Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy fındık ben kızı bebek olunca kilo verdi diye okumuşum
Meğer bebeği olmadı kısmını nasıl okuduysam görmedim.. Demek bebek için zayıfladı yazık

Bende ayşeye katılıyorum be isim verirsen onun içinde duamızda yer veririz canım..

Ayşemm sıcakta yorma kendini. Sıcak evde gerçekten çekilmiyo..

Lizimm şekerinde çıkmış yada inmiş olabilirr dikkat et az kaldı sabırr

Benosum Allah kabul etsin niyetini.Benimki de niyetli simdi ona menü begendiremiyorum
Hepinizin dualarini Allah kabul etsin insallah kizlarrr
İftardan sonra beraat gecesi basliyo nasipse ben de hepinize dua edicem lizimin ablasini da okudugum iyi olduu
Allah insallah kabul etsin
Bidee iyi ki varsinizzz

qbenosum niyetli misin,Allah kabul etsinnn.
temizlik yapmadanda olmuyorr
evet lizo sekerinde oynamis olabilirr:26:

aamin yelizimmm,sanada kolayy gelsinnn
hepiniz iyiki varsinizzzzz

şengül ismini unutmam lizommm yakın tanıdığımız var

kızzz yazdım yaaa isminiii figen yaa tam trakyalı öle tatlıki şalvarlı ama çok büyük gösteriyor kilo işte bide tiryakiii
ya bizim bina yani annemlerin apartman hep trakyalılar gerçekten çok tatlı insanlar hani kapı gıcırtısı mantığı varya öleler ve yazlıktada aynı sitedeyiz düşünsenize orda bile komşu olduk onların memleketti zatende bizde gittik yanlarına
gerçekten çok güzel komşuluk yaaa sitelerde pek yok o olay ama bizimkinde var işte bende yerim yememezlik yapmam

yaa benim evde çok serin evime gitmek istiommm

ya benim regl çok rahat şuan kendimi nasıl rahatlamış hissediyorum ve deli gibi çiko yiyom ne ilginç dimi niye bu zamanda çok düşkün oluyoz

anam bende benoşun niyetli olduğu yazıyı anlayamamışım ne demek istediğini siz söleyince bidaha okudum çözdüm
çok zor gelir baş ağrısıda ondandır canım Allah yardım etsin ve kabul etsin inşallah

Amin canım.. Seninde kocanınkini Allah kabul etsin..

Bende menü düşünüyorım açım ya herşey yiyesim geliyo
Sizlerde iyi ki varsınızz

qbenosum niyetli misin,Allah kabul etsinnn.
temizlik yapmadanda olmuyorr
evet lizo sekerinde oynamis olabilirr:26:

aamin yelizimmm,sanada kolayy gelsinnn
hepiniz iyiki varsinizzzzz
Aminn canımm
Hepinizi seviyorumm

Aynen canımm saol Allah razı olsun..

Bende simdi saracoglunu dinliyorum. Bas agrisina biberiye cayini onerdi. Benos sende icsene. Birde bas agrisi cekenler aksam tatli seyler yemesin dedi. Sabah bas agrisiyla uyanmak muhtemelmis o zaman.

Bende simdi saracoglunu dinliyorum. Bas agrisina biberiye cayini onerdi. Benos sende icsene. Birde bas agrisi cekenler aksam tatli seyler yemesin dedi. Sabah bas agrisiyla uyanmak muhtemelmis o zaman.

Canımsın yaaa
Çok saol aklımın bi köşesine yazdımm

Tatlısızda durumam ki

Benoşşşş senin gibi yazmaya çalıştımmm

Bu arada irmik helvası yiyom kapı susmuyo heç

Fark ettim ama eksik olmuşş
Anam şanlıSın işte kıymetini bil
Biz medine fukaraları gibiyiz hasret kaldık

Kızz nası oluyokiii bilmiyom bennn

kız senin esranın paylaştığı çok hoşş kandille ilgiliibidebiri duasını paylaşmışşş
yelnız çok gazel tarifler başım dönüyo yaa nerde6 bulaştım anam şahaserler resmen yaa

Oyyyy yazıkk

Niyeee kimselerrr girmemişşş

Günaydınnn herkesçikler

Allah'ım dün yapılan tüm dualarımızı kabul etsşn inşAllah...

Fındıkkk ben anlamadım kim neyi paylaşmış

Bu arada benimde nevrim dönüyo millet yemeği döktürüyo ben eve gidince gene aynı şeyleri yap ye modunda olmuyo böle

Gunaydin canlarr,sabahtan beri disardayimm. Artik islerimi sabahtan hallediyorum cok sicaga kalmadann

Soze ruyami anlatarak baslamak istiyorum. Basrolde fundos
Sizin evin onune gelmisim. Sen ablanla balkonda oturuosun. Ama beni gormuyosun. Ilerdede hastane varmis. Bizim uzaktan bi akrabada orda dogumunu yapacakmis. Bende balkonun altindan ayrilmiyorum.ne alakaysaaa neyse sonra bizim akraba dogum yapio ve tosun bi oglu oluyor. Sonra funda ablasiyla asagi iniyor. Cocugu kucaklarina aliyolar falan. Sonunu tam hatirlayamiorum. Bence guzel bi ruya. Erkek bebek gormek her zaman hayirli haber almaya isarettirr

Eysan sezon finali miii

Benosssss

Gunaydin kizlar
hastaneye gittik bugun cok sukur uzun sure sonunda yuzum gulerek ciktim
hersey yolunda 2760 olmusuz biraz az almisiz bu hafta kilo ama yinede onden gidiyor
Babalar gunu icin hediye bakmaya gidiyoruz simdi oyyy bu ozel gunler bitmiyor herseyde ikiser ikiser :)
Gece dua ettim hepinize

Galiba eyşan.
Hoşgeldin

Hosbuldk benoss evet aysos aminn lizos ins kabul olur bnde cok dua ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…