Ağlayakta gözden mi olak???

Kız okudumm ayşenin alıntısında gördümm
doktoraydıserzenişimm

arkadaşlar çağırdıçaya tee yakupludaa bizimki üşendiii
bende çöp attım turladımsitenin etrafındaa bayağı geldim

Film aaçmış bizimki güzele benziyoizlim bende

Aman bı saatte ne işiniz var oturun evinizde

Bende uzandım ağrımla birlikte dizi izliyoruz

Haa ben de funda bana diyo sandimm doktora diyomuş
Oyle oldu canm napalimm herseyde bi hayir varr
Annem geliyo kiz yoldaa sabah burda olcak
Bi yandan iyi oldu ertelenmesi annem gelince bir gun sonra ameliyat olacaktim kadin da eve kapanacakti simdi beraber vakit geciririz bol bol hemm

Aysemm cok uzuldum sormaa benimki de bugun diyo madem bukadar istemiodun soyleseydin ya kendimiz de erteleyebilirdikk
Buarada yegenine benden de koca bi maşallahhh.Allah bagişlasin cok tatli ve cok guzel bi kız

Aaa annen yoldamıı hadii hayırlısıyla gelsinnn çok yorulmadan inşallahhh
süper oldu vallaa vakit geçirirsiniz dediğin gibii

ben filmi izleyemiyomm habire kelle uçuruyolarr truva tarzı bi filmm
bende bi enerji var anlatamamm h.içi oflarımm gün bitti saat kaç oldu die şimdi bi iş yapasım varrrr

Yaaa bana da iş aşkı akşamları geliyo
Allahtan oyle ki temizligimi yapabildimm 3 aksamda ama anam agladi ev pür-ü pak

Hepinize cok tsk ederim kizlar evet kardesimle bizi birbirimize cok benzetmezler ikimizden biri evlatlik bence

Hepinize cok tsk ederim kizlar evet kardesimle bizi birbirimize cok benzetmezler ikimizden biri evlatlik bence

Yegenime guzel dilekleriniz icin tesekurler
Benoss seninde yarina agrin kalmaz insalahh
Fundoss sende hazirligi son gune birakma kizz
Sosyos ikinizde cok tatlisinizzzz
Bu arada yarin 10 bucikta bizom doktorumuz varr. Cikinca hemen yazarim sizlereee

Ilk tatil gunumden hepiciginize gunaydin kizlarrr:)
anneme gidiyorum ben laptopuda goturuyorum 3 gun sefa surcem esim sehir disina gidiyo arkadasinin dugunune annemde ye ic yat yapcam ooohhh
aysecan ne dedi doktor kac kilo olmus pasa ne kadarlik olmustu detay versene kiz :)
Yelizcanin ameliyatimi ertelenmis tam okuyamadim bi aksilik yok insallah

Gunaydinn lizooo,ohh sende sefa surr annendee:) tatilin tadini cikarr:)
32+4 haftaligiz su anda ccnm.2.200 kilomuz,45 cm boyumuz. Kafasi asagidaymis. Tabi su anda birsey soylemek icin erken dedi. Daha pozisyonu degisirmis. Genel durum iyi dedi. Birde bol bol yuruyus. Eger bi sikintin olmazsa her aksam 1 saat yuruyus. Onun disindada gunluk egzersizler. Oturursan daha kotu olursun dedi. Kan akisin yavaslar. Kaslarindaki agrin daha artar dedi. Benimkisi hep hareketten yana ama tabi bi agrin sizin yoksa. Kilosuda biraz ondeymis. Hamurisini azalt dedii birde kanala bakti. Bi sikinti yok dedi. Bizden bu kadarr:)

Hadi gözün aydın canım ne güzel.. Anne evi gibisi var mı zaten.. Güzelce ye iç yat oohhh mis gbi..

Oyyy maşallah kuzuma Allah'ım sağlığını bozmasın inşAllah.. Desene normal doğumlul sıkıntı yok.. Senin çatı normal çıktı bakalım benim ki nasıl senin yolunda gidiyorum ben

Paşa doğum moduna girmemiştir inşAllah. Senin hamur işi olayı kötü olmuş o kadar yedin yedin sıpayıda şişirdin

Ohhh masallah daha ne olsun. Doktorun guzel konusmus bende sabah uyandigimda heryerim agriyo hareket ettikce aciliyorum cok uyusukluk iyi degil ama abartma sende sonra pert olursun :)
Kilosuda iyi tosuncugun sen nasilsin kiz cikti mi karnin bi yolla foto bakim :)
Fundossssss cantami hazirlion tembellikmi ediyon nerdesin kizz nobeti aysecana devretmisin :)

Beeenooos beeenooss dun yazdigin guzel sifatlari okudum arada bi acip okumaya karar verdim iyi geliyo :))
Evdemisin bugun havada yine pek sicakk tam denizlik

Amin benosummm darisiii hemen sizlere olsunn insallah
Catiya bakmadi daha cnm. Ona alttan bakicak 37. Haftada kanala ultraaonla bakti.
Evt yaa hamurislerii cikio iste simdii
Limonlu suya oda destek verdiii

Lizooo gobek cikti artik. Hatta su anda cok hizli bi artis oluosimdi disardayiz. Eve gidince foto atarim sanaa.
Opuyorum ikinizideeee.

Sag salim kucagina alirsin ins kimisi yapmiyomus cati muayenesi acilna oluyo diye

Beeenooos beeenooss dun yazdigin guzel sifatlari okudum arada bi acip okumaya karar verdim iyi geliyo :))
Evdemisin bugun havada yine pek sicakk tam denizlik

Sen iste ben hep yazarım kuzum..
Evet hava güzel hem denizlik hem temiZlik havası ama benim ağrım var ve temizlik yapacaktım bu hafta kaldı ((

Amin canım benim..
Hee ben kanalı çatının kibar deyişi sandım
Artık göbeğin çıksın artık yeter içerde ilerlediği

Çok yoğun bi temizlik var bizdeee

ayşemm lizomm çok sevirdim haberlerinizeee maşallahhh ayşemmm

lizom ye içyattt ohh sonundaa

benoşş inş. Hemencik geçer ağrılarınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…