Aman snden uzak kalsınlarda ..
Şimdiki nesilin çığrı çıkmış biz iyiki eski dönemde büyümüş
Öğlen arası uyudum iyi geldi
Twino hosgeldin canmmm aminnnn Allah kabul etsin dualarınıı
Benoss o isyerinde uyku bastirma haliinasil tatli oluyo o uyku demii kaz tüyü yatak koysalar altina o ahşabin ustune basini dayayip uyukladigin kadar tatli olmuyo
Canlar nasılsınz
Bnde Okuldayim karnelerle uğraşıom
Fundosum cnm korkmussundur şimdi ne derdi varsa onlarla hallettsin gücü sana mi yetiyomus
Lizom sosyalim ayşem benosum yelizim
Hayırlı kandiller Rabbim hepimiz hakkında en hayirlisini versin dualarimda herzamanki gibi sizde olacaksınız ..
Bugün tvde bi hoca konusuyodu bu gece her meleğe görevleri verilirmis ..
Kaderimiz en başından belliymis Rabbim hakkımıza hayırlı yazılar yazsın ..
twinimmmm
kız korktum valla burun buruna kaldık dedim bıçağı sallayacak zaar
kız ciddimisinnn ayyy allahım hayırlı kaderler yazsın hayırlıysa bebeğimizi yollasın koklayalımmm
ne güzel yaaa birbirimizi ne kadar düşünüyor ve seviyoruz kimse kimseyi unutmaz ben eminimmm
twinimmmm
kız ciddimisinnn ayyy allahım hayırlı kaderler yazsın hayırlıysa bebeğimizi yollasın koklayalımmm
ne güzel yaaa birbirimizi ne kadar düşünüyor ve seviyoruz kimse kimseyi unutmaz ben eminimmm
ayy demin bi kadın geldi mevlüt okıtacağım sizind ekatkınız bulunsun
ben yetişemedim
delimisin kız kandırıyo bize ne evde okuttuğu mevlütren dediler
dedim bugün mübarek birgün belki öledir kartkısı olması gerekiyodur başkalarının yaptığı hayrın
onun düşüncesi değil benim içimden gelmesi önemli keşke verseydim yaaa
Yaa tabii ki senin niyetin onemlii ama artik insanlarin yuzunden kimseye hayir yapamaz olduk haaa bazilari gercekten duzenbaz.Belki dogrudur belkide sirf bugun kandil diye boyle yalan soylemistir Allah bilir
Burda da suriyeliler cok var
Bide gecen ofise iki kadin gelmis biz erzurumdan geldik kardesimiz bilmemne hastasi ona yardim topluyoz diye.yani erzurum buranin 3 katı buyuk bi sehir bikere.daha zengin daha gelişmiş biyer.ayrica sizin iki kişi buraya gelmeniz en az 50 lira otobusle.git erzurumda topla demi..oyle insanlara cok sinir oluyorum iste Allah bilir ama oyleleri bana hic inandirici gelmiyo
bende çok vicdan yapıyorum yardım toplayanlara, yardım etmediğim zaman acaba gerçekmiydi diye içim içimi yiyor
ama şöyle de bişey var verdiğimiz para nereye gidiyor ?
bikere kızılayda arkadaşımla otururken bi oğlan geldi, ben dilenci değilim sadece eve gidecek param yok bi yardımcı olabilirmisiniz otobüs parası dedi arkadaşımda çıkardı bozukları verdi. gözümüzün önünde karşıdaki efes büfesinden bira aldıbakakaldık arkasından
yelooo bizim boyacılar hani boya rulosu varya ona rule diyolar ölüyom gülmekten ulen biri dese bari hepsi öle diyo rule
Canlar nasılsınz
Bnde Okuldayim karnelerle uğraşıom
Fundosum cnm korkmussundur şimdi ne derdi varsa onlarla hallettsin gücü sana mi yetiyomus
Lizom sosyalim ayşem benosum yelizim
Hayırlı kandiller Rabbim hepimiz hakkında en hayirlisini versin dualarimda herzamanki gibi sizde olacaksınız ..
Bugün tvde bi hoca konusuyodu bu gece her meleğe görevleri verilirmis ..
Kaderimiz en başından belliymis Rabbim hakkımıza hayırlı yazılar yazsın ..
Aayy sorma yaaTwino hosgeldin canmmm aminnnn Allah kabul etsin dualarınıı
Benoss o isyerinde uyku bastirma haliinasil tatli oluyo o uyku demii kaz tüyü yatak koysalar altina o ahşabin ustune basini dayayip uyukladigin kadar tatli olmuyo
twinimmmm
Rule miii
Kizz ben iscileri cok seviyom haa benim gozumde benden ve o insaata gelen muhendislerden daha saygiya degerler.cunku gercekten emekci olan onlar yani cogunda can guvenlikleri yokk ve en helal para kazanan onlar bence :26: herzaman da aram iyi olmustur insaatta calisanlarla.Babamdan dolayi sanirim ondan da bi saygim var..
Bizim isciler de pilyeye bilye derlerdi.bide radye temele radyal temel.brikete pirket beş'e on kalasa peşonbenim de komigime gider hep bunlar
Amiiinnnn canım benimm
İsim konusunda ki mevzuda senin ismi fındık ifşa ettiydi ilk le başlayan değil mi akşama lazım da
Aayy sorma yaa
Allah'ım kabul ederse inşAllah niyetliyim başım ağrıyo diye yattıydım
Ama geçmedi
Benim unutmayacağım kesin sizi bilemem
Bu arada liziiim. Senin ablanın adı neydi şükranmıydı kız
Amiiinnnn canım benimm
İsim konusunda ki mevzuda senin ismi fındık ifşa ettiydi ilk le başlayan değil mi akşama lazım da
Aayy sorma yaa
Allah'ım kabul ederse inşAllah niyetliyim başım ağrıyo diye yattıydım
Ama geçmedi
Benim unutmayacağım kesin sizi bilemem
Bu arada liziiim. Senin ablanın adı neydi şükranmıydı kız
şengül canımi dua için sordunuz sanırım Allah razı olsun hepinizden
ben görmüyorum kızlar bi yazıyı bi saatte okudum herşey bulanık titreşimli gözüme perde indi sanki
bikere daha olmuştu çok aşırı karpuz yemiştim, ama şimdi sadece ufacık şeftali yedim ne oluyo yaa tansiyonumda normal 9-5
Yalandan evi temizledim sonrada koltukta sizmisimmBizde ankarada yani her kandilde komşular bişi dağıtır helva, simit gibi evlendim evleneli böle bişi görmedim ben ne kadar tuhaf geliyo bana apartmanda almıyolar bile bi kere denk geldiydim
Bu arada yeliz kız senin yan komşu ne yapıyor aklıma geldi bunu yazınca
Ayşee gene nereye gitti acaba
şengül canımi dua için sordunuz sanırım Allah razı olsun hepinizden
ben görmüyorum kızlar bi yazıyı bi saatte okudum herşey bulanık titreşimli gözüme perde indi sanki
bikere daha olmuştu çok aşırı karpuz yemiştim, ama şimdi sadece ufacık şeftali yedim ne oluyo yaa tansiyonumda normal 9-5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?