günaydınnn çok korkulu gergin bi sabahtı benim içinnn :18:
bizim bu tehdit eden taşeron vardı yaa gelirken yolumu kestiiii
nasıl bağırıp çağırdı banaaatesadüf aradı bizim şef dedim m... yanımda hemen geldiler ama gitmişti o
nasıl bağırıp çağırdı banaaatesadüf aradı bizim şef dedim m... yanımda hemen geldiler ama gitmişti o
canım senin yolunu neden kesip de sana bagırıyor alıp veremediği seninle mi, hemen şikayetçi ol bu adam çok kötü şeyler yapabilir.
Yok artik bunlar iyice abartti.hemen sikayet et canim. Boyle bisey yapmaya ne hakki varr.ne gunlere kaldik yaa
tesadüf görmüş salak seslendi duymazdan geldim nasıl bağırıyo adımı bi döndüm bu ne istiyosun dedim
yok sen onlardan arka çıktın ben sana ne yaptım hakaret ettin bana
sen dedim telefonda ona saydırırken benimle konuştuğunu unuttun sorunun neyse git hallet bana ne söylüyosun
canım bu adamın onlarla alıp veremediği ne sanki çok yara almış gibi senin patron fena damarına basmış heralde :44:
Gunaydinn tombislerrr
Günaydın pompişler
he kız bulaşmim zaten dedim onlar sana dava açtı içinde benide sövmüşsün gördüm yazdıklarını yazık bozuldu öle diyince
ben sakin konuştum baktım özür diliyo
bunlar çok korktu amabide kızdım sizin yüzünüzden arada biz gidecez diye bakın çaresine böle olmaz dedim
kuzu gibiler şimdi
o zaman bu adam haklı olabilir gerçi bunları yapmasını gerektirmez ama canı yanmış belli kiya alacak verecek davası o verdim kalmadı diyo bu alacağım var hakkımı yedi diyo öle işte
olan arada işçiye olcak
sen napıyosun geçtimi kemik ağrın varmı sıkıntı
benooşş bak ayşe sana gereken dili göstermişHee sen ve lizim için çok uygun
Bu nasıl iş bee sanane seni niye çeviriyo bencede şikayet et ama bu kezde şikayetin oldu diye sararmı diyede düşünmüyo değilim
iyi yapmissin fundosum, senin bu olaylarla hic ilgin yok. sana kimsede karisamazz
nasil oldun bu ara canim.agrilarin gecti mii
benoss al sanaaa
o zaman bu adam haklı olabilir gerçi bunları yapmasını gerektirmez ama canı yanmış belli ki
ağrılarım geçmiyo canım ama bugün de kendimi daha iyi hissediyorum, bide açık ayakkabı giyince iyi oluyorum nedense kapalı ayakkabı hırka vs giyersem paraşütle atlayasım geliyo
benooşş bak ayşe sana gereken dili göstermiş
ahh lizomm,Allah yardimcin olsunn. sicaklarda mahvedioo
bu arada herkesin kandili mubarek olsun,bu gece hepinize tek tek dua edecemmmm
he kız bulaşmim zaten dedim onlar sana dava açtı içinde benide sövmüşsün gördüm yazdıklarını yazık bozuldu öle diyince
ben sakin konuştum baktım özür diliyo
bunlar çok korktu amabide kızdım sizin yüzünüzden arada biz gidecez diye bakın çaresine böle olmaz dedim
kuzu gibiler şimdi
iyi yapmissin fundosum, senin bu olaylarla hic ilgin yok. sana kimsede karisamazz
nasil oldun bu ara canim.agrilarin gecti mii
benoss al sanaaa
He ya Gördüm ama bilinen bi gerçekti ben ne yapim şimdio zaman bu adam haklı olabilir gerçi bunları yapmasını gerektirmez ama canı yanmış belli ki
ağrılarım geçmiyo canım ama bugün de kendimi daha iyi hissediyorum, bide açık ayakkabı giyince iyi oluyorum nedense kapalı ayakkabı hırka vs giyersem paraşütle atlayasım geliyo
benooşş bak ayşe sana gereken dili göstermiş
ahh lizomm,Allah yardimcin olsunn. sicaklarda mahvedioo
bu arada herkesin kandili mubarek olsun,bu gece hepinize tek tek dua edecemmmm
sağol ayşem Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
Seninde kandilin mübarek olsun, kızlarr dualarımdasınız benimde
lizom olsun o kadar top gibigelip gidiyon işe ona bile maşallah valla
iyisiniz kızlar az kaldı Allahın izni ile çok az kaldı
bu gece dualarınızı esirgemeyin bizler için
bende bol bol dua edicem
karnım ağrıyo evet bi duruyo bi başlıyo gerçekten bıktım ne zamna kurtulcam ben nedir bu çilem bilmiyorum
bizim dış cephe işçisi geldi demin lafladık yazın kız almıştı köyden geldi ağustosta doğum var dedi
kaldım abla senin yok demi hala diyo
deliii
aynen ama insan çok fena etkileniyo yaa bu adamlar 90 - 92 li filan kızzzz bizim işçiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?