Kiz onemli degill bende hemen camasirlari astimm. O sirada esim uyandi. Bide ona diziyi anlattim,adam finali duyunca uykusu kactiiAyşemmm dün dizi biter bitmez doğru mutfağa koştumm yazamadım geç yattım uzun aradan sonra kusura bakma olur mu canım..
Sen bugün kahvaltıya gidiyorsun ne güzel en sevdiğim şey.. Ve misafiride kahvaltıda ağırlamayı çok seviyorum.. Herkes bana kahvaltıya gelsin
Günaydınnn sinyoritalarrr
Kiz onemli degill bende hemen camasirlari astimm. O sirada esim uyandi. Bide ona diziyi anlattim,adam finali duyunca uykusu kactii
Aynen bende kahvalti hastasiyimmm. Ahh bu uzaklik. yoksa gelmez miyiz hicc
Gunaydinlar herkeseee
Birazsan kayinpeder almaya gelecek.hazirlaniyim ben
Ayy benim eşimde öle uyur uyur sonra anlatınca heyecan yapar tüh kaçırdım diye
Zaten sendeki rahatlık kimsede yok Allah bozmasın tabi.. Araba ile almalar falann oohhhşöle araba ile alan birilerimiz olmadı
Afiyet bal şeker olsun canım
Canımmm çok sevindim, gözün aydınBiz geldik kizlar cok sukur her seyimiz normal cikti bi yuk daha ustumuzden kalktihaber vereyim dedim sadece yuzunu gostermedi yuz ustu yatiyordu dr o yuzden foto veremedi karnimi salladi salladi vurdu uyanmadi bi turlu sipa, cok tembel demekki kizlar benim minnos
Insallah en yakin zamanda isteyen herkes bu duyguyu tatsin
darisi basina deryam insallah sende cumartesi guzel haberlerle geleceksin hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz ve Rabbim buyutmeyi bizlere nasip ederCanımmm çok sevindim, gözün aydın
Darısı başımıza
Basama tek tek çıkıp, engelleri tek tek atlıyoruz ve hayırlısıyla bebeklerimize yaklaşıyoruz
Cinsiyet için farklı yorum yapmadı di mi
Kiz senin bu islerin ne zaman bitecek ancak is yapiyorsunMerhaba canlarim cigerlerimm
Bu sabah da yine sabah mesaii ile birlikte bankadaki yerimi almış bulunmaktayim..cayciyla kanka oldumm.agrida her musteri yuzume aşina.Ben de artik bir banka calisaniyim
Ulen bigun hepsi benim kapima gelecek haberleri yokk
Hepinizi ozledimm dun aksam eve geldim cantami vestiyere biraktim kotu cikardim temizlige giriştim 23.30 da biraktim.bugun de ayni sey olacak :26: cok yorgun ve gerginim Allah herkese her isinde kolaylik versin insallah
Bu gidişle anca hastanede dinlenirlen yazabilicem sizee
Günaydınnn :118:
anam diziyi izlemeseymişim olurmuş haaaahepisini anlatmış cadılar
yaa ben bayılıyorum bu ikiliyee inşallah sapıtmaz sonradan şuan iyi gidiyooo
yalnız o nasıl öpüşmedirrr bakışmadır onur nasıl izin veriyo anlamıyorum
benoşş yataktaki haline eşim bile dedi yaaaa vayy güzelliğe bak die
normalde ben derim bu ne güzelliktir yaaa kusursuz şuraya bak
abartma nesi var derdi
kankalar dün bi kriz yaşadım ondan giremedim
yemek yerken tel çaldı tur şirketitur iptal oldu çoğunluk sağlanamadığından neeee dedim birden iptaller oldu üzgünüz dedi
açtım ağzımı yumdum gözümü çocuğu kalayladım kesin kalkışlı olduğunu söylediniz 2 gün sonra izne çıkıyorum ne halt edecez biz dedim kapadım
ablamı aradım kız yıkıldı
neyse ara taraaa et. den bulduk son 2 kişilik yeri aldık hemenbidahada an.tur yok
yalnız çok daha iyi oldu bu daha güzel bi tur bazı çok istediğim yerlere gitmiyo ama yelonun memleketinin anasını ağlatacaz bundada oralar var
tabi bizim bu org. sonuçlanana kadar mutfak ve diğer hjer yer savaş alanı halinde kaldı12 buçukta anca yattım
Biz geldik kizlar cok sukur her seyimiz normal cikti bi yuk daha ustumuzden kalktihaber vereyim dedim sadece yuzunu gostermedi yuz ustu yatiyordu dr o yuzden foto veremedi karnimi salladi salladi vurdu uyanmadi bi turlu sipa, cok tembel demekki kizlar benim minnos
Merhaba canlarim cigerlerimm
Bu sabah da yine sabah mesaii ile birlikte bankadaki yerimi almış bulunmaktayim..cayciyla kanka oldumm.agrida her musteri yuzume aşina.Ben de artik bir banka calisaniyim
Hepinizi ozledimm dun aksam eve geldim cantami vestiyere biraktim kotu cikardim temizlige giriştim 23.30 da biraktim.bugun de ayni sey olacak :26: cok yorgun ve gerginim Allah herkese her isinde kolaylik versin insallah
Benayim hic sekerli bi sey yemeden gittim dr rahat olcemez diye dr dediki sabahlar genelde zaten uyurlar dedi aklinda bulunsun
Oluruz insallah canim neden olmayalim biz sizlere yardimci oluruz artik boynumuzun borcu yeterki minisleriniz gelsinhımmm doğru sonuçta sende nerden bilicen insan tedirgin oluyor yeterince..
Kız benim o raddeye gelene kadar sizin sıpalar kocaman olur zaten siz bizi uyarırsınız
onu yapın şunu yapmayın
bunu alın bunu almayın vs.
Ayyy o günler inşAllah gelir ve geldiğnde yine bir arada oluruz inşAllah
Biz geldik kizlar cok sukur her seyimiz normal cikti bi yuk daha ustumuzden kalktihaber vereyim dedim sadece yuzunu gostermedi yuz ustu yatiyordu dr o yuzden foto veremedi karnimi salladi salladi vurdu uyanmadi bi turlu sipa, cok tembel demekki kizlar benim minnos
Merhaba canlarim cigerlerimm
Hic slmi mizi alan yok
Aminnnn canım aminnndarisi basina deryam insallah sende cumartesi guzel haberlerle geleceksin hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz ve Rabbim buyutmeyi bizlere nasip eder
Cinsiyet konusunda biraz edepsiz cikti benim ki canim dr actigimdan beri surekli pipisini goruyorum dedi
Kiz senin bu islerin ne zaman bitecek ancak is yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?