Ağlayakta gözden mi olak???

Aman snden uzak kalsınlarda ..
Şimdiki nesilin çığrı çıkmış biz iyiki eski dönemde büyümüş

Öğlen arası uyudum iyi geldi

uyudunmuuuuu ne güzelllll
bnimde tatlı b karın ağrım vardı hap aldım mayıştım gözler gitti ozaman bi güzel oluyo varyaaa

yelommm allah razı olsunnn canımmm bu gece hepimiz dualarla başbaşayız

Twino hosgeldin canmmm aminnnn Allah kabul etsin dualarınıı

Benoss o isyerinde uyku bastirma halii nasil tatli oluyo o uyku demii kaz tüyü yatak koysalar altina o ahşabin ustune basini dayayip uyukladigin kadar tatli olmuyo

Benoss o isyerinde uyku bastirma halii nasil tatli oluyo o uyku demii kaz tüyü yatak koysalar altina o ahşabin ustune basini dayayip uyukladigin kadar tatli olmuyo

Hosbulduk kuzum amin hepimizinkini kabul etsin Rabbim ..

twinimmmm
kız korktum valla burun buruna kaldık dedim bıçağı sallayacak zaar
kız ciddimisinnn ayyy allahım hayırlı kaderler yazsın hayırlıysa bebeğimizi yollasın koklayalımmm
ne güzel yaaa birbirimizi ne kadar düşünüyor ve seviyoruz kimse kimseyi unutmaz ben eminimmm

Kuzum korkarsin tabi bunlarda bi care bulsunlar artık ya

Amin kuzum birbirimize ettiğimiz dualar daha önemli bnce düşün bi müslüman bi müslüman için hayırlı şeyler istiyo

Canlarım benim

Evet fındıkk eger bu yil rabbim bize bebek nasip edecekse bu gece yazacakk dogacak ölecekler bu gece listeye gececek :18:
İste Oyuzden iyi olan seyleri saglayacak da senin duan,kötü olandan koruyacak da..oyizden bol dua etmemiz gereken bi gece

ayy demin bi kadın geldi mevlüt okıtacağım sizind ekatkınız bulunsun
ben yetişemedim
delimisin kız kandırıyo bize ne evde okuttuğu mevlütren dediler

dedim bugün mübarek birgün belki öledir kartkısı olması gerekiyodur başkalarının yaptığı hayrın

onun düşüncesi değil benim içimden gelmesi önemli keşke verseydim yaaa

Yaa tabii ki senin niyetin onemlii ama artik insanlarin yuzunden kimseye hayir yapamaz olduk haaa bazilari gercekten duzenbaz.Belki dogrudur belkide sirf bugun kandil diye boyle yalan soylemistir Allah bilir

Burda da suriyeliler cok var

Bide gecen ofise iki kadin gelmis biz erzurumdan geldik kardesimiz bilmemne hastasi ona yardim topluyoz diye.yani erzurum buranin 3 katı buyuk bi sehir bikere.daha zengin daha gelişmiş biyer.ayrica sizin iki kişi buraya gelmeniz en az 50 lira otobusle.git erzurumda topla demi..oyle insanlara cok sinir oluyorum iste Allah bilir ama oyleleri bana hic inandirici gelmiyo

bende çok vicdan yapıyorum yardım toplayanlara, yardım etmediğim zaman acaba gerçekmiydi diye içim içimi yiyor
ama şöyle de bişey var verdiğimiz para nereye gidiyor ?
bikere kızılayda arkadaşımla otururken bi oğlan geldi, ben dilenci değilim sadece eve gidecek param yok bi yardımcı olabilirmisiniz otobüs parası dedi arkadaşımda çıkardı bozukları verdi. gözümüzün önünde karşıdaki efes büfesinden bira aldı bakakaldık arkasından

kız burasıda kaynıyoooo heryerde doluuu

lizooo ne şer.... miş beeee gidip yakasına yapışacaksın aslında amaaa belkide tinerci filan değilmi zıkkım olsunnn

yelooo bizim boyacılar hani boya rulosu varya ona rule diyolar ölüyom gülmekten ulen biri dese bari hepsi öle diyo rule

yelooo bizim boyacılar hani boya rulosu varya ona rule diyolar ölüyom gülmekten ulen biri dese bari hepsi öle diyo rule

Rule miii
Kizz ben iscileri cok seviyom haa benim gozumde benden ve o insaata gelen muhendislerden daha saygiya degerler.cunku gercekten emekci olan onlar yani cogunda can guvenlikleri yokk ve en helal para kazanan onlar bence :26: herzaman da aram iyi olmustur insaatta calisanlarla.Babamdan dolayi sanirim ondan da bi saygim var..
Bizim isciler de pilyeye bilye derlerdi.bide radye temele radyal temel.brikete pirket beş'e on kalasa peşon benim de komigime gider hep bunlar

Amiiinnnn canım benimm
İsim konusunda ki mevzuda senin ismi fındık ifşa ettiydi ilk le başlayan değil mi akşama lazım da

Aayy sorma yaa
Allah'ım kabul ederse inşAllah niyetliyim başım ağrıyo diye yattıydım
Ama geçmedi

Benim unutmayacağım kesin sizi bilemem

Bu arada liziiim. Senin ablanın adı neydi şükranmıydı kız

bende kızzzz geliyolar müdürüm nassın müdürüm çok tatlılarrrr
evet kızzz ne laflar varyaaaa betopanada betopen alçıpen
bide hemen çayını ekmeğini paylaşıyolar inşaatta yedikleri
geçen iskeleden düşen 3 işçiyi gördünüzmüü hiç yok güvenlikleri bi orda bi, orda 2 gün sgk çıkış sonra başka yerde :26:

evett doğru tahmin etmişimmmm ismini

aa evet lizimin ablasını nadı neydiiii :44:

Son düzenleme:
Bizde ankarada yani her kandilde komşular bişi dağıtır helva, simit gibi evlendim evleneli böle bişi görmedim ben ne kadar tuhaf geliyo bana apartmanda almıyolar bile bi kere denk geldiydim

Bu arada yeliz kız senin yan komşu ne yapıyor aklıma geldi bunu yazınca

Ayşee gene nereye gitti acaba

benoşummm annemlerde öleee apartman bi hamur kızartması kokar helva kokarkiiii insan mutlu olur
bizim sitede var allah için komşular iyidir zaten karşı komşum baş belam ne yapsa getirir
ama almamak ne yaaa ne görgüsüzlükkkk

yaa kızlar trajikomik bişey sölicemmmm yani şimdi gülüyorum

annemle ablam yazlığa gittiler sabah varmışlar depremde demiştim ya oralar çok etkilenmiş

bi baktım fotolar yükleniyo whatsapptan
çerçeveler yerlerde, diğer foto ojeler yerlerde sıvalar dökülmüş
bi foto duvar çatlağı kocamannn
diğerindede güller açmış onu yollamış

bide bizim görevlinin karısı daha 86 lı kız aşırı kilolu 10 yıllık evli bebeği olmuyo
ablam yazmış figen 20 kg vermiş şoktayım ablamda kilolu yaaa hayret etmiş
bebek için dediiii bravooo yaa canım beim çok severim kızı çok masum
ayy bu gece onada dua edicemmm

şengül canımi dua için sordunuz sanırım Allah razı olsun hepinizden
ben görmüyorum kızlar bi yazıyı bi saatte okudum herşey bulanık titreşimli gözüme perde indi sanki
bikere daha olmuştu çok aşırı karpuz yemiştim, ama şimdi sadece ufacık şeftali yedim ne oluyo yaa tansiyonumda normal 9-5

lizommmm senin artık zor zamanların yaaa aslında işe gelmemen lazım canım neyse az kaldı yatıp dinlenmen lazım bence düşünsene oturuyosun hep hareket etsende uzanıp yatmanda lazım gün içinde

havalarda sıcak yaa canım önemli bişey yoktur yaaa sanmam gözlerini dinlendir sürekli ekrana bakma kapat arada

Yalandan evi temizledim sonrada koltukta sizmisimm ya benim ev cok sicak. Annemin evi cok serin. Orda kendimi cok iyi hissediorum.
Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin.
Fundos ev ne hale gelmis oyle ama o anlattigin kiza bende cok sevindim. Kilo hastalik ya insallah cocuguda olur. Hatta bizede adini soyle biliosan.

Benoss burda oyle adetler yok denecek kadar az. Ne kadar kotu bisey degil miii

Lizoss sicaktan denge kaybi yasiosun heralde. Senin arada uzanman lazim. Cok oturmakta sana iyi gelmez. Bu son haftan miydiii

Tamam canım kayıt ediyorum hemen.. Rabbim hepimizden razı olsun..

Fundaa ne kaa şanslısın canım ben öle paylaşımları seviyorum ve gelenidr çevirmem ve mutlakda tadına bakarım

Kız deprem deme banaa yeni kurtuldum zaten :18:

Darısı tüm kilo vermek isteyenlere o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…