Ağlayakta gözden mi olak???

Ya canım sakaya vurup alttan laf sokuyor yaa inan bu kadın böyle yapınca kanım cekiliyo anam herseye bir yorum bir Karışma off salliyorum artık . Ayşem sence susmalimiyim :44:

Benoşş bende yarın gece yatağında yayıla yayıla yatarken sizi kıskancammm

Ohhh iyi sohbetlerrr

twinimm ayy çok gıcık gerçektende haa keşke uzak olsanız o ne yaa ölee laflara bakkkk

Ya canım sakaya vurup alttan laf sokuyor yaa inan bu kadın böyle yapınca kanım cekiliyo anam herseye bir yorum bir Karışma off salliyorum artık . Ayşem sence susmalimiyim :44:

Senin kaynana seninle sidik yarisina girmeye calisio bence. Hic cevap vermeden gul gec.kudursun. sen cevap verdikce didismeniz bitmez. Sonrada arkandan konusur dili uzun gelin diye. Aklinca kendi ustunlugunu sana kabul ettirmeye calisio..

Benoşş bende yarın gece yatağında yayıla yayıla yatarken sizi kıskancammm

Ohhh iyi sohbetlerrr

twinimm ayy çok gıcık gerçektende haa keşke uzak olsanız o ne yaa ölee laflara bakkkk

Canim kaçta cikiyosun yola .. inst.. aciyimda fotolari kacirmiyim
Sorma cnmm çocuk gibi konuşma lar illa ayagina kapanıp ne olur kal diycez aman iyiki uzak değil uzak olsa her tatilde hep onlarin yanına gitmek zorunda kalirdik:26:

Senin kaynana seninle sidik yarisina girmeye calisio bence. Hic cevap vermeden gul gec.kudursun. sen cevap verdikce didismeniz bitmez. Sonrada arkandan konusur dili uzun gelin diye. Aklinca kendi ustunlugunu sana kabul ettirmeye calisio..

Zor olacak ama deniyecem cnm zaten şimdiye kdr sesimi çıkarmiyodum tepeme çıktı..
Ya sanki oğlunu elinden almışım ..

Zor olacak ama deniyecem cnm zaten şimdiye kdr sesimi çıkarmiyodum tepeme çıktı..
Ya sanki oğlunu elinden almışım ..
Boyle kaynana tipinden cok varr
Oglunu paylasamio ve seni kabullenemio.
Kocanla araniz iyi olsundaaa baska hicbir sey onemli degil twinimmm.
Onunda laflarini duymamaya caliss. Yada dalgaya vurr cnm

Aman bosver in kızlar gece gece kafanızı sisirmiyim ..
Sosyallerin düğün bugün muydu

Boyle kaynana tipinden cok varr
Oglunu paylasamio ve seni kabullenemio.
Kocanla araniz iyi olsundaaa baska hicbir sey onemli degil twinimmm.
Onunda laflarini duymamaya caliss. Yada dalgaya vurr cnm

Haklısın cnmm iyiki varsınız yoksa ben kafamda kurup kendimi cildirtiyorum

Çok şükür iyi cnm ama bugun gördü anasını benimki de dedi hep böyle olacaksa he de geç onu öyle kabullen. Dedi

Yaa film çok etkiledi beniiii

twinimm eşinle aran bozulmaması için kaynanana gül geç eşinle muhabbetini yapma benden sölemesi

Hehh ayneende öle canımm eşin arada kalmasın yaazıkk
Ayy ne cins kadın yaa hiç çekemiyo belli

Haklısın cnmm iyiki varsınız yoksa ben kafamda kurup kendimi cildirtiyorum

Çok şükür iyi cnm ama bugun gördü anasını benimki de dedi hep böyle olacaksa he de geç onu öyle kabullen. Dedi
Masallah canim. Allah agzinizin tadini bozmasinnn

Fundoss filmm bitmedi mi hala kizz

Benos sizdi galibaa

Hehh ayneende öle canımm eşin arada kalmasın yaazıkk
Ayy ne cins kadın yaa hiç çekemiyo belli
Aynen cnmm artık onla da öyle baş edicz benimki de arada kalmak istemiyo valla onun acisindan düşünnce zor bir durum ..
Kız sen saat kaçta cikiyosun yola
Geldi cnmmm her an sizabilirimm

Bu arada sende iyiki varsinnnnn
Canlarim benimm mm
Uyu kız kendini zorlama

Bende uyuyayim artık benimki sesleniyodu az önce

Iyi geceler canlarım Allah rahatlik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…