sosyalimmmmm çok sevindim canım gözümüz aydın sağol canım inşallah bizde yaşıycaz
bu tur iptal olayını duyunca ilk aklıma gelen aşılama yaptırırdım madem öleoda yandı dedim
yelooo senin derdin ne
vay arkadaş ne temizlikmiş yahu
kızım ameliyat olacan bedenini çok yorma işte geriyo zaten
yapa yapa bitiremedi yaa
benoşşş inşallah bu turda iptal olmadan gider geliriz
kız biz gittiğimiz tüm turlara anıyla giderdik güzeldir aslında haklılarda .çoğunluk olmazsa adamlar zarar edicek napsınlar nasip değişmiş napak
ama et. yede sevindim yaniii hiç gitmedim onlaa kaliteli evet biraz pahalı ama bunda çok fark yok 40 tl gbi fark var
kız cuma akşam çıkış pazar dönüşlülere baksanıza sizde kocişle assos bozcaada olana
nasılsa alışıksınız her hafta sonutatilde yattı diyosun bence gidinnn
elektrik gitti ben bunları yazarkengelmesini bekliyorum enter lamak için
Sosimm hadi gozunaydinn. Yuzunu gostermemis.inatci mi olacak neeartik icin rahatlamistirr
Fundosumm,benosum,yelommm sizede merhabaaaa
Bugun k.validedeyim o yuzden firsat buldukca okuyabiliorum siziiii
TripcanHic slmi mizi alan yok
Kız biz düşünüyoruz ama ha oraydı ha buraydı olmadı şimdide ramazan geldi. Ağustostada ablmlar gelicek inşAllah tabi. Bakalım ama aklımızda var yok değil..
Kayınvalide candır ye iç yat kız
Benim de işim yok napcağımı şaşırdım uykum geldi
Tripcan
benimde kv aradı şimdiiiikapamıyorda hiç aramıyosun beni fundam diyo
yoğunum dedimbi yağlar bi ballar
diyoki yurtdışındayken tamam ben arıyodum hep arayamıyosunuz de ama şimdi burdayımm gülerek sölüyo ama laf vuruyo
diyoki yurtdışındayken tamam ben arıyodum hep arayamıyosunuz de ama şimdi burdayımm gülerek sölüyo ama laf vuruyo
:))) ara canım sende arada sırada kız en azından laf sokmasına izin vermezsin
Buyrun benimmkomsum kek yapmis bebim eve kadar geldi kokusu miss gibii
Canlar napiosunz
Sosyalim hadi gözün AydinRabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin..
Fundam tatile son hız devam
Kız an.. tur da büyük firma yani nasıl böyle bişey yapmışlar ..
Benosum yelom lizom ayşem
Hala aciyo fundamm ama sanirim adetin acisi benimki duzensiz ya bilemiyorumki bati 2aya yakin geliyo isteeeyşanımmmm noldu göğüs uçları geçtimi ne zaman bat kızzzz
o kokuya bayılıyom bendeee
twinimmm
kız suçu yokki anlaşmada öle diyo zaten araç dolmazsa iptal olur sonuçta çok yere gidyo az yolcu olursa zarar eder
et. denemiş olcam
yelıonun memleketede gidiyo buçatlaaa yelooo
eyşanımmmm noldu göğüs uçları geçtimi ne zaman bat kızzzz
o kokuya bayılıyom bendeee
twinimmm
kız suçu yokki anlaşmada öle diyo zaten araç dolmazsa iptal olur sonuçta çok yere gidyo az yolcu olursa zarar eder
et. denemiş olcam
yelıonun memleketede gidiyo buçatlaaa yelooo
Kvler hep şaka ya vurup lafı gedigine iyi yerlestirirler
Senin ki yine bal mal yapıo benimki soğuk soğuk konusur kapariz bi gün daha kızım dememistr
Napion buarada fındık hanim
Kvler hep şaka ya vurup lafı gedigine iyi yerlestirirler
Senin ki yine bal mal yapıo benimki soğuk soğuk konusur kapariz bi gün daha kızım dememistr
Napion buarada fındık hanim
:))) ara canım sende arada sırada kız en azından laf sokmasına izin vermezsin
Cok yogunum aklimdaydin deseydin:89::89:
Fundam Anlaşma oyleyse diyecek bişey tabiki ..
Banka siralarinda telef oldu kız
H.bulduk cnmmAman senin kaynanada tuhaf ha.. Kızı yokmu onun ?
Ayrıca holgeldin twinim
Bizimkine dese varikosel diye imkani yok yaptirmazhe kızz yok bu o konuda çok ağzı laf yapar ana kurban ve fundam der hep
gelinim bitane der herkese över
twinimmm ben bahsettiğim site varyaaa oraya eşimin değerlerini yollayıp bahsettim bizim durumdanprof. adam bayağı bilgili
demişki varikosel olabilir dopller yaptırsın çok üzüldüm ama diğerleri aşılama yaptırın demiş ne yapacağımı şaşırdım kızzz
benoşş arıyom kızzziçimden gelince
aynen eyşanımmm yoğunluk iş güç evde bi dakka durmuyorum dedimmi tamam soktuğu lafı geri alıyo
he kızzz ama hakediş zamanı banka ona köle olcakk yaaa alır intikamınııı
yaa çok sıcakkk
H.bulduk cnmm
Yok kuzum tuhaf hemde ne tuhaf az önce aradım il diisina gitmişti gelmiş bu sabah yolculuk nasıl geçti fln diye konuştuk sonra ev temizlenicek onu sordum temizlik şirketiyle görüşmüş 2 mi 3 kişi mi gelicek diye soruyorm ne farkeder dio islerini yapsınlar da dio.. güzel bir dille konuşmuyo yaa direkt modumu aşağı çekiyor kadın
he kızz yok bu o konuda çok ağzı laf yapar ana kurban ve fundam der hep
twinimmm ben bahsettiğim site varyaaa oraya eşimin değerlerini yollayıp bahsettim bizim durumdanprof. adam bayağı bilgili
demişki varikosel olabilir dopller yaptırsın çok üzüldüm ama diğerleri aşılama yaptırın demiş ne yapacağımı şaşırdım kızzz
aynen eyşanımmm yoğunluk iş güç evde bi dakka durmuyorum dedimmi tamam soktuğu lafı geri alıyo
yaa çok sıcakkk
Ne uyuzmus yaa
H.bulduk cnmm
Yok kuzum tuhaf hemde ne tuhaf az önce aradım il diisina gitmişti gelmiş bu sabah yolculuk nasıl geçti fln diye konuştuk sonra ev temizlenicek onu sordum temizlik şirketiyle görüşmüş 2 mi 3 kişi mi gelicek diye soruyorm ne farkeder dio islerini yapsınlar da dio.. güzel bir dille konuşmuyo yaa direkt modumu aşağı çekiyor kadın
he kızz yok bu o konuda çok ağzı laf yapar ana kurban ve fundam der hep
yaa çok sıcakkk
Aman arama o zaman sende ben olsam aramam niye aramıyon dersede bi günde aradığımda güler yüzle konuş derim yani..
Gıcık oluyorum böle tiplere..
Kızı olsa öle davranmaz ele gitcek onunkide ama kendisi yapar gelişememii yaratık
Kıııızzz sen daha neyin araştırmasındasın.. Bi yaptır tutmazsa bakarsınız yolunuza bu ne hemen karamsarlıkk
Eyşaannn senin kocaya da ayrı gıcık oluyorum ona yok buna yok amaç ne yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?