanımda hemen geldiler ama gitmişti o

canım senin yolunu neden kesip de sana bagırıyor alıp veremediği seninle mi, hemen şikayetçi ol bu adam çok kötü şeyler yapabilir.

Yok artik bunlar iyice abartti.hemen sikayet et canim. Boyle bisey yapmaya ne hakki varr.ne gunlere kaldik yaa

canım senin yolunu neden kesip de sana bagırıyor alıp veremediği seninle mi, hemen şikayetçi ol bu adam çok kötü şeyler yapabilir.

Yok artik bunlar iyice abartti.hemen sikayet et canim. Boyle bisey yapmaya ne hakki varr.ne gunlere kaldik yaa

tesadüf görmüş salak seslendi duymazdan geldim nasıl bağırıyo adımı bi döndüm bu ne istiyosun dedim
yok sen onlardan arka çıktın ben sana ne yaptım hakaret ettin bana
sen dedim telefonda ona saydırırken benimle konuştuğunu unuttun sorunun neyse git hallet bana ne söylüyosun

canım bu adamın onlarla alıp veremediği ne sanki çok yara almış gibi senin patron fena damarına basmış heralde :44:

canım bu adamın onlarla alıp veremediği ne sanki çok yara almış gibi senin patron fena damarına basmış heralde :44:

ya alacak verecek davası o verdim kalmadı diyo bu alacağım var hakkımı yedi diyo öle işte
olan arada işçiye olcak

sen napıyosun geçtimi kemik ağrın varmı sıkıntı

Gunaydinn tombislerrr

Hee sen ve lizim için çok uygun

Günaydın pompişler

Bu nasıl iş bee sanane seni niye çeviriyo bencede şikayet et ama bu kezde şikayetin oldu diye sararmı diyede düşünmüyo değilim

he kız bulaşmim zaten dedim onlar sana dava açtı içinde benide sövmüşsün gördüm yazdıklarını yazık bozuldu öle diyince
ben sakin konuştum baktım özür diliyo
bunlar çok korktu ama bide kızdım sizin yüzünüzden arada biz gidecez diye bakın çaresine böle olmaz dedim
kuzu gibiler şimdi

iyi yapmissin fundosum, senin bu olaylarla hic ilgin yok. sana kimsede karisamazz
nasil oldun bu ara canim.agrilarin gecti mii

benoss al sanaaa

ya alacak verecek davası o verdim kalmadı diyo bu alacağım var hakkımı yedi diyo öle işte
olan arada işçiye olcak

sen napıyosun geçtimi kemik ağrın varmı sıkıntı
o zaman bu adam haklı olabilir gerçi bunları yapmasını gerektirmez ama canı yanmış belli ki
ağrılarım geçmiyo canım ama bugün de kendimi daha iyi hissediyorum, bide açık ayakkabı giyince iyi oluyorum nedense kapalı ayakkabı hırka vs giyersem paraşütle atlayasım geliyo
Hee sen ve lizim için çok uygun

Bu nasıl iş bee sanane seni niye çeviriyo bencede şikayet et ama bu kezde şikayetin oldu diye sararmı diyede düşünmüyo değilim
benooşş bak ayşe sana gereken dili göstermiş
iyi yapmissin fundosum, senin bu olaylarla hic ilgin yok. sana kimsede karisamazz

benoss al sanaaa

ahh lizomm,Allah yardimcin olsunn. sicaklarda mahvedioo
bu arada herkesin kandili mubarek olsun,bu gece hepinize tek tek dua edecemmmm

sağol ayşem Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
Seninde kandilin mübarek olsun, kızlarr dualarımdasınız benimde

lizom olsun o kadar top gibi gelip gidiyon işe ona bile maşallah valla
iyisiniz kızlar az kaldı Allahın izni ile çok az kaldı

bu gece dualarınızı esirgemeyin bizler için
bende bol bol dua edicem
karnım ağrıyo evet bi duruyo bi başlıyo gerçekten bıktım ne zamna kurtulcam ben nedir bu çilem bilmiyorum
bizim dış cephe işçisi geldi demin lafladık yazın kız almıştı köyden geldi ağustosta doğum var dedi
kaldım abla senin yok demi hala diyo

Kuzu olsunlar zaten sana bulaşmasınlarda

benoss al sanaaa

Hehehehe

He ya Gördüm ama bilinen bi gerçekti ben ne yapim şimdi

Allah razı olsun canımm..
Bende senin için edeceğim..

sağol ayşem Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
Seninde kandilin mübarek olsun, kızlarr dualarımdasınız benimde

Bende senin için edeceğim..

Bende senin için edeceğim
Herkese kopyala yapıştır yaptım telden yazmaya gıcık oluyorum hep yanlış harfe basıyorum

Sen millete aldırış etme.. Olacak canım inşAllah hayırlısı ile o zaman tez zamandır ister aşılama ister doğal ister tüp ama olacak Allah büyük.. Bu mübarek gecede dualarımızı duyuyo.. Kabuk etsin inşAllah

deliii

aynen ama insan çok fena etkileniyo yaa bu adamlar 90 - 92 li filan kızzzz bizim işçiler

Selam canlarrrr
Kandiliniz mubarek olsunnn
Allah dualarınızı kabul etsinn insallahhh
Hepinize dua edicem bu geceee..

deliii

aynen ama insan çok fena etkileniyo yaa bu adamlar 90 - 92 li filan kızzzz bizim işçiler

Aman snden uzak kalsınlarda ..
Şimdiki nesilin çığrı çıkmış biz iyiki eski dönemde büyümüş

Öğlen arası uyudum iyi geldi

Canlar nasılsınz

Bnde Okuldayim karnelerle uğraşıom

Fundosum cnm korkmussundur şimdi ne derdi varsa onlarla hallettsin gücü sana mi yetiyomus

Lizom sosyalim ayşem benosum yelizim

Hayırlı kandiller Rabbim hepimiz hakkında en hayirlisini versin dualarimda herzamanki gibi sizde olacaksınız ..

Bugün tvde bi hoca konusuyodu bu gece her meleğe görevleri verilirmis ..
Kaderimiz en başından belliymis Rabbim hakkımıza hayırlı yazılar yazsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…