Ağlayakta gözden mi olak???

Kız biz düşünüyoruz ama ha oraydı ha buraydı olmadı şimdide ramazan geldi. Ağustostada ablmlar gelicek inşAllah tabi. Bakalım ama aklımızda var yok değil..

Sosimm hadi gozunaydinn. Yuzunu gostermemis.inatci mi olacak nee artik icin rahatlamistirr

Fundosumm,benosum,yelommm sizede merhabaaaa

Bugun k.validedeyim o yuzden firsat buldukca okuyabiliorum siziiii

Kayınvalide candır ye iç yat kız
Benim de işim yok napcağımı şaşırdım uykum geldi

Hic slmi mizi alan yok
Tripcan

Buyrun benimm komsum kek yapmis bebim eve kadar geldi kokusu miss gibii

Canlar napiosunz
Sosyalim hadi gözün Aydin Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin..
Fundam tatile son hız devam
Kız an.. tur da büyük firma yani nasıl böyle bişey yapmışlar ..
Benosum yelom lizom ayşem

benimde kv aradı şimdiiii kapamıyorda hiç aramıyosun beni fundam diyo
yoğunum dedim bi yağlar bi ballar
diyoki yurtdışındayken tamam ben arıyodum hep arayamıyosunuz de ama şimdi burdayımm gülerek sölüyo ama laf vuruyo

Kvler hep şaka ya vurup lafı gedigine iyi yerlestirirler
Senin ki yine bal mal yapıo benimki soğuk soğuk konusur kapariz bi gün daha kızım dememistr
Napion buarada fındık hanim

:))) ara canım sende arada sırada kız en azından laf sokmasına izin vermezsin

Cok yogunum aklimdaydin deseydin:89::89:

Buyrun benimm komsum kek yapmis bebim eve kadar geldi kokusu miss gibii

eyşanımmmm noldu göğüs uçları geçtimi ne zaman bat kızzzz
o kokuya bayılıyom bendeee

twinimmm
kız suçu yokki anlaşmada öle diyo zaten araç dolmazsa iptal olur sonuçta çok yere gidyo az yolcu olursa zarar eder
et. denemiş olcam
yelıonun memleketede gidiyo bu çatlaaa yelooo

Hala aciyo fundamm ama sanirim adetin acisi benimki duzensiz ya bilemiyorumki bati 2aya yakin geliyo istee

Fundam Anlaşma oyleyse diyecek bişey tabiki ..
Banka siralarinda telef oldu kız

Senin ki yine bal mal yapıo benimki soğuk soğuk konusur kapariz bi gün daha kızım dememistr

Aman senin kaynanada tuhaf ha.. Kızı yokmu onun ?
Ayrıca holgeldin twinim

:))) ara canım sende arada sırada kız en azından laf sokmasına izin vermezsin

Cok yogunum aklimdaydin deseydin:89::89:

Fundam Anlaşma oyleyse diyecek bişey tabiki ..
Banka siralarinda telef oldu kız

he kızz yok bu o konuda çok ağzı laf yapar ana kurban ve fundam der hep
gelinim bitane der herkese över

twinimmm ben bahsettiğim site varyaaa oraya eşimin değerlerini yollayıp bahsettim bizim durumdan prof. adam bayağı bilgili
demişki varikosel olabilir dopller yaptırsın çok üzüldüm ama diğerleri aşılama yaptırın demiş ne yapacağımı şaşırdım kızzz

benoşş arıyom kızzz içimden gelince
aynen eyşanımmm yoğunluk iş güç evde bi dakka durmuyorum dedimmi tamam soktuğu lafı geri alıyo

he kızzz ama hakediş zamanı banka ona köle olcakk yaaa alır intikamınııı

yaa çok sıcakkk

Aman senin kaynanada tuhaf ha.. Kızı yokmu onun ?
Ayrıca holgeldin twinim
H.bulduk cnmm
Yok kuzum tuhaf hemde ne tuhaf az önce aradım il diisina gitmişti gelmiş bu sabah yolculuk nasıl geçti fln diye konuştuk sonra ev temizlenicek onu sordum temizlik şirketiyle görüşmüş 2 mi 3 kişi mi gelicek diye soruyorm ne farkeder dio islerini yapsınlar da dio.. güzel bir dille konuşmuyo yaa direkt modumu aşağı çekiyor kadın

Bizimkine dese varikosel diye imkani yok yaptirmaz

Ne uyuzmus yaa

He cnm bi övgüye gelince işte benim gelinim der kendini ovgunun içine dahil eder sanki beni o yetistrmis gibi ..
Ama insanin ağzından hiç mi kızım yavrum kelimesi çıkmaz ben anne demeseydim ne olur du acaba ..

Kuzum bnde dün yazicaktim yazamadim siteye ..ama sonuclarla Varikosel diyebiliyorlarmi ki ürolog a gitsin kuzum kontrol de anlasiliyomus .. o kdr canını sıkma kuzum yaa ben hiç dert etmiyorum hersey olacagina varır. .aşılama yaptrcan zaten bnce o zmn a kdr kullandır bişeyler en azından morfoloji fln yükselsin

Aman arama o zaman sende ben olsam aramam niye aramıyon dersede bi günde aradığımda güler yüzle konuş derim yani..
Gıcık oluyorum böle tiplere..
Kızı olsa öle davranmaz ele gitcek onunkide ama kendisi yapar gelişememii yaratık

Kıııızzz sen daha neyin araştırmasındasın.. Bi yaptır tutmazsa bakarsınız yolunuza bu ne hemen karamsarlıkk

Eyşaannn senin kocaya da ayrı gıcık oluyorum ona yok buna yok amaç ne yaa

Aman salliyom ..kız annesi olmayanlar çok vicdanı eksik oluyo bence
Herşeyi danisinca böyle tepeye çıkıyorlar o da beni aramiyo bişey derse sende beni aramiosun diycem ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…