Yeloooertelendimiii ameliyattt insan bi haber verir yaaa
neysee biraz rahatladın en azındannben aşılayabaşmayınca olcaksınnn
annen geliyomu pekiii:kkendini peraladıbide yaaa
Aman bı saatte ne işiniz var oturun evinizdeKız okudumm ayşenin alıntısında gördümm
doktoraydıserzenişimm
arkadaşlar çağırdıçaya tee yakupludaa bizimki üşendiii
bende çöp attım turladımsitenin etrafındaa bayağı geldim
Film aaçmış bizimki güzele benziyoizlim bende
Hepinize cok tsk ederim kizlar evet kardesimle bizi birbirimize cok benzetmezler ikimizden biri evlatlik bence
Gunaydinnbugun kabuslarla uyandim cok kotu ruyalar gordum ins sadece ruyayla kalir
Ilk tatil gunumden hepiciginize gunaydin kizlarrr:)
anneme gidiyorum ben laptopuda goturuyorum 3 gun sefa surcem esim sehir disina gidiyo arkadasinin dugunune annemde ye ic yat yapcam ooohhh
aysecan ne dedi doktor kac kilo olmus pasa ne kadarlik olmustu detay versene kiz :)
Yelizcanin ameliyatimi ertelenmis tam okuyamadim bi aksilik yok insallah
Ilk tatil gunumden hepiciginize gunaydin kizlarrr:)
anneme gidiyorum ben laptopuda goturuyorum 3 gun sefa surcem esim sehir disina gidiyo arkadasinin dugunune annemde ye ic yat yapcam ooohhh
aysecan ne dedi doktor kac kilo olmus pasa ne kadarlik olmustu detay versene kiz :)
Yelizcanin ameliyatimi ertelenmis tam okuyamadim bi aksilik yok insallah
Gunaydinn lizooo,ohh sende sefa surr annendee:) tatilin tadini cikarr:)
32+4 haftaligiz su anda ccnm.2.200 kilomuz,45 cm boyumuz. Kafasi asagidaymis. Tabi su anda birsey soylemek icin erken dedi. Daha pozisyonu degisirmis. Genel durum iyi dedi. Birde bol bol yuruyus. Eger bi sikintin olmazsa her aksam 1 saat yuruyus. Onun disindada gunluk egzersizler. Oturursan daha kotu olursun dedi. Kan akisin yavaslar. Kaslarindaki agrin daha artar dedi. Benimkisi hep hareketten yanaama tabi bi agrin sizin yoksa. Kilosuda biraz ondeymis. Hamurisini azalt dedii birde kanala bakti. Bi sikinti yok dedi. Bizden bu kadarr:)
Gunaydinn lizooo,ohh sende sefa surr annendee:) tatilin tadini cikarr:)
32+4 haftaligiz su anda ccnm.2.200 kilomuz,45 cm boyumuz. Kafasi asagidaymis. Tabi su anda birsey soylemek icin erken dedi. Daha pozisyonu degisirmis. Genel durum iyi dedi. Birde bol bol yuruyus. Eger bi sikintin olmazsa her aksam 1 saat yuruyus. Onun disindada gunluk egzersizler. Oturursan daha kotu olursun dedi. Kan akisin yavaslar. Kaslarindaki agrin daha artar dedi. Benimkisi hep hareketten yanaama tabi bi agrin sizin yoksa. Kilosuda biraz ondeymis. Hamurisini azalt dedii birde kanala bakti. Bi sikinti yok dedi. Bizden bu kadarr:)
Ohhh masallah daha ne olsun. Doktorun guzel konusmus bende sabah uyandigimda heryerim agriyo hareket ettikce aciliyorum cok uyusukluk iyi degil ama abartma sende sonra pert olursun :)
Kilosuda iyi tosuncugun sen nasilsin kiz cikti mi karnin bi yolla foto bakim :)
Fundossssss cantami hazirlion tembellikmi ediyon nerdesin kizz nobeti aysecana devretmisin :)
Hadi gözün aydın canım ne güzel.. Anne evi gibisi var mı zaten.. Güzelce ye iç yat oohhh mis gbi..
Oyyy maşallah kuzuma Allah'ım sağlığını bozmasın inşAllah.. Desene normal doğumlul sıkıntı yok.. Senin çatı normal çıktı bakalım benim ki nasılsenin yolunda gidiyorum ben
Paşa doğum moduna girmemiştir inşAllah. Senin hamur işi olayı kötü olmuşo kadar yedin yedin sıpayıda şişirdin
Sag salim kucagina alirsin ins kimisi yapmiyomus cati muayenesi acilna oluyo diyeAmin benosummm darisiii hemen sizlere olsunn insallah
Catiya bakmadi daha cnm. Ona alttan bakicak 37. Haftadakanala ultraaonla bakti.
Evt yaa hamurislerii cikio iste simdii
Limonlu suya oda destek verdiii
Lizooo gobek cikti artik. Hatta su anda cok hizli bi artis oluosimdi disardayiz. Eve gidince foto atarim sanaa.
Opuyorum ikinizideeee.
Beeenooos beeenooss dun yazdigin guzel sifatlari okudum arada bi acip okumaya karar verdim iyi geliyo :))
Evdemisin bugun havada yine pek sicakk tam denizlik
Amin benosummm darisiii hemen sizlere olsunn insallah
Catiya bakmadi daha cnm. Ona alttan bakicak 37. Haftadakanala ultraaonla bakti.
Evt yaa hamurislerii cikio iste simdii
Limonlu suya oda destek verdiii
Lizooo gobek cikti artik. Hatta su anda cok hizli bi artis oluosimdi disardayiz. Eve gidince foto atarim sanaa.
Opuyorum ikinizideeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?