Ağlayakta gözden mi olak???

Ayşemmm dün dizi biter bitmez doğru mutfağa koştumm yazamadım geç yattım uzun aradan sonra kusura bakma olur mu canım..

Sen bugün kahvaltıya gidiyorsun ne güzel en sevdiğim şey.. Ve misafiride kahvaltıda ağırlamayı çok seviyorum.. Herkes bana kahvaltıya gelsin

Günaydınnn sinyoritalarrr

Kiz onemli degill bende hemen camasirlari astimm. O sirada esim uyandi. Bide ona diziyi anlattim,adam finali duyunca uykusu kactii

Aynen bende kahvalti hastasiyimmm. Ahh bu uzaklik. yoksa gelmez miyiz hicc

Gunaydinlar herkeseee

Birazsan kayinpeder almaya gelecek.hazirlaniyim ben

Ayy benim eşimde öle uyur uyur sonra anlatınca heyecan yapar tüh kaçırdım diye

Zaten sendeki rahatlık kimsede yok Allah bozmasın tabi.. Araba ile almalar falann oohhh şöle araba ile alan birilerimiz olmadı

Afiyet bal şeker olsun canım

Sagol canim benimmm
Kayinpederim cok iyidirr yaa melek gibi adam. Cok severim. Birde emekli adam. Arada gezdiriyo bizii sagolsunn.
Sanada kolay gelsinnn sinyoritaa

Günaydınnn :118:

anam diziyi izlemeseymişim olurmuş haaaa hepisini anlatmış cadılar
yaa ben bayılıyorum bu ikiliyee inşallah sapıtmaz sonradan şuan iyi gidiyooo
yalnız o nasıl öpüşmedirrr bakışmadır onur nasıl izin veriyo anlamıyorum
benoşş yataktaki haline eşim bile dedi yaaaa vayy güzelliğe bak die
normalde ben derim bu ne güzelliktir yaaa kusursuz şuraya bak
abartma nesi var derdi

kankalar dün bi kriz yaşadım ondan giremedim
yemek yerken tel çaldı tur şirketi tur iptal oldu çoğunluk sağlanamadığından neeee dedim birden iptaller oldu üzgünüz dedi
açtım ağzımı yumdum gözümü çocuğu kalayladım kesin kalkışlı olduğunu söylediniz 2 gün sonra izne çıkıyorum ne halt edecez biz dedim kapadım

ablamı aradım kız yıkıldı
neyse ara taraaa et. den bulduk son 2 kişilik yeri aldık hemen bidahada an.tur yok

yalnız çok daha iyi oldu bu daha güzel bi tur bazı çok istediğim yerlere gitmiyo ama yelonun memleketinin anasını ağlatacaz bundada oralar var

tabi bizim bu org. sonuçlanana kadar mutfak ve diğer hjer yer savaş alanı halinde kaldı 12 buçukta anca yattım

ayşemm afiyet bal şeker olsunnnn havada bi garip inş. yağmaz ama essin şöle püfür püfür gezesin

Biz geldik kizlar cok sukur her seyimiz normal cikti bi yuk daha ustumuzden kalkti haber vereyim dedim sadece yuzunu gostermedi yuz ustu yatiyordu dr o yuzden foto veremedi karnimi salladi salladi vurdu uyanmadi bi turlu sipa, cok tembel demekki kizlar benim minnos
Insallah en yakin zamanda isteyen herkes bu duyguyu tatsin

Canımmm çok sevindim, gözün aydın
Darısı başımıza
Basamakları tek tek çıkıp, engelleri tek tek atlıyoruz ve hayırlısıyla bebeklerimize yaklaşıyoruz
Cinsiyet için farklı yorum yapmadı di mi

Merhaba canlarim cigerlerimm
Bu sabah da yine sabah mesaii ile birlikte bankadaki yerimi almış bulunmaktayim..cayciyla kanka oldumm.agrida her musteri yuzume aşina.Ben de artik bir banka calisaniyim
Ulen bigun hepsi benim kapima gelecek haberleri yokk

Hepinizi ozledimm dun aksam eve geldim cantami vestiyere biraktim kotu cikardim temizlige giriştim 23.30 da biraktim.bugun de ayni sey olacak :26: cok yorgun ve gerginim Allah herkese her isinde kolaylik versin insallah
Bu gidişle anca hastanede dinlenirlen yazabilicem sizee

darisi basina deryam insallah sende cumartesi guzel haberlerle geleceksin hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz ve Rabbim buyutmeyi bizlere nasip eder
Cinsiyet konusunda biraz edepsiz cikti benim ki canim dr actigimdan beri surekli pipisini goruyorum dedi
Kiz senin bu islerin ne zaman bitecek ancak is yapiyorsun

Günaydın siyorita
anam okurken dedim aha gidemiyorlar funda şimdi sinirden kendini parçalıyordur derken et. ten aldığını okuyunca tamamdır dedim..
ZAten içlerindeki en iyi tur et. tur yani.. kaliteli sonuçta.. belki fiyat olarak birazcık yüksek ama sonuçta yarı yolda kalmıyorsun diye düşünüyorum.. onun otelleri de güzel bana göre..
hadi tatilin dibine vurma vakti geldi çattı denebilir..

Sosimmmmm gözün aydın canım benim Allah nazarlardan korusun
demek pipili tescillendi he.bari bi de resim alaydınız süper olacaktı ona üzüldüm hatıra kalırdı sıpaya gelince kızalım
çikolata yiye gideydin keşke hareket ettiriyormuş ya ne kadar doğru bilmiyorum tabiki..

Aha bizim bankacı gene gelmiş.. sıraya girmiş
Kızz ne temizliği yapıyon kaç gündür derdinin başı ne anam yorulursun bi de akşamları yapıyorsun daha yorucu.. Allah seninde yardımcın olsun canım benim..

Bi gün herkes kapına gelecek Yeliz sen sakin ol
Hastenede zaten bildir bize merakta bırakma herşey güzel olacak inşAllah..

Benayim hic sekerli bi sey yemeden gittim dr rahat olcemez diye dr dediki sabahlar genelde zaten uyurlar dedi aklinda bulunsun

Benayim hic sekerli bi sey yemeden gittim dr rahat olcemez diye dr dediki sabahlar genelde zaten uyurlar dedi aklinda bulunsun

hımmm doğru sonuçta sende nerden bilicen insan tedirgin oluyor yeterince..

Kız benim o raddeye gelene kadar sizin sıpalar kocaman olur zaten siz bizi uyarırsınız
onu yapın şunu yapmayın
bunu alın bunu almayın vs.
Ayyy o günler inşAllah gelir ve geldiğnde yine bir arada oluruz inşAllah

Oluruz insallah canim neden olmayalim biz sizlere yardimci oluruz artik boynumuzun borcu yeterki minisleriniz gelsin

sosyalimmmmm çok sevindim canım gözümüz aydın sağol canım inşallah bizde yaşıycaz
bu tur iptal olayını duyunca ilk aklıma gelen aşılama yaptırırdım madem öle oda yandı dedim

yelooo senin derdin ne
vay arkadaş ne temizlikmiş yahu
kızım ameliyat olacan bedenini çok yorma işte geriyo zaten
yapa yapa bitiremedi yaa

benoşşş inşallah bu turda iptal olmadan gider geliriz
kız biz gittiğimiz tüm turlara anıyla giderdik güzeldir aslında haklılarda .çoğunluk olmazsa adamlar zarar edicek napsınlar nasip değişmiş napak
ama et. yede sevindim yaniii hiç gitmedim onlaa kaliteli evet biraz pahalı ama bunda çok fark yok 40 tl gbi fark var
kız cuma akşam çıkış pazar dönüşlülere baksanıza sizde kocişle assos bozcaada olana
nasılsa alışıksınız her hafta sonu tatilde yattı diyosun bence gidinnn

elektrik gitti ben bunları yazarken gelmesini bekliyorum enter lamak için

Sosimm hadi gozunaydinn. Yuzunu gostermemis.inatci mi olacak nee artik icin rahatlamistirr

Fundosumm,benosum,yelommm sizede merhabaaaa

Bugun k.validedeyim o yuzden firsat buldukca okuyabiliorum siziiii

Aminnnn canım aminnn
Bak sen edepsize Bazen detaylı usg de cinsiyet tahmini değişebiliyormuş doktorların, ondan sordum aynı mı diye, iyi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…