Ağlayakta gözden mi olak???

Hee onlarda var ama unutsa hemen buluncak bişi

Kız siz pegasus be türevleri ile mi uçuyonuzda 15 kilo, thy 30 kilo kişi başı öle değil mi yoksa

anam incik cıncık işler daha yer alıyo ve unuttummu kıl oluyom ben deodorant krem makyaj silme mendili filan

ben pegasusla hiç uçmadım thy onur ve atlasla kesin şimdi reklamları döner yanda yazar yazmaz damlıyolar
20 kg değilmi ya :44: thy 32
kız benim kv yurtdışından gelirken hep ekstra para ödetir vede bavuldakilerden fazlaa paralar çok işguzar kadın yaaa burda yok sanki neler alır neler

Yelizim en kisa zamanda 30kilo icin esinle seyahate cikmalisin
Deryos insallah sende guzel haberlerle gelirsin canim
Fundos kiz kina icin kiyafetim yok bilmiyorum ne giyecegimi izmirden bakarim artik onada

Biz ekonomik ucuyoruz benay hanim herhalde sen first class ucuyorsun

ondada kısa renkli bişey al kızzz tiril tiril şöle göbişinle salına salına gez

bidefa izmir dönüşü f.arar ve şevval samla uçtuk perde vardı aramızda

ay başıma gelen bişeyi anlatam kızlar kv anons ettirmiş beni ( eşim ozaman ingilterede ben annemlere gidiyom )
sn. f k.. diyo bi panik ben nasıl korktumm
neyse güvenliğe gittim gereksiz bişey için çağırmış
uçağa bindim oturcam yakışıklı bi adam parmağı uzattı yanımda oturuyo geçicem yer verdi f.. k.. dedi
kaldım hayırdır dedim
funda arar anladıkta biz siz kalkınca anladık sizin olduğunuzu
dedim ne alaka önde oturuyo kendisi ben menejeriyim dedi

çok yakışıklıydııı önemli bişeymi olmuş dedi kv çağırmış bişey vermeyi unutmuş dedim alyansı görünce ilgiyi kesti

Biz ekonomik ucuyoruz benay hanim herhalde sen first class ucuyorsun

Yaa tabii first clas uçuyorum ben sabancının kızıyım ya
Ben öle biliyorum acaba yurt dışımı öle hani gelen ordan çok ya ondam dedim bn uçağa bindiğimde valizim zaten 10 kiloyu geçemez 2 gün için gidiyorum ankaraya

Aaa evet o incık cıncık benide sinir ediyo.. Benim cımbızında kıymetli mutlaka almalıyım bide tarak, bide diş fıçası

Tatil planı gene yattı gibi bizim yıllık izinde sıkıntı var ya bakalım nasıl çözülecek..

Bizim ankaradaki havaalanından giderken sıkıntı olmuyo çünkü abim orda çalışıyo yükü aldırıyo. Ben uçakla konserve domotates sos getirdim yaprak getirdim yasak olmasına rağmen

Tühhh kaçtı adam desene

Neler oluyor burdaaaa
Yelooo gelmiss yine bi sinirleee valla benim esim eski bankacilardan. Hatta bizim ailede de bankaci cok. Ama bankacilara karsi dusuncem seninle ayniii

Bizde genelde pegasusla ucuyoruzzz. Ama thy agirligi hicbirinde yok. Hem yemekte veriolarr
Kiz fundos bugunude yedin. Ne kaldi tatileeee

Tühhh kaçtı adam desene

kızzz harbi yakışıklı ve çok havalıydı haaa
şevval çok komikti kulağın arkasına sigara koymuşşş erkek gibiydi bantta valizini bklerken
hepsi özel lüks araçlarına binip uzaklaştı bende metronun yolunu tuttum

aaa evet cımbız önemli bak diş fırçasıda tabi

inşallah çözülür canım yaaa kız hakket sizin maaşlar yola gidiyo hep :26:

benim kv da peynir götürüyodu çöpe atmış orda indiğinde polisler
zalımlarrr diyodu

Bu gidişinde olabilir izmire gidiyon tatile giden ünlüler neyim olabilir aktarmalı mı kız ?

izmir istanbul hattında kesin bitane görüyonda malatya düşündürücü
tan sağtürk umut kurt ve volkan severcanda vardı bide mahmut tuncer

onu bunu boşverinde hostesler olay ya değilmi

Ayy bunu simdi gordummm vayyy adamda seni gozune kestirmisss kiz hem bizim findigimiz yaninda funda arar halt etmiss

Sosii uzulmeee bu seyehatinde sanada malzeme cikar insallahh

Benos izin olayina uzuldum insallah ayarlayabilirsinizz

Ayy bunu simdi gordummm vayyy adamda seni gozune kestirmisss kiz hem bizim findigimiz yaninda funda arar halt etmiss

Sosii uzulmeee bu seyehatinde sanada malzeme cikar insallahh

Benos izin olayina uzuldum insallah ayarlayabilirsinizz

Evett hepsi taş yaa ben surekli kilo aliyorummm o yuzden hostesler konusunda yorum yapmak istemiyorumm

ozaman öleydim valla

yanii benim yüreğimi hoplatanlar varsa erkeklerin heryeri hoplar

Sorma yaa diyorum ya bizim yola verdiğimiz paraya araba alırdık

Zalımlar mı

izmir istanbul hattında kesin bitane görüyonda malatya düşündürücü
tan sağtürk umut kurt ve volkan severcanda vardı bide mahmut tuncer

Anam hani yazdıklarını anladımda mahmut u görmesende olurmuş

onu bunu boşverinde hostesler olay ya değilmi

Sorma yaaa zaten nerde güzel var onu alıyorlar ve makyaj zorunlu onlara fizik desen cabası. Kendimden utanıyorum

Ayşeemm bakalım yarın konuşulur sonuca varılırsa tayinim çıksında bek kullanmasamda olır

Ahahaha bende esime iyicene yanasiorum elini falan tutuorumm. Nasi bi kiskanclik psikolojisine giriyosamm

Hala oylesinn kizz findikk

evt uzun sure ucak fobisi yasayabilirsin yoksa

benoşşş bizim yaz tarifesine girmiş düldül 10 dk ileri sardııı

kıskanççç ayşooooooo ben çaktırmıyorum gayet havalı içim içimi yerken acaba bakıyomu die

evet görmeyek onu nolurrrrr

vallah utanıyo insan gerçektende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…