Ağlayakta gözden mi olak???

Yaratik hahahabilmiyorum bende tinlamiyorum artikk

oyy benoş çok güldümmm kız bu eyşonunkine gıcık olmayanmı var kendi bile kıl oluyo
haklısın canım ama yazıyı ilk görünce çok kötü oldum kızzzz direk yazmış ya adam varikosel olabilir gidip yaptırsın o ing. yazdığı şeyş
aşılama yaptırim bi hele tutmazsa artık kontrol dimiii haklısın
ya ama kararlıyım artık beklemicem yani var bişey belli olmuyo işte kendinden

twinimmm sende mesafeli ol laf vur bence arama hatta ne gıcık kadın yaaa bi kızım demekte ne var güleryüzde hemde arıyosun gidiyosun ilgileniyosun hayret yaa

aldınmı bu arada pekmezle e vitaminini

dün lizomu yazmıştııı o nerdekiii yaaa :44:
evellallaaahhh demiş ya gene pekmezle e vitaminini alsın

Ibrahim saracoglu tarzi haa evelallah

Aman salliyom ..kız annesi olmayanlar çok vicdanı eksik oluyo bence
Herşeyi danisinca böyle tepeye çıkıyorlar o da beni aramiyo bişey derse sende beni aramiosun diycem ..

kız benim annemin karşı komşusu iki oğlu var oğlunun nişanlısına bayılıyooo özgemmm diyoo annemm diyo
bişey alıyoz ya hemen diyo bende alim nerden aldın şimdiden ölee
seninki bence sorunlu

kız benim annemin karşı komşusu iki oğlu var oğlunun nişanlısına bayılıyooo özgemmm diyoo annemm diyo
bişey alıyoz ya hemen diyo bende alim nerden aldın şimdiden ölee
seninki bence sorunlu

Kizz fundoss olelerdende kork evlenince 360 derece donuyoo

Canom valla artık ugrasamiycam yaa zaten sıcak geldiler bana yine
Arasamda aynı aramasamda ..

Cnm almadım e vitamini..dün zahidenin programda diodu doğal e vitamini bi de k b. Kuru yapın benim kine dedim Tmm dio kullanirim taşınma telasindan aklımda kalmioki bişey..
Cnm asilamada en kaliteli spermleri alıyorlar dimi ya ne bilem sonuçta bi ton hormon yuklneck sana tutmazsa gider yapar diosun da ilaçla daha güçlü olur spoşlar yinede sen bilirsin cnmm asilamaya odaklan. .

yokk kız aşılama en kolayı yum. gelişimi normalse hele iğnelere yüklenmiyor az ilaç veriyor
sperm yıkama ve enjekte etmesi en güzel tarafı
neden bilmiyorum çok umutluyum

ben yerinde olsam yaptırırım iş anlamdada rahatsınnn

Bnde senden umutluyum cnm ınss tutacak ya ben nedense hep yapmak istiyorum hem vazgeciyorum ..
Aslında başka bi dra gidelim o ne dio ona göre belki aşılama konusunu açarım ..

zaten acaip düşkün oğullarınaaa evden gidince yer kafayı kızz anam erkek anası olmakta zor haa o kadar üzerine titre alsın götürsün kız

Bnde senden umutluyum cnm ınss tutacak ya ben nedense hep yapmak istiyorum hem vazgeciyorum ..
Aslında başka bi dra gidelim o ne dio ona göre belki aşılama konusunu açarım ..

denemek istiyorum canım çok pahalı zor bi işlemde değil ya bi denim diyorum kafam rahatlar hem
dün eski ofise temizliğe gelen ablayı gördüm eve giderken aaaaaaa bende diyorum şimdi hamiledir dediii
yok dedim ama üzüldüm çaktırmadım yaa bi dr. a git olması lazımdı şimdiye diyo bide
yürü git l.n dicektim

Allahım yaa deseydin biz dusunememistik gitmeyi
Evet kuzum en azından demedim dersin ..
Ee tutarsa daha ne isteriz ohh

Allahım yaa deseydin biz dusunememistik gitmeyi
Evet kuzum en azından demedim dersin ..
Ee tutarsa daha ne isteriz ohh

Kizzzzz senindeee ins kizim olur tabi saglikli sun en onemlisi oda kiz evlat oz evlat demisler bosa dememisler

hiç sormaaa normalde laf ebesiyim tıkarım lafı ağzına karşıdakinin bişey diyemedim o an

vallah canlar ya ikiz bi kız bi erkek yada hangisi farketmez önce biri 2 yıl sonrada biri gelsin niyetim o Allah büyük sağlıkla versinde

ellerim ayaklarım şişiyooo ben böleysem hamişlerimiz nasıldır allah yardımcıları olsunnnnn ne sıcak yahuuu
izmirde çok sıcakmış bu arada kv dedi bunaltıcıymış sosyalimde yanıyodur bugün kına vardı dimi kuafördedir şimdi

Fındıkk akşam eve gidicez bi yere uğramaksak yolda karşılŞma ihtimali yüksek..

Akşamda gelmiyon sinir ediyon ha

Twinn iyi akıl vermiş çok zekisin deseydin
Takılma boşverr sizin sıpalarda gelecek isterse aşılama ile olsun ama sene sonu olmadan hepimiz görcez diye düşünüyorum tabiki nasip

Eyşan kız senin oğlun olacak diyr düşünüyorum ama bakalım

Ayyy ins kizim olur bicir bicir konussunsaglikli olsunda

Yani bize gelince konuşuyorsun herkes bişey soyluyo boşver. .

Kız çok sıcak hakkaten ay burası da yanıyo 40 derece vardır
Ay lizom ayşem sosyalim bol bol su için onlar için daha zor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…