Ayy fındık ben kızı bebek olunca kilo verdi diye okumuşum
Meğer bebeği olmadı kısmını nasıl okuduysam görmedim.. Demek bebek için zayıfladı yazık
Bende ayşeye katılıyorum be isim verirsen onun içinde duamızda yer veririz canım..
Ayşemm sıcakta yorma kendini. Sıcak evde gerçekten çekilmiyo..
Lizimm şekerinde çıkmış yada inmiş olabilirr dikkat et az kaldı sabırr
Benosum Allah kabul etsin niyetini.Benimki de niyetli simdi ona menü begendiremiyorum
Hepinizin dualarini Allah kabul etsin insallah kizlarrr
İftardan sonra beraat gecesi basliyo nasipse ben de hepinize dua edicem lizimin ablasini da okudugum iyi olduu
Allah insallah kabul etsin
Bidee iyi ki varsinizzz
Benosum Allah kabul etsin niyetini.Benimki de niyetli simdi ona menü begendiremiyorum
Hepinizin dualarini Allah kabul etsin insallah kizlarrr
İftardan sonra beraat gecesi basliyo nasipse ben de hepinize dua edicem lizimin ablasini da okudugum iyi olduu
Allah insallah kabul etsin
Bidee iyi ki varsinizzz
Aminn canımmqbenosum niyetli misin,Allah kabul etsinnn.
temizlik yapmadanda olmuyorr
evet lizo sekerinde oynamis olabilirr:26:
aamin yelizimmm,sanada kolayy gelsinnn
hepiniz iyiki varsinizzzzz
anam bende benoşun niyetli olduğu yazıyı anlayamamışım ne demek istediğini siz söleyince bidaha okudum çözdüm
çok zor gelir baş ağrısıda ondandır canım Allah yardım etsin ve kabul etsin inşallah
Amin canım.. Seninde kocanınkini Allah kabul etsin..
Bende menü düşünüyorım açım ya herşey yiyesim geliyo
Sizlerde iyi ki varsınızz
Aminn canımm
Hepinizi seviyorumm
Aynen canımm saol Allah razı olsun..
Bende simdi saracoglunu dinliyorum. Bas agrisina biberiye cayini onerdi. Benos sende icsene. Birde bas agrisi cekenler aksam tatli seyler yemesin dedi. Sabah bas agrisiyla uyanmak muhtemelmis o zaman.
selam kızlar
bu gece benimde dualarımda olacaksınız
benayım Allah kabul etsin kuzum
Benoşşşş senin gibi yazmaya çalıştımmm
Bu arada irmik helvası yiyomkapı susmuyo heç
Fark ettim ama eksik olmuşş
Anam şanlıSın işte kıymetini bil
Biz medine fukaraları gibiyiz hasret kaldık
Kızz nası oluyokiii bilmiyom bennn
kız senin esranın paylaştığı çok hoşş kandille ilgiliibidebiri duasını paylaşmışşş
yelnız çok gazel tarifler başım dönüyo yaa nerde6 bulaştım anam şahaserler resmen yaa
Oyyyy yazıkk
Galiba eyşan.
Hoşgeldin
Gunaydin canlarr,sabahtan beri disardayimm. Artik islerimi sabahtan hallediyorum cok sicaga kalmadann
Soze ruyami anlatarak baslamak istiyorum. Basrolde fundos
Sizin evin onune gelmisim. Sen ablanla balkonda oturuosun. Ama beni gormuyosun. Ilerdede hastane varmis. Bizim uzaktan bi akrabada orda dogumunu yapacakmis. Bende balkonun altindan ayrilmiyorum.ne alakaysaaaneyse sonra bizim akraba dogum yapio ve tosun bi oglu oluyor. Sonra funda ablasiyla asagi iniyor. Cocugu kucaklarina aliyolar falan. Sonunu tam hatirlayamiorum. Bence guzel bi ruya. Erkek bebek gormek her zaman hayirli haber almaya isarettirr
Eysan sezon finali miii
Benosssss
Gunaydin kizlar
hastaneye gittik bugun cok sukur uzun sure sonunda yuzum gulerek ciktim
hersey yolunda 2760 olmusuz biraz az almisiz bu hafta kilo ama yinede onden gidiyor
Babalar gunu icin hediye bakmaya gidiyoruz simdi oyyy bu ozel gunler bitmiyor herseyde ikiser ikiser :)
Gece dua ettim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?